fel blogg

oj.. det inlägget var tänkt för den andra bloggen egentligen... men nu blev det här, så får väl skriva uppföljningen här också..

Jag offentliggör nu att jag aldrig mer kommer lägga mig om jag inte är trött! Gick och la mig tio i ett. Tio i tre blev jag tokig på att bara ligga och vrida mig, så gick och la mig i soffan uppe i hallen.. gick ner till soffan i rummet... gick tillbaka till sängen efter nåt tag. tydligen somnade jag. Men hursomhelst kunde jag gjort något betydligt vettigare dom där två bortslösade timmarna..

Nu ska jag plugga :-/

snark

Imorgon blir en jobbig dag! Ville bara tydliggöra det så alla vet...

För första gången sedan igår natt ska jag nu gå och lägga mig!

Zzzov zzzå gott allesammans!

blogg.se

FÖRST AV ALLT VILL JAG PASSA PÅ ATT SÄGA VAD JAG TYCKER OM DENNA blogg! Det är en jävla skitblogg som aldrig funkar! Hur man än gör så ska det ALLTID jäklas och inte gå publicera när som helst! Det suger! Fixa bloggen ffs!


Skrivet natten mot den 21e mars 2008. D.V.S. igårkväll..


Nu är det officiellt långfredag. Påsken har börjat på riktigt. Har påskpyntat lite, men helt utan glädje. Precis som dom andra 13 åren.


Påsken är den "högtid" jag gillar minst av alla. Kanske hatar? Påsken -95 brann vårt förra hus ner. Allt pynt var redan framme, saker jag älskade (jag var 8 år). Saker från farmor, saker jag fått från när jag var bebis osv.. Dom försvann. Inte i branden, men efteråt. Bland alla lådor och saker blev den nog ivägskickad till sophögen.

Sedan det året har alla påsker varit hemska.


Jag har nog försökt bygga upp nåt igen, men det har aldrig funkat. Om det inte varit värsta stora bråken har det istället varit total tystnad. Alla har varit på sitt håll. Tror aldrig vi ens sagt "Glad Påsk" till varandra.


Påsken är väl egentligen inte så stor I guess, men ändå. Det är alltid den tiden på året jag känt mig mest ensam- eller jag vet inte, kommer inte på nåt bättre ord. Övergiven kanske.

I år tror jag det hade kunnat vara den bästa på mååånga år känns det som. Om det inte varit för en sak. 2006 var åt h e l v e t e, det är nog den värsta ever. Har typ minnesluckor från den. Fast ifjol var blää också. Senaste gången jag... ja whatever.


Kanske därför som jag är förbannat less på alla precis nu, är arg inombords men säger inte ett ljud om det, fast jag kokar av ilska. Vet inte ens vad jag är arg på direkt. Allmänt trött på folk som tror att dom vet saker bara, fast dom egentligen är naiva och störande. Finns bara i princip en person jag inte irriterar mig på nu, som gör det lättare att sobrevivir.


PAUS i skrivandet 3 minuter! (För att gå ut med den glödheta traktorlåtande skitdatorn på bron för att kyla ner den i dom -14,6 grader som det faktiskt är..)


BACK


Nä, nu ska jag återgå till mitt tröstätande av salta pinnar (vilket jag förövrigt tycker är asäckligt.. bara saltkornen som är roliga..)



Hoppas jag inte förstört påskkänslan för nån annan nu bara. Jag ska försöka göra det bästa av denna påsken!


BAS

Jag är sjukt sugen på punsch!
VETE FAN varför, för det är superäckligt, och jag är inte sugen på alkohol (neee, det är jag inte :Ö) men just smaken av det! Punsh alltså, inte alkohol..

För övrigt MÅSTE alla börja kolla på "brothers and sisters" Det är så sjuuuuuuuuuuuukt bra så det går inte beskriva. Vet inte riktigt varför jag tycker det, för det är lite typsikt amerikanskt......... men det är ändå sjuuuukt bra! Fast jag har inte ens en favoritkaraktär... det är liksom helheten! Om jag fortsätter prata om det nu kommer jag bara komma på massa negativa saker... så det bästa är om alla bara lyssnar på mig och gör som jag säger, vilket väl är samma sak... orka sudda...

KOLLA PÅ "BROTHERS & SISTERS"!