Nobody but me

Ingen har kommit och räddat mig fastän jag bett om det =(

Det är lägre än glocalnet faktiskt =(

I'm mean, mohaha

Timmy säger:
du fyller ju snart äldre

Timmy säger:
är det 3 du fyller

Richard säger:

ja...

Lille Rille =)


Hemlängtan

Orkar inte mer.
Är ledsen, nedstämd, deprimerad, gråtfärdig, sjuk och illamående.
Vill hem och gömma mig under täcket och aldrig mer krypa fram!

Tack Ravn för att du varit så snäll mot mig!

Vill hem!

SAAAAAAAAAAAKNAR:

RAVN

DANIEL

RICHARD

CAROLA

!!!!!!!!!!!!!!!!

Gud, jag längtar hem nu så mycket att jag håller på döööö!!!
Vet inte hur jag ska klara mig tills imorgon. Kommer inte fungera. Jag kommer panika snart! Blääääääää
Kom och rädda mig någon :'(

the speach

Såg en kommentar, blev glad. Tack avve =)

Snart ska jag fara. Jag har ont i huvudet och är skittrött, men jag ser framemot det, det gör jag ju!

Borde börja packa. Hum...

Har varit på stan. Det var väl inte så kul... Hoppas jag får roligare i helgen.. Känner mig liite dämpad. Lite ledsen för en sak och så.. Men det spelar inte så stor roll egentligen. Eller jo, det gör det ju, annars skulle jag inte vara ledsen ju....

Jag tror det handlar om hämnd :-O Det är syyykt dåligt! Eller nä, det tror jag ju inte heller...

Jag är disträ och tvetydig och ambivalent. Åsså har jag ont i nacken. Men olycklig är jag inte längre och det är ju bra =)

Måste packa!!!

Såg klart "Pay it forward" imorse! Grät så jag inte kunde andas!!!! Gud den är så bra!

hope!!

Hyfsat långt telefonsamtal :-p Först ringde han och vi pratade typ en timme, sen ringde jag och vi pratade 2 timmar... Det var jättetrevligt =) Han dömer mig inte, samt att han är såå rolig :-p

Berättade jag innan om vinterland och sommarland?

Hemma när jag stod och väntade på bussen imorse så snöade det och höll på, och man ser ju inte gräset ens!!!
Där är det då barmark och ingen snäl alla! Sen när man kommer till umeå kan man gå ute utan jacka, det var så vackert!! Solen lyste, och man behövfe ingen jack"

Nu somnar jag"""
Sak sovfa"" Komer hamnkse hinna in på cdagen imorgon""

KRAAAAAAAAAAAAAAR

Hello-blogg

Hello again!

Blev en till blogg. Har tid nu att skriva. Satt och såg en film ett tag, "Pay it forward"! Såg knappt halva innan resten av familjen skulle se "Bonde söker fru" så jag pausade.
Jag började gråta efter en dryg halvtimme. Den är så jävla bra! Det finns inte ord!!! När hon berättade för sin son om sitt problem brast jag. Tårarna bara rann och rann och rann och rann! Det är en så underbar film. Så vacker!
Kommer gråta ihjäl mig när jag ser slutet! Börjar gråta nu.
Det är så mycket som händer just nu. Jag är så känslig. Önskar så att jag kunde ge alla all kraft jag kunde! Skicka alla värme jag har, alla kärlek.

Pratar med Avve nu =)
Saknar daniel, ravn och rillyn!

Sista kvällen på länge jue =(

Men jag kommer finnas här ändå på ett sätt, kommer tänka på er sååå mycket. Alla 4. Ni är några av dom finaste  vännerna jag har. Så tacksam för er alla.

Tack för att ni vill finnas hos mig =)


Bye-bye-blogg?

Ooops, känner jag igen detta?? Jo, jag menar att jag väntar tills samma dag jag ska fara nånstans med att tvätta! Samma sak när jag skulle till spanien (längtar tillbaka som fan samtidigt som jag önskar att jag aldrig farit :-O) Har några tröjor kvar att tvätta. På tal om kläder... Idag tog jag dom svarta byxorna som jag nästan aldrig har för jag gillar dom inte så mycket, men jag tänkte jaja, en gång. När vi gick av bussen i Umeå sa Cynthia "Men ååh vad mysigt med täckbyxor!!!" Det va fan inga täckbyxor, fast rejält fladdriga har dom blivit, ryms två ben i varje. Kanske inte ska skylla på byxorna, men jaja... Det är nån i mitt rum på dagarna tror jag, saker står inte som dom brukar... Igår var det spegelen, idag är det saker på runda bordet som flyttats omkring... hmmm Jag ska skriva in här vad vi har för uppgift under praktikveckan... Guuuuud så jääääääkulst mycket alltså! Och det är saker jag skulle få ihop till 10 sidor per dag typ, men vi får som mest lämna in 5 dataskriva sidor... Oroar Rills med att jag inte kommer komma hem från Stockholm :-p Han tror jag tänker rymma dit.. Tja (mitt nya favvoord) man v et ju aldrig vad jag har för planer ;-) Ska iallafall bli så roligt att träffa Jeanette och hennes kille igen =) Kom skitbra överens med honom ju :-p Får se om jag hinner skriva nån mer blogg ikväll. Annars är det väl Hej då nu för ett tag framöver. Puss och kram till alla små nystan och garn... (Var den bra?)

Inte sur

Jag gick ganska plötsligt ikväll. Mest för att dumniclas höll på, men jag mådde illa och var stressad också för att jag lovat göra det där provet. Skrev först för hand, sen skulle jag skriva in det på datorn. Så jag kom till denna datorn. När jag startar denhär så loggas jag automatiskt in på MSN vilket jag aldrig tänker på! Det fanns inte word här så jag gick till pappas dator istället, och lämnade denna på. Tänkte inte vidare på det.
Det var verkligen inte meningen att nån skulle ta illa upp när jag gick. Jag var inte sur på någon av er! Inte alls!!! Jag gick för att jag var tvungen typ.
När jag kom tillbaka efter att ha renskrivit provet såg jag att det blinkade en ruta. Ravn, du trodde att du gjort nåt fel :'( Det var verkligen inte så!
Och när jag kom hit igen hade det gått typ en timme sen du skrev och frågade vad du gjort fel. Faaaan!!! Förlåt mig! Ingen av er hade gjort nåt fel alls, inte ens i närheten!!!
Du säger att det är okej, och jag tror dig, men jag har ändå så dåligt samvete nu att du trodde att det var ditt fel =( Jag hoppas verkligen att ingen annan tog det så.

Förlåt

Bloggoman

Måste blogga!!

Känner mig tårkig. Men ska göra iordning det där provet till dom, sen ska jag sova. Dags att jag börjar sova på nätterna, tror kanske det går om jag fortsätter med det knepet jag kommit på. Iallafall ett tag.

Jobbigt, egentligen orkar jag inte.

Jag känner mig lite utnyttjad typ, men det har jag känt rätt länge. Sen blev det inte bättre av vad N sa... Men ärligt talat bryr jag mig inte mer. Tror inte dom vågar igen. Men kan ändå inte låta bli att gråta. Jaja.. Borde kanske flytta nånstans dit dom har vattenbrist? Så mycket vatten det kommer ur mig så ^^
Minns inte när det var en hel dag utan att jag grät alls sist :-O Ett halvår?? Typ. Nästan 7 månader faktiskt när jag räknar efter....
Fan vilket liv.

Iallafall ser det mycket bättre ut nu :-) Slutade vara så orolig för dom efter att jag började lita på P :-) Känner mig ändå starkare på ett plan. Känns som han behöver mig typ =) Det känns bra efter så lång tid. Trodde inte nån kunde känna så om mig, villkorslöst vill säga. Jag är inte kär, inte alls faktiskt, men inget är omöjligt längre tror jag. Och då tycker jag att jag kommit långt :-)

Jag känner mig fri nu. Tror inte jag ska komma tillbaka :-p

Jag stannar där for ever!



Iga-iga-iga

Började skratta på vägen upp för backen :-p Tänkte på slåssh-slåssh lol
(detta var det positiva i denna bloggen)

Det negativa kommer här :-p
1) Jag har ont i foten,
2) Jag befarar hål i tanden (tänderna, minst ett i varje...)
3) Min nacke spökar.
4) Min mage är uppsvälld som f*n!!!
5) Jag måste göra iordning ett fonetikprov till två elever tills imorgon (Därför jag kommer vara aningen disträ ikväl, bara så alla vet anledningen och orsaken till det!)
6) Jag fick ett kedjebrev tyyyyyyyp, och den föregående personen skulle skriva 4 personer hon verkligen trodde skulle svara... Jag var en av dom hon tror kommer svara, detta är en lose lose (stavas det så?) situation! För om jag svarar tar det MASSA tid från mig = negativt! Om jag inte svarar hade hon fel om mig = negativt i detta fall...
7) Hmm... är det negativt att inte komma på nåt mer negativt att skriva?? Kanske det räknas som positivt? Tja jag kom iallafall på en positiv sak nu =)
* Maria fick läsa ett sms jag fick och hon började gråta för att det var så gulligt!!! Jag blev så glad =) Sen kunde jag inte svara på alla för plötsligt hade jag bara 16 öre kvar :-( Det var skit!

Jo en till negativ sak. Ingen är här =(


Fråga

Fick en fråga i bloggen igår. Kände mig som en riktig vampyr haha, så jag svarade det som ett alternativ ^^

Nu är frågan som vanligt om jag kommer hinna göra mig iordning till bussen på en kvart :-S

Där gick den glödlampan... Two left!

Ledsen att det är som det är. När saker verkar gå bättre i mitt liv äntligen kan jag ändå inte riktigt glädjas åt det.

Där kom lampan tillbaks :-O Va fan :-P

Doooooma fluga!!!

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Där blev ni förvånade ;-)

Förkrossad

Mina digestivedrömmar ikväll gick i krasch!! (observera ordvitsen!!!)
Det enda som var kvar var ett trasigt digestivekex! Jag som var så sugen =(

Yey...hm...

Skrev just ganska mycket. Glömde att jag inte publicerat. Det var inte så smart att stänga rutan då...

Det var visst "lite korkat" av mig :-p

Orkar inte skriva om hela. Det jag skrev är ändå inte aktuellt nu...

Om nån undrar är det till att fråga.

Och jo, det heter ÄNTELIGEN om man ska säga änteligen!

Jeanette på fredag! Yihaa

Oj, det var inte meningen att ha ett mellanrum och bara en rad genom hela bloggen :-p

Lite lite ledsen är jag.

Hade just skrivit den meningen när jag fick ett mess som värmde.

Jag betyder nåt för någon. Äntligen! (Jo där skulle det vara äntligen, inte änteligen...)

Ska börja ha en tävling i veckan! Bra va?!!

Insikt

Jag insåg just precis nu, att alla som försöker lura mig misslyckas alltid! Jag vet direkt om nån ljuger och stora saker. Möjligens att små gula bananer är för simpelt för min hjärna att reagera på *host*

Iallafall kom jag på en sak nu. Ingen farlig lögn, mest gullig hehe

Idag kommer jag hem ikväll.

Det står en tom mer på mitt sängbord. Mitt sängbord är svart. Min sängkarm är svart också. Och alldeles gnirkig!!! Det är mässningsgrejer på den. Min säng är ful!

Nu ska jag gå till bussen snart!

Puss och kram på alla!
Särskilt mest på en hehe ^^

Uppenbarelse

Tydligen får mna inte skriva på nåt annat språk. Jäkla rasism! Så jag ber om ursäkt för det jag skrivit innan!

Ska sova nu!

GOD NATT!

Me encanta la lengua castellano!!!!!!!

Jag älskar att kommentera bloggar!! Pliiiiiis allihopa, skriv fler!!!!!!!!!
Bra om dom inte är för långa heller, för då skulle nog mina kommentarer bli lika långa :-p

Jag var inloggad när Avve skrev :'( och när ravn och daniel skrev! Jag var inte vid datorn! Hade bara startat den, sen gick jag ner direkt och lagade mat och åt! Visste inte att jag loggades in!

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!

PS. jag sjunger så bra (8)

En español

Echo mucho de menos a Avve :-( Dónde estás cuando te necesito?? Ahora te necesito, ven aqui :-p Por favor!!!

Tengo que regar las flores hoy, tengo un montón de ellas, es un rollo, pero me gustan asi que, por qué no las tendria ask?

Ahora voy a cantar... Basketcase! Sí!!!! PUEDO cantar esta canción, no es tuya! Encanta gd así que callate chico!!!!!!!

Huelo de fumo creo, porque ayer fumé muchísimo :-( Soy un tonto, yo sé! No me maten! O hagan como quieran :-p No me importa mucho!

Es que todavía me duele el pie, y no es divertido de 5 öre!!!

También la espalda, me siento como si alguien me hubiera acuchillado!

Oyé!!! Mañana vamos a ver una película, y me conozco yo, así que yo sé que dormiré!!!

Ahora tengo que irme un momentito!

Chau!



Just ja

Jag glömde skriva det i förra inlägget (=bloggan) att Daniel kommer slå ihjäl mig när han läser nästa blogga lol
Men jag skriver faktiskt på vilket språk jag vill :-p

Scheisse

Jag var nog full iallafall om det är som jag tror :-O
Måste fråga honom!!! (Neee, inget sånt jag menar!!)

Nu känner jag dock ingenting =( Lite besviken lol, för jag drack som fan :-p *Försöker räkna* hmm, 8 öl, 3 cider och tre drinkar, okej då! Trodde det var mer, men iallafall :-O Liiite ville jag känna! Iofs trodde jag att jag b örjade nyktra redan på väg hem, så antagligen det jag gjorde inatt var nog för att jag var så jäkla trött. Kom på just NU att jag faktiskt han säga hej till minoriteten!!! Yey =D
Nån som hade skrivit till mig på msn som jag inte vet vem det är, men jag smällde bara ihop datorn så jag hann inte se mailadressen nu heller lol..

Det var rätt roligt, fast såg att Cythia var ledsen =( Fast antagligen var det skönt att göra nåt ändå! Det tyckte jag som också var ledsen :-p Jag var nog rätt tillbakadragen, orkade inte riktigt följa med i samtalen så jag blidde lite tyst :-p Antagligen en partypooper, men wtf, orka jämt!!! (jo pooper!!!)

IKVÄLL KLOCKAN 20.00 KOMMER JAG GÅ FÖR ATT SE "MÄKLARNA" (Cecilia Frode (L) )
Bara så alla vet om jag pratar med någon och jag bara försvinner.

Patrik var där, jag uttryckte mig nog fel igår, han skulle ju inte vara med.. för dom har tagit en paus, men han var på Statt, första gången jag varit där :-O Det är 22-årsgräns på lördagar eller ännu äldre! men jag kom in för Hanna hade VIP-kort. Slapp betala till och med yesh!! Undrar om jag sa tack ask?
Han bara "ooooh timmeey, hej gubben" och började stryka min rygg lol, han var inte ens full då hahahahha, han är svinrolig :-p Han har dreadlocks (stavas det så??) Han var min elev ifjol när jag jobbade på komvux :-O vux heter det visst bara, men det orkar jag inte skriva.. Oj, det gjorde jag visst ändå...

Jag vill gå på en auktion eller en loppis och köpa ett droppsur!!! Jag vill ha ett droppsur!! BADLY!!! NU! Idag!
Jag har iofs inte råd att slösa mer men, men...

Peter skickade några gullsms innan han skulle sova :-) Började sakna honom!
Jag skickade sms till massa personer, även dom som inte har mobil lol!!!

Jag är grymt pigg nu!  Blir jämt det när jag druckit. Kanske skulle passa på att städa! Ändå ingen här jue!

Det har snöat jättemycket. Gräset syns snart inte UÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ :'( :'( :'(
Det är freakin' blötsnö också!!! för det är + 0,2 typ!

Mina ögon har geggat ihop iih!

Känner för att lyssna på lovesongs hela dagen och gå omkring med en dammtrasa lol Är jag gay?? Inte är det fjolligt iallafall, det vill jag förtydliga redan nu, så att inte nån jäkel kallar mig det igen!!!!!!!!!!!! GRRR

Saknar min dator och mina små bebisar. Mina vänner, mitt liv. Mina smileys kallar jag dom ibland också, men bara ibland :-p

Ska logga in på qx och se om jag blivit lika populär som vissa andra... knappast.

DANIEL KOM HIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Du måste skicka en bild jag skickat till dig, om du har den kvar!!!! Jag har den inte på denhär datorn ju!!!
SKYYYYYYYYYYYNDA!

HÅÅÅ JAG LJUGER SÅ BRA, jag har bytt lås på hjärtats alla dörrar (8)

Vaknade för att jag drömde att jag fått 110 poäng på ett prov, det var inte godkänt! Men på datorn stod det att jag hade godkänt, såg inte förrän jag hämtade provet att det stod IG på det :-O
Sen fick jag en lärare jag inte kan tänka mig svära att svära!! "Ja, det är så jävulskt förbannat med detta" Lol, så sa hon...

Det ser ändå rätt mysigt ut när jag kollar ut (har lust att säga hihi, men det har jag fan inte tänkt!) hihi

oops =(

Nu ska jag skicka harkrankorna som ligger i min lampa och tror att det är nån slags grav dit dom hör hemma!

Tja!



This is THE city!

This is THE city!

Denna bilden kommer jag aldrig ta bort lol

Besviken

Egentligen bryr jag mig inte jättemycket längre. Men jag är ändå såååååå besviken på honom =(
Kommer aldrig att förstå riktigt tror jag, förstår inte människor som gör så.... Själviska och elaka..

Drömde om balett inatt. Nu har jag typ abstinens lol...

Vill prata!!!

Han är den absolut snällaste person jag vet!!!

tangentbord

ska visa hur det blir om jag inte håller nere en knapp ibland!


He1 1ag heter t500y 6ch b6r 5 en 35ten stad s60 heter s2e33efteå, det är en rätt trå25g stad s60 5ngen egent35gen b6rde -å b6 5 60 det 5nte 2r5sade /-


b35ndade 6ch såg 05n -3ats v5d 2+2sb6rdet 6ch 0a00a satt -å det, s6v v5sst 2 se24nder där /-


g4d vad 1ag ser det td35gt, n4 5gen -


1ag hatar 3ånedat6rer!! g4d så 3ååååååååågt''''''''''''


Positivum kontrea negativum ekvalerar vad?

Det är konstigt!!!

När en sak kommer kommer allt på en gång, eller om nåt händer händer allt på en gång. Det är alltid så för mig!!!

Oftast har det bara handlat om negativa saker, iallafall senaste tiden. Fast nu verkar det har vänt lite faktiskt. Det känns underligt. Konstigt på nåt sätt.

Jag har allvarligt talat glömt hur det känns att må bra. Jag har verkligen inte haft den känslan ens sen i mars iallafall. Inte en hel dag jag bara varit fri från tankar och skit. Men nu även om det är samma tankar som alltid så känns det lättare. Jag kan lättare stänga av.

Sen kan det vara lite jobbigt också fast det inte är negativt. Lite smickrande förstås hehe

THE blogg

"Skynda dig tillbaka"
"Jadå"

Tycker du att jag lyckades med det ask?
Jävla internet.
Höll på sakna ihjäl mig. Jaja, fick en timmas sömn ungefär iallafall. Gick och la mig för att jag var så irriterad...
Blev glad när ni messade :-) Eller det var väl rich..

Såg Idol, Jonas åkte ut, och han påverkade starkt på mig, redan innan han började sjunga idag *rodnar*
Ledsen för det. Hoppas man får se mer av honom. Just den typen av artist behövs verkligen!

Blev jätteledsen helt plötsligt, började gråta, nästan panik :-S Blev inte bättre av att du inte...
Gick ut och rökte, inte så jäkla smart, för det första har jag förkylningen kvar... för det andra skrek jag halsen blodig innan ikväll, när jag blev så arg på pappa!!! Men jaja, blev lite lugnare iallafall.

Jag tycker jag bloggar bra daniel! Minst en per dag iallafall, oftast fler, så... shut up :-p

Idag efter vi pluggat gick vi till (lärar) Åsa, maria och cynthia ska vara med henne. Så dom skulle prata och gå igenom lite sånt... Fan vad hon retade mig lol "Hahahahah ha det så trevligt i övik" "hälsa övikarna" bla bla bla lol
Dumma åsa :-p

Dom kommer få ha min 9:a UÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, det är såååå orättvist! Jag vill ha dom ju =(

Rökte igen ikväll.

Krille kom hit också... efter att jag halvpanikat... Jag bara "neeeeeeeeeeeeeej", men jag var rätt förberedd på det ändå så...

Nu när jag kom in på internet igen hade jag just kommit in efter att ha följt och gått en bit. När vi gick var gatlysena tända och på..
Sen när jag gick hem så PANG så släcktes dom. Jag hopapde till, det blev så mörkt och jag höll fan på panika igen :-O Och jag är inte mörkrädd ju. Men jag hade min mp3 så jag startade den och lyssnade på Peter *småler* Var inte långt hem då, så det gick bra :-)

Krille ville jag skulle komma hem till han och dricka vin, men jag sa "nej"
Han försökte och försökte, men jag sa jag inte mådde bra och har ont i magen, men han fortsatte. Jag vill inte dricka så mycket med öppet magsår kanskeeeee!!!!!!!! Då sa han, "men du kan få cider"...
Bite me! (den som kommenterar mitt rökande får ett parasoll!)

Jag är så förvirrad. Vet inte varför. Förvirrad och splittrad.

Cynthia sa en sak jag  blev glad för, men sen började jag tänka och kom fram till "jag då"?? Har alltid varit så, och det är såååå jävla tydligt också...

Imorgon kanske blir rolig, kanske inte. Det återstår att se. Jag hoppas såklart det blir det, men jag har inte några förväntningar.

Jag har blivit beroende av en musikgrupp :-O Dom är jääääääääävligt bra!

Maria kallar mig snusktimmy :-O Och en på qx som jag pratar med kallar mig också snusktimmy :-O
Ravn kallar mig fjollig, fast han är ju som han är... :L

Gud vad jag är irriterad på alla lögner som flyger omkring nu :-O Ibland vet jag inte vem jag pratar med... Åsa är en stor lögn (lillåsa alltså)...

Fan vad jag skrivit nu.. Duktigt!

Blir nog en cigg till för att hålla det undan. :p

Tror du att du är rolig eller?

Undrar om jag skrivit så mycket att det inte ryms i bloggen, den kanske kraschar nu... lol

Ska börja visa mer :-D

Chau!!















Ny regering, skivplombering

Somnade!!!!! Sen vaknade jag av att jag låg och grät :-S Drömde en sak, det är så i verkligheten också, så det tog ett bra tag innan jag slutade...

Nu gråter jag inte. Nu ångrar jag mig mest. Måste prata med Jeanette.

Jag har börjat inse att dom flesta av mina kompisar irl är tjejer och dom flesta här är killar. Pratar typ med 6 tjejer här.... resten killar, och jag har 91 kontakter på min msn... hum..

Hatar nya regeringen. Könsuppdelade klasser my arse!

Får se hur det blir idag.

Bra hoppas jag =) (Det var väl positivt sagt??)

Kram till alla som förtjänar en =)

Raserade planer...

Hade tänkt sova, men det kommer nog inte funka =(

Började tänka på en sak. Gör jätteont.

Längtar tills jag får fara ut på praktik om några veckor, då får jag annat att tänka på.. annat jag MÅSTE tänka på.

Ingen dator dock =( Så ingen kontakt på över en vecka. Jaja, kan inte bli värre än sist iallafall.

Kan inte prata med nån nu =( blääää

COOL

Världens coolaste sak hände just :-O
Eller ja, jag tyckte det var coolt iallafall!

Just som jag skulle säga en sak så frågades det om den saken :-p Värsta coolt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

javisst

tack och lov =)

hade inte klarat annars

tråkig timmy skriver uppdelad blogg

Bokat... glad/ledsen

Glad att slippa nu kanske. Kändes precis så iallafall.

Jaja han är som hon är..

Ville läsa, men sen kanske =) *Hoppas*

Plugga imorgon. Följa till Åsa och prata (läraråsa)

Måste ringa samtal. Vilken dag jag ska komma till skolan och kolla (just det 30 mil enkel väg...)

Slipper läkaren imorgon =)

Skiter i allt =(

Blir alltid såhär.

Vill att det blir modembyte i bregottfabriken snart. Behöver det

Ont i magen.

Tråkig.

Mår illa.

Sova tidigt. (bloggens positiva)

Godnatt.

Kram


snö

Antar att bara för att jag stöddade mig igår när ALLA frågade om snö och om det kommit här, att det nu ligger ett vitt jä*la täcker över marken och alla hustak är vita och träden med för den delen... Jaja! Jäkla snö är det enda jag kan säga.

Jag är så grymt orolig nu. Ont i magen än. Vill så gärna att allt bara upplöses i tomma intet och glöms bort!
Snälla, låt det göra det!

Nu ska jag fara snart.
Finns faktiskt inget positivt att skriva än direkt, så det positiva i denna bloggan är väl att jag är smart och låter bli..

Bamsekramar

Börjar med klaget! Ingen kommenterar min blogg nästan lol. Gud vad tråkiga ni är!! "Tråkigt att kommentera!" Bite me :-p

Vissa saker överdrivs! Suck!

Har haft en okej dag idag, fick ett "glatt" besked.
Tänkt tillbaka liite, varit ledsen, men ändå helt okej!

Sen på kvällen var jag rätt jätteglad lol, men det gick över jättefort.. fick ett mess av en störd typ.
Sen blev jag glad igen =) Fick ett sms av en typ som inte alls är störd :-D Bara gullig!!! Blev glad och det har hållit i sig rätt länge.. kanske för att jag fick ett nytt stup i kvarten lol
Sen skulle jag ringa och kolla en sak, skulle ta 2 minuter, det gjorde det inte hehe
Kollat biljetter! Vet inte riiiiktigt hur jag ska göra! Men jag har ju sagt nu så...

Jag har ont i ryggen och huvet!

Är inte riktigt lika glad nu! Hoppas det bara blir bättre, pang bom!! Lättast då!!

Positivt i denna bloggen?
Att jag ger alla en bamsekram!




I'm finnish

Nej nu saknar jag ihjäl mig efter alla!!!!!

Ååååh Rille kom :-D

Nu har jag bestämt mig! Jag ska också in på den där förbenade listan! Iallafall för en dag, eller en gång!!!!! Det är sååååååååå längesen jag var med!!!! Nu är det på tiden!
Vill också ha 49 besökare på en och samma dag!

6 timmar och 45 minuter tills klockan är tolv nu.. Förlåt att jag var dum =(

Nummer 14 sa han, det blev puff!! Och sen peter =) =) =) Den är sååååå bra!!!

Fick ett samtal idag =) Fredag känns redan helt okej igen :-p

Han bara gick...

Klockan går =) Inte den uppe i hallen, men den har jag inte dragit :-p

(PS. Har slutat ha cykeln i köksklockan tinsel.. det blev så besvärligt :-p)

Jag tänkte på blomlöss förut idag.

Igår hade vi uttalslektion, eller det kanske var i måndags, det minns jag inte riktigt, eller jo det var i måndags!
Mina B, D och G är bra uttalade, men jag måste tänka på mina P, T och K att de inte ska vara så aspirerade sa hon.
För P och K ska jag tänka på hur finskar låter när de pratar.. För T i tillexempel toro ska jag tänka på hur småbarn säger för ordet stol -----> tol...

Så när jag sitter där i studion på uttalsprovet, kommer alltså det enda jag tänker på när hon lyssnar, att vara att jag är en finsk bebis... yeeey

Fan vad jag kommer skratta :-S











modem

Ni måste fixa datorn snart :-( Här är så tomt utan dig!

Lova att se till att det går fort :-p
Saknar dig jättemycket, det gör vi nog allihop!

Vill prata med dig nuuuuuuuuu :'(

Om du kommer till msn kan du väl vibba, pliiiiiis :L

tdog

kalla mig vad du vill, men sanningen ligger aldrig långt borta.

ehh.. now I know

Here I am! Jag har så ont i magen idag så jag kan dööööööööööööööööööööö.
På ett sätt är det positivt dock.

Fortfarande grymt förrbannad över en sak.... Jag är inte dum...

Ingen här. All alone. Sur på la!!!!! Doooma =(

aj

Det ringde i nåt nyss. Mammas mobil kanske? Min mobil ringer inte så ofta.. Däremot får jag många sms. Jag svarar inte på alla sms. Betyder det att jag är dumask?

En sak råkade bli fel igår. Inge kul.

Sa jag att jag är förbannad???

Jaja whatever. Ska inte bry mig mer!

Det positiva i den här bloggen?
Jag "tog ledigt" idag!

ibland så

Funderar på att stanna hemma imorgon. Orkar inte fara. Stannar hemma och läser istället! Det känns viktigare än att sitta där och inte säga ett ord...

Klarade det. Det var otroligt. Trodde verkligen inte det. Ibland, ibland, ibland har man lite tur...

Ångrar en sak jättemycket. Men det gick inte på nåt annat sätt. Jaja, whatever. Det gjorde mig ändå lite lugnare. Det var bra. Man ska inte stänga inne sig i sina egna tankar bara.

Försöker övertyga mig om att en sak jag säger ofta är sann. Måste vara det.

Det positiva idag?
Att jag kände mig behövd på nåt sätt. Skön känsla ibland =)

blogg 2 17/10 Ventolin

Startar härmed  VENTOLINHATARKLUBBEN!

Det är bara att gå med! Sign up i min blogg här och nu och du får en knapp...
(på nästa skjorta du köper (fnis) )


Denna klubb startas i förmån för sjuka personer som tvingas Ventoliniseras mot sin vilja!

Vår teamsong är "Minority"

SIGN UP !
SIGN UP !
SIGN UP !
SIGN UP !
SIGN UP !
SIGN UP !
SIGN UP !

Please, por favor, s'il vous plaît, snälla!!!

Du stöder minoriteten!

blogg 1 17/10 Saknad!

Får klagomål på att jag skriver på spanska.

Ska sluta med det! Perdoname =(

Oooops!

Sitter vid en dator utan msn nu =( Detta suger! När jag äntligen fick komma hem "i tid" för en gångs skull! Ingen koll idag =) Men så kommerj ag hem till ett msn-löst hus =(
*Bittrar tårar rinner nedför min icke-solbärnda kind*

Tror dessutom att Avve är där nu, och Ravn, och Daniel (Inte danne....) och Rille säkert också... Åsså kanske nån som brukar få mig rodna :-p

Vill dit =( Saknar er kväkmycket!

ABRAAAAZOS!!!!!!!!


Ooops, I did it again =( Sorry :L


Everything you thought you knew is now just a blurr

Morgonstund har... hum?? Vad var det nu igen?

Kom på att om jag ska måste jag berätta för honom ju :-S No quiero hacerlo, ni siquiera si me cae bien, algo que yo se es el acaso.

Me ayudes??

Porfa!

Ingen panik

Skitinternet, skitdator, skitblogg, skit skit skit

haft en jävligt bra kväll, typ gått och skrattat och haft ganska trevligt. pang bara sen är allt över!

pratade med honom på telefon =) Jättegullig, och rolig som faaaaan :-O Gud vad jag skrattade :-p lol

Försöker förgäves förnimma den känslan nu som jag hade då. Darn it!

Lilla avve hade skrivit i min blogg, så glad för det :-) Saknat dig.

Loggade inte in förrän sent ikväll. Efter vi pratat.
Saknade er alla. Ravn, Rille-... och Daniel som varken är svenne eller danne tydligen...

Har fan inte tänkt panika nu.

Nyss var jag så trött och trygg att jag höll på tappa datorn. Nu är jag pigg igen. Gonatt sömn kan jag nog säga, den får sova utan mig som vanligt.
Finns bara en sak som kan få mig sova nu heh.

Maria masserade mig på Realia lektionen idag. På rasten. Fast alla satt kvar i rummet lol Nu vill alla sitta bredvid henne imorgon sa dom :-O THE HELL with that thought! She's mine (6) mohaha


(Det positiva jag skrivit om i den här bloggen är kommentaren från avve och massagen jag fick)








Pratesaknad

Alla kommer vara jätteglada nu ett par veckor för att dom kommer slippa mina smileysar på msn, jag däremot kommer att gråta 24/7 av saknad. Om dom försvunnit näär jag får tillbaka min dator vet jag inte vad jag gör.
Lånedatorn fungerade inte att komma ut på internet med, så nu sitter jag vid mammas, det betyder att jag inte kommer kunna vara här länge :-(

Nu fungerar förstås inte msn heller, suck.
Jag är mer förkyld. Ny koll..

Lång dag.

Vill prata med er =(

P.S Avve var är du =( Ingen har informerat mig om att du skulle ha extra frånvaro. Om du inte kommer snart får du en prick per dag, och när du har fått 3 prickar blir det kvarsittning..
Och det vet jag inte riktigt hur jag ska utforma... får fråga din son, han är bra på att.. hmm, vet inte vad man säger..

OOOOOOOOOOOOOJJJJJJJ nu försvann locket från mina öron :-O FAn vad bra jag hör nu!!

Himlen hänger stjärnklar

Nehe! Det är mulet ju!

Orkar egentligen inte skriva om idag.

Valwebben tog 3 timmar, sen att flytta över allt från min dator tog ännu längre tid.

En person till som sa något som gjorde mig jätteglad idag =) Värmde inombords.

Nu ska jag sova.... hmmmm

ska gå iallafall, vill inte vara här mer, han var inte snäll. blääää


Joker

Jag sov inatt. =) Glad för det.

Läste alldeles just en gammal sak. Började gråta som fan. Jätteledsen nu. =( Varför?

Nu började jag tänka på torsdag. Fan =( Allt går utför nu. Måste försöka vara stark dock!!!

Jag stänger inte ute nån. Menar inte så. Det är bara så jobbigt just nu. Vill vara säker först. Vill inte såra nån =( Blääää

Nu kom en låt upp. Ville inte höra den. Kan inte ta bort den heller. Symboliserar det första sveket som gjorde att jag slutade lita på mig själv. Lyssnar på den klart. Fan vad lång den är :-(

Vad ska jag skriva som är positivt? Har bestämt mig att i varje blogg ska något positivt finnas med, hur negativ bloggen än må vara!

Just det. Måste läsa ut en jättetjock roman på spanska till på onsdag =D

Nej oj, positivt skulle det ju vara, darn it!


Natt

Dags att sova.

Mörkt, tyst, lugnt.
Det är tryggt nu.

Släcker lampan.
Kryper ner under täcket.
Lägger huvudet på kudden.
Sluter ögonen...

Snart en ny morgon nu

Sov gott alla tomtar och troll :-p

ARRRRG!!!!!!

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ SATANS internet! Jag är så arg nu så jag kan gråta grrrraaaaaaahhhhhh!!!!!!

Säg till om du kommer tillbaka *snyft*

Konstig fråga :-S

Ett annat namn för chokladboll är negerboll... kanske fler och fler som börjat använda ordet chokladboll i dagens läge, men men..

det jag undrar är om det heter samma sak på engelska? "Oh I really want some niggerballs"

Är det en konstig fråga?

Om nån som läser min blogg inte vet det, så är jag mörk själv...

stolt

Jag är så stolt :-D Jag har nämligen världens sötaste bror gosigosigooooooooooooos!!!!!!!!!!!!

Påminnelse

Ska inte vara där förrän 2 visst.

iih

Kommer påminna om vårt avtal lite nu och då så vi inte glömmer!

PÅMINNELSE: Vårt avtal!


SHIIIIIIIIT måste göra valen till skolan annars blir jag avstängd typ, eller shiit, det är innan imorgon och jag kan inte. Bläääääää

Vad händer

Jag är så orolig nu, och så rädd. Vet inte vad som kommer hännda =(

Jag hoppas jag får låna en dator. Och telefonen ska jag ha!

Sugen på köttbullar och röbetssallad i en baguette. Och blåbärssaft, eller körsbärs mmm...

Blev så glad för en sak. Dom orden värmde mer än alla ord som gjorde mig glad igår. Så glad för det. Tack snälla :-)

Nu måste jag gå. Bläääääääääääääääääääääääääääääääääääää

Saknad

Jag är måttligt glad på mitt internet nu.... Skulle faniken kunna... hmm skaffa en ny leverantör ask?

Behövde verkligen inte att det inte fungerade igår =( Blev helt panikslagen. Ingen såg och sen gick det inte komma in igen. :(
Hoppas det funkar idag, men antagligen är det att hoppas på för mycket...

Förövrigt var igår och i förrgår himla skitdagar. Torsdag gjorde att jag inte orkade tänka mer. Fredag var blä.
Dessutom är jag skäggig nu, och jag orkar inte raka mig lol...

Vet inte hur jag ska göra, egentligen finns det ju bara en sak som är helt korrekt fast samtidigt helt fel. Så help me por favor (&)

Hände dock en rolig sak! Blev alldeles glad och varm inom mig. Det var faktiskt orecis vad jag behövde!!! På natten när jag sov hos Maggie (mot fredagen alltså) så fick jag ett sms från någon jag inte visste vem det var! Jag förstod att det var nån från Irland, men jag trodde det var typ Jenny. Så dagen efter svarade jag på messet och frågade vem det var..
Igår kväll fick jag svar. Det var Paul :'''( Var längesen jag blivit så glad! Alldeles fylld av värme jue. Och vi bråkade precis som när vi var där :-p Lol. Satt och messade med honom lite samtidigt som jag satt och rökte på trappen till snickarboa. Hehe.
Ibland önskar jag att jag var tillbaka, samtidigt som jag aldrig mer skulle vilja fara dit igen. Han vill också tillbaka.
Jag saknar Teresa. Vi brukade sitta och röka på rasterna och prata våra problem hahhahaahahah. Önskar att lärarna var så här också!!!
Okej, vi pratade problem på konversationsklasserna också hahahahahahhaha lol, stackars dom andra eleverna.
Miss her :-(

Sen kom jag in igen och så var Peter världens gulligaste :-O
På bussen messade jag honom och han var krasslig och låg i sängen. Han bad mig hålla om honom :'''( Jag blev så  glad :-) Det värmde också!!! Så mycket.
Sen kanske det slutade på ett litet annat sätt för honom än han väntat men men.. hehe

Jag önskar så att denhär dagen blir bättre. På alla sätt. Skiter faktiskt i mitt samvete. Det är att bita ihop!

PS. Ska lämna in min dator idag, så den kommer vara borta i 3 veckor. Det betyder att jag inte kommer kunna vara här förrän nästa månad :-(

Kommer sakna ihjäl mig ju :-O




Lillejulafton

Lagt till Lilla julafton i listan!

"Daniel&Timmy-avtal"

Okej, here we go again.. Råkade radera förra *GRRRR*

Jag och Daniel har ingått ett avtal! (Om man nu kan säga att man ´ingår´ ett avtal, men alla fattar hehe)

Detta är beviset, som gör att vi aldrig kan bryta avtalet ostraffat!!!

Hur mycket vi än bråkar (även om vi nu inte bråkar ofta :-p) så ska dessa dagarna vara dagar då vi är glada och snälla mot varandra oavsett vad! BASTA!

1) IDOL-dagarna! (Svårt att se och kommentera när man bråkar jue :-O)
2) Julafton! (Do I have to say more liksom??)
3) Nyårsafton! (Vill inte avsluta ett år med att vi bråkar juh!)
4) Nyårsdagen! (Vill inte påbörja ett år med att vi bråkar juh!)
5) Påskafton! (Varit med om nog skit på påsk!)
6) Valborgsmässoafton (En alltför rolig dag att bråka på!)
7) Första maj (1 Maj) (Bråka en ledig dag :-O När man har så mycket tid att prata? Eh, DON'T think so!!)
8) Midsommarafton (En afton man kan bli lite på lyset ju, inte bråka då, inte så smart jueh!)
9) Allahelgonsafton/ Halloween (Det är en alldeles nog så läskig tid som det redan är, huvvaligen!!!)
10) Min eller hans födelsedag (började med "Min" eftersom om jag skrivit Hans hade man kunnat missuppfatta och tro att det var ok att bråka på Daniels födelsedag, men inte Hans eller min... Inser nu såhär en förklaring 10 minuter efter att det varit lättare att bara skriva "Våra födelsedagar". Men det ändrar jag ju knappast till nu när jag förklarat så väl!!! (Det behövs inte förklaras varför inte bråk hör hemma här??!)
11) TILLÄGG: Lillejulafton (Annars kanske man blir på dåligt humör på julafton!)

Så!!! Nu är det upp till oss och alla andra att se till att vi följer detta!!!

INSTICK till Daniel:
Om det är någon dag du vill lägga till så säg till, jag lade nämligen till ett par som vi inte kommit överens om innan :-p
Samt att du måste skriva under detta! (Som kommentar)

Min underskrift: Timmy

KRÄVER kommentarer på allt det som säger: (kommentar krävs)

OBS!!! KOLLA RUBRIKEN EXTRA NOGA!!!

NU är jag hemma!!! ÄNTLIGEN!!!!!!!
Nån som saknat mig??? (kommentar krävs)

FRÅGAR PUBLIKEN
Jag funderar på att städa ikväll, men jag är hemskt velig! Därför ber jag er härmed om hjälp med mitt val! Ska jag städa eller inte? Om inte vill jag ha en anledning. (kommentar krävs)

Jag har saknat följande personer extra mycket:
DANIEL
RAVN
RILLE
AVENTURIN
PETER
(OBS! Kommentar FRIVILLIG)

Nope, kommer inte ta upp det jag tänkte ta upp! To worky...




natt

Jag har skitont i halsen!!! Men jag tror att jag kommer kunna sova första gången på länge på rätt tid =D... Inte gömma heller :-)

bad

Jag är inte alltid sur :-S Jaja.. Other feelings exist too.
Ont i halsen. Ledsen.
Fick höra nåt jag verkligen inte behövde höra just nu konstigt nog..... eller just det... det var inte så konstigt ändå..

Fattar inte hur dom orkar ibland. Ibland känns det som jag lever utanför den bubblan som kallas jorden och ser på allt på ett annat sätt. Hur dum får man vara egentligen? Hon är en jävla skitstövel, precis vad hon är det!
Känner en till som är likadan, man skulle kunna tro att dom var tvillingar! Bryr sig precis bara om det som rör dem själva. Just det som finns inom sin egen värld. Tänker inte ens på hur det ser ut utåt. Orkar helt ärligt inte med dom mer.
Svårt att säga upp bekantskapen bara. Får väl bli pö om pö.

Finns ett liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitet ljus i mitt liv nu. Det behövs, för jag känner mig bara så himla utnyttjad.

Jag fryser som fan. Vill bara sätta mig i kakelugnen och brinna upp lol
Just det... skaffa!

Jag har så ont i halsen =( blääääääää

Gav mig dåligt samvete.



ont?

Blev ingen längre blogg direkt ikväll /natt...

Vill sova. Kan nog inte dock hehe

Ställen där jag har ont:
1) tummen
2) halsen
3) foten
4) onämnbart
5) magen
6) halsen
7) halsen
8) tät i näsan
9) halsen
10) halsen

Ps. Tycker du inte tät i näsan räknas som ett ont?  (se punkt 8)
Tjaa... det är ju inte ett gott iallafall (fnis)

Pängel :-p

Skulle skriva blogg imorse, men datorn fuckade som vanligt, eller ja internet!

Ja jag svor rille, heppa hur mycket du vill... Dessutom vet du en sak om mig nu som du absolut inte får berätta för nån annan!!! Lova det!

Jobbig dag. Kom just hem. Ska läsa 2 kapitel ped. till imorgon, och två bokkapitel till onsdag och 300 sidor till på torsdag... = Goddag omprov :-D

Pissig dag idag med. Mått superdåligt. Lite värre (oops bättre...) nu!

Tycker synd om C :-( Men hon klarar det nästa gång :-)

Funderar på P.. hmm tror inte jag kommer säga nåt. Det är upp till Marre faktiskt!

Jag har massa saker jag måste göra nu.

Skriver mer sen.

Puss och kram


Måste nämna en viktig sak först bara :-p
Om jag inte fått mitt allra första sms från Peter inatt hade jag nog inte klarat natten :-D Tack Peter
Puss
Jag hade inte ens skrivit till honom åsså skickar han bara :-) Puss puss puss :-p


jävla pissdag

lyssna. mmm jag gjorde det. "Orkar inte"...
Det är över nu, kommer inte tillbaka tror jag. vi får se. eller jo, men inte mer ikväll! får se imorgon kanske.

jag bad om ursäkt. tog på mig hela skulden. det var det enda jag kunde göra.
du får skriva om hur dum jag är i din blogg. det är ok. jag förtjänar det faktiskt.

det här har varit en jävla förbannad satans helvettes dag från början till slut!

Tror det är 5 personer som hoppat på mig idag.

Jo jag vill! Får se om jag kan!


Sov gott önskar jag er ändå. Ni som gjort så jag ... också!

(Och nej, det var bara 4 av personerna som gjorde så att jag gjorde det, inte du!)

Ibland fattar man absolut ingenting. Säger en sak, men menar en annan. Varför just nu? När jag är som mest sårbar. Det måste vara en mening med det. Det gör så ont.
Förlåt mig bara. Snälla

Kommer inte sova =( Ska gå ut. Ska gömma mig ordentligt. Låsa. Dra för. Stänga ute allt hat.


Way to go!!!!!

YEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYY Jag klarade provet :-D

irl kontra

Jag stirrar på en tom ruta. En stor klump, växer större. Mm tårar.. 
 "vad?"
Berättat. Orolig igen. Kanske ser annars. tror inte det. inte han.
Kan inte beskriva denhär känslan. Den är annars än förut. Inte bara ledsen, inte bara sårad. Det är nåt tomt, jag inser att jag hade rätt förra gången. Eller vi hade rätt.. Det är bara en lek alltihop. Från början till slut. En hemsk lek, som man kanske inte tål även fast man gett sig in i den.
Vet inte riktigt vad det betyder.
Vet att det börjar vara dom sista dropparna. Ytspänning nu. Tror att nästa kommer få det att rinna över.
Har inte kunnat plugga idag. Inte mest beroende på det som hände igår, mer på dethär.
En tom röst. Orden betyder inget som helst. Sviken. Sårad. Skuren och karvad i. Djupt. Mitt eget fel.
Trött på allt. Alla hemligheter. Alla lögner och falska påståenden. Jag tror inte på det längre. Jag tror att han hade rätt...
Finns bara en person som är helt sann nu :-O Kanske möjligens 2, eller när jag tänker efter ingen av dom heller :-O shiit
Carola frågade mig innan idag om jag ljugit. Första gången jag riktigt tänkte. Jag trodde att jag ljugit, men det är ju inte lögn. Det var bara det att jag inte berättat allt.
Allt är jobbigare här :-O

PS. Unblockat Ptr.

Lögner

Allt är som vanligt..
Undrar om det är med flit ibland. Tror det. Ska sluta bry mig helt. Känns som att det är så jag blir behandlad. Det gör bara ont. Känns som jag bara är ivägen. Självisk? Oki..
Som sagt, ibland önskar jag att nån insåg att jag också har känslor inom mig. Surprise, surprise :-O

Förlåt att jag fick det verka som att du inte räknas! Det gör du! Typ den enda som får mig på bättre humör och som alltid är snäll nu.
Du säger att det inte gjorde nåt =) Glad för det.

Tog illa upp bara för att om man orkar vara inloggad... bla bla.. Hade behövt prata om en sak. Men som sagt... seriefigurer är bara till för att glädja andra va?

Jag är bitter. Inte första idag. Tredje i ledet faktiskt. Därför jag blir så ledsen nu. Tycker inte det är rättvist. Behöver nån som bryr sig för en gångs skull. 
Tror visst att nån gör det! Känns bara jobbigt just nu.
Kommer ångra som fan att jag skrivit detta. Men som sagt, det är inte riktat rakt till någon. Finns nån jag är mest arg på av alla... Den som bör ta åt sig.
Han läser iofs inte min blogg...



fjärde kanske "ett berg"

är inte på direkt blogghumör längre. nån annan får vinna.
 mår illa. är lite ledsen för en sak och mycket ledsen för en annan.
jag behöver sova inatt :-( I wish that...
vill bli sedd eller hörd, uppmärksammad på att jag finns. inte är nån sagofigur man kan bläddra upp lite då och då.. "Ett berg fyllt av känslor som känner varje kliv som tas, varje spark och varje spott.."


Oseriositet

Fast ändå det som gäller om..

Mitt testamente kind of


Ravn: Mitt favoritväggur från farmor och golvuret som farfar gjort, mitt guldkors, mitt födelsehalsband och min diktsamling (och min kost ;-) ) Och gitarren så du kan spela på den :-) Åsså får du alla mina pennor :-D Utom dom orange med vita ränder.


Daniel: Alla mina spanskaböcker så du kan lära dig spanska och ta över mitt jobb, jag litar på dig! Du får mitt gökur ;-) Du får alla böcker du vill från biblioteket! Min Linda Bengtzingskiva och min blandskiva. Du får mina pennor med smal spets, dom orange med vita ränder.


Rille: Min dator så du ser när det blinkar ^o), mina tiorsamling, ordspråksboken, eftersom du gillar sånt… Du får även min mp3 med all min musik :-D


Avve (Carola) : Alla mina recept, min dagbok, min svenska ordlista så du kan fortsätta korrläsa och rätta rätt! Min taklampa :-D Den måste vara i gott förvar!


Gemensamt till alla: Min eviga kärlek och vänskap


tredje

okej det var ganska roligt att skriva utan "h" aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lol

oc an ade inte dissat mig, mitt cpmsn och cp internet som är fånigt som vanligt!!


PS. Mina bokstavslekar duger inte!

andra

Usch jag är så spyfärdig!!!

Carola har ställt sina 10 frågor klart nu! Nån fler som vill fråga nåt???
Var roligt med frågestund.
Jag är dissad nu :-O Som fan!! Men jag orkar inte bry mig, jag har ju faktiskt blockat en idag... Undrar när det blir unblockning. Jaja, han var för mycket bara idag..
Rille dissar också :-O
Fånigt att skriva utan H *tjurar*

&))

Jag ska vinna MOHAHAHA
FÖR NU ÄR JAG INNE!!!!!!!!!!

Och fasiken vad jag ska skriva blogg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


10 frågor

GAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH (nej daniel :L)

Jag blir så sur! Irriterad gaaaaaaaaaah (fortfarande nej :L)

Jaja, nu ska jag skriva nåt bra... Eller suck.. känner inte riktigt för det idag.

Längtar till imorgon, måste prata med henne :-D

Det är flera personer jag vill bryta med nu *. Det skulle bara kännas bra! mmmmmmm *drömmer*

Avve ställer 10 frågor nu. Det är rätt kurerande. Få prata lite. Tänka lite. Hon är snäll :-)

jaja, nu är jag sur igen.. suck

som sagt *

fattar precis

Jag hatar det här, det är nåt så jävulskt orättvist, elakt och hatiskt. Tror inte ens det tog 5 minuter..
Jag är inte dum...

Grasping to CONTROL
So I BETTER hold on

1/2juice och rotvältor..

Det enda som spelas upp om och om igen är det där ljudet. I vanliga fall skulle det vara ett helt vanligt ljud. Det är det inte nu.
Minns tillbaka och inser hur stor skillnad det är. Känner mig ledsen och sviken. Det gör ont som vanligt och tårarna tar inte slut. Dom bara rinner.
Önskar att nån kunde göra nåt. Att nån ville. Vet inte om det går. Tror inte det. Det är så förstört. Så djupt.

Fattar inte hur man kan göra så mot någon. Antar att det är som dom säger. Jag ska vara glad. Inte alla som skulle..
Dom har rätt. Inser det. Kommer inte göra nåt.

Har försökt berätta en sak flera dagar nu, men det funkar inte, så jag kommer låta bli antar jag.

Jävla tårar blää

Ensamt. Kallt. Fryser. Vill inte att det händer igen. Kan inte. Ingen att prata med, ingen som förstår. Ingen värme, det går inte.

Finns några som gör det värt att fortsätta. Ni vet vem ni är, ni var så snälla! Sen finns det dom som gör att man verkligen inte vill fortsätta. Bara sätta sig under en rotvälta och gå i ide. Det värsta är att det finns väldigt få av den sorten här, och det är ändå det som känns starkast.

Jag är full av hemligheter, dom flesta är inte mina dock. Full av saker jag vill berätta som skulle gör allt bättre för alla, men jag kan inte säga nåt till nån som nån sagt.
Önskar att hon visste. Men det kommer aldrig hända antar jag. Önskar att han visste också, men det är bara elakt.

Jag har ont, vill inte att nån vet. Vill inte erkänna. Eller jo jag vill, men jag vill inte ta upp det.

Har ont i magen också. Vet varför.
Önskar så innerligt att jag kunde göra så....
Önskar jag kunde sova.
Önskar jag gav fan, inte brydde mig.. jaja Det kommer en dag...

Hungrig? Vet inte..
Trött? Vet inte..
Ledsen? Kanske..
Glad? Inte überglad..
Förkyld? På väg..
Sårad? Jo..
Hace daño? Jaaa..
Stressad? JA..
Konstig? Ja..
Rolig? Nehe..
Förbannad? Mm..
Sviken? Typ..
Längtan? Nää..
Arg? Bara på dom..
Kär? Vaddå kär, hur är det?..
Elak? Nej..
Nerbäddad? Nej..
Blåögd? Nej..
Hoppfull? Kan hoppa..
Rädd? Mm..
Fryser? Som fan..
Tråkig? Mm..
Minnandes? Ja..
Slut
Om nån som kanske läser eventuellt har fler frågor är det bara att fråga. Kommer svara 100% ärligt på allt.

Vill ta ett bad i vitlök. Inte bli förkyld. Fan vad jobbigt. Och det verkar ju aldrig gå om heller...

Filmen var sådär. Var bättre sist jag såg den tycks jag minnas hehe.. men kul att se nåt från 80-talet, det tal man själv var född på. Gammal jag är..
Haha, du var 5, jag var bara 2 :-D *retas*
Andra var inte ens födda... 8-)


kkyla

kalllt

jg är jobbbig. förstår ju
gör inget.

stöd+? haaha skullele inte tror det!
dett är ont

funderar jag med

jag funderar också på att dra mig bort. retirera. wiee

Ni är så gulliga. "Gå inte, stanna, gå inteeee" gråt och tandagnissel
fint att känna sig uppskattad

men jag måste gå. ljög kanske lite :-( blääääääää

jag vet.. nu är jag sån också, förlåt.

Jag älskar er!

Känner på mig...

... att det här kommer bli en konstig dag.

Som jag skrev tidigare tror jag att nån vet nu. Vet inte vad jag känner. Orolig. Tänk om... =(

Önskar att jag bara var rolig, lättsam och kunde finnas för andra bara. Inte vara så ledsen och misslyckad jämt. Vet inte hur längesen det var jag var till hjälp för någon, att någon litade på mig.
Det är nog därför ingen kommer till mig längre, jag kan inte göra nåt för dom. Jag är bara den där som klagar nu.... Den där man önskar att han kunde sluta tänka på sig själv för en gångs skull, han man skulle vilja att han inte var här så ofta.
Jag är så orolig för det där nu så jag håller på dö. Jag vill att han loggar in, jag vill veta. Vill att han säger sanningen. Berättar om det är nån skillnad nu.
Kanske bryter kontakten, aldrig vill se miig mer. bläääääää vill inte gråta mer. snälla b kom hit!

oj

tryckkte visst inte på publicera..
jaja..



Vet inte vad jag ska göra. Kan inte sova. Panikar snart igen. Berättade typ. Var nog inte så tydlig. Bläää, känner mig elak. Skulle inte sagt nåt.

Blev jätteledsen innan för en annan sak. Men det gick nog över hoppas jag!

Sen loggade han in. Visste inte vem. Han sa att jag hade ringt honom. För ett halvår sen. På fyllan… det verkade som att jag ville ju.. Hm, för ett halvår sen vad jag inte hemma, det minns jag alltför väl. Det var så helvettet började på mer än ett sätt. Jag ringde ju knappast nån då…

Vill verkligen inte detta. Orkar inte. Måste akta mig hela tiden. Snälla, låt det va över snart. Snälla. Kommer gå och gömma mig igen. :(

Alla är så snälla här. Tack för att ni finns. Så glad för det! Jag måste gåå nu igen. Bläää för


Bloggi bloggi

Borde gå och duscha, borde vaknat tidigare och gjort läxa... Somnade seeeent. För sent. Men jag känner mig inte såå trött nu.
Däremot längtar jag hem, som faan!!!
Bara slänga mig ner på sängen. Vila. Prata med dom personer som har en så stor del i mitt liv nu.
Egentligen vill jag bara krypa upp i nåns famn och gråta. Låta nån ta hand om mig ett par timmar. Mest för att det skulle vara så skönt. Men jag skulle nog inte tillåta mig det. Och det finns inte så många jag skulle vilja krypa upp hos. Kommer typ på två stycken.

Snark... nu känner jag mig rätt trött igen. Skulle helst lägga mig ner och sova igen :-p

Orkar inte fara på nån klassfest. Ska va hemma och plugga ikväll. Eller imorgon eller när det nu var :-p Hoppas dom ändrar till nästa lördag istället, då kan jag fara...
Vi se idol ikväll. Gäller att vara hemma då! HINT HINT!

Shiiiiiiit klockan är 06.47= 13 minuter att göra mig iordning nu 0.0

En miljardtvåhundratjugosjutusenetthundraelva kramar till var och en!!! Ni är bäst!! BÄST BÄST BÄST!!!
Love y'all!!!

PS. Den som först skriver ut hur många kramar ni får med siffror får ett pris!!! DS.

täck över mig..

Kom tillbaka till datorn nu. Tänkte logga in, men ändrade mig. Inte ikväll. Har lugnat mig nu. Största delen av mig vill logga in, men jag kommer inte göra det. Inte nu. Inte för att jag inte vill prata. Snarare tvärtom.

Lite... inte djupt men lite. Just så pass..

Velat prata hela dagen ju, på 2 sekunder vänds allt och jag känner smärtan. Blääää, orkade inte det. Försökt vara glad hela tiden jag varit här, inte låtit nån märka att jag egetnligen är skitorolig och ledsen. Och jag hade tänkt fortsätta med det hela kvällen. Skönt att inte alltid bara klaga tänkte jag..
Det gick inte hålla. Blev så ledsen. Det var inte alls så ju =(
Jag är inte sur på nån, inte ett dugg. Jag måste bara göra det här för mig nu. Se om jag kan sova.. Saknar såklart att va där =(

Fick pappa gråta förut, yey.. så trött på att dom alltid lägger sig i och bla bla bla... och sa att jag längtade att slippa dom och flytta typ, ja eller nåt, lät säkert som jag hatar dom eller nåt.
Sen sa du att du inte var ledsen LÄNGRE... det betyder att du var ledsen och indirekt var det mitt fel ju, kände att jag inte orkade mer. En stor klump.. en explosion och sen tårar i oändlighet. Jävla vattenfall jag blivit! suck....
Hatar så jävla mycket attt göra folk ledsna. blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää

Längtade så mycket. Allt blev skit. Känner mig helt värdelös nu. Vill bara krypa ner under täcket och bara ligga där och aldrig mer komma fram.

Jag kommer dock alltid bara vara ett mess bort. har alltid på den, närsomhelst, kom ihåg det! Om det blir jobbigt finns jag här. Om det inte blir jobbigt heller lol, alla får alltid höra av sig när dom vill. Lovar att jag ska försöka finnas så gott jag kan om det kan ge något nångång.

Kramar till alla som vill ha en kram från mig..
och ett extra tidigt gonatt

dumblogg

dumblogg


Morning has... well.. you tell me!

Började med att jag hade dåligt samvete. Men nu känns det ingenting =) Yeye :-p

Glad??

Ledsen??

Har jag inte tänkt svara på :-p

Det är sååå lågt, elakt är ett milt uttryck... =(

Kommer hem sen..

tävling

nej, ingen sån tävling! kommer inte dela ut något pris. eller jo förresten, om jag förlorar så... fast det är lite orättvist. jag är ju aldrig hemma. reglerna borde säga att inget före 18.00! Fast det är nog för mycket begjort kanskeask???
annars får jag skriva som faan på kvällarna :-p

Lost... in realia

Va lite lessen när jag kom hem nu för ett tag sen.
Blev plötsligt superglad :-O Nu är jag nere på normal-glad-nivå igen, fast det känns bättre än innan iallafall hehe. Tack =) Behövde det!

Överväger en sak, det ger liksom aldrig nån utdelning.. Liiiite trött på det.. men, men... Tror jag kommer underväga det sen iallafall hehe...

Lite orolig och ledsen för det tråkiga som händer igen nu. Förtjänar inte att må så ju!!!!

Såg en annons på en anslagstavla idag om lägenhet, eller nää det var igår.. (orkar inte sudda och skriva om) och Maria såg att jag stannade, när hon såg vad det var för anonns så puttade hon iväg mig hahahaha "NEEEEJ, du får inte flytta, jag och Cynthia kommer behöva hjälp med grammatiken på bussen juue" lol 
Jaja, det var en 2:a färdigmöblerad som man skulle köpa.. så jag hade ändå inte haft råd. Alla är ju inte rikemansbarn...

På tal om rikemansbarn så lyssnade jag på min mp3 på vägen hem och kom till låten "Minority" och tänkte på Daniel lol... Skåningarna är ju en minoritet, en utsatt liten folkgrupp. Stackars satar =(

Jag är heartbroken! En tjej i vår klass som jag tycker är så jäääääääääääääääääääääääääävla snygg, som jag gillat sen första gången jag såg henne.. hon ska resa till New York 3 veckor nu den 18 oktober... Det är väl inte så farligt.. Det farliga är att hon ska resa dit för att hälsa på sin flickvän :'( Liiiiiiiiiinda varför gör du såhär mot mig *GRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅTER*

Fast det borde jag ju räknat ut.. om jag fattar tycke för en tjej så är det klart hon är lesbisk :-p lol
Jaja, får kanske satsa på killar ändå även om det känns lite tråkigt.

Nu ska jag korrekturläsa. Även fast jag inte är först att göra det *grymtar surt* så var korrekturläsare ett inte helt korrekt i sin redigering!!!

Jag somnade på realialektionen idag :-O Flera gånger hahahhhhaaha, särskilt när vi skulle se film eller kolla på bilder och hon släckte lampan... *Pang* så låg jag där utslagen i min egen....sömn...

Nu blev det en lång blogg :-) Hoppas jag orkar ta tag i mailskrivandet ikväll också! Har MINST 8 att skriva, inga på svenska... suck!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har inte svarat på ett par mail jag fick för över en månad sen. Det är jävligt dumt gjort av mig. Sist när det gått 3 veckor innan jag svarade gav jag en ny mailadress till Andrea och sa att jag nästan aldrig kollade den andra..  hmm undrar om  jag kan göra så igen???

Svar NEJ!

Ikväll börjar Lost om :-D Jag har missat massa :-( Men jallafall nåt att se =D

KRAAAM

okejj

Uuäää jag blir tokig på mig själv!! Skärp mig typ!
usch, jag tänker att alla förstår ju. det kanske inte är så om man inte förklarar.... daaaaaan timmy... daaah!

Hemsk natt inatt.. jaja
Huvudsaken att jag mår okej nu =D

Hoppas alla andra är okej också!

KRAAAAAAAAAAAAAAAM

TÄVLING igen..

Vilket instrument kan jag spela bäst???

Den som svarar rätt vinner!!!

Med fördel bör du vara först om du ska få ett pris :-p

Skriva lite..

Undrar om folk slutat läsa min blogg?!

3 stycken har högtidligt lovat mig att börja kommentera mera, men hmm, det är sällsynt *grymt*

Videon har gått sönder :-( Kunde inte se klart idol eller ENS börja på Ghostwhisperer eller Time out :-(
Blææææææææææææææææææ!!!

Nu äter jag popcorn och ser Gilmore girls :-O Men det är sista :-( Jag började ju inte se det förrän förra gången.

Just det min gröna penna har gått sönder, finns ingenstans att köpa. Jag stal den ju på skolan :-( Blääää
Den andra gröna har också gått sönder. Den köpte jag i Spanien. Orkar inte fara och köpa en ny. Visst!!! Nu säger ni, "Men du har ju 100 andra gröna pennor" Förvisso, men dom två hörde ju hemma i mitt pennfack bland sina andra vänner *snyft* Känner mig alldeles naken nu!

Rätt mysigt att sitta här lol
Lite lampor, trevligt sällskap, poppisar och tv :-p Värsta myskvällen lol

Sen måste jag plugga mitt cpbarn!!! Jag har inte ens börja läsa en bok som vi ska ha läst till imorgon heh + massa frågor på typ 10 sidor =) Dutti Timmy? NEEEEEJ!!!!!!!

Nu ska jag koncentrera mig mer på tv-tittandet, missade en hel förklaring :-O

Blev mer skrivet än jag trodde =D


Fortsättning följer...

Helt från ingenstans. En dröm. Ett lugn..

Sen PANG!!! och det är dags att vakna.

Lugnet som fanns suddas sakta ut, drömmen om ett liv som vanligt likaså. Inser att klockan slagit halv. Att det är dags att skynda nu.

Inte lyssna mer, det går inte. Jag är trött nu. Känslan av att blivit sviken av denne slår mig i ansiktet. Hon kommer aldrig att förstå.

Det finns bara en som skulle förstå. Men jag är för feg att berätta... Kanske en dag. Men inte nu, det är för tidigt.

Så börjar en helt vanlig tisdag i det liv som ska föreställa sig vara mitt...  Sömndrucken kravlar jag mig ner för trappan. Dags att vakna nu...

Har en känsla av att det kommer bli en helt okej tisdag.

zzzzzzz:(

oj oj, hur ska detta sluta?
hann inte före. fick inte..
jaja

había una vez un  viejo gallo...
Mitt uttal är som från Madrid :-D Läraren bara "Gud vad bra du pratarm hur länge har du bott i spanien" 4 mpnaer sa jag,, hon trodde jag bott i närhetemeee av madrid för att det var så bra uttal :-D

Min stackar jäa gpg

Lättmanipulerad

Oj vad jag känner måna lättmaniplerade människor :( Jobbigt för dom!

Richard är nog värst.... Jättelätt att manipulera =)

Fick honom just att släppa mig fri :-D

Slavdrivaren är värdelös!

Jag är Richards slav.

Han säger att jag inte är nån bra slav *GRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅTER* Bara för att jag inte gör precis som han säger :-(

Han är minsann inte så bra slavdrivare heller, så knip käft säger jag :-O



Svar på Aventurins kommentar: Jag vill leka barnlekar med ett litet barn, så dannes "snusk 0.0" kan han ta och slänga i väggen!!!!! Och det visste han!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leksugen!

Jag vill leka!!!

JAG VILL LEEEEEEEEEEEEEEKA!!!!!!!!!!! Nuuuuuu!!

Nej inte snuskiga lekar dummer!

fh

intne sova =(k an int.,
sa inen genting.
unrnr om han htra. säägeinte, menn snäl.
mromor
tackk
hejedå

krra,m (l)

Erkännande

Ville bara meddela att mitt meddelande om att det skulle komma en längre blogg inte stämde :-p

Jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ glad nu :-D :-D :-D

Avtal

Jag och Carola har ingått ett avtal.

Den av oss som skaffar körkort först vinner.

Vinsten är en tårta.

Om hon vinner ska jag baka en prinsesstårta. Om jag vinner vill jag ha windsorkaka, eller chokladtårta!!!!!!!

Carola... Börja träna på bakningen :L