Suckar lite

Hon gjorde mig riktigt illa! Jag trodde jag kunde lita pa henne! Nu har jag inte nagon! Jag har kanske Ravn, jag vet inte, ibland känns det som han lämnat mig helt, att vi bara var vänner när jag fanns för honom och inte vice versa.. Men jag vet inte! Allt är i grova ord ett helvette!

För tva dagar sen vaknade jag av en mardröm och spydde mer än jag gjort i hela mitt liv typ. Igar vakna jag av att jag spydde med, men det var för att jag druckit för mycket he sa det kan jag inte klaga pa!

Jag har tänkt göra det hursomhelst, varesig hon är med eller inte. Jag säger till nan annan helt enkelt! Och om inte dom heller tycker det är en bra idé sa far jag hem! Jag orkar inte ga omkring här och hela tiden var pa helspänn! Igar när Ciarin lyfte sin hand för att hälsa blev jag sa rädd att jag skällde ut honom! Way to go, dumskalle!! Hate myself sometimes! Eller egentligen hela tiden, men nu är det inte för att jag har daligt självförtroende jag hatar mig, nu är det för att jag känner mig sa hjälplös!

Jag hatar att vara beroende av andra, vill helst bara finnas för dem, so I don´t blame you R!!! Salänge du vill ha mig som vän är jag glad, för jag kommer alltid vilja ha dig som vän även om jag är ett ass nu! Hoppas du förstar varför en dag!

Jag har fortfarande kvar min göm-buske! Mer löv i nu sa nu känns det ännu tryggar.. wierd? I know! but I don´t really care!

Jag bryr mig inte om nat nu, bara en sak är viktig för mig och det verkar inte som den saken kommer bli som jag önskar. Men jag är van :-) Mitt liv är ett stort test. Att leva eller inte leva! Det enda jag är rätt säker pa är att jag inte kommer göra nat själv, har försökt alltför manga ganger utan resultat. Well jag fick diarré en gang, men det var allt :-S

Jobbigt att alltid klaga! Jag känner mig egentligen som en glad person i vanliga fall även om ingen annan tror det! Allt är sa annorlunda nu! Jag är inte van vid att alla sarar mig och att det händer saker med mig som jag inte själv orsakat.
Ibland känns det som att det är ett straff, att jag inte är värd mer! Men fan jag är det!!! Jag har inte gjort nat för att förtjäna det här! Inte nat! Jag har kanske inte varit en ängel hela mitt liv (även om du sa att jag var det :-p) det vet jag! Men jag förtjänar faaaaaaaan inte det här! Bläääää!!!

Nu har jag klagat färdigt tror jag, känns lite bättre nu liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite... nej det gjorde inte det, men det var kul att skriva det iallafall *suckar lite till, trycker pa spara&publicera, och gar härifran*  goodbye my lover





Saknar jag nåt?

Jaa nagelfil!
Vaddå bög, håll klaffen!!

Förtroende

Igar var faktiskt en av dom bättre dagarna pa länge! Iallafall pa dagen... Pa kvällen satt jag i en buske med Ravn och spydde.. Lyckost honom!!! *suckar*

Han är sa snäll mot mig och jag är sa glad för det! Utan honom skulle jag inte klara det här!!! han stöttar mig sa mycket!

Jag hoppas du förstar hur mycket du betyder för mig!!!


Det var nog egentligen dagen innan som gjorde att jag hade en bra dag igar :-p Danne fick mig att skratta det har jag inte gjort pa en vecka. Och igar kunde jag skämta när jag pratade med Ravn :-) Det kändes skönt!

Det känns sa bra att Danne ocksa är snäll mot mig. Han behöver ju egentligen inte alls vara det, men han sa att han Ville och det värmde jättemycket i mig! Dessutom litar jag pa honom med!! Jag trodde jag bara skulle kunna lita pa Ravn nu, men jag litar pa honom med och det är sa himla skönt. Vi har inte pratat sa mycket alls sa kanske jag säger för mycket, men det kändes sa bra! och jag har tänkt börja lita mer pa mina känslor!


Inte för att jag tar Ravn för givet, han behöver ju inte heller, men han är ända en av mina bästa vänner pa hela jorden! MEN jag tar dej inte för givet! Jag lovar det! Jag uppskattar att du haller mig, att du kramar mig att du är min vän! Det är fantastiskt! Du är sa snäll!

Bada ni är snälla :-) Tack för att jag kan lita pa er!

Massor av kramar!!!!!!!