Díos mio

Vågar man skriva?? Kommer det att publiceras?

Tja knappast... Allt som jag rör vid är fel ändå ju!

Hela jag är fel. Daniel klagade på att jag inte är seriös.. Frågade om jag kunde vara det överhuvudtaget typ.. Så då blev jag det. Men se då duger inte det heller! Nej då!
Allt jag gör är fel gaaaaaaaahhhhhh Jag blir formligen tokig.

Idag på svenskan på skolan så hade dom lite ordförståelse, en övning från högskoleprovet i höstas... Jag hade 11 av 15... Inte så bra!!!

Höll min första grammatik lektion på spanska på gymnasiet... Inte så jävla hett, men dom verkade fatta iallafall :-)

Gjorde en blogg igår som gick upp i rök, letar bilderna nu, men hittar inte.. Så det får bli en förenklad version.

Imorgon är det möte klockan 8 så jag måste fara klockan 7... Sen är det INGA lektioner... Men jag ska prata typ en kvart med min handledare tjugo ÖVER tre inte tjugo i fyra :-p Men jag kommer missa halvfyran så det blir förhoppningsvis kvart över fyra bussen hem..
Onödig dag!!!

Men sen är jag nog kanske ledig på onsdag :-D Iallafall från gymnasiet, kanske jag ska fara och hälsa på min gamla klass på högstadiet där Mary och Cynths är...

Jag lyssnar om och om och om och om och om och om och om och om igen på After Darks låt lol, den var så jääääääääävla rolig!

Jag vill göra en schlagerlåt tillsammans med Linda Bengtzing, Lena Philipsson och Nanne Grönwall.... Bara för att det vore så skoj :-p Dom skulle komma in efter mig och regera lol :-D

Snart rymmer jag... Inte länge kvar nu 0.0

 

OBS!

Denna blogg är till största sannorlikhet ej publicerad av Timmy, utan av den person som hela tiden klagar på hans personlighet… Daniel alltså!! (yes it is! /daniel)


lost

Igår var jag på födelsedagsfest. Det var råskoj.
Pratade mer än vanligt. Cynthia frågade om jag var full när jag kom dit... Och alla gillade min frisyr, trodde inte att jag hade gjort den... "Maria har du fixat Timmys hår?" Suck!!!
Som Daniel säger, tror att jag börjar ha får många tjejkompisar..... Men dom jag pratade med om en del saker var mina killkompisar lol...
Eller ja kompisar och kompisar... En frågade iallafall rakt ut hur det är att vara adopterad, om jag känner min familj där osv, helt naturlig nyfikenhet, bättre än att hyckla tycker jag. Sen pratade jag med en annan om min bisexualitet, han frågade också typ rakt ut. Det kändes bra.

Sen gick vi ut lol... Var redan rätt på lyset då kan man säga!!!
Har lite minnesluckor om en del småsaker och så...

Hanna har mina cigaretter!!!!!!! Jag la ner dom i hennes väska ju!!!!! Bläää!
Aja, jag är inte så röksugen ändå :-P Men dom är ju inte helbilliga!!

fucking jävla helvettesskit

Åh jag mår så fan nu.... Jag det var ju så jävla lätt..
Men det är ju skillnad ju.

Är så jävla ledsen att jag bara vill lösas upp. Värker i hela kroppen typ. Bultar i bröstet, känns som jag ska spy.

Orkar inte låssas vara glad heller.

Bye bye sleeping...
Just ja, sover knappt ändå så det blir väl ingen större skillnad!

teresa

Jag saknar Teresa så fruktansvärt mycket nu :-S

Hon är den enda jag kunnat prata med om... Fast inte så mycket, men hon förstod verkligen..

Drömde inatt under hela den tiden jag sov att jag var på väg till spanien och skulle bo hos henne.

Jag saaaaaknar henne såååå mycket!!!

Önskar jag kunde fara till henne nu och gråta ut.

yrväder

Fattar inte vad det är som är så svårt :(
Nu har jag iallafall tagit ett beslut.. Känns inget vidare kul, men jag orkar inte bara låssas som ingenting längre.. Klart det gör ont.
Det är liksom skillnad på folk och folk. Man brukar säga typ "gör du skillnad på folk och fä"... jag känner mig som fä allt för ofta these days. Sadly enough.

Aja hon är som hon är.
Ingen kan rå för att dom inte kan tänka... Fast jag vet ju egentligen att hon kan... så vete fan vad man ska göra.
Aja, jag får väl bli helt hetero då.. Då blir alla nöjda :-D
Well, kanske inte jag... men jag kan nog leva med det :-p

Jaha minsann, idag är det bara -7 grader när jag inte ska ut, fast det är värsta snöyrvädret. Eller ska ju ut ikväll, men in direkt typ lol.... Och just det kommer nog inte kunna följa med ut sen eftersom det är dumma åldersgränser.. Önskar jag var lika gammal som... *himlar med ögonen*

Åhhhh vad jag önskar att det var över snart 0.0 Eller att det aldrig börjat!!


Cheerio

Jag är irriterad på min pappa.
Nej, det är sant!! Det var ju inget nytt!!!!!!

"Mitt internet funkar ju, då funkar allas inte behöver vi starta om då inte.." Men va fan i helvette liksom, bara för att hans funkar funkar inte mitt... Då kan han ju inte säga att det funkar ju! Idiot.

Tar dagen från början. Verkar som jag skrivit idag redan men det minns jag knappast.

Iallafall var det så kallt på mitt arbetsrum imorse att bröstvårtorna var så styva att dom syntes genom dunjackan yesh!

Sen jobbade jag på... Tråkig dag. 2 elever på engelskan, och dom satt i datasalen s där gick jag omkring typ nästan en hel timme innan läraren sa att jag om jag ville kunde gå och sätta mig och planera måndagen... Vilket jag gjorde. Det känns lite bättre ju mer jag kommer igång, men jag kommer inte vilja jobba heltid som lärare, det tror jag verkligen inte. Jag kommer vilja göra nåt roligt också, nåt helt annat... Typ radiopratare hahahhaa ;-) *internskämt*

Det jag lärde mig på nytt på svenskan idag iallafall var varför våra siffror ser ut som dom gör, det hade jag glömt. Blev helt paff när en elev kom på det innan läraren ritat upp siffrorna...

Sen gick jag till skolan där Cynthia och Maria är.. Den skolan jag var och praktiserade på 2005!! Tvåtusenfem OMG!!!!! Nu är det 2007.... Snart ett år sen.. ja osv.. Orkar inte nu :-p

Träffade min gamla handledar som blev helt till sig lol... "Gud vad snygg du är" sa hon sen när jag gick omkring i arbetsrummet hahahahhaha och undrade om hon aldrig sa det när jag var med henne :-p Nää sa jag , fast det sa hon sist vi sågs också :-p Känner mig inte särskilt snygg dock.

Vi jobbade så bra ihop... Det sa hon med. "Allt klickade mellan oss" Och så var det ju. Hon umgicks mer med mig än sin man... Jag delade hennes åsikter när det gäller skola och så också.. Och vårt intresse för pennor.. Well.. Don't get me started lol

Jag erkände även för henne att jag mår fan igen... Jag saknar henne. Jag saknar högstadiet :( Vill inte vara på gymnasiet.
Idag var jag iofs på den komvux (VUX) skolan jag var på en del dagar där hon också jobbar va... Men det var så roligt. Engelska bland invandrarna som var alldeles lyriska och alldeles jättegulliga. Saknar det så :-( Jäääävla gymnasium!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Försöker bli glad nu genom att lyssna på Lena Ph, det hjälpte förut när jag inte var heldepp, bara lite. Då brukade jag bli glad av låtarna, typ lite sprallig. Det hjälper inte så bra nu..

Dessutom mår jag dåligt!!! Åt jordgubbspaj (mmmm) med grädde (bläääää) Jag är så dum, kunde låtit bli grädden ju!!!

Stör mig fortfarande på våra sarkasmlärare. I vanliga fall gillar jag ironi och sarkasm :-p Men om det är för att vara otrevlig eller översittlig, då är det INTE kul! Så fuck them!

Min förra handledare (Börjar kalla henne Å från och med nu för att personifiera henne) gick i samma klass som den läraren vi har som jag gillar minst. Å tyckte också att hon var konstig :-D

Idag åt jag lunch med den personen i min klass som efter mååååååånga om och men gick med på att byta så jag fick vara på praktik i MIN HEMSTAD där jag BOR!!! med hennes mamma... eller ja, vi åt lunch samtidigt i lärarrummet och hon sa att hon var hennes mamma. Hon hyste typ agg mot mig kändes det som för att jag var här istället för hennes dotter (som bor i UMEÅ!!!!!!!!!!!) Men vafan... Jag är tdog, jag är bäst :-D

Just det, en till av mina kusiner har ynglat av sig :-p En dotter fick dom. Jag tyckte hon var jättegullig :-) R tyckte nog inte det, för han tyckte dom skulle byta med en annan :( Med nummer 5 lol...

Sov du lilla videung...

Kom hit nu :-(

The dag

Hej på dig :-)

Jag vill bara berätta för dig att idag är det -23.5 grader! Det är väldigt kallt! Det är dessutom mulet idag så solen värmer inte.

Vet du vad jag märkt? Jag har märkt att man blir gryyyyyymt glad av solen. Två dagar har det varit soligt och jag har ställt mig med ansiktet mot den och fyllts av nåt annat än tråk. Men som jag igår sa till en person så direkt jag känner mig glad eller kanske till och med lycklig håller det aldrig mer än en halv minut, för jag tänker på det tråkiga som hände och tänker att allt hade kunnat vara mycket bättre. Det är dumt!

Idag har jag två lektioner. Engelska och svenska, eller om det är tvärtom. Sen skall jag gå på staden och handla present till Cynths som fyller på söndag, fast festen är imorgon.
 
Ikväll måste jag börja med min dagbok vi måste skriva till skolan om praktiken. Det är jobbigt. Dessutom måste jag kolla genom enkätfrågorna och syftet osv...

Jykes, jag har onsdag idag... Men det är fredag. Bara så du vet.

Det är en speciell dag idag. Undrar om nån kommer ihåg 0.0


hmm

just det... det kommer fler delar!!!


spanien del 1

Oftast får jag idéer till bloggar innan jag börjar skriva dom. Alltså vad som skulle bli en bra blogg. Det är oftast då jag skiter i att skriva. Orkar inte ha kravet på mig att få ur mig dom tankarna, rädd för att missa nåt. Det är dumt. Därför tänkte jag skriva en nu. En som jag tänkt lite på innan jag satte mig vid datorn.

Det är några av dom bra minnena från Spanien :-) Några av dom riktigt bra. Det hände i mars.
Då var Jean, Sabine och Franciska (L) där!!!

Det första utspelar sig tredje helgen i mars när vi 4 åker till Granada. Det var en svinkul resa :-p Vi ligger och skrattar i det lilla sovrummet för att Jeanette blandar engelska och svenska vilt lol, så mycket har jag nog aldrig skrattat!

Kolla nu har jag redan glömt :-S Det är som att nåt låser sig direkt jag sätter mig här om jag inte skrivit ner det före :( Det var inte det där jag skulle berätta!! Men det var kul iallafall. Saknar den tiden så mycket. Före all skit. Allt var bara bra!

Det andra är när vi var hos Jeanette på middag. Alla utom jag och hon som var där var tyskspråkiga, vilket ledde till att dom började diskuttera på tyska rätt hett ett tag. Jag kollade på dom och det såg så kul ut. Den enda mening som satt perfekt i mitt huvud som Franciska och Sabine lärt mig var "Ach du bist ein quatschkopf?"

Så jag säger det till Franciska som stirrar på mig och alla blir alldeles tysta 5 sekunder och sedan skrattar dom så dom gråter lol
Franciska var sååååååååååå förbannad på mig lol flera dagar :-p

Sen for dom tre hem och hela april blev skit. Pratade mest med Jacob bara till en början. Sen kom jag in bland irländarna som inte släppte in nån :-p Och  där passade jag :-) Dom skrattade ÅT mig flera gånger det vet jag, inte med mig, men det bjuder jag på. Dom var fina människor. Och är än idag.

Saknar så mycket från Spanien. Saknar Teresa... Våra samtal. Som gick lite knackligt, min spanska var inte så bra då lol, eller tja, mest det att jag inte vågade. Men hon pratade och jag förstod. Skulle varit så kul att träffa henne igen. Sitta på skolans tak och röka och kolla så inte rektorn ser oss :p

Minns lukterna, luften, dimmorna, bergen, ljuset, huset, värmen, kylan!!! Åhh jag vill så gärna ta med er alla dit och visa er runt.

Jag har knappt pratat om spanien sen jag kom hem. Visat bilder för min släkt. Ingen som varit så intresserad av att veta...
Säger alltid att det var så bra där. Och det var det på så många sätt. Men jag kommer aldrig kunna se på det med sann glädje. Tyvärr



Frågor & svar

Frågor:

1) När ska förkylningen gå om.. Har jätteont i halsen och är alldeles rosslig...

2) Hör illamåendet ihop med förkylningen?

3) När kommer jag att mörda mitt internet?

4) Kommer det gå bra idag när jag är själv på lektionen?

5) Kommer idag bli lika värdelös som igår?

Svar:

1) När den har lust...

2) Det är ju möjligt...

3) Oraklet spår: Väldigt jäkla snart...

4) Det kanske går bra, kanske inte...

5) Vem vet inte du, vem vet inte jag...


snabbis

Sad sad
Ledsen ledsen
Triste triste

Hatar när folk ljuger för mig :(

Glad för kommentaren dock. Tack

Jäkla skit

Blir så ledsen :-S
Sure jag var trött och höll på somna.. nickade till till och med. Men jag hade fan kunnat va vaken. Så slutar det funka mitt i jävla allt. Nån som tror att jag fortsätter vara trött då?? Näää, blir pigg som en jävla ekorre. Ut med alla sladdar, men det funkar inte. Slut pengar.. Allt är bara skit. Var sååå nära att göra en grej! (Inget farligt...)
Vet nån som aldrig kommer kunna lita på mig mer iallafall :(
Bläääääääää Är så besviken nu att det gör ont. I magen.
Självklart just nu, absolut. Passade ju helt perfekt...
Undrar om nån där ovanför sitter och tittar ner på mig och hånskrattar... Isåfall hoppas jag att dom fått som dom vill för nu gråter jag iallafall.
Ger fan i att fara till skolan idag. Ger fan i allt.

iihh

Okey... Wish me luck today!!!

gymnasiet :( Hur ska det gå?

söndag

Jävla satans blogg jävel, jag ska byta. den här funkar för fan aldrig. Nu försvann hela det jag skrivit!

minns inte ens vad jag skrev..

orkar inte skriva om. sen kanske

Fredagen, långus bloggus...

Tiiiidigt skulle jag upp, och tidigt klev jag upp. Minns inte direkt när jag gick härifrån, men det var ganska sent typ runt halv 3, somnade iofs rätt fort. Men det blev ändå typ 2 timmars sömn bara. Så om man räknar dom 2 timmarna, och sen den en och en halv timme jag sov på bussen hem så har jag sovit 3½ timme idag vilket är jääääävligt lite. Jag borde i princip vara död nu. Men jag är inte det. Sure, börjar känna trycket för ögonen osv... Men jag har klarat mig bra.

For alltså med 10 i 6-bussen i morse. (Lämnade hemmet kl 5.05...)
Provet började klockan 9. Och det gick som förväntat... Åt skogen lol... Men mestadels för att jag inte förstod frågorna och vad man skulle skriva för att få poäng. Snacka om dåligt utformat prov!!!  Jag kände ändå att jag kunde ganska mycket efter att bara ha pluggat en enda dag.
  Eftersom jag gick från tentasalen kl.11 så hade jag hunnit med tolvbussen. Men jag, snygglinda, cynts och mary gick och åt. (btw, can inte få låten "mary mary..." ur mitt huvud!!) Mary tog 12bussen. Vi stannade kvar och gick på stan i Umeå vilket jag inte gjort på år och dag, iallafall inte sen före jul! Det var trevligt!!!

Vi tänkte ta tvåbussen hem, men den missade vi lol... Sen gick nästa, som inte tar 2½ timme att åka i, klockan 16 typ. Då var vi hemma ca. 18.05...
Den andra Linda ringde när vi satt på bussen och jag blev ditbjuden på middag då, mer om det senare... När vi kom till stan gick jag och cynts på stan härhemma ett tag först också för jag ville köpa nåt nytt att ta på mig, kände mig hyfsat fräsch efter en hel dag i Umeå. Köpte lite saker och tog med till cynts för att göra mig iordning. Före vi for dit så for vi till sjukhuset. Hon till pats mormor och jag gick förbi M. Tydligen är det bättre igen, men jag vågar verkligen inte fråga om nåt eller hoppas på nåt. Det känns som det kommer sluta bra, men mina känslor har lurat mig förut.

*byter samtalsämne*

Sen for vi hem till cynts och jag gjorde mig iordning, tog en evighet att raka mig lol... Sen var jag snygg som fan :-p Har en ny favvo t-shirt nu. Och en rätt fin skjorta ^^
Just nu är jag liiite påverkad av vinet vi drack, det var nog det som höll mig vaken och pigg, för vi gjorde typ Tinto de Verano.. mmmmmmmm...

Vi spelade poker där, vilket jag aldrig direkt gjort förr, och jag förvånades öveer hur fort jag lärde mig. Jag var långt ifrån att vinna, och är såååååååååå långt ifrån att ens kunna tänka så mycket att jag tänker att "hmmm han har nog 3 fyror eller hon har nog 2 åttor...."
 
Iallafall var det jättetrevligt!!!!!!! Vi var 7 stycken bara och det var lugnt, inte utgång!!!!! Hade jag inte pallat *översätter för vissa som inte kan svenska: pallat =klarat av/stått ut!

Höll på skratta ihjäl mig inombords när vi var där. Mark är från england så hans svenska låter lite kul och eric är från argentina så det låter också kul, tar alltid ett tag innan jag börjar fatta vad han säger... Men när dom pratade med varandra på svenska lät det såååå roligt lol, jag flinade hela tiden.

Jag och den andra lina - snygglinda, pratade mer när vi var i Umeå :-) Det var jätteskönt, vi upplevt typ samma sak.. Jag gillar henne! hmm hon är blond.. aja :-p
Vi ska ordna en fest där efter vi varit i Spanien. Börjar få några smååå saker att hålla mig fast vid...

Ska bli härligt med praktik nu, även om det är på tråkgymnasie! Jag vill ha högstadiet!!!!

Det är nåt jag glömt skriva nu som jag tänkte skriva.... Skriver det sen om jag kommer på!!!

Ska låss ekull me nu, men i kom int o sommern tro jig, så he gjer bar och piip lol...

Vi ses idag!!!!

tipp på tå....

Ska fan snart upp igen lol

Har tenta imorgon, eller ja... idag, om 7½ timmar. Har aldrig nånsin i hela mitt liv tränat så lite till en tenta, så jag kommer inte bli besviken om jag får underkänt... Dessutom är omprovet om 2 veckor drygt bara så det känns som då får jag ta mig tid att plugga!!
Har varit så mycket denhär veckan. A har varit ledsen.. och Linda och jag, och så hände detdär igår, eller ja förrgår.. Det är bara för mycket på en gång typ.

Nu får det lugna sig tycker jag!

Ska bli kul trooooooooooooooor jag, med praktik i två veckor nu! Synd att det är på gymnasiet bara, jag vill ju vara på högstadiet :-(

btw... Larsson ligger på mina papper i sängen nu som vanligt lol... Vill inte röra på honom, ser så skönt ut :-p Så jag får skita i att plugga på dom sakerna lol...

Kommande veckors mål: Gå upp 2 kilo (har gått ner 4 sen efter jul... INTE bra!)

kväll

1- Jag är uppmanad att kämpa till varje pris

2- Pluggar, vilket är jobbigt

3- Han har vaknat :-)

4- Besviken!

deppblogg

Imorse var det tidigt som gällde. Skulle med bussen 20 i 7. Gick bra i skolan, kände mig okej. Pratade lite med Linda om vanliga saker. Det var lite skönt. Hon är också ledsen nu :( Det var inte skönt..

Fick ett leende på läpparna när jag fick ett mess dock, blev så glad för din skull :-)

På vägen hem var det lite jobbigare. Satt och tänkte hela vägen i bussen. Fortfarande ledsen för en sak som var igår.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sådär långt hade jag kommit i min blogg. Ett par timmar sen jag skrev nu. Jag var ledsen igen och hade väl mina vanliga tankar när det ringer. Först Maria och vi pratar om skolan, går igenom ett par saker för provet, vilket är bra. För jag har varit så jävla ledsen ända sen igår att jag inte kunnat plugga. Fast det spelar väl ingen roll antar jag.
Mitt i allt ringer det i vanliga telefonen. Det är till mig också. Får veta en skitjobbig sak. Slutar tänka på mig ett tag. Det blir som svart för ögonen. Vi lovade att vi snart skulle träffas upp. Prata... Jag hoppas det blir så efter dethär. Det kan inte bara ta slut. Känns liiite mer okej nu. Pratade lite med Patrik. Dom vet inget dock, men jag får veta om det händer nåt nytt. Det känns okej. Gråter inte längre iallafall. Men det gör så ont i mitt hjärta ändå.
Det känns hela tiden som jag är ensammast i hela världen, alltid kommer på typ 100:e plats. När saker händer såhär också känns det som allt är på väg åt fel håll.
Har liksom kommit till ett stopp. Kan inte gå tillbaka och jag kommer inte längre. Det är stopp stopp stopp. Och det typ förstör mig och det finns ingen som förstår eller vill förstå heller. Finns ett par jag försökt förklara för, men när dom inte fattar känns det som att jag ger upp hoppet. Ska jag fortsätta förklara tills jag hittar nån som fattar? Jag orkar inte det. Berätta samma sak om igen.
Det finns alltså inget fint i mitt liv?
Jag får inget längre.


Dagens citat "Det är kul att jävlas med folk"

Mmm tycker jag också! Men när det känns som att typ högre makter jävlas med en hela tiden är det inte så kul.

Det är dock helt okej när vi dödliga jävlas tycker jag lol så fortsätt gärna

hit och dit

Funderar på vad jag ska göra och vad jag ska skriva.

Känner mig lite uppgiven.

Vill inte förstöra för nån. Jag skulle aldrig göra en sån sak med flit.
Det förstörde mitt liv. Well fine. I can live with it. Men jag har inte tänkt låta nån annan gå igenom samma sak som jag gör.
Om folk blir ledsna av att jag är här har jag inte tänkt vara här. Hur mycket nån än betyder för mig så är det viktigare att ni alla mår bra.
Kommer inte kunna sluta direkt bara. Jag har försökt förut. Önskar jag kunde det. Inte för min egen skull, för jag gillar att prata. Men det är kanske dags att jag visar var jag står. Och helt ärligt orkar jag inte stå överallt längre.
Jag vet inte vem jag kan lita på, och jag vet inte vem som litar på mig.
Men jag litar på mig. Och jag vet var jag står. Jag försökte visa det tidigare. Har typ försökt med allt, vill vara snäll mot alla. Så är det. Men livet fungerar inte så.

Jag vet att det aldrig kommer gå över. Jag vet att jag alltid kommer känna såhär. Men det hade varit så mycket enklare att acceptera om jag inte känt mig så ensam. Och nej, det handlar inte om att jag är kär i någon.

Dom tårarna som rinner nu kommer ända från hjärtat. I alla fall dom resterna.

Förlåt ravn att jag fick dig tro att jag vill förstöra. Jag vill inte det.
Du var den första personen i mitt liv jag kunde prata med om allt. Därför kommer du alltid betyda nåt för mig. Du var den första som fick mig må bra.
Du minns vad jag sa till dig om att jag alltid önskat en vän som jag kunde prata om allt med, mina innersta känslor, verkligen allt. Jag hade aldrig haft det fföre dig. Och vi kunde prata omm altl.  Efter allt hände förstördes allt. jag saknar det vii hade förra hösten. You've saved my life.
Allt var så kul. Längtade alltid hem från skolan för att se om du var där. och jag berättade allt för dig. hela mitt liv. och du lyssnade. och jag lyssnade.
Jag kommer aldrig nånsin glömma allt du gjort för mig. Det lovar jag. Ingen har nånsin varit så fin som du och ingen kommer vara det igen heller.

Jag ska försöka börja vara här mindre. Och jag börjar med att inte komma tillbaka ikväll. Och lita på mig. Jag kommer inte vara här en enda sekund.

Kanske blir det bäst för oss alla.

diskriminering

Well that's new... somnade. Sov ett tag, vaknade och SOMNADE OM!!! Drömde en dröm... som jag fortsatte drömma på när jag somnade om. Helt konstig.
Vaknade helt vid halv fem, fem  tror jag det var. Inte säker eftersom jag inte kollade klockan lol! och var helt pigg. Tänkte på en sak då. Ska fråga sen. huu...

Det var en gammal tant, eller ja, kanske 50. Hon bodde här, fast i vårt gamla hus innan det brann ner. I den gamla delen av det . Det var typ 1800 tal. Hon hade svart klänning och satt vid ett gammalt skrivbord med en fotogenlampa på och skrev ett brev.

Det var som att jag fick leva igenom hela hennes liv. Hon skrev om allt. Jag tyckte synd om henne. Hennes liv slutade sorgligt. Jag vet bara att hon dog med flit, men jag har ingen aning hur.

Tror inte det har att göra med mina egna tankar, för på nåt sätt var drömmen ganska fin. Jag förstod henne och jag grät flera gånger i drömmen som. Hon visste inte att jag fanns såklart. Jag var som i en annan värld och kollade över henne.

Undrar om hon var vänsterhänt. hmmm Minns inte.

Jag själv har svinont i halsen idag. Men jag har hållit mig undan nässprayen så jag har varit duktig. Jag borde få en leksak. Jag väljer ett stetoskop doktorn. Gimme one!

Gonna ser un poco nvisible hoy. Nos vemos luego liksom.

Abrazos a ellos que son amables!

..

Tack för idag.. slut för i jävla fucking dag

mår piss

Söndag bloody söndag

Jaha söndag har det varit hela dagen idag...

Still förkyld.

Har blivit tillfrågad om att bli adopterad...på nytt! Kändes frestande! Byta föräldrar hehe... Mina nuvarande kan säkert hjälpa med adoptionen yesh!! Dom vet ju hur det går till :-p 
Känns lite jobbigt bara, vet inte om jag orkar lol...

Har varit en rätt medioker dag. Varken direkt glad eller ledsen. Eller jo.

Tänkt lite på läggningar och så. Vet inte om jag är nöjd med min.

Ser lite på en film nu. Tråkar och vill egentligen klaga skiten ur mig. Men jag orkar inte lol.

Nån som vet vad "french letter" betyder? Om ni gör det, säg gärna till. Jag vet ^^

Låtstrid

Hallå!
Vaddå lika!
Jag kommer här nedan att länka till en låt som var med i vår melodifestival igår.

OBS! Ni måste kolla Ravns blogg också.
www.ravn86.blogg.se  för att se det bidraget han gillar... Du är dopad vännen, förstår att det är därför du gillar det :-(

http://youtube.com/watch?v=_zbceJUnC4o <----- Detta bidraget med Regina Lund är så liiikt. Inte sången kanske, där var det norska bättre lol Men båda är rymdframträdanden och frisyren är preciiiis lika typ och det är mycket rörelser med händerna.
Jag tippar på att båda bidragen är skrivna av Thomas G:son eller vad han heter. Och han trodde att han hade större chans att komma långt i Norge där man inte är fullt så smart... Och han hade ju rätt. Här kom Regina sist... Där kom dom 2:a!!

Ravn tycker Regina ser ut som en rysk hora... Tyvärr kan inte jag uttala mig om det eftersom jag inte vet hur ryska horor ser ut, vilket han tydligen gör... *host*

Iallafall tyckte jag att båda låtarna söööööööög som fan!!

USCH OCH FY!

Tacka vet jag Marie Lindberg :-D
Teachers rock!!! hmm...
Kolla själva!!
http://youtube.com/watch?v=-VjuRk8IYAM 

grattis :-D

Står i tacksamhetsskuld. Big time!
Betydde sååå mycket för mig! Tack snälla!

Såg på melodifestivalen tidigare.. Blev hela tiden tillfrågad om vem jag helst skulle sätta på i varje framträdande hmmm...
Han som satt bredvid Jimmy Jansson var snyggast iallafall lol

Hörde just reklam på radion om otrivine nässpray. Tidigare sa jag att jag typ var beroende. Det är tydligen jättevanligt att bli beroende.

Har upplevt betydligt bättre dagar än denna! Vaknade skitsent pga en sak. Imorgon måste jag plugga. Har så jävla mycket. Känns som jag inte kommer klara det.

Det är lite varmare ute. Men jag har inte velat gå ut. Har feber och så. Kan knappt prata 0.0 Och kan inte säga nånting i normal samtalston utan att börja hosta. Jag hatar förkylningar. Biter typ huvet av alla hela tiden!!!
Pappa uttalade en sak fel på engelska och jag kallade honom idiot, och Tina sa att hon tyckte en låt var bra och jag sa att det var fan vad dålig smak hon har + att jag la till "som alltid"...

Iallafall det jag skulle säga om melodifestivalen innan var att jag är såååååå glad :-D Läraren gick vidare :-D :-D :-D Hon och The Ark, som jag för övrigt kallar After Dark hela tiden....

Blev så glad att jag nästan började gråta :-D Hon slog ut både Jimmy Jansson och Jessica andersson till andra chansen. Vet inte om jag belv glad för att jag gillade låten, men vid hennes störtsta framträdande innan hade hon 10 personer i publiken... Nu var det flera miljoner lol. det tyckte jag var så coolt!!! Att en vanlig person kan urklassa så totalt :-D
GRATTIS MARIE!!!!!!!

lolliblogg

jag har också blivit beroende av Lollipop-låten nu lol

lolli lolli hahahhahahahhaha har lyssnat säkert 10 gånger :-p

Hipp hipp hurra!!!

                            42976-12

Idag är det en speciell dag!

Det är nämligen din födelsedag D-man!

Så länge jag känt dig har jag vetat att den dagen inte är den som klassas högst hos dig lol! Men den är ändå värd att firas såååå stort!!!

Minns förra året vilket tjaffs det var när du inte ville säga vilken dag du fyllde hahahha


Jag hoppas det här blir din bästa födelsedag nånsin idag! Även fast du ska ha ett svenskaprov i 5 timmar 0.0

(Fast oftast går det mycket fortare. Skulle tro att du är klar efter en timma kanske!!)


Det är första dagen på ditt 24:e år officiellt och det är sista dagen med svenska A officiellt. Jag tycker att hela dagen borde vara officiell helgdag :-O Det ska jag skicka in ett förslag om till nån! Och nästa år ska jag fan va ledig den 9:e februari lol..


Du får dela den här bloggen liiite med en annan som har födelesedag idag. Larsson :-p Han är precis 10 år yngre än dig (bra att jag inte skriver att du är 10 år äldre va :-D)

Det är nog dock det enda ni har gemensamt. Det plus att ni kan go helt crazy sometimes hahaha.. Slår vad om att du klättrar på fönstren också. Inte Giz lol


Jag har förslag på massa presenter du skulle kunna få :-p Antagligen får du inget av det :-p Ingen har så tråkiga idéer som jag nämligen :-(


Jag önskar dig i alla fall ett JÄTTEEEEESTOOOOOOOOOOOOOOOOORT GRATTIS!!!!!! Och hoppas att du får en sååå fin dag :-D

Hälsa paps ^^


Du får en låt. Absolut din stil lol… Hade först tänkt lägga in mitt framförande av låten! Fast sen kom jag på att jag inte har nån sån ju hehe.. Så Elle får klara sig på egen hand! Håll i hatten nu! (OBS! Inte den låten :-p)

http://youtube.com/watch?v=bGWOggYU6zc


Superstort grattis igen :-D Och lycka till på tentan!!!


Linsläsluslarsson

Linsläsluslarsson

Bildbevis!!!

Frågar inte ens om jag får lägga upp bild på denne! Det får han leva med!!!

Hah!! Don't mess with me!

Scary things and Larsson da man!

Sluta på vickandet nu då... 18,5 timmar kommer jag få lön för.
Sista dagen var helt klart bäst. Nu när jag börjar vara varm i kläderna. Bryr mig inte så mycket om att alla lektioner inte fungerade så bra... Jag hade kul på sista lektionen lol... Lekte typ med dom. Dom seriösa eleverna gillade nog inte det...
  Jag var typ på väg att inte skriva upp dom som misskötte sig för jag tyckte det var så kul :-p Puckotimmy lol
Kommer inte bli kul sen när jag har praktik och det kommer sitta en lärare och titta på mig hela tiden. Jag hatar sånt!! Kan inte vara mig själv då!! Sen när det kommer en lärare från mitt universitet och ska titta och utvärdera mig också då kommer jag typ dö!!!!!

Har skrivit min uppsats klar. Måste skriva in den i datorn nu. Ska vara inne imorgon senast! Men ska läsa nu istället böckerna. SUCK!!!

Gick ner ett tag och fixade te. Så kom mamma in i köket och sa "jag ska ta mina piller bara" och jag stod där glad i hågen och sjöng "p-pills p-pills p-pills" utan att tänka på vad det betydde!!!!! Hon bara "Nehe inte alls..." Blääää jag är så dum lol

Ååååh jag vet att det var nåt mer jag skulle säga juuu, blir så irriterad när jag inte kommer på!!!

Just det.. på tal om skumma saker.. I samma veva som jag var nere hände detta. Jag skulle ha honung i teet, men kunde inte för alla mina krafter få upp locket till burken.
Så kom Larsson in i köket och tittade på mig. Och jag sa till honom "om du får upp locket så ger jag dig mat" jag räckte ner burken och han nosade på den, och sen gav han den en kram. När jag rörde vid locket sen sa det "plopp" och så lätt att öppna så att en bebis skulle klarat det!
Sen gav jag honom ingen mat :( Mamma fick göra det :-p Men han blev inte sur för det, nu ligger han i min säng, och jag funderar på varför han  ALLTID ska ligga på mina böcker. Han brukar ligga vid mina fötter va så jag tänkte nu lägger jag sakerna vid kudden. Gissa var han ligger.... Vid kudden... PÅ böckerna!!!

I love him =D

Bort bort

!! så frestande.. Ska skriva en utförligare blogg sen om skolan i veckan. Orkar inte nu lol.

Är trött fast ändå inte. Är inte direkt på sovhumör. Har ont i halsen också. Inte så konstigt iofs med 24 minus... Nu är det bara 19 - dock. Det går åt rätt håll iallafall.

Har jag nåt roligt att berätta?? Nja vad skulle det vara? Tänker mest att jag är värdelös som lärare...

Lite småhängig allmänt sådär. Har varit det snart 2 veckor 0.0... Går nog över tillslut :)

I've got a wish. One wish (8)

Vad ska jag skriva mer? Äh inget :-p Ändå ingen som läser lol

Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallt!

Hmm, somnade rätt fort. Utan sömnisar ju. Men bara ett tag. Sen lågde jag nog vaken rätt länge. Nu vaknade jag igen för en timme sen drygt.
Det känns okej. Funderar på vad jag ska säga bara. 0.0

Det är minus 25 jävla grader ute. Jag har redan frusit ihjäl! Shit!!! Det ironiska med det hela är att jag har värmeutslag fulla benen... Scheisse.

Känns konstigt, jag längtar lite tillbaka till skolan. Kan inte riktigt tycka det är helt kul när det inte är min egen klass liksom... Jag får ju inte göra precis som jag vill lol :-p

Lite orolig över en sak... Hoppas jag får veta sen.

Ååh jag är förkyld! Mierda!!!! Hostar och frostar hela tiden...

Nu ska jag snart iväg. Skit!!!

tidigt

Vill typ klaga, för jag är ledsen typ.. Men ska låta bli.

Vet inte vad jag ska skriva heller. Är trött. Kanske ska lägga mig nu. när hon slog nio trpdde jag hon var tio.

filmtips: "tills vi möts igen" 3:e delen.

Ooh aah yeah yeah

Hippogryf.

Det är måndag. Både gott och ont.

Jag somnade ganska fort fast jag var lite strange :-) Skönt!!!

Idag ska jag som sagt vicka. Är inte så nervös faktiskt. Fast jag vet inte om jag kommer klara det. Jag hoppas det. Det känns ganska roligt. Måste ta nåt för magen bara, och link är slut :( Det har hjälpt bäst av allt :-S Konstigt.

Jag hoppas det går bra iallafall :-D Får tro på det.

Ska fara om mindre än 10 minuter lol, men jag har inte ens klätt mig eller duschat. Det planerar jag att göra nu.

Längtar hem litegrann. Help me koncentrate idag!!! Så jag inte står och dagdrömmer i min egen lilla värld hahahahahhaa

Det har snöat massa inatt 0.0 JÄTTEMYCKET! Usch!!! Det snöar än!!!

Påminnelse till mig: Skriv i nästa blogg om mormor och schlagern!

Svinmånga kraaamar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag tror inte

Känns som jag inte kommer kunna ta mig i kragen. Vet inte om jag kommer klara skolan, jag gör ju ingenting :-S Jag borde ha pluggat hela igår!! Jag lyfte inte en bok ens en gång.

Ska försöka göra bort en sak idag iallafall. Lingvistikarbetet till torsdag. Vet inte hur det kommer gå.

Somnade inatt pga tabletterna. Vaknade för ett par timmar sen dock. Drömde en mardröm :(

Kommer nog bli en rätt jobbig dag. Är ganska ledsen och så. Sen ska vi till mormor och jag kommer bara längta hem. Men jag vill följa för det är så längesen vi sågs.

Det är så mycket från och till, från och till nu i min hjärna. Det blir jobbigt.

Tänkte på bög-grejjen också..
Började fundera på om jag skulle varit bög eller inte om jag bott kvar i sri-lanka.
Daniel trodde det var så att, sen jag kom hit har jag ju dragit mig till kvinnor mest, mormor, farmor, mamma och gjort saker som dom gjort. Han trodde jag tänker som dom typ och därför gillar jag också killar...
Problem-med-föräldrar- tanken made sense också. Tänkte på några kompisar jag har som är gay, och dom har haft såna problemiga förhållanden ju med sina föräldrar.
Tycker du ska göra en avhandling inom ämnet, den skulle få respons. Allt stämde jättebra. Tjejer är bättre än killar också har jag kommit underfund med.

Jag vet inte hur jag ska göra med min blogg fortfarande. Jag vet att det är mycket som upprepas, men jag slutar ju inte må dåligt från en dag till en annan. Och då blir det ju mycket tjat. Nu är det två stycken som bett mig sluta klaga i den. Både den elaka och den snälla, så det kommer liksom från alla håll.
Det är jobbigt ju, för annars kommer jag bara stänga det inom mig och det kommer jag inte orka.
Men jag fattar att det är jobbigt för alla andra att bara läsa om mina tankar hela tiden. Uppfattas nog som sagt som självisk.
Men det är ju typ som att jag skulle byta personlighet.. I'm only me damn it. Jag vet att jag inte är så rolig längre, men ibland kan man väl få vara nere?? Önskar jag var lika rolig som alla andra :-(
Kanske bara ska skriva i den hemliga i fortsättningen, om jag minns lösenordet till den, och HELT sluta skriva om mina egna tankar här?

Det är den bästa tanken jag får eftersom jag aldrig fått nån som helst respons här ju.  Vilket jag förstår också. Jag är bara en gnällig... ja vad jag nu är lol.

Behöver en spark i baken bara. Nothing more, nothing less.

time goes by

Jag har tänkt i samma mönster sååå länge nu. Om jag bara gjort saker annorlunda skulle det varit annars nu. Då hade jag fan inte suttit här med en stor jävla klump i halsen. Önskar att jag också bara kunde försvinna hur som helst. Önskar att jag inte brydde mig om nån. Skulle varit enklare då. Då skulle jag inte blivit ledsen när nån skiter i mig eller ber mig hålla tyst. (mest irl!!)  Vissa saker håller inte. Det är så genomskinligt ibland. Äckliggrejjen förstärks hela tiden.
Ett litet ord nu och då räcker helt enkelt inte.
Ledsen för massa saker. Jo, jag med kan ta illa upp och känna att jag inte orkar. Men jag gör det ändå. Jag uppfattas säkert som orättvis och självisk nu, men orkar inte hålla allt inne hela tiden. Då kommer jag explodera. Önskar att folk inte blev sura på mig för att jag är ledsen, det är jobbigt. Eller bara sket i mig. Det är ännu värre. Kommer inte kunna sova inatt det är ett som är säkert iallafall. Vete fan vad jag ska göra. Kan iallafall inte koncentrera mig på att plugga heller.
Tänker så mycket. Känner mig hjälplös, på ett annat sätt.
Finns några som försöker, men det funkar inte, tyvärr. dom kan inget göra :(
Önskar att livet var liiite lättare bara. Som jag sa innan, helt otroligt nog sa jag det, så finns här bara en sak jag vill. Det är tydligen det som ska hålla mig uppe över ytan också. Well.. längtar tills måndag då jag ska vicka.. Då kanske jag blir lite glad. Skönt att slippa skolan och så... Även om jag missar mycket suck.
Imorgon ska vi till mormor, blir inte så mycket då heller antar jag. Vill inte va tjatig, önskar bara det såg annorlunda ut. Jag behöver nåt tillbaka typ.
Känns som folk tar mig som en enda stor leksak ibland och glömmer bort personen bakom. Att man bara kan tysta ner mig när det blir jobbigt och ta fram sen när det passar. Jag är ingen leksak.
Känner mig orolig och nervös hela tiden. Känns som alla ljuger för mig. Har nog ingen jag kan lita på mer. Och det gör ont. Vet inte varför riktigt. Känns bara så. Jag är dum. Inte alla förresten.
Önskar jag var ett rådjur. Eller vad fan av att kolla på allt jag önskar är det lika bra att jag önskar mig en ande så att mina önskningar går i uppfyllelse. Eller så slutar jag önska och tar tag i saker själv istället.
Vet inte vad jag ska göra nu. Själv kvar här, själv vaken... Ensam as usual.
Känns bläigt att skriva denhär bloggen efter förra. När jag skrev den var jag ganska ok iallafall. Det är typ 10 minuter sen. Väntar lite med att publicera denhär. Kanske går det över. Fast det tror jag inte!
En vecka sen, det värmde inte direkt heller.
Nu väntar jag inte längre. Publicerar.

-Vad sa???

42976-9

Vi satt och såg en film på TV ikväll. Klockan var runt halv elva och filmen hade redan börjat när vi kom in i den.

Mamma till pappa:   - När började den???

                     Pappa:   - Vet int!

                  Mamma:   - Halv ett :-O !!!!!

                     Pappa:   - VA´??? Slutar den inte förrän halv ett??

                    Timmy:   - Kan inte ni två skaffa hörapparat för fan?!

Det slutade i alla fall med att vi bytte och såg en annan film istället. Den var inte så bra. Slöseri med tid kändes det som. Det var andra delen dock så det var väl därför jag såg den.



helg igen

Jag skrev en blogg inatt. Den är inte kvar :-S Visserligen var jag ganska halvfull, men jag kollade på den faktiskt, så jag vet att jag publicerade..

Aja... Var på bio. Såg Departed filmen. Fick en idé..
Sen gick vi ut på ett ställe. Det var helt ok, inte så mycket folk dock.
Var ganska ledsen hela kvällen, har varit det ett par dagar nu. Känns som det aldrig kommer gå över. Och det kommer det ju inte heller, det kommer alltid ligga där i bakgrunden.
Iallafall så känns det.

Jättelängesen vi pratade nu ordentligt. Måste få göra det :(

Idag är det plusgrader ute. Inte ofta det är det i februari. Jag gillar det.
Har mycket att göra i helgen... Jobb jobb... Få se om jag orkar.

believe me

Hmm, jag är lite förvånad faktiskt. Jag somnade rätt fort. Hade iofs tagit nåt piller, men dom brukar inte hjälpa ju...
Iallafall vaknade jag för nån timme sen av att jag mår dåligt :( Usch. Hoppas det hjälper.
Ska till läkaren nästa vecka =)

Jag fryser som en torsk i en frysdisk. Fast det är typ plus-grader ute!! -0,5 nu. Det har snöat lite mindre än en decimeter inatt. Dumma snö. Fint, men det räcker nu, och det får gärna försvinna slutet av denna månad.

Jag tycker att om man tjänar 49 000 kr i månaden så ska man hålla tyst och inte klaga så förbannat! Nån som håller med mig...?

Vale.. Idag ska jag till skolan i stan och plugga.

Att göra:
1) Plugga språkhistoria, prov v.7
2) Skriva om ett ämne till lingvistiken som ska redovisas muntligt. torsdag v.6
3) Skriva en uppsats om moderniseringen i samhället... Inlämnas torsd. v.6
4) Gör en stilöversättning, dvs översätt en given text till på onsdag v.6
5) Läs 100 sidor till lingvistiken... till v.7 kanske??
6) Planera frågor och syfte, samt inledning, introduktion till interkulturellt perspektiv... Till tisdag v.6

Ska inte vara på skolan måndag, tisdag eller onsdag till veckan. Får skicka in via mail antar jag... Lite orolig. Tänkte inte på att det var så många måstelektioner (3 stycken...) Eller jooo, jag tänkte på det lol, men det lockade mer att vicka lol...

Trollformel: Illamående puts väck i en säck, försvinn, stick och brinn!!!


Hoppas det blir en bra dag idag. jag hoppas det så mycket.

Kram

god natt

Har knappt pratat med en person på flera dagar, och jag har haft massa saker att berätta så jag saknat det. Men allt blir bara fel. Känns som jag blev anklagad för saker. Men det var kanske inte så, inte med flit kanske. Men det är inte mitt eget val att jag tar det så ju heller.... It takes two to tango.
Aja, jag klagade på att bli anklagad, sen var det sista jag gjorde att anklaga. Way yo go me!!
Ibland bara hatar jag migsjälv. Önskar jag bara kunde hålla tyst.

Har varit en jävla skitvecka egentligen. Varit jättelessen dom senaste dagarna. Inte det vanliga ledsna för olika saker, utan därför att jag varit nere bara, känt mig ensam, som att det inte spelar nån roll om jag lever eller inte..
Grät på bussen hem idag. Jag är bara nere. Orkar inte vara ledsen för andra saker med. Vill bara vara vänner. Inte bråka. Det är många saker jag förstår dock, men jag har fösökt ändra ju.

Känns som att det är jag som kryper igen. Men det får vara så, för jag vill inte bråka med någon. Jag behöver så mycket stöd som alla orkar ge. Vet att jag inte är ensam om att må faaan, men jag försöker ge så mycket jag orkar också.
Sen har jag sovit extremt lite också. Jag bara klagar.. och det får jag ju veta i min blogg ibland. Får lite trevliga kommentarer då och då.. Dom värmer ju... Pratar om den för nån dag sen.

Försöker intala mig att jag inte är elak eller äcklig. Så jävla svårt ibland bara blää, känner mig faktiskt bara som en barnslig, lättstött, elak tönt som bara tänker på mig själv.
Men jag tänker inte bara på mig själv :( Jag lovar

Ska gå ut och gå nu. Länge kvar innan jag kommer kunna sova :(