SISTA DAGEN PÅ ÅRET

Japp, sista dagen på året, nothing more, nothing less!

Vill önska alla ett riktigt SUPERGOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMAR OCH PUSSAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tillägnad

Tänkte skriva en liten blogg innan jag går ner.
Idag har varit den i särklass bästa dagen på länge. Man kan säga att jag mått bra. Jag vet ärligt talat inte när jag kände såhär sist. Mitt bröst är alldeles varmt. Inga dumma tankar om mig själv...
Det började kanske sådär imorse.. jag var lite halvsur och krankig, men det gick över nästan direkt sen. Iallafall efter ett tag. Och jag har insett hur viktigt det är med vänner. Jag är ingen ensamvarg! Vänner är det viktigaste jag har för att klara av att leva! Utan dom skulle mina tankar förgöra mig efter en dag tror jag.

Det känns som jag kommer kunna sova lite inatt. Det känns som jag är lugn. Det är så himla underbart för mig. Det är en så fantastisk känsla. mmm, jag grät faktiskt lite. Nu med. Det är såååååååå längesen. Åååh jag hoppas att det får hålla i sig. Snälla gud! Jag skulle bli en mycket roligare människa då igen. Jag skulle inte klaga och vara ledsen hela tiden. För det är inget jag vill ju. Jag vill vara rolig och sprallig :-p Jag vill vara den gamla vanliga BARNSLIGA Timmy.. Han som fanns för ett år sedan drygt! Ge mig honom tillbaka så lovar jag att det ska bli andra bullar i koskällan, eller vad man nu säger!

Imorgon (dvs senare idag) ska jag på fest till Linda.. Vet fortfarande inte adressen lol, vi ska vara i hennes föräldrars hus.. Som sagt så kommer det kännas lite konstigt att massa av mina killkompisar inte kommer vara där, för dom som är vänner med dom som gjort slut med mina tjejkompisar kommer ju vara med dom på ett annat ställe verkar det som..
Jag ska försöka ha kul iallafall och jag ska se till att nästa år kommer med roliga överraskningar istället för allt som varit dethär året!

Guuuuuud, det är snart ett år sen jag reste till Spanien :-S Tiden går så fort att det är oförskämt!!!

God natt och Gott nytt år i förskott =D

En miljard pussar och kramar!

Och tack för att min näst sista dag på året fick bli så fin!

tack...

tack alla för att ni påminde mig att klippa peruken!

Just det... Ni påminde aldrig!!!!!!!! Nu får jag göra det imorgon istället! uää

jimpa

Scary! Jag är rädd för nästa år. Dethär har varit det loosigaste året ever! Utom när jag var mycket mycket mindre, i tvåan... Det året var värre.

Iallafall det slutade inte så bra heller. Typ alla jag känner har gjort slut. Cy och Pa, Ha och Na och Li och Ma =( Li och Ma känns värst :( Cy och Pa med, för dom vari tillsammans 10 år... Blir ett konstigt nyårsparty.
Krille ska med på det.. Känns ok. Hade tänkt få ett nyårsfirande utan honom, men annars skulle han varit själv och så och det är inte kul... Han är okej när han är full :-p Får supa ner han ^^
  Han tyckte att jag ska stöta på nån av dom som är singlar nu... det tycker inte jag.. Räcker med alla som stöter på mig lol... Bestämt mig för att byta ut några kompisar :-p

Har varit en bra eftermiddag. Känns som jag är nästan lugn. Helt ovanlig känsla faktiskt. Vet inte när jag kände mig lugn sist. Inte helt lugn. Inte såhär. Det känns underbart. Jag ska njuta av det så länge det varar...

Ikväll måste jag klippa mig. Har så tjockt hår att det är fånigt! Det ser ut som en peruk! Påminn mig!

Ring ring

Just det.. jag klarade inte vadet. Jag förlorade big time! Damn it!

igen

jäkla skitnatt.. har inte sovit nånting, bara tänkt och tänkt.
jag tycker att jag försöker vara snäll. försöker lyssna på alla och försöker vara ett stöd om det går. Sure! jag gör misstag! Men jag gör dom inte med flit. När nån tror att jag gör saker för att vara dum blir jag ledsen. Jag är ingen ond människa. Jag hatar att se folk må dåligt. Jag mår hellre skit själv.
Det känns som jag inte har nån på min sida nu, alla tror att jag vill dom illa. det är inte roligt, jag blir jättebesviken. På mig själv med eftersom det betyder att jag inte varit en tillräckligt bra kompis.
Jag vet inte vad jag ska göra nu. Det blev jättesvårt detta. Kommer bli ett jättejobbigt beslut :-(
Dethär har hänt förut. och jag orkar inte gå igenom det igen. Om ingen kan lita på mig, för det har tydligen varit så jättelänge.. så måste nåt förändras. Vet inte vad bara, jag kan inte förändra min personlighet på 2 sekunder.
Jag hatar dethär, för egentligen är inte jag sur på nån. Men nu är jag besviken. På två saker.


tyst

jag vet inte vad jagska säga eller skkriva mer.


ojdå

Arrangemangen flödar. Musiken ljuder. Halleluja. Tiden är gången, gången är tiden. Vad går och går.. Svenska eller engelska, norska eller spanska? Ibland undrar man.

Ojsan hoppsan

fuck

Nu mår jag riktigt dåligt!
Shit vad ledsen jag blev :-(

changes

Jag tänkte en så fin tanke. Det var underbart. Jag började gråta sen.
Om jag kunde ändra en sak skulle det vara just det.

Jag tappar andan hela tiden. Är lite gnagande hungrig och ledsen. Fjolltårarna kommer lite nu och då. Inte många jämt, bara just så jag knappt kan se. Sen försöker jag skärpa mig.

Jag ville inte att min blogg skulle bli en gnällblogg. Men jag har börjat tvivla på att det var så bra förut heller. Tror inte det. Lite sorgligt att komma på sig själv sådär.

Jag är glad att jag inte är ett rött streck mer. Fast jag är ändå rädd. Vet inte vad jag ska säga eller göra. Vill vara snäll. Vill visa det.

Nu kan jag inte andas igen. Fånigt!

Jag hatar förändringar! Allt är förändrat!

4 dagar kvar av året

Jaha. Då närmar man sig slutet alltså. Ja, av dethär året.

Det har hänt mycket saker. Mest tråkiga och hemska faktiskt. Saker man bara vill glömma. Vilket jag ska göra nästa år hade jag tänkt.

Jag har inte tänkt gå närmare in på året som varit. Orkar inte :-p

Spanien var en stor grej! Kan säga att på dom nästan 20 år jag levt hände saker för 40 år där....

Har tråkigt. Blev lite ledsen för en sak. Har typ trott en sak i ett år snart..
Ska försöka att inte bry mig så mycket.

Önskar ravn var här. Hann inte tillbaka innan han gick :-(

Har tagit massa kort idag!! Det var rätt roligt lol. Och tydligen var jag söt som barn. Tur att man varit det nångång iallafall lol...

Tydligen har vi mycket saker också :-p Och när jag tänker efter har vi nog det. För alla uthus är fulla med lådor och hyllor också :-S Hoppas mina föräldrar väljer att aldrig flytta. Lättast så :-D

Nästa år blir det Spanien igen. För jag klarade A-kursen. Fick VG i det svåraste provet. Yey =D



oj

oj

nej

nej

ja

ja


´

jävla pissdag.. började tänka på en annan sak också som jag inte gjort på ett tag.

pisshuvud.. kalla mig det i fortsättningen!

en kulen novemberkväll..

-Don't cry for me Argentina...
-Well darling.. It's my party and I cry if I want to!!

allt för uppmärksamhet, eller obryddhet.. hursomhelst så mår jag fan nu. inte roligt. men mitt eget fel tror jag. jag var ärlig :(

på tal om ärlig så fick jag en fråga innan som jag var ärlig med. vet inte varför, men är nervös, pillimariskt sådär...

känns som denhär julen redan är förstörd. Allt går åt helvette. ibland hatar jag den som bestämde att jag skulle komma. mm, allt faktiskt!

klumpen i bröstet blev mer än dubbelt så stor nu. och egentligen har  jag ingen rätt att vara ledsen. det finns personer som har så mycket mer än jag. men jag kan inte låta bli. jag bara är det.

försöker komma på nåt roligt att skriva, men jag kan inte.

ska döpa om min blogg till klagomuren.. eller så slutar jag helt enkelt skriva.

Min sänglampa?

Egentligen har hela dagen varit en jävla skitdag, men jag tar det sen.. blev inte alls som jag ville.

Nu ska jag publiera en bild som jag inte vågade fråga om han kunde ta :-p



42976-4

Dag 1

Avveckling påbörjas


Jag känner det. No more. Utgånget datum. Blev ledsen för det... Jätte =(

nattihattig

Det jag tänkte säga var att om man fryser kan man ställa dig i ett hörn, där är det alltid 90 grader..

vet inte varför jag är så feg :-p

lite trött blev jag också :-p

Para ti

Jag är blödig ikväll.
Internet dog igen. Hann inte säga nåt till r om en sak.. imorgon kanske.
I vanlig ordning så istället för att börja hyperventilera eller nåt, så bakade jag efter internet hade dött.. 2 sorter till suck. undrar egentligen vilket slags kanal det är för mig? Jag kanske borde blivit bagare... Eller näää, fan vad tråkigt!

Jag känner ingen som skriver som honom. Det finns ingen, inte av dom författare jag läst heller, som får mig att fastna så mycket. Får mig att måsta läsa mer.
Varje ord är starkt, varje mening har en betydelse. Jämt. Det är så vackert. Kan inte förstå när han säger att han inte tycker det.
Det är inte ofta jag gråter för något jag läser, om det inte är något som stämmer in på mig, som jag kan relatera till. Men det har hänt mer än en gång när det gäller saker han skrivit. Observera att det är ett väldigt bra betyg, iallafall när det gäller mig. Det är enda gången jag vet att något verkligen berör mig.
Det är fint. Tack snälla.

Dagens spanska ord: Alma = själ

"Mi alma reflecta mi corazón.
Mi amor te veo..."

Wishes, wishes, wishes...

Lol, Carolas kommentar på min förra blogga var nästan roligare än själva bloggen :-O Jag skrattade skitmycket :-p lol

Jag har världsnyheter att berätta, eller ja, snarare en!
VI här i NORLLAND har varmare än där i SKÅNE!!! Vi har +(PLUS) 6,3 grader nu. Och värsta stormen 0.0
Det bara kom!! Taket skakar och väggarna tycks komma närmare... Nej inte klaustrofobi. Storm sa jag ju!!!!

Jag ska sluta säga brb, det visar sig oftast inte stämma. Ska bara skriva bb = be back.. det är mer sanningsenligt nu såhär när internet har bestämt sig för att göra livet surt för mig!

Jag ÄLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR detta vädret :-D:-D:-D Ska gå ut och röka sen kanske?? Har inte rökt på ojoj ingen aning om hur länge... eller okej, igår var det. Men jaja, då rökte jag för att Linda rökte så det räknas inte tycker jag :-p

Imorgon ska jag till min älskade mormor :-) Ska hjälpa henne med julgranen. Åsså ska hon få kakor lol.. Hon var leddsen att hon inte hunnit baka.. Jag har bakat i panik typ :-S Varje gång jag blivit stressad har jag bakat. Det är typ över 20 sorter nu minst. Löjligt! Kommer inte hinnas äta upp, så kommer måsta kasta dom till träsktrollet eller dom andra sen...
Hoppas att jag kan ha andra tankar imorgon än dom vanliga! Skulle vara skönt för omväxling. Idag har jag haft en jääävligt jobbig dag. Kommer verkligen aldrig glömma dom där orden. Usch.

BTW är jag hyfsat nöjd :-D På nyheterna sa dom att det skulle vara runt 0 grader idag, men igår till ravn sa jag att vi skulle ha +6 grader idag, och jag hade rätt :-D...

Det var 7 minus i morse, nu är det 6 plus, det har alltså stigit med 13 grader idag :-O Det är lite ovanligt i december tror jag... Likaså att det rinner ur våra stuprör :-p Men det är kul tycker jag, för jag har aldrig upplevt det. Har alltid önskat det dock :-p

Min wish did come true :-D Hoppas dom andra gör det också :-p

Till alla dom... som inte har nån julgran (8)

Vi har varit i den skogen i flera timmar, och letat den julgranen. Men vi hittade den julgranen inte. Det är jätte svårt att hitta den julgranen!

Inga fina av dom julgranarna fanns det!!! =( 

Så snälla Carola om ni har mycket den skog, kan inte du kolla om en den julgran till mig och komma hit med den julgranen?

Jag lovar att bjuda på det fika!!!!!!!

Dagens spanska ord: Cama = Säng :L

Last Christmas...

Jag tänkte att jag en dag skulle vara lite julig i min blogg. Det närmaste jag kommer är en jullåt som verkar starkt på mig den här julen. Jag gråter varje gång jag hör den på radion hahaha..
Det är Wham!s sång, från deras album 1986, det året jag föddes som utses till årets jullåt 2006 av grundaren till acelebritys.blogg.se!

42976-3

Last Christmas
I gave you my heart
But the very next day you gave it away.
This year
To save me from tears
I'll give it to someone special.

Last Christmas
I gave you my heart
But the very next day you gave it away
This year
To save me from tears
I'll give it to someone special.

Once bitten and twice shy,
I keep my distance,
But you still catch my eye.
Tell me baby,
Do you recognize me?
Well, it's been a year
It doesn't surprise me

(Happy Christmas)

I wrapped it up and sent it.
With a note saying "I love you" --
I meant it
Now I know what a fool I've been.
But if you kissed me now,
I know you'd fool me again.

Last Christmas
I gave you my heart
But the very next day you gave it away
This year
To save me from tears
I'll give it to someone special

A crowded room
Friends with tired eyes
I'm hiding from you
And your soul of ice
My god I thought you were
Someone to rely on
Me?
I guess I was a shoulder to cry on

A face on a lover with a fire in his heart
A man under cover but you tore me apart
Now I've found a real love you'll never fool me again

Last Christmas
I gave you my heart
But the very next day you gave it away.
This year
To save me from tears
I'll give it to someone special.

Last Christmas
I gave you my heart
But the very next day you gave it away.
This year
To save me from tears
I'll give it to someone special.

A face on a lover with a fire in his heart
A man under cover buy you tore him apart
Maybe next year I'll give it to someone
I'll give it to someone special.

(Quick note for myself.. Nu har jag bara ett hjärta kvar, sen är jag klar och har vunnit vadet!!!!!)

ont

Lite jobbig morgon. Jag brukar inte vakna av att ha ont... Sen förstod jag en sak. Jag...
  Om jag försvann skulle det nog inte spela nån roll. Gud jag önskar så himla mycket att jag gjort det där direkt ju. Lika bra hade det varit.,
Hatar så mycket vilken skillnad det är. Det är så jobbigt. Inte en dag... Men det kanske är slut på det nu. Tror inte det, men hur länge kan det hålla i sig?
Tre kvartal av svek och förtal.. vad ska det betyda? Jag vet inte. Men nåt säger mig att P menade det.. 
Får se om jag kommer tillbaka nu. Förstör ju ändå bara för alla så.

Jävla ryggjävel. Kan inte hämta nån gran för fan som det ser ut nu. Varje liten atom av mig är sårad. Inifrån och ut. Trodde inte det fanns :-O
Dessutom denna magen. Ska fråga om jag kan få operera bort den och sätta fast bröstet vi höfterna direkt istället. Eller fan, lika bra att operera bort ryggen i samma veva och sätta fast halsen vid höfterna direkt....                  

                                                                        
42976-2




åååh

Det är nästan lite skrämmande hur bra han är på spanska.. Helt oväntade saker också. Saker som folk i min klass inte kan fortfarande! Typ var man ska sätta accenterna och så!!!! Jykes!
Dessutom blir jag så stolt varje gång han kan nåt att det är pinsamt lol *rodnar*

typ 40 minuter senare: Undrar om det blev mitt fel :-O Doooma timmy..

Ryggen gick som i lä tror jag.. kunde knappt sitta för nån timme sen. sen la jag mig, vågar inte röra mig nu.. Undrar om det föll ner bara förresten för jag har sjukt ont i magen nu :-p


Spanska ord 3 är egentligen av ett verb. Böjt i presens indikativ: eres = du är, eller är du.
Vill poängtera att som jag använde det i meningen var fel. Det skulle stått först om det skulle blivit rätt på spanska :-p

PS. Nån som gillar Harry Potter??

Dagens citat (om titicacasjön):

daniel säger:ifall dom hade bråkat om vilken del som var titi och vilken del som var caca
daniel säger:så hade ingen velat vara caca-delen


ölhus med trädask?

gaah jag har så illt i ryggen att jag kwammern a snart!!! jag överdrinver INTE!
hann inte säg det jag skulle, knapppt nåt alls faktiskt 0.0
dumma dag. tårkig och ful. precis som jag lol

Jag hatar A just nu, eller ja sen ett tag ti lbaka..

Känns lite bättre ikväll ilallafall.

Har fått massa bilder av fotografen =D
Jag hittade ett träd och ett hus jag vill ha lol... Men om det var nån turistguide vet jag inte :-p Men sugen på öl blev jag jallafall... haha

spanskaord 2: habitante = invånare

Barrometervara

Idag har jag varit och bögat mig. Men jag tar det från början.

Jag for ner på stan, skulle köpa några småsaker på ica. Jag tänkte att det kan väl inte bli mer än 180 kr som mest alltså!
"Det blir 397.50 tack"
Först trodde jag hon sa 297 och fick panik typ lol, sen såg jag när jag skule godkänna beloppet att det var 400 freaking kronor! Scheisse!!!!!!! Det är vedervärdigt, som så ycket annat i den här världen...

Sen ringde jag Cynths och frågade vad hon gjorde.. Dom satt och FIKADE! så jag gick dit och bögade mig jag med. Tog en kaffe. Oftast det jag gör när jag fikar ju, äter inte massa kakor och sånt, men antar att det räknas som gayigt iallafall.. *Hakar upp mig* lol.. Hon och Linds och Joses..

Nu vet jag vad jag ska göra på nyårs iallafall =D Perfekt timing, för min egen idé var inte så romantisk hahaha

Nu har jag varit hemma ett tag och insett att julafton är om 4 dagar typ. Det kommer bli den sämsta julen i mitt liv det här året. Och jag är såååå ledsen för det. Jag brukar iallafall kunna lägga ner alla vikt på att julstöka och tänka på annat, men i år är det inte så. Kan knappt göra nåt utan att tänka och tänka och tänka. Det är ledsamt och jag kommer aldrig bli okej med det.

En annan sak jag tänkt på idag som är jättekonstig!!!! är att när det är -9 grader (joo det kan vara så kallt, det är inget skämt...) är att bara två grader varmare alltså när det är minus 7 grader gör att jag inte fryser på samma sätt!! Fattar inte hur det kan vara så stor skillnad på 2 små grader.
*Kollar min inre barrometer* Den stod på lågtryck och minus 100 grader hahahah..
Lol jag är så rolig.. (8)

Nu ska jag gå ner och göra nåt med cashewnötter (L) My favourite nuts in the world :L

Just det, Rille har lovat att vi bara ska prata engelska med varandra i fortsättningen så jag blir lite bättre...
Ravn har lovat hur länge som helst att han ska lära mig norska, men det blir aldrig av lol :-p Får be Siren lära mig haha

Just det, jag är ledsen för en annan sak också.

Som sagt, jag är där nere OM nån vill mig nåt..

Dagens första spanska ord: inútilmente = onödigt

oki

nu har jag klarat kursen antar jag..klarade grammatiken... vet inte resultatet på tentan från igår.. och jag har en kvar. men kändes som jag klarade den igår, och den som är kvar är svinlätt så..

Jävla dag idag

jahaja

Igår kväll var nog det värsta jag varit med på på såååå länge. Vet inte varför i det blev så. Iallafall  vaknade jag på golvet ett tag senare. Har typ en bula i pannan..
Det gick över efter ett tag. Önskar att nån varit där och menat det.. Hade behövt det. Men jag antar att det är för mycket begärt. Inte ens en. aja.. Iallafall vet jag nu hur jag ska förhålla mig. Och det är ju bra på sitt sätt.

Idag ska jag gå omkring och vänta på att en fotograf ska komma hem.. Förhoppningsvis med en turistguide. Jag har nämligen aldrig varit i Köpenhamn, men ska kanske dit i sommar. Då är det bra att ha en liten hum om saken ^^

Sen ska jag kanske gå och kolla om en gran... Fast det är -9,4 freaking grader ute, så jag kommer frysa ihjäl. I vanliga fall brukar vi ha runt -15 eller -18 grader denhär tiden på året, men i år har jag inte vant mig. Iallafall ska det bli jättevarmt imorgon typ och det är bra! Ska kanske gå då... Men jag vill ha hittat den före ju så den bara är att hämta imorgon. Det kanske blir plastgran som vanligt iallafall...

Just det.. Jag ska tydligen vara imponerad över att det fanns snö i Malmö i mars... 


gay

Tydligen är jag så bögig man kan vara.
Fikar och har mig..

aja, ska sluta med det. I fortsättningen ska jag dricka öl och äta bakad potatis... (Undrar om trocadero och potatisbakelse räknas...)

Hatkärlek

Jag var jättesur när jag kom hit innan idag och hade fått mail. Det första jag skrev till Daniel var nåt i stil med "JÄVLA KÄRRING"... Hoppas han inte trodde det var honom jag menade.. lol

Det var min samtalslärare jag menade. Jag var sur för betyger jag trodde jag fått. Alltså bryr mig inte direkt om jag får G eller VG, för ärligt talat så anstränger jag mig inte för mer än G, orkar inte :-p

Men hennes kommentar om mitt sätt att tala var alla kriterier för VG va, så därför blev jag irriterad när jag trodde hon satt ett G...

Iallafall så kollade jag sidan där alla betyg ligger sedan och då hade hon satt ett VG på mig :-p Jag som fattat hennes spanska mail fel lol...

Så nu älskar jag henne igen hahaha

åkommor och smärtor som förgyller vardagen... eeeh NOT!

Jävla morgon, trodde inte jag skulle ta mig till skolan, hade råpanik över en sak... men var ju tvungen som i och med att jag hade min sista tenta i A-kursen idag, utom litteraturen som jag stannade hemma på för att jag mådde fan den dagen... Men den är inte så svår. Gör den efter jul =) Nu har jag alltså bara 4 år kvar.. Jippieyey... *host*
Tror jag ska fortsätta ändå. Kändes så efter idag... Eller så.. men det känns inte riktigt så längre... men man vet aldrig.

Lol, Daniel ska lära Ravn svenska grammatik, vilket jag tycker är lite konstigt eftersom Daniel aldrig i sitt liv pratat svenska. Mer nån dansk avkomma är det han kör med... Iofs älskar jag den :-p Men han är fel att lära :-p Tror det kommer att sluta med att Ravn får lära Daniel svenska hahaha

Jag funderar på kvällen, känns som det är en jäääääävligt dålig idé... Dessutom har jag så ont i ryggen också så jag håller på avlida... Ramlade i en trapp och är typ blå NU... suck..

hmm,

hur skka dethär g å?

Inväggat

Uppenbarligen vet jag alltid när folk ljuger. Behöver inte vara face to face för att förstå. Det är en bra egenskap ibland. Men oftast betyder det mer smärta inom en. Det är inte så kul.

En molande känsla av besvikelse, svikelse och lögner. En vägg man stöter på varenda dag. Ibland önskar man att man kunde riva denna vägg, det hyckel som den bär. Att man kunde leva i en väggfri värld. Vilket jag på ett sätt gör. En vägg är borta ur mitt hem. Den viktigaste. Den bärande väggen.
Den väggen kan gå bygga upp, men då måste jag flytta först. Men jag tvivlar ändå. Ibland  får man helt enkelt anpassa sig till förändringarna. Hur man anpassar sig är upp till var och en.

Jag finner ingen mening med att längre tänka på huruvida jag ska fortsätta bygga på väggarna eller inte, "inte" kommer inte hända. För min grund har just rasat. Saker som man inte tror.

Jag har ont i magen som fan, men jag skrattar ändå just nu liiitegrann, och jag väljer att se det som en bit hopp som funnit den spik där det brukade hänga, och placerat sig där igen ett litet tag. Eller så var det det sista som lämnade väggen. För att aldrig komma tillbaka igen.

.

blääää
ledsen och ont och måste läsa nån jävla skit om mexiko...

Åtankar och krossade drömmar

Fick tipset idag att sluta vara snäll för jag får ändå inget för det. Det stämmer nog också faktiskt, oftast får jag aldrig nåt tillbaka än frågor...
Inte för att jag är snällast i världen, inte så jag menade... Iallafall ska jag bara vara snäll mot dom som förtjänar det i fortsättningen, och jag kommer på ett par namn direkt såhär. Men inte jättemånga direkt... Jaja, om det var lika lätt för mig att bara sluta vara snäll som andra (syftar inte på nån jag pratar med här) att vara snäll eller bry mig, så skulle jag... Det tar rätt mycket kraft.

Mitt självförtroende har bara blivit sämre senaste veckan pga olika saker som sagts till mig, känt mig sämre än vanligt och så.. och idag när C berättade att hon och P gjort slut så tänkte jag ett tag att det kanske var mitt fel.. har börjat ta på mig all skuld! inte mitt fel heh..

Hursomhelst är min jul förstörd och jag har pluggat hela dagen... Känner mig bara allmänt besviken och sårad nuförtiden.

Så, nu har jag klagat klart heh..

Ska gå ner och plugga mer antar jag.

Först ska jag bli lite gladare bara.. inte för att det kommer hjälpa det jag har i åtanke, men iallafall värt ett försök.

min blogg

En ny dag. Mår pytoniskt!
Ont i nacken och i magen. Jag har kommit att hata min mage! Sen kaaaaaaanske det kan bero på en sak, men jag tror inte det. Det var lika i somras... men jag kan inte nu.
hursomhelst tror jag det är min hemska tand som jävlas med mig.

Just det.. dags att plugga.

jag mår nästan dåligt över det för fan! suck!

Råkade ta en sömntablett igår istället för alvedon när jag lagt mig... jag har tagit lugnande några kvällar nu
för att slippa vakna 10 gånger per natt, eller ens somna.... Därför som jag bara somnat utan förvarning ibland... Igår försökte jag tvinga mig vaken efter jag tagit en sömn då, vilket slutade med att jag låg i nåt slags komatillstånd med inslag av vaken dvala...

Tänkte komma på nåt positivt också...
tja.. oroar mig mest för en sak nu ju, så det är inte så svårt. Men jag är inte all negative kan jag ju säga ändå =)

dumma kropp

Just det, H och N har gjort slut..

Och mina ben kliar så mycket att jag gjort så dom blöder ännu mer :-S
Hjälper inte ens att smörja damn it. Kan inte sova eller tänka eller nåt. Sen har jag ont i en dumtand också.

Timmys lärar-wannabe-histora...

Vart på 30-årsfest. Jeanette fyllde år i torsdags. Det var jättekul, även om jag hade så jävla ont i ***** att jag kunde dö =( Men jag drack iallafall lite och det var gott lol :L Cuba Libre I lööööööv it!!!

Hon fick en nasse-grismjukisdjur av sin kille (:-() för att han brukar härma nasses röst lol, men när han förklarade så sa han

"Hon får den för nu är det hennes tur, det är alltid jag som brukar få vara nasse" Lol jag höll på skratta ihjäl mig, och dom andra med :-p

Trevligt var det iallafall. 4 spanska lärare var vi där :-O Eller ja, 3 stycken åsså jag... som är klar om 4 år.... Efter det ska jag flytta till Malmlö är det tänkt, för det är enda stället i Sverige det finns jobb för spanskalärare på... Kanske jag flyttar före och läser engelskan och pedagogiken på Lunds universitet..

Jag kände så stark imorse att jag bara skulle rymma från allt. Bara sticka och bryta kontakten med alla. Familjen också. Inga mer tankar, inga mer känslor, inget mer!!! Men nu inser jag att jag måste utbilda mig klart först :-O
Dom pratade nämligen om att när dom var helt klara (dom hade inte fått examen än..) så skulle dom gärna jobba med nåt annat ett tag... Ett år eller mer.

Jag kan INTE ens tänka mig jobba med nåt annat. Det finns inte! Jag har aldrig haft ett sommarjobb ens en gång! Det närmaste jobb jag kommit var i fjol om hösten när jag var på en högstadieskola.. som lärare!!! Alltså det finns inget jag älskar så mycket som att stå inför en klass, att se hur någon utvecklas och få hjälpa till!!! GUUUUUD!!!! I LOVE IT!!!
Och det är inte själva undervisandet jag älskar bara, det är allt runtomkring.. jag skulle t.ex. aldrig kunna jobba på en högskola/universitet! Jag vill ha allt det där extra! Få försöka hjälpa dom genom den jobbigaste perioden i livet.
I trean på lågstadiet var första gången jag började tänka på att bli lärare. Jag observerade dom lärarna vi hade och tänkte att så där skulle jag bli, och göra dom sakerna som var bra, och inte dom sakerna som nån annan lärare gjorde som var dåliga...

I fyran var jag helt klar med tanken att jag skulle bli lärare när jag blev stor. Mest för att jag älskade att rätta :-p Jag ville bli "rättningslärare" lol...

I femman fanns det inget tvivel om saken, när jag blev stor skulle jag bli mellanstadielärare! Jag var sjuk en period i femman så jag kunde inte vara med på idrotten. Istället gav min lärare mig uppgiften att rätta matteböcker på idrottslektionen, så jag satt i klassrummet med facit och röd penna och rättade :-p Jag skrev rätt fint, det var nog därför jag fick :-p För hon var verkligen sträng och korrekt! Men det var sååååååååååå roligt! Jag älskade det mer än allt lol...

I sexan kom spanskan in i mitt liv liiiite, ett par veckor bara.. Men VÄRLDENS BÄSTA LÄRARE! Jag hade inga tankar på att bli spanskalärare!! Jag skulle bli mellanstadielärare ju!!! Och undervisa i alla ämnen :-D För det gör ju såna lärare typ :-p

I sjuan började jag läsa spanska på riktigt. Fortfarande ville jag bli lärare! Men jag kunde inte tänka mig att bli lärare på högstadiet, nej gud vad tråkigt!! Och även om jag ÄLSKADE spanska så kunde jag aldrig tänka mig bli spanskalärare, hon fick ju inte ha alla elever ur klassen! Jag skulle ha ett ämne som alla var tvungna att läsa!!!
Efter halva sjuan var jag fast övertygad om att jag skulle bli lärare på högstadiet... i spanska!!! Den drömmen lever fortfarande kvar kan jag säga.

I åttan visste jag att jag ville ha svenska och engelska också.

I nian var jag sååå nära gymnasiet, bara 4 år kvar innan jag kunde börja min utbildning (trodde jag...)

Gymnasiet var bara en påtvingad mellanperiod... (Jag kan ju säga att jag lätt skulle kunnat börja universitetet utan gymnasieutbildningen!!! bara jag varit i spanien ett tag...)

I tvåan blev jag sjuk och då sket jag fullständigt i min dröm... Då skulle jag bara bort.. Sen blev jag friskare, och insåg att det skulle bli ett extra år innan jag kunde börja =(

I trean var jag fast besluten att jobba in kurserna jag missat i tvåan så jag skulle kunna börja direkt jag slutade gymnasiet :-p Men jag hann aldrig...

Det var nog det bästa som kunde hänt! Det innebar att jag var tvungen plugga igen det jag missat, men jag skulle inte få studiebidrag =( Jag kände mig helt misslyckad. Det var nog ravn som fick mig att inte bryta ihop totalt...
Iallafall så blev lösningen att skriva in mig på Individuella valet. Det innebar att jag skulle ha två dagar som pluggdagar och 3 dagar praktik. Jag blev alldeles exalterad och frågade om jag fick vara på en skola :-p Det fick jag :-D Mitt liv var gjort lol! :-p
Jag lurade min handledare Åsa och sa att det räckte med en pluggdag för mig, och 4 dagar kunde jag vara med henne :-p
Det räckte inte egentligen, och jag blev klar med det jag skulle 2 dar innan jag skulle till spanien lol...

Nu är jag här. Pluggar till lärare. Spanska som första ämne. Och jag kan inte vänta tills jag blir klar.
Det är så otroligt tråkigt och krävande. Och jag har inte den styrkan just nu. Men jag flyter med på nåt konstigt sätt...
Iallafall insåg jag ikväll att det finns inget annat yrke för mig. Och jag är beredd att åka till malme för att få jobb. ALDRIG ännu mer norrut iallafall!
 
Slut på min lärarwannabehistoria...



Lol nu har jag ett skrattanfall...
*upplyser alla*



NORRLANDSINTERVJU

Här nedan följer en intervju med en norrlandsbo. Journalisten har (för omväxlings skull) valt att vara anonym LOL, därför kallar vi honom "Josef"... "Josef" kommer från Malmö... Ville bara nämna det lol.


"josef" säger:om ni ska långt

"josef" säger:åker ni hundsläde då


timmy säger:"Josef!!!"


"josef"säger:ja

"josef"säger:svara

"josef"säger:åker ni hundsläde?


timmy säger:"JOSEF!!!"


"josef" säger:meh

"josef" säger:jag har massa fördomar om norrland

"josef" säger:vill veta om dom stämmer


timmy säger:jag har inga om er!

"josef" säger:men vi är normala och har normala temperaturer och normal mängd då

"josef" säger:snö*


timmy säger:ni har ju inte normala temperaturer

timmy säger:och inte normal längd heller

timmy säger:mängd*


"josef"säger:så du anser det vara normalt att ha snö 6 månader om året

"josef" säger:svara nu

"josef" säger:åker ni hundsläde?

"josef" säger:om inte, har du nånsin gjort det


timmy säger:nej det anser jag inte


"josef" säger:dricker ni mycket hembränt


timmy säger:jag vet inte!!!!!!!!!


"josef" säger:svara på mina frågor


timmy säger:INTE hundsläde.

timmy säger:har ALDRIG druckit hembränt

timmy säger:däremot har många skoter

"josef" säger:skoter!

"josef" säger:jag visste det

"josef" säger:äter ni mycket älg och renkött?

"josef" säger:är det status att ha en skoter


timmy säger:ja det är lite status

timmy säger:iallafall i buschen lol

timmy säger:dom som jagar äter älgkött

timmy säger:och samerna äter la renkött


"josef" säger:skrattar dom coola skotermännskorna åt folk med sparkstötting


timmy säger:dom kör ju för fan inte på landsvägen och vi som sparkar sparkar inte i djupsnön i skogen

timmy säger:daaaaahhh*** (3 bokstäver bortklippta, det blev inte lika kul nu som innan :-p)


"josef" säger:meh

"josef" säger:ursäkta mej för att jag aldrig varit där och sett hur det går till

"josef" säger:känner du några samer


timmy säger:Du är hjärtligt välkommen!

timmy säger:Min exmorbror är same

timmy säger:så tre av mina kusiner är halvsamer

timmy säger:fusklappar (OBSERVERA MITT YTTERST ROLIGA SKÄMT kära bloggläsare!)


"josef" säger:bor dom i igloos

"josef" säger:hahahahaha (Han skrattar här åt mitt skämt..)


timmy säger:hallå

timmy säger:samer bor i kåtor, det är eskimåer som bor i igloos


"josef" säger:känner du några eskimåer då?


timmy säger:"JOSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEF" för faaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!


"josef" säger:men jag är nyfiken ju


timmy säger:jag bor i sverige

timmy säger:inte på GRÖNLAND


"josef" säger:just fan

"josef" säger:men dom kanske bor i norrland med, vad vet jag


timmy säger:är du full


"josef" säger:nej


timmy säger:okej

timmy säger:blev lite osäker ett tag

timmy säger:men vet du


"josef" säger:¨brukar ni hänga vid korvkiosker


timmy säger:vad gulligt lol

timmy säger:vad är en korvkiosk?


"josef" säger:en litet minihus där dom säljer korv

"josef" säger:och dricka


timmy säger:jahaaa

timmy säger:nej såna finns inte


"josef" säger:meh


timmy säger:vad


"josef" säger:jag trodde ni körde snöskoter till dom

"josef" säger:sen satt ni där och hängde

"josef" säger:(utan att beställa nåt)

"josef" säger:sen åkte ni vidare på era skotrar

"josef" säger:mobbade folk med sparkstötting på vägen


timmy säger:meeeeeh hahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahaha


"josef" säger:sen åkte ni hem till nån och drack hembränt

"josef" säger:och så tänker ni långtsamt

"josef" säger:långsamt

"josef" säger:och pratar kortfattat

"josef" säger:det kanske hör ihop

"josef" säger:och pratar typ såhär

"josef" säger:"vi åkt öv is"

"josef" säger:(vi åkte över isen)

"josef" säger:stämmer det

"josef" säger:hur sur på mej är du på en skala nu


timmy säger:lol

timmy säger:det stämmer ju nästan


"josef" säger:vadå nästan?

"josef" säger:inte hundraprocentigt


timmy säger:DON'T PUSH IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


"josef" säger:hur mycket va detta kommer du skriva i din blogg


timmy säger:det vill du inte veta


"josef" säger:snälla gör inte bort mej


timmy säger:det kan du drömma om darling mohaha


"josef" säger:äh

"josef" säger:du som bor i skoterland

"josef" säger:inte jag


timmy säger:du vill få mig att gråta va


"josef" säger:naaj


timmy säger:too late

timmy säger:*GRÅTER*


"josef" säger:’dricker ni hb när ni gråter *FÖRKLARING: (hb=hembränt)

"josef" säger:nej jag vet!

"josef" säger:ni dricker norrlands guld *FÖRKLARING:(norrlands guld= öl, inte hjortron…)

SLUT på intervju!


Lol, så många frågor har jag nog aldrig i mitt liv behövt svara på om norrland i ett svep :-p Det tog nog en timma hahahahahha

En del saker är bortklippta eller censurerade, så om du saknar något daniel kan du säga till.


just ja

Just det.. Bloggen :-p

FAAAAAAAAAAAN

HELVETTES SATANS JÄVLA SKIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAg hade hållit på med en blogg i en halvtimme, en intervju med mig lol, sen råkade jag stänga rutan!
Jag hade bytt alla namn! ALLT! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN så jävla arg jag är nu! Satan!

IDIOT! JAG HATAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

irriterad

Jag har inte sovit en jävla minut inatt. Nu ger jag faktiskt upp. Orkar inte med det mer...
From whence they came...
Jag hatar verkligen lögner....
Det är dom sista dropparna nu... Man kan säga att det är en översvämning lol

Det känns inte så jävla hett längre. Blir mest besviken på allt och alla, eller nja, inte alla, men allt iallafall... Tror aldrig jag kommer glömma. Känns inte så iallafall.

Jag har EN sak jag kan vara glad över. Tror jag. Det är möjligt att jag inte kan det heller :-p Hursomhelst så kommer jag låssas vara glad för den iallafall hahahha

Suckar tunga som bly

Trodde redan kvällen var så förstörd som den kunde vara. Jag hade fel...
Känns som hela tiden vill sätta dit mig.

Vi kom inte in nånstans. Gick på ett café när vi kom till stan som har öppet till tolv.. Jag drack en cider.. Sen åt jag äppelpaj lol..

Sen skulle vi gå till det vanligaste stället.. Dom hade STÄNGT! Idioter.. Sen var det 35 årsgräns på det andra stället och skumparty på ett annat som inte kändes så hett...

Så det blev att fara hem tidigt. Hade sååå önskat.

Ska skriva norrlandsbloggen imorgon lol, orkar inte nu, inte för att jag är trött, jag är så pigg att det är sjukt, men orkar inte sitta vid datorn mer.

Ont i magen som vanligt. Kommer antagligen spy..

Önskar jag är frisk imorgon. Ska på 30 årsfest. Sist var vi i spanien tillsammans, 2 dagar före dom for fick jag veta..
Vet egentligen inte varför jag bryr mig. Sitter så djupt antar jag. Jaja... Hoppas på en bättre dag i morgon.. ska ju plugga så.. det blir ju kul heh..

Wish you were here, me oh my countryman (8)...

Suck

dodidodidoo, här får du en häst...

Hemskt dumma vedervärdiga internet!

Hoopps, mina tankar far hit och dit i speedad fart, det är inte underbart... (julrimmar.. suck... här får du en hockey...) JAJA

Ska bort nu. Dooooma LA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har fan pluggat hela dagen och kan fortfarande inte ett jota!

Sen bråkade typ jag och Cynths, och jag blev skitledsen, men jag sa inget. Hursomhelst är jag jätteledsen på flera personer nu.


Tack Avve för dina efterforskningar!! Jag minns faktiskt att hon var med i Pettsson och Findus julkalendern. Jag kunde inte i min vildaste fantasi förstå varför hon sa "Det handlar om maaaaaaaaaaj" Maj= mig....

Nu förstår jag hehe, and me like :L

hmm

What ever happened to Ica Nord?

Hon hade en jätteläskig show när jag var liten...

En annan läskig show var med en pelikan och en skata, skatan var den läskiga... Minns inte vad det programmet hette.
Kanske Mona Zeilitz var med...

lite blogg

Jag har varit dålig ikväll på skriva blogg.
Varit lite ledsen, eller rätt mycket faktiskt. Åsså har jag skrivit lite skolsaker... Blev tröstad :) tack!
kanske kan sova lite inatt. behöver det så mycket, jag är alldeles svart runt ögonen faktiskt...

Fick läsa nåt jättefint för ett tag sen. Det var så bra. Jag började gråta lite. Jag önskar att man insåg hur bra det är!!!

Skulle skriva om en annan sak. Men jag gör det imorgon. En norrlandsintervju kan man säga :-p

Nu kanske jag ska försöka sova även fast jag inte är trött... Eller vi får se :p

Puss och kram på alla ni som är bäst!

OOH

För att citera en känd (?) person: "Bloggen är öppen YEY"!!!
Försökte precis hela dagen igår, kändes det som (iofs kom jag hem 21.30 typ :-P)
Iallafall, kan jag inte fatta hur daniel hann få en ett inlägg mellan den tiden bloggen var nedstängd hela tiden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Morr! Rätt åt honom att jag fick honom skämmas nu...

Det snöar idag! Eller ja, det har snöat typ en timme men allt är redan täckt, man ser inte ett grässtrå. Jag sneddade ner till bussen imorse vid sidan om vårt hus över våra nedregrannars "gård" för spåren syntes ändå inte... Nu får jag snö i skorna om jag går ut... SUCK! Fast jag måste erkänna att det är jättevackert!!! Knastrar och gnirrar sådär under fötterna :-p Önskar bara att det inte var +0,4 grader!! Bättre om det varit en minus iallafall.

När jag skulle gå på bussen på väg hem hade jag gått över bron (en som är ovanför vatten) in till stan och jag var snarare motsatsen till en snögubbe... Jag var gjord av annat material en snö, men hade en hatt av snö... (snögubbar är gjorda av snö och har en hatt av annat material...)
Skakade av hatten jag hade av snö, fast det var ändå minst två centimeter kvar på skallen :-p Sen på bussen satt jag och surade för att det droppade ner framför min ögon smält snö från min huvud hela tiden och rann ner i min nacke!! Hade behövt vindrutetorkare...

Nu sitter jag här och oroar mig för min cpstörda mage som höll på skrämma ihjäl mig inatt, skulle hämta dricka, men slutade på köksgolvet liggande i så nära medvetslöst läge man kan komma antar jag i 40 minuter och bara önskade att jag var medvetslös..... Kunde inte ens gå och hämta nån.. Fortfarande bläont, men det funkar nu iallafall!

Jag ska uppfinna en direktkontaktsmaskin!!! (Nej, inte en telefon...)

Nu ska jag gå och tjata...

Chau!

PS. Om inte bloggen funkar bra nu ett bra tag kommer jag inte vara bra mot den!

Dam you blog

Oj satan, nu kom alla inlägg som jag försökt få in på en gång!
Dam you blogg!

Försökte byta från dig, men jag fick aldrig nåt lösen så du höll mig kvar.. som vanligt. Men om jag ska stanna nu är det bäst du bättrar dig!

old crap

Jättelängesen jag tänkte på det nu. Av olika orsaker..
Även om känslan finns där varje dag, hela tiden.. Ikväll blev det iallafall att jag började tänka på det igen. Igår hände en annan sak som fick mig känna mig som världens äckligaste typ...
Det blev typ så nu med, fast på ett annat sätt. blääää..
jag förstår ju, önskar vi inte pratat om det bara. nu kommer jag inte kunna.
Antar att jag inte kan sova inatt. men iofs är jag van.. Mitt eget fel.
Kändes som det var med flit på nåt sätt, så jag skulle känna.. men det var nog inte det, det tror jag inte!
 Tänkte på en annan sak.. Minns inte hur lägesen det är Jag hade nån jag kunde prata med om allt. eller jo det gör jag väl, men typ. jaja, sluta svamla..
Jag har kanske en person jag kan lita på när det gäller allt. ska fråga om jag vågar lol.
Btw har jag blivit jättefel, och börjat tycka allt är pinsamt... Kan skylla på nån för det hahah.. Så kände jag inte förut.

OK, trodde nästan jag slutat röka (gråta skrev jag först lol..).. Men nu känns det som jag behöver en cigg som fan. typiskt. tur att jag inte har några då...

Men nu kanske det blir en paus på några veckor. inte pga det jag skrivit om, enn annan sak som bara känns som satan. det passar liksom aldrig.

bättre att smyga längs väggen då. och känna sig som en fluga......
Read my book..

old crap

Jättelängesen jag tänkte på det nu. Av olika orsaker..
Även om känslan finns där varje dag, hela tiden.. Ikväll blev det iallafall att jag började tänka på det igen. Igår hände en annan sak som fick mig känna mig som världens äckligaste typ...
Det blev typ så nu med, fast på ett annat sätt. blääää..
jag förstår ju, önskar vi inte pratat om det bara. nu kommer jag inte kunna.
Antar att jag inte kan sova inatt. men iofs är jag van.. Mitt eget fel.
Kändes som det var med flit på nåt sätt, så jag skulle känna.. men det var nog inte det, det tror jag inte!
 Tänkte på en annan sak.. Minns inte hur lägesen det är Jag hade nån jag kunde prata med om allt. eller jo det gör jag väl, men typ. jaja, sluta svamla..
Jag har kanske en person jag kan lita på när det gäller allt. ska fråga om jag vågar lol.
Btw har jag blivit jättefel, och börjat tycka allt är pinsamt... Kan skylla på nån för det hahah.. Så kände jag inte förut.

OK, trodde nästan jag slutat röka (gråta skrev jag först lol..).. Men nu känns det som jag behöver en cigg som fan. typiskt. tur att jag inte har några då...

Men nu kanske det blir en paus på några veckor. inte pga det jag skrivit om, enn annan sak som bara känns som satan. det passar liksom aldrig.

bättre att smyga längs väggen då. och känna sig som en fluga......
Read my book..

old crap

Jättelängesen jag tänkte på det nu. Av olika orsaker..
Även om känslan finns där varje dag, hela tiden.. Ikväll blev det iallafall att jag började tänka på det igen. Igår hände en annan sak som fick mig känna mig som världens äckligaste typ...
Det blev typ så nu med, fast på ett annat sätt. blääää..
jag förstår ju, önskar vi inte pratat om det bara. nu kommer jag inte kunna.
Antar att jag inte kan sova inatt. men iofs är jag van.. Mitt eget fel.
Kändes som det var med flit på nåt sätt, så jag skulle känna.. men det var nog inte det, det tror jag inte!
 Tänkte på en annan sak.. Minns inte hur lägesen det är Jag hade nån jag kunde prata med om allt. eller jo det gör jag väl, men typ. jaja, sluta svamla..
Jag har kanske en person jag kan lita på när det gäller allt. ska fråga om jag vågar lol.
Btw har jag blivit jättefel, och börjat tycka allt är pinsamt... Kan skylla på nån för det hahah.. Så kände jag inte förut.

OK, trodde nästan jag slutat röka (gråta skrev jag först lol..).. Men nu känns det som jag behöver en cigg som fan. typiskt. tur att jag inte har några då...

Men nu kanske det blir en paus på några veckor. inte pga det jag skrivit om, enn annan sak som bara känns som satan. det passar liksom aldrig. bättre att smyga längs väggen då. och känna sig som en fluga......

Read my book..

old crap

Jättelängesen jag tänkte på det nu. Av olika orsaker..
Även om känslan finns där varje dag, hela tiden.. Ikväll blev det iallafall att jag började tänka på det igen. Igår hände en annan sak som fick mig känna mig som världens äckligaste typ...
Det blev typ så nu med, fast på ett annat sätt. blääää..
jag förstår ju, önskar vi inte pratat om det bara. nu kommer jag inte kunna.
Antar att jag inte kan sova inatt. men iofs är jag van.. Mitt eget fel.
Kändes som det var med flit på nåt sätt, så jag skulle känna.. men det var nog inte det, det tror jag inte!
 Tänkte på en annan sak.. Minns inte hur lägesen det är Jag hade nån jag kunde prata med om allt. eller jo det gör jag väl, men typ. jaja, sluta svamla..
Jag har kanske en person jag kan lita på när det gäller allt. ska fråga om jag vågar lol.
Btw har jag blivit jättefel, och börjat tycka allt är pinsamt... Kan skylla på nån för det hahah.. Så kände jag inte förut.

OK, trodde nästan jag slutat röka (gråta skrev jag först lol..).. Men nu känns det som jag behöver en cigg som fan. typiskt. tur att jag inte har några då...

Men nu kanske det blir en paus på några veckor. inte pga det jag skrivit om, enn annan sak som bara känns som satan. det passar liksom aldrig. bättre att smyga längs väggen då. och känna sig som en fluga......

Read my book..

old crap

Jättelängesen jag tänkte på det nu. Av olika orsaker..
Även om känslan finns där varje dag, hela tiden.. Ikväll blev det iallafall att jag började tänka på det igen. Igår hände en annan sak som fick mig känna mig som världens äckligaste typ...
Det blev typ så nu med, fast på ett annat sätt. blääää..
jag förstår ju, önskar vi inte pratat om det bara. nu kommer jag inte kunna.
Antar att jag inte kan sova inatt. men iofs är jag van.. Mitt eget fel.
Kändes som det var med flit på nåt sätt, så jag skulle känna.. men det var nog inte det, det tror jag inte!
 Tänkte på en annan sak.. Minns inte hur lägesen det är Jag hade nån jag kunde prata med om allt. eller jo det gör jag väl, men typ. jaja, sluta svamla..
Jag har kanske en person jag kan lita på när det gäller allt. ska fråga om jag vågar lol.
Btw har jag blivit jättefel, och börjat tycka allt är pinsamt... Kan skylla på nån för det hahah.. Så kände jag inte förut.

OK, trodde nästan jag slutat röka (gråta skrev jag först lol..).. Men nu känns det som jag behöver en cigg som fan. typiskt. tur att jag inte har några då...

Men nu kanske det blir en paus på några veckor. inte pga det jag skrivit om, enn annan sak som bara känns som satan. det passar liksom aldrig. bättre att smyga längs väggen då. och känna sig som en fluga......

Read my book..

old crap

Jättelängesen jag tänkte på det nu. Av olika orsaker..
Även om känslan finns där varje dag, hela tiden.. Ikväll blev det iallafall att jag började tänka på det igen. Igår hände en annan sak som fick mig känna mig som världens äckligaste typ...
Det blev typ så nu med, fast på ett annat sätt. blääää..
jag förstår ju, önskar vi inte pratat om det bara. nu kommer jag inte kunna.
Antar att jag inte kan sova inatt. men iofs är jag van.. Mitt eget fel.
Kändes som det var med flit på nåt sätt, så jag skulle känna.. men det var nog inte det, det tror jag inte!
 Tänkte på en annan sak.. Minns inte hur lägesen det är Jag hade nån jag kunde prata med om allt. eller jo det gör jag väl, men typ. jaja, sluta svamla..
Jag har kanske en person jag kan lita på när det gäller allt. ska fråga om jag vågar lol.
Btw har jag blivit jättefel, och börjat tycka allt är pinsamt... Kan skylla på nån för det hahah.. Så kände jag inte förut.

OK, trodde nästan jag slutat röka (gråta skrev jag först lol..).. Men nu känns det som jag behöver en cigg som fan. typiskt. tur att jag inte har några då...

Men nu kanske det blir en paus på några veckor. inte pga det jag skrivit om, enn annan sak som bara känns som satan. det passar liksom aldrig. bättre att smyga längs väggen då. och känna sig som en fluga......

Read my book..

old crap

Jättelängesen jag tänkte på det nu. Av olika orsaker..
Även om känslan finns där varje dag, hela tiden.. Ikväll blev det iallafall att jag började tänka på det igen. Igår hände en annan sak som fick mig känna mig som världens äckligaste typ...
Det blev typ så nu med, fast på ett annat sätt. blääää..
jag förstår ju, önskar vi inte pratat om det bara. nu kommer jag inte kunna.
Antar att jag inte kan sova inatt. men iofs är jag van.. Mitt eget fel.
Kändes som det var med flit på nåt sätt, så jag skulle känna.. men det var nog inte det, det tror jag inte!
 Tänkte på en annan sak.. Minns inte hur lägesen det är Jag hade nån jag kunde prata med om allt. eller jo det gör jag väl, men typ. jaja, sluta svamla..
Jag har kanske en person jag kan lita på när det gäller allt. ska fråga om jag vågar lol.
Btw har jag blivit jättefel, och börjat tycka allt är pinsamt... Kan skylla på nån för det hahah.. Så kände jag inte förut.

OK, trodde nästan jag slutat röka (gråta skrev jag först lol..).. Men nu känns det som jag behöver en cigg som fan. typiskt. tur att jag inte har några då...

Men nu kanske det blir en paus på några veckor. inte pga det jag skrivit om, enn annan sak som bara känns som satan. det passar liksom aldrig. bättre att smyga längs väggen då. och känna sig som en fluga......

Read my book..

hejdå

Actually I don't giva a damn anymore... Whatever.... Man gör som man vill..

det enda jag ser framemot är ikväll.

ska till skolan nu. bye

no

jag funderade på att ta bort min förrförra blogg.. men det känns inte heller rätt, för jag kände så just då. kan lägga till bara att det antagligen är lika mycket mitt fel. vill bara inte att det ska kännas som att ALLT är mitt fel..
känns lite bättre efter vi pratat. blev lite jobbigt att han var tvungen gå. ledsen för det. jag förstår nog mer nu. och jag märkte igår precis som han sa nu, även om du kanske tror det. :-(
jag ska försöka att inte ta åt mig så mycket, ska försöka att inte tänka på mig själv hela tiden, för jag har fortfarande kvar ork att tänka på andra också, känns som det är min tur att göra det nu.. ge nåt tillbaka för en gångs skull.
jag känner att det inte spelar nån roll. och jag skäms... förstår om man tyckt som man gjort...
man kan faktiskt lita på mig, jag är inte nån som går direkt till nån annan och skvallrar, jag har aldrig gjort det med flit. eller jo det har jag, men då har det inte varit om dåliga saker, även om det uppfattats som jag sagt dåliga saker, fast jag sa dom för att jag tyckte det var jättefina saker.. och då har jag sagt det sen. det känns lite som att vad jag än gör så blir det fel.
 jag vill så gärna fråga en sak, nåt som jag inte alls tycker själv....

ska till skolan nu, sen till läkaren. får se hur det går...
Får se om jag kommer hit ikväll. Antar det.
hejdå

BTW

By the way... Tack för den förra kommentaren, den där det inte stod vem det var från. Jag vet vem det var från dock.. Glad för det. Det värmde lite genom all is som frusit kring mig. Vilket iofs är rätt konstigt eftersom att jag är den jag är borde det ju vara rätt varmt kring mig...
Iofs har mitt hjärta frusit till is så inget ska kunna komma nära det igen så det var väl därför...

By the way igen så vann Rille/Rills/Rillyn/Richard/Rille-*****(censurerat)/ Rich min förra tävling.

Normalt sett har jag 10 glödlampor i mitt rum. Oftast inte tända samtidigt, men iallafall... Och inte på sommaren då, då är det ändå ljust 24 timmar om dygnet...

Nu skulle jag egentligen gått och lagt mig för att sova, men om nån tror att jag kan sova inatt lovar jag att jag ska se till att ett nytt Nobelpris stiftas.. Nobelpriset inom livlig fantasi. Och inte nog med det, jag ska se till att den som tror det får priset också...

Det enda som glädjer mig lite nu är att jag i alla fall har ett liv, efter många om och men...

jag är inte felfri!

Jag loggades just in av misstag på msn, hade fått meddelanden när jag var offline. Läste nåt som inte direkt fick det att kännas bättre... Om det är jag som blir påhoppad, är det då jag som vill bråka? NEJ! Men skit i hur jag mår! Det är precis som vanligt då! Det är inte jag som ska sluta nu. Det är inte jag som som vanligt ska vika mig och gå och hoppa i brunnen sen eller vad fan det nu är jag brukar göra som ingen har med att göra.
Ett misstag och man för höra hur hemsk man är, hur dålig man är på alla sätt, även om det inte sägs rakt ut antar jag att det är det som är meningen att jag ska känna...
Jag kanske inte orkar för en gångs skull. Kanske jag mår dåligt?? Men skit i det bara :-)
Man kan inte lita på mig. Bara så att alla vet. Jag är en stor lögnare som förtjänas att hatas.. Det är iallafall så jag känner. Och den här gången är det min tur att vara arg. Det är min tur att säga att jag tar illa vid mig. Jag önskar att det var lika lätt för mig att skita fullständigt i någon.. Men nää, jag klarar faktiskt inte det. Lik  förbannat kommer jag tänka, gråta och hata hur orättvist livet är.
Det är jättelängesen jag gjorde det nu, men om jag inte gör det så blir det bara värre..
  Ville bara säga att det inte var jag som bad om att få bråka... Att det inte var jag som skrev massa saker som fick mig att må dåligt hela dagen, bara tänka på en sak, fast jag borde tänkt på att vara trevlig mot alla som var på festen...
  Jag kan lätt nu erkänna att jag gjorde ett misstag. Men det var det det var, ett misstag! Ett jävla misstag. Jag gör faktiskt inte 1000 per dag även om det är det som vill framställas. Att man vill att jag ska få mig att känna mig som världens sämsta människa. Nää, faktiskt inte!
Jag är inte världens sämsta människa. Jag vet inte hur mycket tid jag lägger ner på att inte tänka på mig själv. NÄÄ jag försöker inte få mig att framstå som en ängel! För jag är långt ifrån en ängel. Men jag är inte ensam om att göra misstag. Jag blir också sårad. Jag börjar också må dåligt ibland.
Ibland kan man faktiskt inte bara tänka på sig själv, man måste tänka på att saker man säger kan göra att andra inte vill existera mer. Att man bara önskar att man aldrig fötts... För det är precis så jag känner nu! och det är fan ingen rolig känsla, för jag har mått "bra" ett par dagar nu. Men det är klart, varför skulle det få vara längre än ett par dagar... Det är ju mig det handlar om.. The devil...
JAG är sårad nu. JAG mår dåligt. Får jag göra det utan att höra att jag ska sluta? Att jag bara ska pleasa andra istället?
Jag har inget problem med att folk pratar med mig om saker, att folk kanske kan hitta nåt slags stöd i mig, det är jag bara glad över. Men när man bara hela tiden får höra hur värdelös man är, då är det inget roligt längre.
Jag gjorde ett misstag. Förlåt för det. Förlåt att jag inte är felfri och inte skiter i mig själv hela tiden.

bakisdag och idiotstämpel...

okej, vissa saker behöver väl inte kommenteras antar jag..
BTW jag var visst bakis idag :-O Kan iofs bero på att jag drack 1000 olika saker och rökte som en borssten eller vad man säger..
Jag mår iallafall fan.. Och det var inte riktigt lätt att vara koncentrerad på 60-årsfesten. (Min morbror har fyllt år..)
Sen tänkte jag bara på en annan sak hela tiden också :-(
Läser bara om och om igen det där.. kan inte stänga ner det. Det gör ont att läsa, men jag antar att det stämmer.
Jag har fortfarande dåligt samvete för det andra.. som fan.
Önskar så mycket.... nää jag ska va tyst.

Det gör ont i hjärtat att veta. Jag vill inte det. Så snäll. blääää jävla  idiot är vad jag är. lika bra att jag slutar vara här. jag är ändå inte till nån nytta.

nu ska jag gå. om nån vill kan ni säga till om ni vill så kommer jag. förstår om ingen gör det.

hejdå



Förlåt

bläääääää
Alla tror att jag dissade dom inatt :( Det gjorde jag fan inte!!!
Jag var ute, med några andra för en gångs skull... Och jag drack som fan! Jag trodde jag skulle spy inatt, allt snurrade typ.. men jag gjorde inte det. Istället somnade jag PANG! jag satt upp, sen vaknade jag och låg med huvet på sängbordet typ...

Det var faktiskt inte meningen! Jag dissade ingen! Jag ville visst prata! Jag vet att det var skitdumt att somna, men jag lovar att det inte var med flit!

Jag är inte bakis idag iallafall.. Ska snart på 60-års-fest.. Jag kommer bara tänka på en sak.
:-(
Det var fan inte meningen!
Förlåt!

Tävling, tävling

Nu är jag tillbaka på heltid verkar det som :-p Vad passar då inte bättre än en tävling?

HALLÅ!

Hur många glödlampor har jag i mitt rum som går tända alltså? (Kan inte säga lampor eftersom i en lampa är det flera glödlampor...)

Den som gissar rätt får nåt kanske :-P

OBS! Det handlar om i vanliga fall, inte nu när det är jul :-p

Komma hit

Somnade råååsent! Eller okej, ganska sent, men det gjorde iallafall att jag vaknade nu. Men jag somnade nästan direkt iallafall =) Trodde sömnen höll på gå om ett tag, men när jag la huvudet på kudden så kom den tillbaka. Inga tankar heller :-) Och det är jag sååå glad för, för det hände en sak som vände upp och ner på allt kan man säga..

Dummolnen förstörde allt =( Stackars Christer, det blir inte direkt nån fågelsång för honom, hur många gånger har det blivit >uppskjutet< nu?

Det är plusgrader idag... Det ser ut som en slaskverkstad ute :-S Snön är alldeles på väg bort, slask och plask...

Ska plugga idag. Från klockan ett tills mina ögon blöder. Dvs. 10 minuter senare *host*...

Just nu saknar jag. Barnsligt mycket lol..

Känns som jag måste göra nåt... Typ baka hahaha, måste röra händerna typ...

Måste prata också! Prata, prata, prata. Borde tänka först iofs, men det är jag känd för att inte kunna så vad 17 liksom :-p

Nu ska jag kanske lägga ner huvet igen och längta och titta i taket...
Tenta imorgon, LÖRDAG, klockan 9. Yey, jag fick ställa in mina planer om att gå ut ikväll =D Bra va??!! Det känns såååå roligt, och jag är såå uppspelt över att få gå och lägga mig tidigt denna fredagkväll istället för att gå ut, det kan jag ju alltid göra imorgon :-D Eller just ja... det är ju 23-års gräns överallt här!!!!!!
Fuck that idea about tents (inte = tält, utan = tentor) on Saturdays. Hoppas min engelska inte har dåligt inflytande.
 
Snart är det julafton giiiiiiiiiiiiiiiiihhh!!! Då vet jag vad jag ska he i allas gröt Mohahaha, fick en jättebra idé igår om en nöt :-p

Nu får nån ta och komma hit snart. Jag har trååååååååååkigt!

Abstinensbesvär

Lol jag upplevde just ett hemskt abstinensbesvär under en timma eller så.. kanske mer?
Jag var röksugen också, men jag gick inte ut :-O Duktig timmy/jimmy/tommy/tim.
Ja, ni kan kalla mig vad ni vill faktiskt. En lärare kallar mig Tommy, en annan kallar mig Tim, en klasskompis kallar mig Jimmy, ytterst få som kallar mig timmy vill säga lol... Så välj och vraka fritt :-p
Annars då?
Jo tack, lite över det normala, men ändå mulet men några inslag av regn och åskskurar.

Folk har börjat yttra sig om min humor. Vet inte hur jag ska ta det :-p Men huvudsaken är att jag kan glädja andra, då kommer jag kanske anses som en fot sedan, och det är ju alltid häftigt =)
(fot= legend...leg-end) Den bjuder jag på helt gratis ;-)

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!

Glad or sad

Hmm, man kan ju säga glad på engelska kom jag på...

Hursomhelst är jag inte säker! Men utan det glada hade jag varit grymt nere just nu, för jag gjorde nåt jag lovat att aldrig mer göra. *Skjuter migsjälv i foten*
Jallafall är jag grymt överlycklig över det glada som sagt :-p It makes me go around liksom...
Helst av allt vill jag aldrig säga hur jag mår när nån frågar.. då försöker jag va glad bara, därför jag klagar så mycket här. På ett sätt är det befriande.
Jag är glad att jag kom tillbaka, det gav dessutom mycket mer än jag trodde! =)

Får gå på att jag är Gad idag! En blandning av glad och sad.. mest glad ^^


humle och dumle...

står att det är en vecka sen jag skrev senaste inlägget.. känns som minst två veckor! eller mer! en evighet sen jag kunde vara här!!

Jag kan inte sova...

sååååååååååååååååååååååååååååå glad att vara tillbaka nu... flera olika anledningar. Men det känns bättre än på läääääääääääääääänge iallafall =)

Saknat alla juuu!!

Jag kan inte sova, men jag ska sova. ska upp jääkligt tidigt juu! kan inte.. men ska :-p

jag är glad för en gångs skull.

jag mår lite bättre än innan.

wiieee....

Sov gott... igen.. hum!