Estoy en punto de morir!

Jag vill hem så mycket! Kan inte beskriva! Så freaking trött på allt som har med spanska och skola.. att göra! Och spanska tangentbord.... SUCK!

Cynthia far hem på onsdag morgon, så då är jag själv igen!
Varit ute massa dagar i rad nu. Har fetångest över vissa saker och mår dåligt över andra. Insett saker om mig själv osv... Vet knappt vem jag är längre!

Trött på maten också. Jag går alltid upp massor i vikt i spanien.. FASTÄN jag rör mig typ 1000 gånger mer än vanligt!

Trött på metro... Väldigt billigt egentligen, men jag är ingen underground-människa. HAH där var jag rolig..

Vad ska jag skriva mer? Kan inte skriva allt jag vill lol, men ja..

Det är en månad kvar och jag kommer inte stå ut med att vara här såhär lite, dvs vid datorn.. Den saknaden efter. är störst faktiskt... Vill verkligen kunna prata när jag vill. Känns så oerhört tomt och jag kommer typ på 1000 saker per dag som jag vill berätta.

btw... jag är inte freaking rik längre... har betalt hyran och jag har tydligen använt mobilen för typ 900 kr på bara två veckor..

Krist offer kanske kommer nästa vecka.. blir kanske bra, då går det lite tid, sen är det bara 3 veckor kvar, eller blir det 2?

Jaja, jag måste verkligen plugga nu. FY F*N!

Dessutom är jag så förkyld att jag typ håller på hosta ihjäl mig! Jag är inte tät i näsan dock, bara halsen. Synd att jag inte kan använda NÄSSPRAYEN där...

grrrrrrrr

miss uuuuuuuu!

Hey hey...

Time to blogga.. inget annat att göra.

UTOM att plugga förstås [utropstecken utropstecken utropstecken] Men vem orkar med det [frågecken utropstecken utropstecken]

Nej jag skämtar bara.. min utropstecken och frågetecken funkar perfekt lol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ser ni????? :-p
Fick bara en flashback sen förra gången jag var i spanien lol..

Var pa nätet ett tag igar, pratade lite snabbt pa msn.. Sen tog mitt batteri slut som vanligt! fu batteriet! Far se om jag kan logga in nåt ikväll.  Borde plugga eftersom att Cynthia kommer imorgon och jag kanske förhoppningsvis kommer va mycket med henne.. sen efter det är det "bara" 4 veckor kvar... Fifan sa lenge. En manad ju!
Fast ibland undrar jag enda om det spelar nagon roll. Kanske inte märks att jag är borta typ. Eller nat!

Idag på lektionen sag vi en film. Så himla braaaaa! Ni maste se den om ni inte gjort det! Den heter "Mar adentro".
Jag rekommenderar särskilt er som är intresserade av spanska eller pluggar... spanska... att hyra den! Den var asbra! Dessutom verklighetsbaserad. Brukar inte grata till filmer, men om jag hade varit hemma och inte i ett klassrum fullt med massa konstiga och wierda människor hade jag gjort det!

Vad mer att skriva? Mja vet inte. Försöker att glömma och pasar.. Men det är difícil. Finns liksom bara den.

BTW!!!! Min mage är ond! Både bokstavligt och ehm.. icke bokstavligt (?) menat!!! Den är ond (=elak) för att den är ond (=gör ont)! Om det är möjligt tror jag den har påsshuuka... Den känns som en uppblast påse lol.. Kan inte dricka och äta vad som helst... typ café con leche (8)! Damn u magkatarr...

Just det!!! Jag kan knappt svära heller.... Ni vet varför! Ibland är jag så nära att göra det! Särskilt eftersom jag typ är ett med "så jävulskt"...

Förlåt att jag inte orkar skriva ut alla "å", men orkah kopiera in alla dom...

Ska fixa min dator så den funkar här pa skolan om nån dag!

Och yey! Nu har pengarna kommit! Jag är freaking rik.... särskilt med tanke på att det kommer mer om nån dag förhoppningsvis! Eller tänker jag fel?

Sen en sista sak... Undrar om amerikaner ser på sverige som ett u-land? Jag ser typ på Spanien som ett u-land även om det är det land som går mest framåt när det gäller allt.... Fast det beror väl pa att dom är så långt efter så det finns bara saker som kan förbättras och utvecklas!

Oooh, en sista sak (igen...) I lördags var jag ut med Paul och dom han bor med, några andra irländare än sist... och jaaa jag älskar irländare! Kommer bra överens med alla... även om dom kanske ser pa mig som en stor tönt lol..  Men trevliga är dom iallafall...
Som vanligt höll jag på tappa bort min ring... drog den av fingret på vägen hem i bussen, och pjfoff så flög den iväg och rullade runt på golvet... Kanske nån kosmisk baktanke med det eftersom jag smet förbi utan att betala? Kanske tänkte Lena (gud alltså, trodde att gud hette Lena när jag var liten om ni minns? Min farmor sa "gud allena" en gång och efter det trodde jag det var en hon "Guda Lena"....) att du får betala med din ring... 

Vale! Me voy!

Hasta luego wapos.. 

5 veckor to go...

Okej! Nu vill jag hem. Trött pa allt här.
Orkar inte plugga...

Sag en skylt där det stod "aeropuerto" (flygplats) Var pa väg att börja ga dit och ta första bästa flyg hem!!!!!! Grrrr vad irriterande!

Fast igar hade jag kul ända. Vi kom hem 6 imorse. Var pa en fest. Svinkul. Sen pa en technokonsert lol Det var bra musik!!!

Men jag vill inte plugga mer. Inte här! Snälla nan, kom och rädda mig!

Saknar sa förbannat mycket!

klag klag :P

Jag har kommit på en till anledning till att jag inte skriver här så ofta... Jag berättar ändå allt för er, sen känns det bara överflödigt att skriva om det här, och inte så kul att läsa om det man nyss hört ändå antar jag. Nu gör jag det iallafall, så läs inte om ni inte står ut lol

Pappa har hållt på med internet hela dagen, sen i går förresten.. fast då gav han upp.. Idag har det varit komplett dött ända tills runt kl. 21. Jag har haft panik i princip för jag har måstat välja kurser inför våren.. sen när det äntligen funkar fattar jagi nte ur man göra, så vete(/a) fan  hur det går till våren! grrr

Och fy fan imorgon ska jag packa och fy fan igen, på lördag far vi. Vill verkligen inte. Känns bara inte bra...

Skrev tenta imorse, kan ha klarat den, men jag har inga förväntningar alls direkt.

Just nu har jag bara ont i skallen och bröstkorgen lol.

Hoppas Spanien blir över mina förväntningar, och att man kan smyga till sig nån nätuppkoppling som kommit på villovägar haha


Om jag inte skriver nåt mer innan jag far så önskar jag er alla en skön semester!

Den är slut om 6 veckor, för då är jag tillbaka, så ta tillvara på denna tiden nu!


Räddaren i nöden!

Jag börjar med en annan sak från igår, än det jag tänkt skriva om snart.. Jag provade ett recept jag fått från daniel, och det var fan det godaste jag ätit på sååå länge! Och extremt supergott var det! Skulle kunnat äta hur mycket som helst i vanliga fall :P Dessutom var det fantastiskt vackert, med alla färger och så!! Det måste alla prova att göra! Mmmmmmmmmmmums! Värsta bjudmaten!

Nu! Vad jag vill komma till.
Min syster hade en skoluppgift som hon inte riktigt förstod hur man skulle klara av. Hon blev jätte-jätteledsen när hon inte förstod och gick och la sig. Jag är usel på sånt med datorer, detta handlade om photoshop (fast vi egentligen använde nåt annat...) Mamma frågade om jag inte visste nån som kunde hjälpa.. och jo det visste jag :-p Fast det kändes dumt att fråga, men jag gjorde det ändå! Och maaan did he help us!! Hade inte ens samma program som vi använde va, men lyckades ändå förklara så vi fattade hur man skulle göra. Tog emot bilder och gjorde om, och kollade hur man gjorde och gav instruktioner och var alldeles fantastisk! Så grymt snällt! Sen!! Skrev värsta grymma instruktionen också!!! Såg verkligen proffsigt ut. Tog dessutom bara några minuter att skriva för honom. Mamma blev helt lyrisk lol..
Alltså, i detta huset kan man säga att han står ytterst högt i kurs! Det var så himla snällt! Fick jättedåligt samvete sen att tagit upp flera timmar av din tid! Fast du sa det var okej och tyckte det var roligt, fast har ändå dåligt samvete lol.
Iallafall förtjänar du världens största tack!! och en miljard kramar!
Du är så himla smart!
Tack tack tack tack tack TUSEN tack!!

SKITstRESsAd

Förbered er på en klagoblogg..

Det är en vecka kvar nu. Jag har lite halvpanik. Visst ska man egentligen längta till en sånhär sak?? Jag hittar bara nackdelar!

1) 6 veckor utan internet, utan..
2) Jag kommer inte kunna koncentrera mig för 5 öre, kommer bara tänka..
3) Måste hitta ett ställe där man kan tvätta, är säkert urusla tvättmaskiner.
4) Köket delas med alla på hostelet.
5) Jag delar rum med 2 st andra (inte för att jag har nåt emot dom!! absolut inte, men skönt med privacy ibland ju..)
6) Vi kommer ha dubbelt så mycket skola
7) Kommer inte ha tid till fritid, och jag har eventuellt 3 kompisar som funderar på att komma ner och hälsa på.
8) Jag kommer gå vilse i metrotunllarna
9) Jag kommer inte våga prata
10) Man kommer att frysa ihjäl inomhus
11) Resväskan kommer vara för tung, så jag kommer måsta betala massa för övervikt.
12) Jag måste ha med datorn, med risk för att allt kommer försvinna :-S
13) Jag har panik
14) Jag vill inte...

Det var några av nackdelarna..

Dom enda fördelar jag kan komma på är:

1) Paul bor nära
2) Kanske hinner träffa dom som hälsar på mig, lite.
3) Kanske lär mig lite spanska.

Ja, nåt mer var det inte på den sidan.

Usch! Jag kommer inte hinna packa heller!

Till på tisdag ska vi ha läst ett kapitel och en lång artikel till lingvistiken (+ att jag har en extra uppgift jag måste göra) och svara på frågor. Och till fornspanskan ska vi ha hunnit gå igenom hela häftet så vi kan ställa frågor.

Till på onsdag, ett nytt kapitel och frågor till lingvistiken! Till grammatiken: en stilöversättning och massa meningar som vi ska kunna förklara.

Till på torsdag: Kunna all fornspanska, eftersom vi har TENTA! (jag kommer inte satsa stenhårt på det, orkar inte plugga ihjäl mig nu, så får kanske göra om den efter resan, men det är okej. jag orkar som sagt inte köra ut mig.)

Till på fredag: Ha läst  en 300 sidor lång bok (+ att jag har en extra bok jag måste läst och gjort uppgifter till.)

Som sagt. När fan ska jag hinna packa?

SEN ÖVER ALLT DETTA:
Måste boka in ett möte för att prata om min uppsats med min rektor!
Måste boka in ett möte med min studievägledare så jag kan välja kurser till våren, så jag får fortsätta plugga!
Måste klippa mig!

Jag är så stressad att jag bara skulle kunna lägga mig ner och gråta!

I don´t want to go.

Saknar redan för fan :-S

beroende?

Yey!

I'm on a mission :-p


Jag ska blogga...Som jag skrivit på ack så många andra ställen är jag inte på nåt vidare på att blogga nu... Långt mellan gångerna!


Jag har börjat tycka det är besvärligt att berätta saker... Det tar lång tid och så.. vill bara slappna av, bara vara. Så om ingen frågar så är jag nog rätt tyst om vissa saker...


En sak måste jag bara berätta dock :-p Som inte får gå onämnt förbi!

Igår pratade jag med Daniel om verbet gustar (spanska..) Det är en av dom svåraste sakerna för elever att förstå va. Och man lär bara ut två former i skolan, det är syftningar hit och dit och bestämda artiklar lite här och var. Krångligt med andra ord.


Jag började i slutet av sommaren förstå hur hela verbet används. Alla former alltså. Jag har snart läst spanska 6-7 år.


Jag höll på dö, bokstavligt talat, igår. Tror mitt hjärta stannade till ett tag, eller snurrade runt inne i mig så många gånger och så fort så att det kändes som det stod stilla!


Han förstod ALLA former! Gjorde det från första stund :-S Alltså. Detta är omöjligt på riktigt. Det finns faktiskt inte. Det går inte!


Jag är still liiite osäker va, så han hjälpte mig igår med meningar! Han är lika bra (läs BÄTTRE) än jag på det! Jag säger inte att jag är kung på spanska, men jag borde vara bättre än en person som läst 1½ månad. Det kan till och med jag erkänna!


Det är så jävla häftigt. Det är så sjukt! Det går inte!! FATTA! Det går inte! Jag lovar! Det är en så svår grej!

Till och med spanjorer och latinamerikaner säger det till mig att det är krångligt att förstå, och svårt att förklara. Jag tycker att det är freaking grymt!


Nog pratat om detta? Nope! Jag skulle kunna fortsätta i evigheter om hur himla coolt jag tycker det är, och detta är som sagt bara EN sak av såååå många som förvånat mig!


Jag kan bara säga Wow!

Eller nää lol, jag kan säga tusen saker till :-p


En annan sak: Jag har i tre dagar sagt att "idag ska jag inte använda smileys".

Första dagen var det första jag skrev... just det... en smiley. Yey me!

Jag tror jag är beroende 0.0


"Hej, mitt namn är Timmy. Jag är smileyberoende!"