Föreberedelse

Känner för att ge nån en puss lol Ska gå och pussa Larsson :-D

Jag har ont i huvet. Ska gå och ta en tablett, ont i huvet. Ville bara meddela att det kommer en annan blogg sen :-p

Hypertrött?

Sitter i ume och häckar lol... handlat skitmycket saker. jag är råduktig!!! tänker bara på en sak hela tiden, det är inte duktigt lol :-p

Ska vara här tills imorgon. Gud vilket skönbt tangentborde detta var motför mitt hemska j-cpstörda tangentbord.

Gillar inte publika saker egentligen. Smutsiga tangenter, smutsiga toaletter, massa baciller och hemska saker. Men jag behövde sitta ner nu ett tag. Sååå ont i ryggen.

Hemsk morgon. Vaknade 5 över 6 fast jag borde varit i stan klockan 6. 1 mil till stan, och nästa buss gick 6.40, så det var att skynda sig som fan, 10 minuter till allt.
Jaja, jag hann.
Gjorde tentan på 50 minuter typ, men satt 1 timme och 20 minuter...
Antingen gick den väldigt bra eller så körde jag totalt. Gissar på det senare eftersom jag tyckte det kändes ok.

Kommer inte hem idag. Tråkigt. Ska på fest hos Jeanette. Hade inte tänkt föra pga en sak.. men ja, som sagt nu ska jag dit. Bjöd med mig snäll-niklas istället för dum-niklas. undrar om han kommer med. hoppas det :-) (Snällniklas alltså!)

Handlat massor av saker, varit såååå duktig. Det gick fort att hitta iallafall. Jeans, skjorta, skor :-O Fast dom skorna har jag kollat på i flera månader varje gång vi varit till Umeå :-p

Detta är första gången sen första veckan som jag gått på stan här, fast jag är hit varje j**la dag! (Nej Rille, det där räknas inte som ett svärord!)

Mår inte så bra, känner mig åksjuk fast det enda jag åkt idag är rulltrappor lol.. och bil ner på stan, men det tog bara 5 minuter drygt juh!
Känner mig så elak.

Imorgon kommer jag hem och då ska jag fan ta det lugnt. Har inte sovit mer än ett par timmar på flera dygn nu. Kanske 10 timmar sammanlagt denna veckan.. Visst ska inte klaga, men jag är van att sova mer :-S Är typ död nu. Och 10 timmar pluggande varje dag utöver skolan

Jag hatar personer som luras för att få saker som dom vill. Nämner inga namn, men det är ingen ni känner! Tror jag iallafall. Jo, kanske en av er lol, vet inte :-p

Kommer somna här och nu snart, känner det. Trött, fast hyper ändå lol... Nån som kan svara på hur det funkar ihop???

d

Ibland hatar jag min humor mer än vanligt. fy fan


gnager

Scheisse :-O, trodde klockan var 6, den är 9 :-O!!!!
Tog ett tag innan jag somnade. Tänkte på en sak. Jag är inte så skeptisk. Lite uppjagad för imorgon :-S Men det kommer gå bra.

Nu har jag inte alls ont i foten, vågar inte gå upp :-O Det gör ont om jag vrider lite på den. Aj! Kan inte gå med kryckor heller. Kommer bryta resten av min kropp lol. Inte lolla :-O

Sur på P! Jävla nörd! Elakt typ! Hoppas som fan att det inte var med flit!

Jag har glömt allt jag tänkte skriva om igår när jag inte orkade :-( Typiskt mig!

Det är regnigt idag. Börjar klockan 13.15, bussen är där 13.18, tar då 10 minuter att hoppa dit jag ska för fan! Skulle tagit 10-bussen istället. Dumma jag. Men nu hinner jag inte det.

Jag vill gosa med Larsson nu =( Var är han??

Jäkla markör, den hoppar iväg ibland, så helt plötsligt skriver jag inne i en annan mening.

Jag är inte säker på fredag än. Jag vill fara. Det är så mycket folk ju. Och jag har inte berättat var hehe...

Jag biter ihop tänderna så mycket när jag sover att jag får så ont. Särskilt i den där dumma tanden :-O

"RixmorronZoo kollar posten" :-D Det är roligt att höra på. Dom pratar om kondomer :-S

Ajjj, min tand. Snart kommer jag klaga på min fot. Om jag går ner nu, kommer jag nog inte upp igen..

Jag är så excited inför lektionen idag. "Aprender y enseñar español"... Förstå och lära ut spanska. Handlar om utlärandet i skolan förvisso.

Shiiiiiit jag har glömt att anmäla mig till var jag vill göra min praktik! Vill göra den här ju!!! Så jag slipper pendla 100 mil! Gaaaahh!!

Glömt att anmäla vilka kurser jag vill gå också resten av utbildningen.. Men jag funderar på en annan sak...

Dumma tangentbord. Det är alldeles blankt och kladdigt på nåt sätt. Jag vill ha nya tangenter!!!

Jag gillar Rogers röst :-) Bra morgonröst.

Nu ska jag sluta babbla och se till att ta tag i dagen. Yeah right :-p

Jag måste ha nya skor!!!!!!!!!! *GRÅTER* Orkar inte! det är alldeles för mycket för stackars mig!!! Inte gå omkring och leta skor uuuuääääääääääääääääääääääääää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har 100 par lol men inga passar! Och nu får jag inte på några heller. Jag vill ha nya, men orkar inte gå omkring och leta! Pallar inte det lol
Ny skjorta hade jag tänkt köpa också :-O

Just det. Var på svensexa igår. Det gick som det gick *rodnar* Dansade tango halvnaken på soffbordet! Iiiih... fast jag var full. Skyller på det ^^ 
Hade glömt att beställa strippa, bestman som jag var, så jag var tvungen offra mig. Ingen tänkte på min fot inte!

Man måste köpa kryckorna här :-O Jäkla dumheter! Men billiga var dom då! Trodde dom skulle kosta 500!

Shiiit, måste fylla på busskortet nu också! Bye bye money...

Nu ska jag nysa och hosta mig ner för trappen. Ont i tanden och ont i foten, förkyld och förstörd. Men livet leker... hahaha lol blir ustparkad från Positiva klubben ;-)



                                                                                    

mañana, mañana...

Åååh det är så mycket jag vill skriva om....

....så jag orkar inte, väntar till imorgon istället :-p

Ingen amputation snällaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'(

TUTUTUTUTUTUT TUTUTUTUT TUTUTUTUT TUTUTUT TUTUTUT TUTUTUTUT TUTUTUT

Ambulanspappa ska skjutsa mig ^^

AAAAAAAJJJJ

Daniel tycker inte synd om mig längre så jag ska försöka mina tyckasyndomhonomkänslor också mohaha

Men jag kommer inte lyckas. Dam me =p


Plats nummer 3!!!

"Är ditt tillstånd livshotande ber vi dig ringa 112"
Hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahaahahahaha, det var den bästa kommentar jag fått i en telefonkö :-p

Jag var lite elak i min förra blogg. Eller ja lite och lite, jag tycker jag var rätt så elak, fast det är flera som sagt att jag inte var det lol.. Fast jag tar ju alltid på mig mer skuld än jag behöver också.

Jag har varit på plats 3 nu i ett år känns det som, vete fan vad dom andra pratar om :-O RING hypokondrikerförbundet istället för att göra så att jag måste lida extra länge :'(
FUCK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Du är fortfarande placerad i vår telefonkö, din plats är nummer... 3" Fuck up people!!! I'm a VIP!

Glad eller sur?? Sur tror jag såhär i efterhand :-p

Lol borde vara van, enda gången det står om mig i nåns blogg är om jag gjort nåt dumt, men jag orkar faktiskt inte bry mig. Jag har inte varit sur. Sårad och ledsen visst. Och det får jag väl stå för. Antar att det är fel av mig som vanligt.
Men som sagt, jag har inte tänkt fästa mig vid det... Orkar helt inte. Ärligt talat var det liiiite egoistiskt att skriva så nu eftersom du vet vad som just hänt. Funderar på om hemligheter är så bra nu... hmm
Dessutom bråkade vi precis lika mycket båda två om vi nu ens bråkade vilket jag inte kände. Kändes mest som du hoppade på mig för att jag mådde dåligt.. Blir ofta en höna av en fjäder... Suck..
Jaja, jag skriver massa dumma saker nu som jag inte kommer göra nåt av, blev bara ledsen att det hände igen.

Tar istället tillvara på dom fina kommentarer jag fått från Carola och Mikkis :-) 

hmm

Me siento como si viviera sin vivir, es un rollo. No entiendo nada. Pero no puedo hacer nada tampoco, claro, es como siempre. Siempre es la culpa mía, no es algo nuevo para mí sentir eso... Es que me siento fatal porque no puedo escribir correctamente ahora, por dios son las 7:05!

Ska ner på stan och plugga :-D Jippie...

Dumma jag. =(

Funderat hela morgonen om detta är det sista jag skriver i denhär bloggen, men jag kommer inte fram till nåt. Funderar på om jag ska komma tillbaka alls, men jag kommer inte fram till nåt där heller. Trött på att känna mig såhär, fast det skulle vara jävligt tråkigt =( Skulle sakna.

Vet inte vad jag ska göra med den där saken. Total panik igår heh.. Jaja... Blir nog inget på fredag...

Morrn morrn

20 frågor, he e bar å fråge!

Jag erkänner, jag är inte alltid världens smidigaste och världens snällaste. Ibland tänker jag att jag måste få säga saker som gör ont. Även om det kanske gör ån annan illa också. Men så tycker jag att man ska få göra. Det är ju inte direkt så att bara jag gör det. Jag ska försöka att inte ha dåligt samvete denhär gången, fast det funkar inte så bra.
Jag vill skicka ett mess och säga "förlåt mig om jag betedde mig illa" men jag kommer inte göra det. Inte nu, jag orkar inte. Mår dåligt över migsjälv. Önskar att jag kunde finnas för andra bara. Mycket bättre. Min värsta mardröm var att höra dom orden. Kan inte sluta gråta nu. Men det är mitt fel. Känns som jag inte förtjänar all den vänskap jag har.
Jag känner mig verkligen som en stor skit. Jag hade inte tänkt berätta om just dethär. Det kom upp och nu ångrar jag det. Vissa saker ska man nog hålla för sig själv =( Eller inte berätta för alla berörda, det kan såra utan att man menar det.
Jag menade inte att såra. Jag behövde ett förlåt typ. Kanske inte för nåt som alla kommer tro att jag syftar på... Jag är kanske egoistisk då, men det som hände just den gången, det förstörde mig så mycket. Och neeeeej, jag säger inte att nån annan än jag är elak, för det tycker jag inte!
Jag är alldeles för öppen i denhär bloggen. Borde skriva i min hemliga, men jag har glömt lösenordet och orkar inte kolla var jag skrivit ner det. Dessutom är den ungefär lika hemlig som denna så lol..

Imorgon då?
Ja, jag slipper iallafall pendla. Ska vara i stan här hemma och plugga. Det är skönt. Då kommer jag hem tidigare. Och det brukar vara kul att komma hit :-)

Delvis känner jag mig uppskattad och delvis motsatsen. Jag ska börja ta åt mig mer av uppskattningskänslan, längta mer till den. Det som ger mig kraft. Eller haha den som ger mig kraft kanske :-p

Antar att jag kommer få läsa nåt sen som jag inte vill, nej inte det :-p Nåt annat!!! Hämnd.. suck.

Jag börjar vara lite fed up med dethär.

Jag har svarat på 20 frågor alldeles just, och det var underbart befriande!
Ska be nån annan ställa mig 20 frågor också. Det bästa är att jag är helt ärlig på svaren! Vad det än handlar om!
Ställ mig 20 frågor om du vill, även fast jag inte bett om det hehe

Kram

PS!!!!!!! Jag har en ny favoritsmiley lol Jag absolut älskar den mer än alla andra!!! :L
Fan vad du är kul :-p

PPS!!!!! Igårkväll var det 15 grader ute, nu är det 4 :-O Det känns som det är 15 inne i mitt rum fast OMG det står att det är 24 :-S Tror det är för att det är en gammal termometer, farmor och farfars lol

PPPS!!!! Detta kan kanske klassas som onödigt vetande? Mitt rum är hälften så stort som Peters lägenhet. Peter har en trea. FRÅGESTÄLLNING: Är mitt rum stort eller har han en väldigt liten trea?

SVAR: En blandning av båda frågorna blir svaret...


PPPPS!!!! (Med risk för att upseta Daniel =( som just skaffat sin nya mamma) Jag och Carola kanske ska flytta till Ronda :-D
Ni bor ändå så långt från varann så det spelar väl ingen roll hehe:-p

DS!


1092845862u56

Jag kan inte sluta tänka på det! Det har inte gått en enda dag 0.0 Det är så jävla elakt att jag bara vill spy
:-S
Jävla lögner, jag orkar inte med det. Och dessutom.... NEEJ, det är fan!
Dethär är hemskt. Jag vet inte i vilken mardröm jag lever längre. En sekund i den, den andra sekunden i den andra...
Hänt massa saker som inte går prata om. Vet inte hur lång tid det kommer ta innan.. hehe inte så bra på det. Fast det har blivit bättre, berättar inte allt direkt som förut, antagligen för det som hände. Det gör mig rädd typ..
Känner istället nåt helt annat nu :-O Ska det vara så, så kan jag också! Men inte nu lol

Ser på sing-a-long... jättekul........................
Behöver känna mig lite speciell kanske..

Nu ska jag gå!

Bye bye!


Idiottimmy

Jag är så olycklig!!!!!! Jag är världens sämsta kompis! Snälla förlåt mig!!! Bläääääää

Känner mig som världens största skit just nu! Jag hoppas du kommer kunna lita på mig iallafall!

kraaaaaaaam!!!!!
                                                     

Matövertalning (6)

Tack för undervisningen i hur man övertalar andra. Jag börjar lära mig ;-)

Gick ner för att fota en mockakopp (Ddog visste inte vad det var och för er andra som inte vet så är det en kaffekopp fast ungefär hälften så stor...)

Mamma och Tina såg på TV och jag frågade när vi skulle äta för jag var så hungrig!! Sa att jag var hungrig också och jag tror aldrig jag sett mamma så förvånad :-p Hon hoppade upp ur fåtöljen och sa "Jag börjar nu" hahaha

Vad ska vi äta frågade jag... Kyckling sa hon... Innan på dagen hade hon sagt ost och skinkpaj, fast då sa jag att hon skulle göra med kyckling istället. Men nu var det tydligen kyckling och ris vi skulle äta.

Frågade om hon inte kunde göra kycklingpaj istället då för ris till... Och hon sa nej :-O WTF liksom...

Ingen hade sagt till mig när dom fikade heller :-p Så jag tog tillfället i akt och gav dåligt samvete :-D

Jag sa hon kunde fortsätta se TV klart, för jag hade ändå ingen matlust längre sa jag :-p

Nu är det kycklingpaj vi ska äta ;-)

Hemligheter och vackra röster!

Blev lite jobbig på förmiddagen.. Många tankar och bla bla bla... Var alldeles down och typ gillade inte migsjälv alls.
Missförstod typ allt och så.
Fast så kom du helt plötsligt :-O Och jag sluta typ skaka direkt :-p 

Lite jobbigt... igen :-S Trodde inte det. Och det blir typ mer och mer :-(

Mitt internet förstörde för mig igår, så idag lever jag med ett i-landsproblem lol, och det känns inte som jag vill göra nåt åt det idag... Även om nylonstrumpetanken gjorde mig helt förstörd :-p
Det är en sak som liknar en annan hehe...

Jag fattar fortfarande inte den där grejen, det hade varit helt underbart om det inte varit så ju. Men men, vem har sagt att livet ska vara enkelt.. Man får göra det bästa av det helt enkelt.

Har fortfarande lite svårt att tro på en sak bara, särskilt efter.. Men som sagt. Jag tänker kanske för  mycket ibland..

Känner för att bli full ikväll också, eller hmm, känner för att bli det redan nu..

Kan inte sluta lyssna på "Why do you mess with me" -låten.. Han har en underbar röst. Titelen passar iallafall också!

Det är en sak jag vill säga till nån soooooooooooooooo badly!!! Men jag kan inte =(
Crap typ!!!

Hittat en dummare =D

Igår tyckte jag Daniel var dum som trodde att Jknappen låg på Öknappen! (På tangentbordet alltså)

Men jag har idag hittat hans överman! Särskilt eftersom det inte är allför längesen vi kom fram till att Indien låg i Asien för första gången...

RavnMurmel säger:

du ær enda blonda araben jag kænner

Hmmm...

Blond=inte så smart... okej

Men arab... HALLÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


:-D

=D

a

iinte så säkr dt var noog jag
intne prata mer tyst

nej varri nte så :)

LOL

Jag trodde jag var dum :-p Fattade inte vad spaceknapp var.... Det är mellanslagsknappen jue!!

Men sen kände jag mig bättre :-D

Timmy säger:
min jknapp fuckar

Timmy säger:
den man skriver J med

daniel -kommer sen säger:

nähä? :-O
daniel -kommer sen säger:
nähä?

Timmy säger:
joooooo

Timmy säger:
jjjjjjjjjjjjjjjj

daniel -kommer sen säger:
alltid trorr den man skriver ö med är j-knappen

daniel -kommer sen säger:

fan va dum jag känner mig nu

LOL han visste int ens vilken Jknappen var :-p


puss

Du måste vara friskt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag gör alt för det!!!!!!!!!!

ska se film nu .:-o Han säger den är bra, och hemsk. Han ahar alltid rätt ju =D ALLTID!!!!!!!!!

han har lagt sig :( tråkigt.

Och jag hann inte se klart av det jag ville se :p fan :( Tänk om han fattade fel =( blääääääääää


hade rätt trevlig kväll :)

Jag är inte full, eller jo, men jag tänker rätt :D

puss på alla =D

Förvånad

Wow! Det är det enda ord jag kan komma på. Jag har sovit som en bebis tror jag. Inte en mardröm, inte en tanke.. Jag somnade fastän..
Det är så otroligt. Jag förstår det inte.
Tack Ravn för att du lugnade mig. Det var grymt snällt! =) Du har ju rätt!!! Han har ingen aning om vem jag är ju!!!

 Kom på en sak om mig själv just... Jag kan aldrig beskriva nåt enkelt. Skulle berätta om min vän flugan för D-dog, det hade kunnat berättas på 2 minuter. Jag tror att det tog 20 minuter innan jag kom till det jag ville ha sagt :-S Att du stod ut :-O Fast det var nog delvis ditt fel.. Du frågade hur det började brinna... så jag berättade följdaktligen halva min barndom... hum... Jaja :-p

Ååhh dumma cptumme!!! Nu gör bölden ont också. Trodde det slutat vara där igår!!! Men icket!!
Och NEEEEEJ!!!!! det var inte en smart idé att ja skulle bita av tummen...

Just det, får inte glömma Idolsnacket i denna bloggen heller... Jonas gick vidare igår :-D Yeye!!!

På tal om just det... Jag har blivit lovad en sak... Får se hur det går med det :-O

Nu har jag 13 minuter på mig att göra mig iordning innan jag måste gå ner till bussen... Hmm, fat chance att jag lyckas :-p

Sååååååååååå STORA kramar till alla er som förtjänar det!!! Ni är underbara :-)

hmpf

Fick en aha-upplevelse!

Inte trevligt =(


Klockslag och ingen Jonah :-(

Var hemma runt kvart i sju, sju nångång ikväll. Hungrig som bara den, fast jag ätit lunch idag :-O Jag äter som en häst these days... Vilket är konstigt för jag mår som en.. jag vet inte vad!!! Imorse troded jag att jag skulle spy upp hela mig själv!!!

Jaja, skolakde dom sista 45 minutrarna, men lärarinnan (hihi) fattade.. Hon tyckte också det var en hemsk tid!

Har köpt massa böcker idag, eller ja 3 stycken, en övningsbok och två ordlexikon. Ett liiiitet och ett stort. 1000 kr typ... Yey =D not...
Jaja, ska vara liite glad ändå, våra böcker verkar inte vara så dyra som andras!!!! Finns ju massa böcker som kostar över 1000 kronor styck. Tur att jag går lärarlinjen :-D

Börjat komma in i klassen rätt bra. Hade skitkul på grammatiken med Martin och Jonathan lol... Och jag var smartast just när läraren kom och lyssnade på oss =D Hon blev skitförvånad hahahah Tror inte att hon tror att jag är så bra :-p Fast det var jag då :-p

Väntade på att Teresa skulle ringa igår, men kunde räknat ut med lilltummen (höll jag på skriva) lillfingernageln (menar jag) att hon inte skulle göra det... Spanjorer lol
Hoppas hon ringer nån annan dag.

Hade första konversationslektionen idag. Det gick sådär, sa inte skitmycket. Jag är enda killen i den gruppen :-p I vanliga fall skulle jag va svinglad över det haha, men nu önskade jag typ att Martin eller David skulle varit i samma grupp, helst David för han är superdålig mohahaha

Tydligen duger det inte att skriva om mörtar i bloggen.. jaja mina tips är aldrig bra lol

Nu ska jag se idol. Tycker så ofantligt synd om dom som inte får se mohehe, fast iofs hade jag kanske hellre vart och cheerat på mitt lag....

Jag har startat alla klockor och alla är på olika tider och det slår typ två gånger i kvarten MOHAHA mamma blir tokig =D

Jag är stolt över min far :-O Detta är inte nåt ni kommer få höra ofta lol!!!
Men han är jättebra på hjälpa till hemma. Han började diska och mamma sa "Men lämna det där, det tar jag hand om" fast han fortsatte ändå. Och han dammsugar jämt. Visst det är vanligt idag, men jag hör att många i deras åldersgrupp inte beter sig på samma sätt. Typ alla i mammas bekantskapskrets är avundsjuka :-p

Denna bloggen blir lång :-D Yey!!! Längesen jag skrev en lång blogg som inte är alltför negativ hehe

Funderar fortfarande om jag måste skicka en bild till hon som vann min förra "Tyckasyndommigtävling" Känns pinsamt lol
Hon har inte krävt den iallafall :-p

Sanna Bråding är sååååååååååååååå snygg!!!!!!!!!!!!!!! Och jag älskar hennes röst, fast jag orkar inte lyssna på hennes radioprogram lol...

Robert Hanna eller nåt kanske han heter, liknar Darin, det gillar jag inte..

Vill prata med Peter ikväll hehe Hoppas han loggar in snart :-p

Blääää Erik kom tillbaka till Idol för att nån hoppat av, hade varit bättre om Jonah hade kommit tilbaka *snyft* Av vissa olika anledningar ;-) lol

Erik i Idol liknar min "kompis" Marcus :-O (Jo samma Erik som nämndes ovan) Han sjunger visst rätt bra också.. fast jag vill ändå ha Jonah *saknar*

YEY!!! Det är Ghostwhisperer ikväll :-D

Nån fler jag önskar var här nu :-(

Kishti: "För mig känns det mellanmjölk"

Nu slår två klockor :-p Klockan är 12 minuter över åtta lol






dumma dag

jävla skiiiit! jag har inte sovit en minut inatt! ska iväg nu :-S Orkar inte ha dom där tankarna mer :-S
kanske orkar ändå. Jag menar .. jag kommer ju hem om 15 timmar :-D

Hoppas på datorer. Måste pratat med P!!!!

Sårad uuuääääääääää

Jag är bortbytt och utfryst. :-( Känns inte ett dugg roligt!

förlåt =(

Tar tillbaka allt jag kallat Daniel, som tillexempel Ramadaniel eller Danskdaniel!! Förlåt (&)

Vem vann?/SKITDAG IMORGON!!!!!!!!!!

Jävla skitmorgon är vad det har varit lol
Somnade pang igår, eller ja oväntat var det iallafall :-p Sen sov jag en timme, sen vakna jag igen. Inte oväntat hahaha
Sen sov jag två timmar, sen var det kört lol
Jävla skitkväll igår med förresten.. Hoppas, hoppas, hoppas... Annars 0.0

Men nu mår jag bra tror jag :-p Lyssnat på musik som gjort mig glad :-D Trodde inte att Peter var sååå aktiv musiker, jag är skitkär i hans röst nu hehe

Ledig idag. Tänkte annars skolka men det slapp jag jue eftersom jag ändå var ledig :-D

Imorgon blir en skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitdag! F*n!!! Det var redan en skitdag, för vi har lektion från klockan 8 på morgonen till klockan 15 på eftermiddagen. TRODDE JAG JA! Får ett mail nu på morgonen där det står att grammatiklektionen är flyttad från 10-12 till 15-17!
Detta innebär att jag ska fara hemifrån halv sex imorgon på morgonen och att jag kommer hem klockan 20 på kvällen! Detta är fan otroligt! Jag är arg som ett bi. Jag ska sluta skolan!

Har alltså ett stort jäkla hål från 10-13, yay... Nooooot! Darn it!

Jaja, en gång får man väl stå ut... Kanske Martin.... hahhaahahahahaha

Jag uppmanar er härmed att TYCKA SYND OM MIG!!!!!!!!!!!!!!!!! Den första som gör det får en ännu exklusivare bild än igår :-O

Just det, DanskDaniel vann i på min tävling igår. Han kunde svaret direkt. Han är sjukt smart :-S Blir lite rädd ibland faktiskt!!!
Hoppas bilden dög :-p lol


Ramadaniel lol


TÄVLING

Jag utlyser här med en tävling!!!

Och jo, det är en Magnus, Eva och Brasse-tväling. Jag är Brasse vilket innebär at mitt svar är det enda riktiga! Om inte nåt svar är jääääää*ligt intressant vinklat!!!

Den som först svarar rätt på följande fråga får ett pris! En eklusiv bild av mig, eller kanske nåt ännu, ännu, ännu bättre! :-O

FRÅGA:
Vilken dag på året är den mest oseriösa av alla?

Svar tas endast emot som kommentarer i denna blogga!

Enväldig domare: JAG Timmy!

besviken

Låg vaken och tänkte jättelänge =( Tänkte massa jobbiga saker.. Inget om det direkt, men andra jobbiga saker.
Typiskt att jag inte visste...
Sen somnade jag och hade en mardröm. Fick mig bara att önska ännu mer att jag kunde göra något. Vill bara sätta upp en skyddande film framför. Aldrig gå därifrån. Så fin ju!!!!!

Ska till bussen alldeles snart. Orkar inte duscha :-p Gjorde det igår juuue! Och jag luktar gott hahaha

Förväntar mig flera idag som sagt eftersom det blev rätt tomt igår.... *hint hint*

Efter skolan idag ska jag nog till Johan. Kan inte säga nej =( Han verkar så ensam. Ska inte stanna så länge! Huvva. Vad gör man inte...
*suck*

Hoppas det går bra. Är lite rädd.. men det går nog :-)

Ingen med dock. Fan =(

Uppdrag bloggskrivning

Känns oroväckande att innan jag ens börjat mitt upprag är richard klar :-S
Vi gör nåt som inte är så bra nu kanske lol ;-) Men sålänge ingen vet så... Det var rätt härligt också, särskilt örongrejen *rodnar*

Pratar om en sak. Vill nog att jag ska fatta att jag är passé... Men det har jag fattat för längesen..

Fan vad han är på 0.0
Undrar vart mina kläder är nu... lol

Vi skulle inte klaga... iallafall inte på valet hahaha.. jag klarar inte en hel blogg utan klag jue :-p That's so not me!!!

Honung och surströmming duger visst inte åt alla.... Storstadssnobbar!

Vad ska jag skriva mer?
Lång dag i skolan på torsdag. tråkig dag imorgon, ska fika med en kompis. Tråkig dag på onsdag?
NOT :-D

Nästa vecka?? Pluggvecka här hemma. Ska plugga med Cintia och Maria...

Jag har avslöjat mitt andra efternamn för första gången ikväll 0.0
Detta kommer sluta illa!!!



Kär??

Om jag är kär?

Joo, skyldig som f*n Jag älskar min nya blogg, den är sååå himla vacker :-D Jag har världens bästa smak :-D!!!!!!!!!!

Nu ska jag se tv, fast jag vill inte se valvaka.

Jag är lite mindre lessen över en sak, men hyfsat lessen ändå lol Men det känns lite whatever nu... Men det är för att jag är superhyper just nu!!!!!!!!! Sen kommer det bli värre :-p Men det får jag stå ut med, har klarat det förr jue!

Röööööööka!!! Eller räka?? hmm


Röstningstjaffs

Skulle rösta idag. Dom har öppet mellan 14.00 - 17.00, inte nåt 08.00 - 20.00 här inte!

Och kö var det! Var tvungen vänta. Och massa personer som jag kände var det också! Och prata skulle dom! "Vad gör du, hur går det, vad sysslar du med, hur var spanien..." Kunde inte svara "SKIIIIIIIT" på allt fast jag ville så det blev att säga som det inte var lol...

Sen när jag väl skulle rösta och gömt mig där bakom det gröna skynket så hade jag tagit 3 av samma jävla skitblankett! Som tur var fanns det flera kvarlämnade på bordet så jag behövde inte gå ut i korridoren igen (vi var i skolan jag gick i 1:an-6:an i matsalen).

Jag ville rösta på RiXpartiet, men do blanka sedlarna stod det ändå "Socialdemokraterna" på så jag vågade inte ta av dom. Jag skulle säkert brunnit upp om jag rört dom *ryser*

Blev så stressad så jag röstade inte riktigt på det jag ville. Riksdagsgrejset blev rätt parti jag röstade på.. Sen det andra ger jag ändå fan i, för jag ska flytta :-D

Jaja, så går det till i min röstvärld! Nästa gång det är val kommer ni kunna se mitt parti däribland. Och jag ska fan vinna 0.0

(P.s. Ber om ursäkt för alla svärord jag använt mig av i denna blogg idag, fast jag menar det inte mohahaha)

Nu vill jag ha min vaniljkräm, men jag orkar inte göra uäääää!!!

darn it

Jag är så stolt över min blogg. Den är sååå fin :-D Kan inte sluta titta på den :-p Den är jättevacker!
Enda som är liiiiiiiiiite fel är det däruppe, lite för mycket grönt... men man vet aldrig vad som händer.. En annan dag.. hmm :-p

Om jag inte är här och nån behöver hjälp *hint hint* så är det bara att messa så kommer jag med "the smallcounter" lol


orättvist

Jag blir bara mer och mer ledsen över det hela. Kan gråta hur mycket som helst. Även om det hänt saker som är lite roliga så spelar dom inte så stor roll i det hela. Det är liksom inte det jag tänker på. Det gör ont i mig och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Känns som allt tråkigt i hela världen har landat i mitt bröst. Det är den känslan jag har. Det är inte så kul.
Jag önskar så evinnerligt att jag var bättre, att jag var värd något. Men jag är inte det. Har aldrig varit. Jag är inte rolig, ser inte bra ut, inte trygg, inte snäll jämt.. Allt känns skit helt enkelt och jag önskar att det var slut på det. Varför? Nää, jag fattar fortfarande inte. Jag är dum i huvet.
Sen såg jag en annan sak som verkligen inte gjorde det bättre :-S
Jaja, det är bara att inse...

Ekvationen som är svaret på mitt liv:

Timmy * 0 = 0

Svaret blir 0...

Blää
orättvisa =(

tummen

Han tycker jag kan va snäll :-O Trodde inte jag!!! iih
Pratat med en Peter, han var trevlig och han tycker att jag är söt hahaha
Han ville inte prata, men det gör inget, jag var orättvis!!! dumt, men jag var inte sur på honom ju!!
orolig som fan :-O Fast det känns bra också på nåt sätt.. Hoppas den bra känslan håller i sig.

Just det, korrigering av tidigare blogg: hände inte två bra saker idag, men en så...

Min tumme har blött idag igen. Undrar hur många liter jag har  läkt egentligen... gaah

fortfarande inget...

fattar egentligen inte vad jag gör.
det kändes skitskönt att tänka så. men jag kan inte just nu. har fått en uppgift. måste klara den för att klara mig.
nästa vecka? ja det är snart det! tiden går så fort. behöver sova ut tre dagar till fast jag har ett så bra schema. jobbigt att pendla.. Var jätteskönt att sova hos jean!
sur för allting.. jätteskoj.. eh NOT. vet inte vad jag gör som sagt.. vill väl inte antar jag. Inte krusa..
Ska dricka lite, röka lite. sova. och bara ligga i sängen tills så länge det går. helst för alltid. men jag kommer alltid finnas.
ibland undrar jag om folk ser mig som en människa. ibland undrar jag om jag ser mig som en. får mig bli så trött och ledsen på mig själv bara.
lajf sax rajt?
Just det.. inget svar än...

Har räknat massa matte ikväll (joo massa för att vara jag :-p) Det var rätt roligt :-)

påminnelse

jag har börjat fundera på en sak. måste prata med h om det.

Lag

Jag har ett lag att hålla på :-) Ser nästan framemot att kolla. OMG heterovarning!

En jävla skitdag är vad det är idag. Dom två sakerna jag hoppades på har nog funkat iallafall. Det är bra. Men själv är jag så jävla lessen att jag kan dö. Rinner tårar hela tiden. Orkar inte mer av det. Behöver vila nånstans. Men det finns inte. Inte.

Gör ont. Inuti. En del saker förstår jag inte heller varför det måste visas. Jag är en gnällspik. Jag är tråkig. Jag är ingenting mer.
Önskar att jag var osynlig.

Vet inte riktigt hur jag ska göra. Önskar att han var här. Fast han ger inte så jävla mycket. Men ändå. Eller honestly önskar jag att jag var där. På riktigt.

Har några jobbiga tankar just nu. Vill typ att nåt händer mig.. hum..

Tisdag.. vad blir det då =( Fan om jag bara kunde säga nej nångång. Äh, som vanligt.. alla andra...

Här, där, precis överallt.

Förstår inte vad jag gjorde för fel :-S Måste varit nåt med mig bara. Antar det. Eller det vet jag ju.

Pepparkakor vill jag baka. Luktar så gott..

Kanske kommer bli av med 100 kr inom en snar framtid :-p

happ

var precis som jag förstod.

känner mig jätteäcklig =(

Paket och svartvinbärssaft

Jag blev så ledsen igår, har tänkt och tänkt och tänkt. Bläää. Jag är en del av paketet :-( Jag har aldrig sett det så. Det andra har varit ytligt, mest som en sköld för min egen skull. Har alltid tänkt att jag finns av en anledning här.
Funderade på om jag skulle sluta. Säga upp mig liksom. Inte skriva mer här, inte mer där. Bara gå. Jag orsakat så mycket dåligt. Har inte riktigt förstått det. Men jag fick som en komet inkörd i huvet och jag såg allt på ett annat sätt. Jag är ingen bra kompis. Jag kan inte göra någonting för någon. Fastän det är min största dröm.
Blev full igår, men jag tillät mig inte vara full. Jag kan alltså spela nykter hehe. Skrev precis som vanligt, tänkte som vanligt, fast direkt jag inte orkade koncentrera mig blev jag onykter igen lol.
Hoppas på två saker idag. Hoppas att allt blir bra.
Nu ska jag ta en tekaka med ost och dricka svartvinbärssaft (L)
Kan inte släppa tanken. Ska fundera ordentlig denhär gången. Det blir nog kanske bäst. Blää

Kraaaaaaaaaaaaaam


ett ord

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Milt uttryckt. Blääää
Så lessen nu. varför händer det jämt :-( Han förtjänar att må bra. faaaan

Vad bidde av?

Jo, jag lagade mat, åt och klädde mig, klädde av mig, klädde mig, klädde av mig, klädde mig, nu ska jag klä av mig igen. Ska nämligen duscha. Sen ska jag klä på mig igen. Sen ska jag bort.

Vill egentligen vara hemma. Men ingen kommer vara här ändå så.

:-D

I ABSOLUTELY LOVE MY NEW BLOGG!!!
Den är sååååååååååååååååååååå snygg :-D

Nu ska jag ner och *laga mat och äta, *duscha, *klä mig, *borsta tänderna, *byta i sängen heh, *dammsuga hela huset, och så vill jag *baka :-O Men jag tror inte jag ska göra det. Eller jooo ett olivbröd   :-D NAM!!!

Hoppas jag inte är jobbig bara och ställer till problem! Känns så ibland =(

Just det, ska hinna allt det där inom loppet av en halvtimma... Lycka till...

(Bakgrundsfakta: Det brukar ta en halvtimma för mig att dammsuga vardagsrummet...)

ehh

Skyldig?? eeehhh jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

gjort nåt som varit liiiiiiiiiiite kul ikväll iallafall lol

måste börja vara mer positiv här. rädd att folk kanske missuppfattar. mestadels (typ till 99%)
handlar det om andra jue!!!

Just det

Just ja, höll på glömma bort det... jag finns ju också.. Lite svårt att komma ihåg ibland bara...
Olika anledningar till det.

En dag som började ovanligt bra och fortsatte ovanligt bra, blev gradvis sämre efter jag kommit hem. Såg vissa saker. Märkte vissa saker. Insåg vissa saker. Önskar vissa mindre bra saker osv....

Hände en sak till + en till som inte gjorde det hela bättre...

Fan jag behöver nån att prata med, nån som bryr sig. fan

Nu kommer jag inte kunna sluta gråta inatt.. Ska låssas sova snart. Gå ut kanske. Gör nog inget.
I'm invisible!

"The ghosts are whispering in my ear
 desperatly wanting me to hear
 But the wind is competing to
 and from now on I do not know..."

Ps 8o|

jäääääääääääääääääääääääääääääääävligt arg över en sak... aaaaaaaaajjjjjjjjjjjjj

smiley------> 8o|

Tillägnat omskaparen

Lovade nämna den person som ägnat flera timmar ikväll, typ fyra va? till att göra om min blogg lol
Tack Daniel :-p Jag blev nöjd :-D Den blidde bra!!!!

Alla var inte lika nöjda... humpf solglasögon my arse!!!

Seeeeeeeega idioooooooot... jag blir så irriterad hahahahahha, men han vet inget :-p

Hände en sak på skolan idag :-p Också kul... det har fan aldrig varit så många på mig som nu på senaste tiden hahahahhaha, känns bra på nåt sätt, och det är nog inte bara som jag inbillar mig för jag brukar alldrig fatta såna signaler... men dom har typ varit övertydliga lol...

Jag rökte idag :-( Minuspoäng till mig.

Vet inte vad jag ska göra i helgen.. Leta lägenhet kanske, gaaaaaaaaah!!!! Orkar inte pendla mer.

Hade jättetrevlig igår kväll på middagen. Det var en ur klassen som spelade gitarr och sjöng..på spanska, vi pratade bara spanska igår 0.0 Scheisse liksom!
Han var sjuuuuuuuuuuukt bra!!!!!!!!! Började nästan gråta lol...

Trevligt att komma hem till Jeanette sen också :-) Vi pratade lite och pluggade. Första gången jag pluggat på riktigt sen jag började. Det var skönt :-O
Idag har jag på flera affärer försökt få tag på en större ordbok som täcker fler ord än dom jag har, men den är slut på alla affärer gaaaaah!!!

Nu ska jag kolla andras bloggar och se om dom är fina eller om jag ska klaga på dom med!!! *stött* lol

Tack igen hgb :-p

onsdag?

Jag tror att det är onsdag idag.
Jag tror att det kommer bli bättre.
Jag tror att jag sov lite inatt.
Jag tror jag kommer vara så trött imorgon att jag kommer svimma eller somna på informationen...
Jag tror att jag inte har ont nu.
Jag tror att det kommer bli trevligt att äta lunch med Jeanette.
Jag tror att h gjorde allt med flit.
Jag tror att j är snällare än jag trodde :-D
Jag tror att jag är glad för att han mailade på qx.
Jag tror att jag önskar mer än allt att jag kunde lägga mig och sova igen.
Jag tror jag måste raka mig... suck

Ha en trevlig onsdag... Det kommer inte jag ha 0.0 lol

Kraaam

sprack

Klumpen sprack. Exploderade inuti mitt bröst. Nu kan jag inte sluta gråta. Aldrig mer.

17/30 I'm a housewife!!

Jag fick liksom Avve 17 poäng av 30. Kunde inte ge mig poäng för sånt jag inte provat ju. Men en sak är klar och det är att jag skulle passa som hemmafru kanske. (En sak är klar + kanske..hmm.. det kanske inte går ihop att ha det i samma mening..) I alla fall så är det även Desperate Housewives ikväll om ca.42 minuter. Det har jag tänkt se. Bree's son är söt lol... Men det är inte därför jag ser det 0.0

Jag har svurit en gång idag, men han vet inte hur han ska straffa mig än. Blir nog inte direkt nåt farligt hoppas jag. Ska gömma mig till på torsdag tänkte jag iallafall haha...

Just nu tänker jag på cashewnötter och hur gott det skulle vara att smaska på dom här och nu mmmmmmmmm
Chilinötter också, waaahh, jag vill ha chilli!!!!!!!!! Dom är så sanslöst goda, fast det är bara jag i hela världen som tycker det *gråter*

Sen är jag lite lycklig för jag har hittat choklad med digestive i :-D Som schweizernöt, fast med digestivekex istället :-D Jättegott :-D

Yey, han har också brutit, värre för honom dock :-( Undrar om vi kanske kan få samma slags straff istället. Hans skulle bli så hårt. Ska prata med straffledaren sen när han sökt sig tillbaka.. Gjort en god gärning btw... hmm.. jättegod var den... tror inte världen skulle klarat sig utan mig, hum.. Eller hur :-D

J flyttar imorgon.. Han säger snälla saker och så, men det är ändå inte riktigt samma sätt. Kommer inte bli det heller. Aldrig mer. Blir glad dock när han säger såna saker. Hoppas jag kan fara och hälsa på, det skulle va kul, bara för att få komma hemifrån liksom... Nåt annat skulle inte hända. Men om det är nåt jag insett är det att jag behöver nya vänner. Och dom kan man inte få för många av.

Extra ledsen över en sak är jag allt. Fattar verkligen inte hur det kunde bli så. Jag borde fattat dock. Och det gjorde jag nog långt innan också. Men så kort tid :-( Usch. Det var inte snällt.
Fast det är säkert så livet fungerar. Tyvärr :-(





Skriver till mig själv

Igår var ingen rolig dag. Blev lessen för ett par saker. Fick tillbaka massa tankar som jag förträngt. Men det är ok. Jag har ändå nån slags distans till det. Eller hur!!! Heh not!!! Men jag har ändå bestämt att inte visa nåt. Hon har nog. Dessutom har jag fått hjälp att inse att jag inte är ett par saker som jag trodde förut. Det har varit avgörande för mig. Om jag fortfarande hade trott det hade jag inte orkat detta. Kan bara säga tack!
Den andra saken jag blev ledsen över har jag vägrat inse. Kan inte tänka att det är så. Det gör för ont. Tänkt hela natten, just det, jag har inte sovit direkt vidare inatt heller.. har sååå ont i huvudet nu!!!
Hursomhelst har jag tänkt och jag accepterar det ändå inte, jag vill inte tro att det är så. Inte själv. Önskar jag kunde göra nåt. Önskar jag hade nåt i min makt. Jag har inte det. Tror inte jag kan hjälpa någon, hur mycket jag än vill.
Det enda jag kan ge mina vänner är kärlek, och jag hoppas sååå att det känns nånstans att jag tänker på dom, och att dom förstår hur hemskt viktiga dom är och hur mycket jag älskar dom.
Utan vore jag ingen! Jag hoppas att dom litar på att jag finns här. I vått och torrt. För alltid. * skickar massor av kärlek*

PS. Gräsmattan har börjat bli grön nu istället för ökenbrun såhär just innan snön.... + aaaajjj min arma nacke! + ingen idol ikväll.

En stor, varm kram från djupet av mitt hjärta!

Oj oj oj

Vad har jag nu gett mig in i?!! Detta kommer inte sluta lyckligt.

Den 19e september 2006 v. 38 kl. 00.00 går min och Richards pakt ut. Jag kommer inte kunna hålla mig tills dess! Det är hemskt detta för mig. (Kolla mina övriga bloggar heh...)

Rädd för vad straffet kan komma att bli. Behöver inte vara rädd för paraplyer iallafall :-D  *Glad att jag inte drogs ned i stjärnträsket*

IRL också!!! HJÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!
GAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!! (Joo, gaaahh och duuuh får vi säga tack och lov!! Tyärr är blasfemin inte tillåten...)

Kommer jag lyckas? Det är den stora frågan. Svaret får du nästa vecka, vid denhär tiden!

P.s. Har redan varit på väg flera gånger i denna blogg.

iiiiiiiiiiihhhhhhhhh

Wish me luck ya'll!!!

Puss och kram.

Eller bara kram förresten mohaha

Hell of a night

Skitdålig kväll faktiskt. Alla missförstår mig. Tror inte jag bryr mig säkert. Men det gör jag. Om alla. Det finns inte så många som är värdefulla i mitt liv förutom släkt då, som jag nu räknar som självklar.. Men det finns ett par personer som betyder mer än allt. Ska tänka på dom lite extra inatt. Skicka den värme jag kan. Om jag har någon kvar vill säga :-(

Sårad

Blev jätteledsen. Ska sluta. Det är inte direkt första gången heller. Jaja.. det är ju bara jag...

Försöker

Försöker få reda på om jag mår bra. Vet inte. Det där om att känna mig frisk.. jag vet inte. Men hoppet om det finns kvar. Vaknade inatt. Behövde prata. Vågade inte skriva :( Ville inte störa. Mitt eget fel. Nu får jag vara trött hela dagen istället. Sovit 1 timme sammanlagt typ.

Varför? Återkommande fråga.

Tror inte att det lyckas.. *ledsen*

Dagens floskel? Äh.. håll käft!!!

(Bakgrundsfakta) "Dagens floskel" infördes av mig när jag startade min blogg. Hade glömt det igen. Men blev inspirerad att läsa gamla inlägg ur min egen blogg igår hahaha Dom var intressanta... NOT!!! lol

Kom på en förresten... "Det kan bara bli bättre från här..."

:(

Väntar fortfarande på mailet, men nu vet jag vad det handlalr om, har inte hört allt än dock.. Det var som jag kanske trott ändå. Fan!

Känns jobbigt, fast nånstans inom mig har jag kvar denhär friskkänslan. Det här kan inte bryta ner mig nu. Ska inte tänka ett dugg på mig själv. Bara stötta.

Pratade liite om en annan sak också. Kanske jag har det iallafall. Men jag tror det går över. Bara jag inte låter det gå längre. Det funkar bra som det är nu ju!

Orkar inte skriva så mycket. Allt kan vändas upp och ned på ett par minuter. På ett par minuter får man reda på saker som hänt under 12 år. Det är fan. Fattar inte riktigt.

Börjar tänka... fast jag förbjuder mig att tänka. Jag ska inte tänka på mina saker nu. Punkt.

Ska vila nu. Ska upp tidig. Var hemma torsdag, fredag förra veckan, men har inte pluggat ikapp nu i helgen. Jag tror vi kom överens att det inte var så smart. Men jag är inte helt säker hehe

Sov gott alla fina personer därute som jag pratar med.
Och en extra stor kraaaaaaaam!

Jaså

Kram sa jag lol

hahaha

En puss delas ut också till icke namngiven person i min blogg :-p

Det är morgon

Inte riktigt samma känsla som för ett par timmar sen. Men jag mår inte dåligt ändå! Det är skönt. Vill känna såhär jämt nu!
Fått reda på en sak jag inte kan prata med nån om. Det känns inte jättejobbigt ändå. Det trycker inte ner mig :-O

Väntar oroligt på ett mail nu... Det kommer bli jobbigt att läsa. En till person som.. blää :-(

Jag borde kliva upp. Är lite hungrig. Borde duscha lite typ.... haha..

Inget bloggmoment nu... Orkar inte skriva mer.

Ville bara slå världen med häpnad och säga att jag mår rätt bra :-D

CHIPSSSSSSSSS

Sugen på sourcream & onion chips (L) Jättesugen :-O

Inte sugen på röka lol :-p

Bloggigt värre...

En till blogg tänker ni :-O Javisst!!!

Jippiouieee kan inte somna om lol... Eller sov jag nåt alls förut, hum.. osäker om det nu...

Tänkte skriva igen att jag mår bra :-D :-D :-D Bra, bra, bra!!!!!

Tummen håller dock på klia ihjäl nu också!!! Giiiihhhsh!!

Sista avsnittet av säsong 8 ikväll :-( Undrar om hon verkligen dog, hoppas inte!!! Hon hade ju fått fint hår igen :-D
Jaja, hoppas det kommer en säsong till!!! Och att huset går återställa. Buhuu om det är förstört, mitt drömhus ju...typ..
Eller joo, ett viktorianskt hus i San Francisco skulle jag helt klart kunna tänka mig. Skulle bjuda massa människor dit att komma och hälsa på :-D En och en eller hundra och hundra. Spelar ingen roll jue!!!

Imorgon måste jag plugga, rättare sagt idag... Klockan är tjugo i fem jue :-O

Tänkte på en sak, men jag viftade bort det jättesnabbt :-D Yeeeeyyy!!! Undrar hur länge detta kommer hålla i sigask?
Imorgon kommer det nog vara en rubrik som säger "Ledsen" lol

Glad att jag känner såhär nu iallafall!!! *Hoppar glädjeskutt*

Nu ner under täcket igen... Trött :-O

Påminn mig att jag ska må bra imorgon!!!!

Tack på förhand!

/The Real Lamentablement

somna/vakna

Somnade ett tag... Vaknade igen... Har kvar den braiga känslan i kroppen :-O Är detta för bra för att vara sant eller kommer jag få må bra ett tag??? Hoppas jag får må bra ett tag :-D

Undrar om det beror på honom? Tror inte det. Fast han sa några gulliga saker.. På den ultimata festen skulle jag vara, till exempel... + några andra fina saker :-p
Tänk om jag bara hade vågat... Tänk om inte... Då hade jag inte tvekat!!!!!!

Gaaahhh blir tokig, den här hemska böldpesten jag har på högra tummen försvinner aldrig!!!!!!! Har haft sen i april. Nu gör det ont också. Buuuuuuu!!!

Fast jag mår rätt bra :-)

Måste prata om en viktig sak imorgon!! Glömde ta det idag juuu fast jag sa jag skulle efter vi varit hos mormor.

Det är konstigt, nu när jag mått bra ett par timmar så känns det som att det är evigheter sedan jag mådde dåligt... Det är ju inte ens 12 timmar sen... Sjukt, fast bra jue :-D

Nu ska jag gå och förebygga hålverksamheten i min mun. Hann inte det innan...

Godnatt igen.

digestivekex är gott

Mitt nya favvokex.. igen... Gott!!!

Vill rymma nu, bara ta med den känslan jag har nu. Mår bra. Jo, titta igen, jag sa att jag mår bra. Jag känner mig frisk. Just nu, just precis nu. Jag är fylld av nån slags känsla jag inte känt på sååååååååå länge.

Lyssnar på ett par låtar. Får dåligt samvete över en sak och gråter lite. Tänker på det andra som blev fel också och blir galen på migsjälv. Det är alltid så med mig när det gäller. Då blir allt fel.
Har en låt jag ska  sätta in på mp3 spelaren nu! Eller nej, 2!!

Gud vad konstigt :-O Jag är ledsen, men jag mår ändå bra. Jag dras inte bara ner ännu mer och tänker på all skit. Det känns som det kommer bli bättre. Jag kommer komma ur detta.
Jag har inte känt såhär på jättelänge och tidigare idag trodde jag aldrig att det skulle bli möjligt igen, vara frisk. Frisk, frisk, frisk! Ordet existerar i mitt vokabulär igen.

Jag har ett annat förhållande till ledsamheten just ikväll. Det finns ett par saker jag är jätteledsen över, men det gör inte att jag själv blir mer ledsen. Det gör inte att jag gråter mer. Blir arg på det som kunnat vara bättre för andra, men inte är det, men jag blir inte nere av det själv. Jag, jag, jag, sure, men det är rätt stort för mig, så jag skriver om mig själv lite till ändå!

Tror jag ska göra om det här till en normal blogg igen, inte en dit man kommer och när man läst klart går härifrån med känslan av att det liggen en miljon tegelstenar på en...

Jag är mer lyckligt lottad än jag själv inser. Jag har en familj som är fin, som bryr sig om mig faktiskt och inte ser ner på mig. Och jag har en del vänner som jag älskar mer än allt som jag inte skulle klara mig utan. Ska ta mer hand om dom än att ödsla massa tid på dom jag inte gillar.  Nämner inga namn hehe..

Sen blir mitt självförtroende stärkt av en sak. Det är fint. Hörde dock en sak som en person sa på tv igår som gjorde att jag började tänka. Hon hade rätt. En del saker behöver man bara för sitt ego... det är rätt knasigt egentligen.

Vill inte sova. Vill ha kvar denhär friskhetskänslan så länge det går. Det är fint :-)

Lyssnar igen.

Skickar en kram till alla därute som jag vill ge en kram och hoppas ni sover gott!




på begäran

*skriver*

brnnnande

Blir iget sova inatt tror jag. eller rättawe´´ sagt vet jag!1
ävla h varför vr du här. bläääääääääääö Hahrtar dig såå mykvket nu!jag har sgat flrea gånger attt vara snälll, memn duu fattar inte. du
 är elak   s¨¨å jväa elakk

Julklappslista...

Lol, inte en bärbar telefon i julklapp, men äggkoppar kanske. Gröna möjligens... hahahhaha

Han kommer inte logga in ikväll. Och han gick tidigt idag. Jag gillar inte att prata om det, för vi har knappt nåt på g. Han behöver nån irl, och jag vet inte om jag är beredd på det. Tror inte det även om det känns rätt ibland...

Kände mig lite behövd ett tag. Det var fint. Hoppas det var till nån nytta.

Förövrigt hittade jag receptet på lingonpaj.

Ännu mer för övrigt har jag så ont i huvudet att det kommer explodera. Jag mår så illa att jag kommer spy och jag har så ont i magen att jag vill operera bort den. Och jag vet vem som styrt det hela :-O

Sen tycker jag det är sjukt elakt att göra en sak bara pga hämnd lol.. inte snällt mot den andra :-p Fast ärligt talat, om man inte märker det själv är det ju ens eget problem hahaahhaa. Stackars T  lol

Nu är jag obekväm heh.. Men det gör inget. Jag är jag. Glad för det. Önskar ibland att andra var mer som...hmm.. inte som jag, men ibland skulle man bara vilja lägga till en egenskap hos vissa som inte ens fattar själv hur korkade dom är lol

Jobbigt med besök. Orkade inte egentligen. Skulle sagt jag var sjuk, fast jag ville som göra nåt annat ett tag. Inget dricka hehe.. Bara medicin :-D *suck* lol
Sen gick jag med en bit hem när en skulle hem. På vägen hem sa kroppen stopp. Ville bara lägga mig i ett dike och vrida mig i smärta. Men nu ligger jag i sängen istället. Samma utgång dock :-p

Känner mig inte fokuserad. Hoppas det inte skiner igenom. Vill göra nåt bra för en gångs skull. Värd det ju :-)

Tror jag är trött. Mentalt trött kanske. Respektlösheten mot mig är så stor. Den kommer från alla håll i stort sett hela dagarna. Det tär så himla mycket. Skulle klaga mindre om nån brydde sig bara. Tillochmed folk jag inte pratar med så ofta har den uppfattningen om mig. Fråga så slipper jag klaga ju liksom.

Det här gjorde ont. Varför? Vet inte om jag kan säga det. Det är inte bra. Det handlar om människor. Personer. En person som står mig nära. Nåt personen inte gillar, men som han eller hon måste genomlida ändå. Hur tar man upp en sån sak? Gör man det? För att vara snäll? Vems uppgift är det? Gaah det är så många frågor. Frågor utan svar. Önskar att folk bara frågade mig saker. Jag skulle slippa ta upp, slippa klaga och slippa oroa mig då.

Finns värme på en plats. Gömmer mig där lite.

Slutat hoppas på att nån kommer nu... Jaja, står ut som vanligt. Börjar vara rätt härdad nu.

Fattar inte att folk blir sura på mig när det är jag som har all jävla rätt att bli sur!!!! Fyyyyy för det. Det spottar vi på tycker jag.

Nu kommer jag snart explodera hela jag. Skulle va skönt kanske iofs, då skulle jag inte känna smärtan hahaha

Positiva klubben publicerar sitt inlägg nu och önskar alla en god natt ;-)

P.s... Asså ååh det är såå gulligt.... Hum.... visst lol

Förresten

Förresten. Tar tillbaka det jag sa i mitt förra inlägg. Du var visst rätt schysst i slutändan ändå :-D
Sparar det tills det passar bättre en annan gång.

Känner mig oerhört underskattad och otacksamt behandlad dock. Hoppas du inte vet vem du är F!!

snott uttryck

Läste nångång. Passar bra.

Inte riktigt alla behöver ta åt er :-p Ni som inte behöver känner det på er :-)


Fuck you all!!!

hum

nu skrattar jag verkligen inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fy faaaaaaaaan!
Ussch det är så jäääääääääääääääävla satans oschysst att jag spyr. Jo på riktigt spydde jag. fy fan. Vad jag svär..
dra ur och stampa och spotta lite till va...
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ Noll fattningsförmåga eller obrydd så in i helvette. Allt är ditt fel iallafall din jävla idiot!!!

OM

Om jag aldrig mer loggar in så vill jag att ni vet varför!!!

Det är för att jag har dött av skratt här och nu då!!!!


hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaha

sucks

detta suger! jag kan gråta som fan! ska gömma mig under täcket och aldrig mer komma fram! jooo det ska jag! det är bäst så!!!
fy faaaaaaaaan. det är så jävla elakt att jag kan dö! dessutom är det två likadana nu. ena värre än den andra! bläääääääääääääääääääääääääääää
orkar inte!
dessutom mår jag inge bra idag. leave me all alone, fast lämna mig inte ensam... dam this hell!

Ooooh.. "It's my party and I cry if I want to..." Jag RÅDER alla att lyssna på den!

lätt ordnat

crap, visst, jag ville inte fara, men hellre det än att spy för f...
åt frukost och började må hemskt efteråt vilket slutade i äckelföreteelser. Nu haar jag ont också. Fan, vad tig det? 5 minuter??
tack så himla mycket! jag behöver denna lektionen! bläääääääääääääääää

suck

guuuud så himla surt :-S
Orkar inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Låt mig sova bara!!!
Herre gud!!! for ever!! lol

Betyg uppdatering!!

UPPDATERING PÅ  MITT QUIZ!

Ravn: 15p = VG

Daniel: 13p = G+

Rille: 7p = IG

lol

gick över lika fort hahahah

jag är inte jobbig :-)
det värmde. så orolig för det!

omg

herre gud. vad har hänt med mig :-O Igen :-( bläää
sist blev det fel, fast det blev jäkligt rätt ändå hehe.. oj!!
vad ska jag göra :-S
borde sova!!

Roligt??

Jag sa att jag hade tråkigt och att jag var sååååå less. Så jag fick tipset av Richard att skriva en blogg om honom. Yey vad kul, tänkte jag...
så nu skriver jag lol

Börjar med nåt annat förresten. Börjar om mitt dåliga minne.
Igår frågade jag ravn vad deras kung heter, för jag hade glömt. Han blev typ rosenrasande lol, jag fattade inte varför, för jag hade glömt på riktigt :-p
Idag hände nåt liknande med mamma. Jag frågade vad vi skulle äta till middag. Hon bara "Men snälla, skärp dig"
Jag blev skitsur då ju!!! 0.0 wtf liksom!
Då sa hon "Jag frågade ju dig om vi skulle äta hamburgare eller lax, och du bestämde lax"
Tydligen hade jag bestämt maten till och med, men mindes ändå inte! Suck.
Vill inte, orkar inte... det var vill inte :-( smärta.

Nu om Richard.
Kom underfund idag när vi pratade med Carola att han har ännu fler nicknames än jag trodde!!!
Kom fram till att han inte ens inser manipulationen också hahaha

*Rillepaus* Det är Maud på fyran nu hör jag ryktas. Orkar inte gå ner :-(

Manipulation... just det, av hgb lol.. eller så är det kanske nåt annat, väljer att se det på det sättet, det är roligare, trevligare iallafall haha...

*Paus igen* Önskar han var här. Han kan inte :-(

Vad betyder "spök" på norska???

Rille igen..
Man kan säga INT!!! Det är fullt normalt! Och sjuk låter som sjuk hur man än säger det!!! Så det så! Sen att tro på att man har 30 gula små kycklingar inomhus till påsk som springer omkring som man sen släpper fria i naturen... vad säger det dig?? lol
Fortfarande rörd över hur poetisk du är. Det var så fint :-)

*Paus igen* På tal om dialekter så kom jag på att jag gillar Gotländska också. Inte lika mycket, men det är skitroligt! Finns alldeles för lite Gotländska radiopratare! Kommer bara på Jörgen Lötgård :-O Han har fin dialekt lol
Oftast gillar jag att folk som har en grov dialekt från början försvenskar den lite, man ska höra var dom kommer från, men man ska ändå fatta vad dom säger som dum norrlänning!

Tillbaka till Norde...
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer :-O Har knappt skrivit nåt positivt om dej, eller om dig överhuvudtaget lol... Förlåt mig.
Kan komma på massa bra saker :-p Men dom kan jag räkna upp sen hahahahaha

*Slut*

Hoppas imorgon blir en bättre dag! Hoppas, hoppas, hoppas!!!!!!!

Ska upp 5 så jag borde väl logiskt sett lägga mig nu. Men jag vill inte logga ut än om... Fast jag tror inte det.
Inte ens ett svar :-( Crap!





uppgiven

Läser det han skrivit om och om igen. Jag blir så ledsen, jag kan inte göra nåt. Kan inte hjälpa. Kan inte göra nåt. Önskar jag fick finnas. Här, där, alltid!
Han är värd det. Svarar inte. Men det gör inget. Bara han mår bra. Önskar han ville prata :( Tänker på det hela tiden. Ibland känns det mer än vissa gånger. Då är det riktigt jobbigt.
Vet att inte bryr sig, men det är jobbigt ändå.

Önskar att baaaaaaabe var här lol

Längtar

Ibland är jag bara för öppen :-O Han har fan inte nåt med det att göra ju. Han har fan inte att göra med nåt längre efter allt han gjort!
Längtar tills klockan är tre, Han skulle komma då. Han är snäll mot mig :-)
Dagens citat "mmm ok"  tack :-D

0.0

Vad är detta :-O
0.0
Inte bra!

:-(

Ibland känner jag mig bara som världens elakaste :-( Inget jag säger kan ändra det heller.
Förstår om alla hatar mig typ.

Han loggade inte in ikväll. Jättelessen för det. Gråter pga det :-S Behöver nån som ger nåt. Själviskt men det är skönt ibland. Jag förstår.

Undrar hur det blir med det. Det är tråkigt att det är så. Jag hatar det typ. Så jävla sjukt elakt orättvist.

Hoppas han mår bättre sen. Vill det så gärna.

Förlåt :-(

Betyg!

Daniel: 13 p = G

Richard: 7 p = IG :-(

Snälla Ravn, kom och gör mitt test och VINN!!!!! Annars kommer jag måste ge ut priser :-S

Skynda dig hit (&)

Mequiz!!!

Blev i princip tvingad att göra detta... humm...

1. Vilket slags godis gillar jag mest?

2. Vilken är min favoritsmiley?

3. När fyller jag år?

4. Vilken färg står det i mitt pass att mina ögon är?

5. Vad hette min första pojkvän?

6. Hur många bröder har jag?

7. Hur många personer har jag varit kär i?

8. Vilken kvinnlig skådespelare skulle jag gifta mig med utan tvekan?

9. Vilken slags nöt är min favorit?

10. Varför bor jag inte i det hus jag flyttade in i först här?

11. Vilken manlig radiopratare tycker jag är grymt snygg?

12. Vilket är mitt favorittvprogram?

13. Vilken kvinnlig radioprogramledare tycker jag är bäst i världen?

14. Jag samlar på två saker kan man säga. Vad?

15. Vad för slags fobi har jag?

Bonusfråga: Varför gillar jag mer att baka än att laga mat?

MAX: 20p
      G: 8p
   VG: 15p
MVG: 17p

LYCKA TILL :-D


BLÄÄÄ för teknik!!

Bläää för teknik!!


Mequiz!

snart kommer det igen!


mormor smart

mormor är smartare än jag tror  :-O

Hon hade redan fattat :-O

önskar

jag önskar att jag gått alla gånger som jag mått dåligt. då jävlar kanske det skulle märkts nåt. men nä, jag har alltid stannat. jävla mes är vad jag är.

jävla helvette!

Urkel

Värsta jobbigt. Knappt sovit nåt, har fortfarande ont dessutom. Men får skylla mig själv typ. Har inte varit så nyttig dom senaste dagarna. Fast det var längesen jag hade riktigt ont och det är bra :-) Och det går nog om nu hehe
Nåt hände :-O Trodde jag skulle svimma. Men det gjorde jag inte. Men lite rädd blev jag allt!
Idag är jag ledig :-D Drömde att det var sista dagen på vårterminen idag... humm... Fast det var bara april hehe
Sovit nere inatt. Vakna av att mamma och pappa sprang omkring och packade ihop massa saker som Tina glömt packa för hon ska till fjällen. Fan vad skönt lol... Lite lugn och ro. Ingen som frågar hur jag mår hela tiden eller säger hej direkt hon ser mej. I den sekund jag skriver detta inser jag att jag är helt dum i huvet. Jag blir förbannad när hon frågar eller säger hej :-S Yooo vakna!! Hon är ju snäll :-O

Nu vill jag bara att han loggar in. Skyyyyyyyyyyyyynda!!!!!!!!

1.Tandborstning

Tycker du som jag att det ibland kan bli väldigt långtråkigt att borsta tänderna? Två gånger per dag, minst, står man där på samma fläck och gnuggar gaddarna.
Detta tar man aldrig semester från heller, inte ens julafton. Så det gäller att hitta på sätta att förnya sig. Jag har härmed tänkt dela med mig av ett tips som kan vara ett alternativ till den vanliga, tråkiga tandborstningen.

Börja som vanlig, tandkräm på borsten och in i munnen. Flytta dig sedan bort från den fläck där du alltid står och ställ dig lite annorlunda. Slut ögonen och börja borsta. Börja sedan samtidigt snurra runt, men ögonen slutna givetvis, tills du inte vet vart du är. Ta dig sedan med slutna ögon tillbaka till det du tror är tvättstället, UTAN att känna dig fram, och spotta ut skummet där du tror det hamnar rätt.

Detta kan sätta en liten guldkant, kanske inte på tillvaron, men på ditt tandborstande!

Detta tips är gratis :-)

omg

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är sjukt glad :-D

Nu är jag hungrig och trött. Jag ska ÄTA och SOVA. Och leva på min lycklighetskänsla ett tag!!!

PUSS OCH KRAAAAAAAAAAAAM alla!!!! :-D

oohh

Jag har haft en jävla skitdag känslomässigt, men jag har förnekat känslorna och det har funkat :-O Det var bra hehe!!

Annars har det varit en fin dag. Var hos mormor... som först fick mig tro jag var förlovad... sen sa hon att hon skulle ordna nåt lätt att äta tills jag var där... jag är fan mätt fortfarande!!! Blev inte att jag åt middag hos Catrin lol :-p
Rökte med henne istället hehe Ont i halsen nu, way too stronga!!

Jag är sååååååå glad för en sak igen :-D

Kommer kanske skriva en till blogg innan jag ska sova. För nu är jag trött!

PS. Catrin sa att en gammal tant på hennes jobb som inte har nån släkt alls har ett sånt "Droppsur" ett slags väggklocka som jag vill ha... hon sa om det blir aktuellt att det ska slängas när.. så... iiiiiihhhh värsta hemska tanken jue :-S

:-S

Fan vad jag blev sårad av det där!!! Bläää
He skull aller ha wöre bört we!
Åsså den där jävla drömmen 0.0
Whatever :-p Jag klarar mig!!! Punkt!

skola

nu har det väl officiellt börjat då.. pluggandet menar jag. för jag har som vanligt börjat skuta på allt till sista sekund! vi har 3 veckor på oss att läsa en bok. vi köpte den förra veckan så jag borde börjat läsa den nu! för jag vill ha den läst 2 gånger... Jag kommer vänta till dagen före typ. jag känner mig själv alltför väl. suck!
sen veckan efter det är det också ett prov, kommer skjuta på att göra instuderingsfrågorna för länge på det med. suck igen!
hum.. jag har inte pluggat det jag bör till imorgon heller.. men orka!!! suck suck suck!!!

Det gick mycket bättre än jag trodde :-O Dom har inte ens kollat annorlunda på mig :-p Det är nog som Niklas säger...
Den andra saken gick också bra! Kanske finns här ett ljus :-D

Hatar att hela tiden prata om det.. lol nu skriver jag blogg om det också.. men det är inge speciellt med det ju. det kan hända alla. och även om det inte gör det är det okej ju.

Glad för en sak till :-O Kolla vad mycket positivt jag skrivit nu!

Känns bra inför imorgon. Det kommer gå bra!! Jag hoppas det iallafall! Men joo, det går!

Måste ladda telefonen nu! Annars kommer det bergsäkert ta slut ström!

Ska upp sjukt tidigt imorgon igen. Suckar tungt utöver mig! På tal om utöver mig... eller nej förresten!

Måste ju va lite negativ också så alla känner igen mig... Jag är superjätteledsen över en sak!!!

Nu ska jag sova........ jag är trött, det är ett bra tecken :-)


sovblogg

ska upp snart, eller inte snart, men jag behöver sova även om jag sov lite idag på dagen.
jätteledsen för en sak...skrev...inte... ja osv...
glad för en annan sak :-) Inte imorgon!!!! Så är det!

känner för att ge nån en stooooor kram. så jag gör väl det här då! En stoooooooor kram!!!

nu ska jag.. hmm... sova...säääkert att det funkar... jykes


beroende

kollar på den om och om igen! hela tiden. varje gång. nej inte den.. det andra! och det känns lika mycket. känns ända längst in. sluta! det går inte. kan inte sluta.
den lyckliga känslan är fortfarande kvar liite. lika lite som innan. men jag är lugn över det som ska hända imorgon! det kan bara bli bättre.
orkar inte den hemliga. inte nu. måste. här och nu.
skriver. läser. tittar. lider. älskar. hatar. existerar. Livet är ingen gåta. En gåta har ett svar. Livet har massor av svar. Jag är trött på dom svar jag fått. Borde snart komma till nästa kapitel. Eller har jag redan gjort det? Det värsta som kan hända har redan hänt! Kan inte göra nåt åt det. Kan inte hitta nån väg bort från det. En del av packningen i den ryggsäck jag bär varje dag. som blir fullare och fullare. tyngre att bära för varje gång.
möjligt att det tog mer skada på mig än jag vill erkänna. men ändå inte som jag trodde. och det är så skönt. jag vet och det är huvudsaken. och dom vet också!
ska kolla igen. jävla beroende :-(

sådärja...

Hade skrivit i fel förut! Pinsamt!!! Hoppas ingen märkte :-p

En liten förnimmelse av lycka. Knappt obefintlig, men den finns där nånstans djupt inuti. En slags frihet. Det känns bättre än på länge :-)

fundering

TIden går ju fortare och fortare säger dom, och det känner ju jag också! Undrar om den nånsin kommer att börja gå så fort att vi kommer tillbaka till nu igen :-O

Morgonblogg

Klockan är 2 timmar för sent! Jag är plågad!!! Har inte ont i magen längre :-D Enda stället jag har ont på är i min tand!!! På tal om tand.. undrar...
Jo, på ett till ställe har jag ont, aaaaaaaaajjjjj :-( Men det står jag nog ut med..
Jag väntar och väntar på att tiden ska gå lite fortare. Att folk faktiskt nångång kan inse..
Pratar med Patrik nu. Jobbigt :-p Sure, han är gullig, men jag vill inte nu och han verkar inte fatta!!!!!!!!! Blir nog att blocka igen :-p hehe
Annars då? Jo det är en jäkla spyfluga i mitt rum som surrar och håller på! Dööööööö (6)
Funderar allvarligt på en sak. Det skulle vara så skönt :-D Kom till insikt inatt i fyllan lol hahahahahaaha

Läste om nån annan liten stackare som var bakfull idag... stackars liten :-p hahahahahahahhahahahaaaahahahahaha undrar varför det aldrig händer mig???? :-p Jag halsade fan nästan en full flaska vin igår lol och det var ändå inte det enda :-p Alkoholen kanske rensar ut all skit ur mig, för idag mår jag helt bra :-D
Minns när jag var full i vintras, då var jag faktiskt lite bakfull dagen efter :-p Det var då jag började med lurar :-O Fan vad tiden går fort!!!!
Önskar kanske snarare att det var januari 2006 igen :-p

hur går dtnuuu då??

nu bllev dt ensammt :-P babra mauric kvarr loll, han är nge kul, måstt prata spanaska då ju, orkr inte .-p
jag är fuull hahhahaaaaaa ochh ar ont som faaaaaan, mennn orkar int bry mmig om dt häller :-DD
jäääteavundjsukk hahahaaaha men glad oikcså :-)
vågr inte osva, får prpata lite spanska då, men hann fattr inte 0..0 duuuuum lllol

ett ord

Det finns bara ett enda ord. Det kommer från djupet av mitt hjärta.

TACK


panik

tänk om det blivit så, tänk om jag inte hade tänkt om, tänk om han inte sagt nåt. jag vet inte vad jag ska göra. jag kan inte säga nåt, kan inte göra nåt.
vill inte detta. det går inte. jag hoppas att löftet hålls. jag ska. och jag har lovat.
jag vet inte vem jag ska prata med. finns ingen jag kan prata med. jag önskar så att det aldrig hänt. och den där. det var inget bra. läser.
det slog mig inte, jag tänkte inte så, jag vet att det låter inte troligt, men det var så. det var så lugnt. men det går inte. man kan inte. inte så.
det är bra att det blev såhär nu. bra att han blockat mig! fast jag saknar honom såklart!
alla tankar, flyger omkring, hur mycket som helst. närsomhelst, varsomhelst. allt är så lätt, fast det finns inget mer komplicerat.
vet inte om det är sant, han kanske ljuger heh, men jag väljer tro att det är sant.
brydde mig inte ens om en sak... det var bra, visar att jag inte behöver. det skulle vara skönt att slippa. bara vara en. men det går inte. inte ens det. jag borde sluta.
livet kanske inte är värt att leva, men om man inte lever det? vad händer då? alla andra? det går inte! man får inte hur det än ser ut. hur man än mår. man måste kämpa. eller man måste inte kämpa, man kan bara vara, bara man inte gör nåt. ligga ner. inte göra nåt. bara existera. nån annans tur att ta omhand. nån annans tur att bry sig. man kämpar bara genom att finnas till. och det är fint. livet är nåt fint. hur mycket dåligt som än händer så finns det alltid nåt som är fint! nånstans. jag vet vad. alla vet!
han sa att alla som föds har en mening, vi har en mening här på jorden. jag vet inte hur många gånger jag själv sagt det. till honom också. kan vara svårt att tro på ibland. men det är nog så. tänk om inte hon funnits... då hade inte jag funnits. tänk om inte han gjort så.. då hade inte det hänt.. Alla har en mening. och vi behöver inte söka svaret, vi är svaret!
jag är rädd. jag fryser. men det kommer gå om. bara man tror. eller man behöver inte tro heller. som jag sa, dags för nån annan att ta omhand. visa att den finns. det är det enda.
det var fint, men det var inte meningen.
och den jag behöver mest nu finns inte mer. vet inte var jag ska gå. jag följer mitt eget råd. jag lägger mig. nåt måste hända. nåt positivt. det kan inte finnas mer negativt nu.
bara ingen tror... det klarar jag inte. men det är lugnt. inte tillräckligt många. inte tillräckligt.. det är lugnt. allt är lugnt. inte tänka. bara blunda, vila. ligga och vänta på att det positiva ska komma. det som är positivt i allas ögon, inte bara ens egna. för det kan vara negativt. alla måste gilla det. det kommer bli bra.
jag önskar att han fanns på riktigt, men det var en dröm. först en mardröm, men jag löste det, sen blev det en vanlig dröm, sen en mardröm, sen vaknade jag... önskar ändå att det hade varit på riktigt. ingen dröm. det var en fin dröm trots allt som gjordes. bortsett från den där overkliga varelsen, han var ond. men det finns inga såna på riktigt. eller hur? näää!!
han vet inte. hon vet inte. dom vet inte. vad ska jag säga? kan inte säga. skulle inte tro mig. fryser mer.
vågar inte sluta skriva. om jag slutar skriva kommer tankarna tillbaka. inte såna tankar. andra tankar. inte farliga för andra, kan inte skada andra. inte på nåt sätt. skadar bara mig själv genom att tänka så. vågar inte sluta. kommer få panik. kan inte sluta. vet inte vad jag ska göra. känns tryggt att skriva.
tryggt att vara här. ska vara här tills nån kommer. ska stanna. inte gå. ska inte göra nåt idag. kan inte fara bort. måste vara trygg. tänker på, hoppas det är okej! jag ville inte. tänkte inte. det kommer bli bra! det måste det. ringde ett samtal.
vill säga det till honom. kan inte, vågar inte! heh.. vet inte vad jag ska säga.
om jag inte säger kanske dom tror nåt annat.
jag känner nåt. tror inte att det är så. brukar känna rätt.. det gör ont. men det gör inget. jag kan leva med den smärtan. eller jo det gör nåt. för det visar så tydligt det jag alltid trott. fast det gör ändå inget.
glad att det finns nån. nån som iallafall visar. det är snällt. jag lovar. inte svika. lovar det.
finns inget mer att skriva. men om jag slutar nu kommer den. den kommer stanna då. kan inte sluta måste skriva mer.
hade inte spelat nån roll om jag. det tycker alla. sa det. gör inget. jag vet. har alltid vetat. det är skönt. tänker mest på det andra. tänk om dom som sa visste. tänk om nån visste. det skulle vara mycket bättre! ingen skulle tro nåt då.
tango.... inte bara. man kan inte.
öppnar igen. kollar lite. lite mer.. och lite mer. det finns så många.. lugnt på ett sätt. men borde göra som han sa. det är inte klokt. usch. tror att jag sett förut. men inte såhär. det är för mycket.
jag har så många svar nu. nästan inga frågor kvar. vad betyder det? det är den enda frågan jag har typ.
pratar med j. litar inte på honom, men han lyssnar. han är kanske snäll. vet inte. vet inte så mycket, fast jag ändå är utan frågor heh.
jag kan inte äta. inte gå härifrån. bryr mig inte. gör inget om dom säger nåt. jag kan inte gå ner nu. orkar inte känna efter. det är kallt.
vila. var? kan inte. inte slappna av. inte tänka. men man behöver inte tänka. bara ligga. låta tankarna flyga iväg. bara vara. det enda jag behöver göra är att existera. att existera behöver inte betyda att man gör nåt. då sviker jag inte heller. jag gör ingenting. bara ligger. men tänk om jag ångrar då? vad händer då? ett till år. för lång tid. finns hur mycket tid som helst. men hur mycket tid är tillgänlig för mig? och skulle det vara bättre? hjärndöd. kanske.
inte mig. visst. spelar ingen roll. det har jag vetat jämt. bara jag som.. men det är ok det med. det är alltid ok. jag ska jämt. ingen annan behöver. sen blir det ändå jag som får det onda.
jag håller med om världen. det är sant. men jag kan inte göra nåt sålänge jag inte försökt att göra nåt annat. och jag har visserligen försökt det. men det måste finnas nåt. nåt som jag inte sett än. nåt som jag inte upptäckt. det är så tidigt. fast det känns som en evighet.
önskar han var här. men han finns inte :-(
Kollar lite mer. smärta! skriver ett ord till j.
försök sov. heh. säkert. inget kvar i mig. lika bra. måste hålla mig vaken. tänkte be om hjälp.
det där samtalet var hjälp. men det blev fel. fanns inget för mig. jag försökte! lördag :(
vet inte. vad gör jag? kan inte avslöja. men jag gör det :S trygg på nåt sätt. kanske för att det inte finns nån annanstans att hitta. jag förstår att . betyder mycket. gör inget. trodde jag kunde. kan inte. eller jo jag kan. om jag bara var tvungen. men ingen tvingar mig.
catrin kom. tack gode gud. hon orkar inte. men jag klarar inte själv. faaaaaaan hon ska gå. ringer sen. jag berättade allt. fan fan fan. hon mår helvette. klarar inte med mig också. vill inte svara när hon ringer. orkar inte. inte prata. vill skriva. fan. jävla tårar. varför är jag så svag. faaaaan
han blev så glad. jag trodde det var nåt bra. mmm,men det var inte.
fan varför sa jag nåt till henne. fan!
kunde inte hålla tyst. klarar inte själv. det går inte. faaaaan jävla tårar. försvinn.
ska inte. då bryter jag två löften och sviker en person. så kan man inte göra.
slutar skriva nu. lugnare att läsa..
fan!!! kom hit!


jobbig

Jag måste nog vara världens jobbigaste :-( Men jag klarar inte annars! Går inte.
Jag kanske går. For ever.

spyfärdig

jag vet inte vad jag ska säga om mariemme :-(
jääävla lars :-( varför? *suck*


jaha

just det jag är ledig idag :-D


Jag jag jag jag jag jag jaaaaaag

lol den här bloggen kommer kanske handla om mig kanske :-p

Jag önskar så mycket att jag kunde upplevas på ett annat sätt. Alltså hehe det är ju mitt fel för jag har nog uppfattats på ett visst sätt... hum för att jag betett mig på det sättet...
Men jag ska ändra mig :-O För jag är trött på mig själv lol.

För övrigt har jag haft en ok dag än så länge fast jag haft himla ont i magen. Men bättre med det med nu :-) Ingen feber heller. Man skulle nog kunna säga att jag är rätt frisk..

Ouiiiiii jag mår rätt bra :-O