förlåt

Det enda jag vet med full säkerhet, utan att tvivla ens lite kan jag säga detta!! Jag kommer älska dig i evigheter!! Varesig du är nära eller långt borta!!! Min kärlek kommer aldrig sina!!
Du är min kärlek för alltid!

livet

Jag vet jag kommer ångra att jag skriver det här! Tro inte att det är riktat till dig personligen, lova!

jag känner mig som en jävla skit, en värdelös jävla skit! En liten fluga på en vägg som ingen ser eller nånsin kommer se som nåt annat än en fluga. vad jag än gör och hur lyckad jag än känner mig kommer jag aldrig vara viktigast för nån. varesig jag  är fattig och trist eller rik och kul kommer jag inte ha den där utstrålningen som gör att andra fastnar för en. jag kan ibland tycka att "vad är det för fel på mig, jag är väl inte så tokig!" men jag vet inte.. ibland tvivlar jag!
varför finns det isånafall ingen som bryr sig om mig bara? frågar hur jag mår utan att analysera?
Det finns bara du och det är jag glad för!! men ibland behöver man mer för att känna sig uppskattad! Jag är trött. på det mesta.

samtidigt som jag känner mig som en liten lort känner jag också att nånstans finns det..hoppet, nån annans hopp om mig.
jag har mina drömmar och mina mål. önskar att någons mål var mig!
jag behöver få känna mig liite speciell. Liiite, det är allt jag ber om + massa andra saker...men dom räknas väl inte här?? hehe

hmm

tja..det finns inte så mycket att säga...

2 sekunder

TVÅ SEKUNDER!!! efter att jag skickat det förra inlägget och just har tänkt börja gråta som fan så får du mig glad!!! Nu skrattar jag som fan istället!!
Vad gjorde du? jo det ska jag berätta, du hade skrivit en kommentar på ett av mina tidigare inlägg som jag inte hade läst!! Du är en ängel på riktigt Ravn! Utan att ha sagt ett ord till mig så skrattar jag fast jag egetnligen skulle sitta och gråta!
Du är så underbar!! jag älskar dig så mycket!!!!  oj nu gråter jag tydligen istället...
Huvudsaken är att du vet att jag älskar dig! Det kommer jag alltid göra! No matter what!!

varför???

Hej alla som inte läser min blogg!! Det här skriver jag inte till er!

Jag ligger här nu.. egentligen vara jag trött för tre timmar sen och hade nog somnat om jag lagt mig då.. Men jag kunde inte. Istället började jag se en halvkass film på 3:an!

Jag kan inte sova för jag saknar dig så mycket! Jag tittar på din ikon och den är under "offline" Du brukar alltid vara under "online" även om du inte är där jue!
Jag vet att det är fjantigt!! Ja gud ja!! Men jag kan inte låta bli.. du är inte där och det känns skiiiiiiit!!!!! Jag vet ju varför du inte är där och det är ju en bra sak! Jag  vet att du snart kommer hem också!! Men hela kvällen har jag ändå bara gått omkring och tänkt på dig! Jag kan inte somna när jag inte pratat med dig innan. Därför skriver jag här nu som ett slags substitut! Jag vill ligga och hålla om dig! Jag vill vara med dig, åtminstone veta att du är hemma och har det bra. Det hade inte spelat nån roll om du var hemma med S. Då hade jag inte mått dåligt, då hade det inte gjort nåt att jag inte var där med dig! Men nu :-(  Nu är du på ett sjukhus. Du måste ligga där på grund av din jävla förbannade helvettes satans sjukdom!!!! Jag bad till Gud ikväll att han skulle ge mig sjukdomen istället för dig! Du förtjänar ett friskt liv mer än vad jag nånsin kommer göra!
Jag har en stor klump i halsen och jag vill bara gråta! Men jag ska inte... tror jag.. kanske!
Jag älskar ju dig!! varför ska du måsta må fan och inte jag? Klart jag är tacksam att jag inte har någon sjukdom! Men glädjen hade varit större om inte du heller haft det! dessutom har din älskade också en sjukdom.. Varför ni??? Varför inte jag? Jag önskar mer än allt annat att ni fick vara friska! Om gud sa till mig "Om du offrar dig så lovar jag att ravn och att s. ska bli friska" så skulle jag göra det! Du betyder mer för mig än mitt eget liv! Ni tillsammans betyder ännu mer!!!!

Jag kan inte beskriva min kärlek till dig i ord. Jag kan heller inte beskriva känslan när du inte är här! Jag saknar dig och hoppas att när du kommer hem nästa vecka, att det ska bli den bästa veckan i ditt liv!

Förlåt att jag skrivit det här!

LOVE YOU SO MUCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Verkligheten

Hej hallå och välkommen till en ny dag i verkligheten!

Idag sa jag något som fick någon jag älskar så himla mycket att tro att jag inte menat ett ord jag sagt till honom! När han tog det på det viset trodde jag att mitt hjärta skulle stanna. Kändes som en kniv stacks rakt genom mitt bröst!
Hur kan du tro att inget av det jag sagt till dig är sant? Varje ord, varje litet ord som jag sagt till dig har jag menat! Och jag ljuger inte när jag säger att ord inte räcker till för att visa vad jag känner för dig! Du betyder verkligen allt för mig!

Jag hoppas du förstår att jag aldrig skulle säga nåt jag inte menar till dig... Kanske om vi bråkade och började skrika på varandra.. och jag kläckte ur mig nåt som idiot till exempel.. Det skulle jag aldrig mena!!!

Jag älskar dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FOR EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


True love for a true friend

Just nu ligger jag här. Jag ligger här med den viktigaste personen i mitt liv!
Den person som skänker mig glädje, lycka, kärlek och hopp!
I min värld finns det inte att jag skulle lämna honom!
Det kommer jag aldrig att göra vad som än händer! Om han behöver mig kommer jag finnas där! Om han vill ha mig kommer jag finnas för honom! Han betyder allt!  

Jag kan inte beskriva den känsla jag får när han säger att det finns personer som lämnar honom när han får ont. När han tror att han blir tråkig. Jag kan bara gråta! Den personen jag pratar om kan aldrig vara tråkig att vara med! Jag kan inte tro att dom lämnar honom av något annat skäl än att dom inte förstår, dom vet inte vad dom kan säga eller göra! 
 
Jag målar verkligen inte med flit upp en änglabild av mig själv nu. Jag är ingen ängel! Men jag älskar dig av hela mitt hjärta Ravn! Jag kommer aldrig lämna dig så länge jag får finnas för dig! Ditt namn står ristat i mitt hjärta! Hårt inristat for ever!

Det gör mig så ont när du tror att jag inte vill vara med dig för att du inte är "kul". Att du ens kan tro en sån sak om dig själv! Du är den mest storsinta, öppenhjärtade person jag känner! Den vackraste människan som finns, med ett hjärta av guld och en själ av siden som bara virar sig fast och gör att man känner sig värdefull!

Utan dig vore världen en sämre plats att leva på!
Utan dig skulle mitt liv inte ha lika stor mening!
Jag kan inte tänka mig en värld utan dig!

Alla uniersums kramar till dig! Jag hoppas du känner att jag tänker på dig jämt och att du känner all den kärlek jag vill ge dig!
Love you for ever mannen!

Upp upp och ivääääääg!!

Dagen ter sig ganska väl än så länge.. har bara lyckats förolämpa en..två..hmm alla jag pratat med.. än så länge! Men det är bra gjort tycker jag!

Jag älskar mina vänner! Speciellt en vän som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta. Det som gör honom än mer speciell är att hans plats inte bara finns i mitt hjärta utan även i min själ! Jag kommer aldrig glömma vad han gjort för mig, aldrig :-) Tack my love, my Pooh bear!!

Resten av dagen kommer att gå åt till att inse att jag borde städa! Plugga! Läsa! Jag sa inse att jag borde göra det! Jag kommer nämligen inte göra nåt av det!
Väntar på att min syster ska komma hem så jag får äta av tårtan.. inte för att jag är direkt sugen eller så... *ljuger lite* Fast den dumma ungen slutar 10 minuter efter att halvfyrabussen går så hon måste ta den senare bussen som går 16.15.. Jag förespråkar SKOLK!!!!!

Förövrigt så vill någon just nu..att jag ska raka mig.. känns frestande :p

DET BLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSER IDAG :-D Mitt absoluta favoritväder :-)

Nam-nam på er allihopa!! Vi hörs!!

Puss och kram!


Bättre plats att leva på????

Hej!!!
Jag har tänkt och tänkt... Fick en kommentar på ett inlägg jag nyligen skrivit! Eller egentligen har jag inte tänkt så mycket..
Jag kan bara säga att jag tyvärr inte kan väcka dig när världen blivit en bättre plats.. för det kan den inte bli!! Så länge du finns är det en perfekt plats att leva på! Jag önskar alla fick känna dig och känna den glädje och det hopp du skänker! Jag älskar dig så! och du är den finaste personen jag känner till!!!!

Dagsljus

Hej!

Tänkte skriva lite nu... finns inte så mycket att säga föutom att utan Ravn skulle jag gå under! Han är det starkaste ljuset i mitt liv! Love you!
  Det händer så lite just nu! Inget som behagar mig.. Allt känns lite mediokert och tråkigt! Önskar jag kunde komma ut lite! Radio & TV idag... Men inget mer...
Ikväll kanske jag går på bio också....
  Jag vill göra nåt själv!! Med mina händer! Jag är roligare än många tror :p Jag är ingen tråkmåns som sitter hemma i soffan jämt.. Jag gillar premiärer, fester, partyn allt.. Även om jag inte dricker som en lemur!!
  Kom igen nu! Ryck upp mig någon! Det är dags att komma ut på vägarna igen, som man säger!!!!!

En miljard kramar delar jag ut idag istället för nån floskel.. orkar inte komma på nån.. Sen kanske!


Till alla som saknat mig :p

Hej alla ni som hela gårdagen undrade varför jag inte skrev något.. Eller snarare: Hej på dig Ravn!!
Hoppas livet leker! Det gör det för mig... lite hur det vill uppenbarligen.. Har senaste veckan försökt fylla i en blankett och nu vet jag inte ens var den är.. sån är jag.. Mina lönepapper har jag också slarvat bort så jag kan inte hämta ut mina pengar.. kommer inte hitta dom innan det är försent...
Förövrigt är jag skyldig min syster 500 kr och mig själv med. Jag borde skaffa en revisor som håller ordning på mina tillgångar och allt som har med pengar att göra. Kanske en som är lagom stor att ha i fickan som snällt kan ge mig de pengar jag kan spendera på icket nödvändiga saker?! Jag tycker det var en bra idé :)

Nu är problemet bara vad dagens floskel (är det ett ord???) kan vara..

Den som spar han har? Duger det??

KRAM

Sover för bra :S

Hej och hallå igen!
Idag har varit en riktigt hemsk dag, eller en riktigt underbar dag.. Det beror på hur man ser det! Allt beror på hur man ser det.. Det är dagens floskel :-)
Jag bestämde mig att gå upp vid 8 denna morgon. Jag lyckades nästan, förutom att det var åtta TIMMAR SENARE än jag tänkt mig som jag steg upp.. DVS. kl. 16.05!! Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv sovit senare än till 12 förutom den senaste månaden när klockan blivit 13,14 och ibland 15.. Idag slog jag rekordet och låg tills hon var 16!!!
Nu har jag bestämt mig för att det får vara en underbar dag i mina tankar! För det finns dem med mycket värre problem. Problem som man bara vill gråta över, problem som inte går lösa :( Just nu skäms jag att jag ens tänkte att jag haft en hemsk dag. Tänk att jag ändå kunnat sova, att jag nu är helt utvilad och pigg och frisk som en nörkärna.. Min dag har varit underbar!!! Och just för tillfället är den än mer underbar för jag pratar samtidigt som jag skriver med min allra bästa vän!
Nu ska jag gå och vakna till lite!
KRAM på alla i hela världen!!!!!!!!
p.s Kom ihåg att: Allt beror på hur man ser det ;-)









Välkommen!

Hej hallå och hjärtligt välkommen ska just du vara till min blogg :-)
Här kommer du att kunna följa händelser i mitt liv, stora som små! Om du har vägarna förbi kan du ju alltid slänga in en kommentar.. alltid roligt!!
Jag är 20 år och på väg ut i stora vida världen! Mitt liv ter sig ibland perfekt och ibland suger det! Mestadels vill jag påstå att det är något mittemellan hehe...
Jag har en förkärlek till pennor, har säkert 100 favoriter. Klockor är en annan del i mitt liv som jag hyser stor respekt för ;-) Väggur som slår mmmmmmmmmmmm, eller golvur, I LÖV IT!!
Självklart älskar jag musik också, det behöver jag väl inte ens säga? Schlager och pop och kanske en eller annan rocklåt!! hehe
Jag har en vän i mitt liv som jag kan prata med om allt, han förstår mig jämt och finns alltid för mig!  Det gör att jag känner mig som en av de rikaste människorna på jorden! För vet ni.. rikhet mäts inte i pengar  och hur trött man än blir på den floskeln så är det faktiskt en av de som stämmer :-) Jag lovar!!!
Kram på er alla från mig :-)

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!