ett tag

Det gick ett tag! Allt blev precis som jag visste! Det är ok. Känner mig bara så oerhört ensam. Allt det andra som hände var nog också meningen. Jag förtjänade det! sen allt prat på skolan. Kan man vara tydligare?
Jag tycker inte det!

Jag är glad för dom känslorna jag hade. Dom betydde mycket. Nu finns det bara ett litet stoft kvar. I vanliga fall hade han skickat ett sms när jag försvann. Msn fungerade inte och jag var borta ett bra tag. Nu vet jag var vi står.

Jag är glad för D. Han ville det så gärna, och man kan inte ha nån finare än Ravn. Jag är glad att Ravn är lycklig också. Det är egentligen det enda som betyder nåt!

Nu måste jag berätta allt jag vill, det kommer inte automatiskt. Det är väl naturligt antar jag! Orden är bara ord igen.

Jag trodde inte att det satt så djupt, men det gör det! Ikväll blir en gråtkväll.

Han är fortfarande min vän. Jag älskar honom än!  På ett annat sätt, men lika mycket!

Jag hoppas vi ses i nästa liv också. Då ska jag inte få dig att göra dig illa pga mig! Det lovar jag!

Puss, jag älskar dig för alltid!

For ever in my heart!

Jag kommer alltid älska dig, no matter what!
Jag kommer alltid uppskatta din vänskap mer än någon annans!

  Du kommer alltid vara den personen som jag älskat mest! Hur många jag än kommer älska, kommer du vara den som betytt mest!
  Jag kommer alltid hata att jag varit jobbig med dig när du haft ont. Jag kommer alltid skämmas för det! Förlåt mig för det! Snälla!
 
Om du hör mig Gud, jag lovar att aldrig mer sova bara du gör så att allt ont jag gjort mot honom försvinner. Jag gör vad som helst!

Min kärlek till honom är det största jag varit med om! Min kärlek till honom har varit det som fått mitt hjärta slå!
  Snälla Ravn, förlåt att jag gjorde dig illa! Jag ville inte. Men jag är inte stark. Jag kommer aldrig sluta älska dig! Du var min första kärlek! Och du kommer alltid vara den!
  Jag kommer alltid leta personer som är som du! Ingen annan betyder något för mig och vad gör jag? Jag får dig gråta. Inte nog med det :( samtidigt som du har ont. Jag fick dig att spy. jag trodde aldrig att jag skulle vara den personen. Jag trodde att jag alltid skulle kunna vara ett stöd för dig! Det var min dröm!
 
Vad du än tror kommer jag aldrig tycka något var ditt fel. Vet du varför? För att det aldrig var något som var ditt fel! Aldrig! Och det kommer inte vara det heller!
  Det enda du varit för mig är världens största kärlek. Och världens bästa vän, det största stöd jag upplevt i hela mit liv!

Jag trodde aldrig att jag skulle uppleva en sån känsla. Jag trodde inte att det gick. Jag kunde inte föreställa mig att det kunde vara så starkt!
Jag vet att det bara är ord. Jag vet. Men det är allt jag har! Jag kommer aldrig kunna uttrycka min tacksamhet till dig. Min kärlek eller vänskap. Inte på riktigt, så du måste tro mig! Du måste!

Du kommer alltid finnas med mig, i mina tankar! Jag kommer aldrig glömma dig. Och om jag kunde skulle jag skriva ett kontrakt att jag kunde prata med dig varje dag, för jag vill inte vara utan dig en enda dag!

Jag kommer aldrig släppa dig. Aldrig! Jag vill inte nu och kommer aldrig vilja det! Du kommer alltid vara min ängel.
  Sen första gångerna jag pratade med dig tyckte jag du var annorlunda. Du var inte som nån annan jag pratat med innan, eller kände! Du var speciell. Du är speciell! Den mest speciella och underbara person jag känner!

Min allra största önskan på jorden är att vi alltid kommer vara vänner!
(efter alla dom där självklara önskningarna som jag har för er!)

Du är min bästa vän! Vet det!!!
Jag älskar dig mer än mitt hjärta!

For ever!