tutti-frutti

Kollat igenom gamla kommentarer och så. Kände mig ånig. Känns inte som det är jag som kommenterat jämt lol.. Nästa år komemr jag nog läsa min blogg igen och tänka "men gud, hur kunde jag vara så barnslig då"... Fattar inte riktigt hur nån kunde vilja prata med mig. Eller snarare fortsätta kanske.. Ganska otroligt =)

Börjat tvivla lite på saker igen. Skolmotivation på 0. Förkyld hela tiden. Säkert stressförkylning humpf, som om det inte var nog liksom... Grrr

För nån dag sen höll jag på skratta ihjäl mig dock lol,  och fnissa ihjäl mig... Det var kul. Very tacksam.
Önskar dock att just den saken gick ordna. För mig är det en grym tanke lol

Började sakna monopol ikväll igen =( Why did you have to leave me! WHY OH WHY... (känns som det jag just skrev kommer vara en av dom saker nästa höst jag tänker är fånigt skrivit...)

Nu vill jag sova.

bloggtorka

Blir bara sämre och sämre på blogga..

Idag har internet varit sjukt. Lika sjukt som jag. Det går kanske nåt virus.

Fick lite goda nyheter idag om skolarbete. Behöver inte stressa med uppsatsen tills på fredag. Skönt. Lite mindre att tänka på! Fast fortfarande sjukt mycket kvar.. Suck..

Fått svårare att somna igen. Oftast blir klockan runt 4-5.. Det är rätt jobbigt. Hela dagen blir liksom förstörd. Igår fick jag en godnattsaga läst för mig. Det var längesen haha. Trevligt.
Var trött ikväll. Tidigt. Försökte sova.. Blev pigg direkt...

Innan ikväll var jag ute och fumade. Gick iväg långt.. till busskuren... stod där och lyssnade efter folk, ingen får ju se!! Kände mig patetisk.. Men allt är så vitt nu, man ser ju var man fimpat och man ser överallt man gått. Känns instängt!
Men det är förstås mysigt med.. Aja vad gör man?

Varför är alltid denna tiden, som alltid var så fin förut, värst nu? Är det så att bli vuxen? Ska man må dåligt då, och ska man inte ha tid med sig själv? Och om man tar sig tid, ska man må dåligt över det då? Får man ens vara sjuk? Och är julen bara besvärlig?

Jag vet inte. Vägrar att tro det alltid kommer vara så.

Annars idag har jag bara insett att jag är dålig på skriva bokstäverna R och M om jag inte bestämmer mig före hur jag ska skriva dom... Bara versalerna dock..