less

Det känns som alla sviker mig på ett eller annat sätt. Det som hände idag var givetvis inte på nåt sätt med flit det förstår jag ju.. men ett exklusivt mess till mig kanske? Eller jag vet inte, är inte ett dugg ledsen på henne. Däremot är jag kanske extremt känslig och dan, men det känns som att jag tappat alla. Det var bra ett bra tag, sen blev allt som vanligt igen? Känns lite som jag tappat förtroendet till människor i min närhet. Jag tror en sak, men det visar sig vara en helt annan.

Imorgon är det nyårsafton. Jag blir hemma. Förhoppningsvis får jag 41 grader i feber och börjar yra och kallsvettas och hosta lungorna ur mig, på så vis skulle jag inte känna mig lika misslyckad.

The day all hell breaks loose is today apparently..

Fan vad klantig... råkade publicera detta i andra bloggen.. Hoppas ingen hann läsa! Visste inte hur man tar bort inlägg heller.. så var tvungen sudda och skriva ett ord bara.... Nå.. inlägget nu:


FYYYYYYYYYYY FAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Här kan jag svära hur jävla mycket jag vill. Här kan jag skrika ut precis vilka dumheter som helst, för jag vet att det inte är nån som tar illa upp. Att det inte ens är nån som läser här längre lol.

Jag har inte uppdaterat en gång i månaden som jag tänkt här.. Men jag har inte hunnit med månadsskiftena ens. Men en sista gång för året är väl på sin plats.

Mår som sagt fan. SÅ längesen det kändes på detta viset. Vet inte vad som är fel. Har klumpar både här och var, är inte nöjd med nåt, har inga vänner, har inget liv osv... Saknar vissa personer. Särskilt en som jag aldrig mer kommer få tillbaka. There was this period.. Men jaja, bättre att ha lövat och lossat än att aldrig lövat säger dom väl. Torde väl vara samma med vänskap, bättre att ha haft den och förlorat än att aldrig haft den.. Ja vet nån vad, jag gör det då inte.

Jag tror att största problemet är att jag känner mig för stor för det livet jag för. Det är det jobbigaste. Jag vill ha extraordinans, men det finns inget extraordinärt med mig. Snarare är det motsatsen. Jag är en komplett loser och folk har börjat inse det i guess. Släng mej i väggen. Där jag passar bäst.

Jag blir trött på alla, orkar snart inte läsa nåns blogg.. Antingen stör jag mig på fjantiga, jävla nörd pvs eller så stör jag mig på klasskamrater som tar tag i saker och pluggar, flera veckor i förväg, WHY? Jävla idioti. Och varför skriva om det? Vem fan bryr sig.. Nu kanske nån tycker att jag hycklar.. eftersom jag gör precis samma sak..... Men, ja vadå men?

Satan så negativ. Detta måste vara den värsta dagen ever i år. Sur på mig själv också att jag wastade en önskning igår på nåt som aldrig kommer inträffa.

God jul i förskott!

Det blev ingen uppdatering förra månaden =( Jag som hållit mig så bra till en-gång-per-månad-regeln!

Jag hade iof så sjuuuuuuuuuuuuuuuukt mycket att göra förra månaden, så mycket att det nu känns som att det är flera månader sen jag gjorde allt det där.. Pluggandet.. Men det är ju bara en månad sen. För en gångs skulle är jag sååååååå jävla stolt över mig själv, vad jag klarat och över betyg! Usch. Jag hatar betyg egentligen, borde bara finnas ett pass mark. Allt annat är onödigt i det stora hela. MEN ändå är jag nöjd över att jag fått vg i varenda kurs typ.. Jvla mig alltså. Släpp nu detta, det var once in a lifetime.. Nästa termin kommer inte vara lika bra... Fast då är det massa praktik =)

Hur mår jag då? Well, fråga inte mig.. Jag vet inte.. Ibland är jag jätteglad och ibland under glad. Lite bipolär är jag kanske, vem vet. Inte jag som sagt..

Snart är det jul, och Daniel påminde mig om att jag faktiskt ALLTID är stressad när det är jul hahaha Det har han ju rätt i... För en gångs skull (Mohaha)

Nu ska jag baka, coolt va?