Bloody sunday

Det har inte varit en så bra dag idag =(

Började med imorse att jag blev så fruktansvärt ledsen när jag tänkte på en sak. Kände mig så sårad, som att det inte spelade nån roll om jag blev ledsen, bara alla andra var nöjda. Kände mig lite som en leksak igen.

Sen började jag tänka på en annan sak i eftermiddag som jag också blev jätteledsen över. Sen såg jag en sak som gjorde allt 100 gånger värre. Eller hmm, fyra saker. Mitt eget fel.

Ville inte direkt prata om det. Kunde inte. Känns fel. Vet inte vem jag ska vända mig till :-( Finns det nån frivillig?

Undrar om det finns nån som ens läser min blogg längre. Har inte sagt att jag börjat skriva igen.. och ingen har sagt nåt om det heller så.

Känns som att det är dags att gå vidare. Men hur många gånger har jag inte känt så. Och hur många gånger har jag inte försökt. Utan resultat givetvis. Utan att ha lyckats mer än nån vecka.

För mig skulle det inte spela nån roll om allt var en lögn. Så starkt är det.

I was holding a fortune


jahopp

jaja vi får väl se hur det går.
har ingen bra känsla tyvärr.

blir inget idag iallafall. känns jobbigt och ledsamt, men jag orkar inte bry mig mer.. gör för ont typ.

bye bye

skit

Jävla pissdag.
var en jävla pissnatt också. kände mig så jävla ensam.
kvällen va lika jävlig.

Idag kukade sig lektionen jag hade också, inget blev som jag hade tänkt! Typ.. Känner mig som världens tråkigaste och jobbigaste lärare.

Piss piss piss!

Ska hoppa i älven i helgen!


brutna principer

Ja, jo.. känns lite som jag är här på besök. Det blir en blogg nu, även fast jag slutat. Det är nog inte någon som blir glad av det direkt, men jag måste skriva känns det som.

Vi skulle plugga idag... nope, inget blev gjort, men det är väl det minsta problemet nu känns det som.

Måste bara börja lite positivt..
Hade världens underbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaraste dröm natten mot lördag, igår då.. Så himla fin :) Jag var glad hela morgonen. mmmmmmmmm :) :)
Inget snusk alls, bara världens mysigaste dröm. Mådde bra hela morgonen.

Sen skulle vi som sagt börja plugga när hon kom. var här i flera timmar, men nope, inget blev gjort. Damn us, Andra dagen utan jobb...

Ikväll gick jag ut iallafall även fast det inte skulle bli så. Har druckit ungefär lika mycket som jag brukar. Känner mig inte ens påverkad nu... bara trött. Jag brukar fan va full vid detta läget. Men det syns inte ens här på hur jag skriver... Antar att det är för att jag är så jävla orolig för 2 personer. Desl H, Kommer alltid finnas här för dig. Vet inte ens om du läser min blogg nu :/

Sen det som är anledningen till att jag skriver, anledningen till att jag inte kommer kunna sova.. När pappa kom och hämtade oss ( här stänger allt två.............. han kom vid tre, han är så snäll när det gäller såna saker, så blev det så att tanten stannade hos p.. och det blev sååååååååååååååå fel!! Som m sa så kommer det kännas så jobibt :(

Försöker att inte ta på mig skulden, , men det är så svårt!"bläääääääääääääääääääääääää
messade ialf m ich han sa det var kpp

Joollöö

:(

*avslutar bloggen*