Vadå duktig!!!

Min kompis har börjat läsa spanska (:-D :-D :-D) Än så länge har han haft 2 lektioner. TVÅ lektioner, det tål att upprepas!
Han kan redan grymt mycket! Saker som man INTE ska kunna efter TVÅ lektioner! Det är typ omöjligt! Redan kung på att böja verb, alla sorters dessutom! Utan att blanda ihop! Det är grymt, det är alltså otroligt, det brukar ta sååååå lång tid innan man blir kläm på det och hajar, och slutar blanda ihop! Det finns 3 olika sorters verb AR-verb, ER-verb och IR-verb, de har olika böjningar. Det klarar han hur lätt som helst! Helt j*vla otroligt.

INTE NOG MED DETTA!!!!!!! För några dagar sedan så bad han mig säga verb, för han ville böja. Jag tänker inte riktigt på vilket verb jag säger så jag ger honom "CONTAR", ett AR-verb, MEN det är dessutom diftongerat! Det är inte diftongerat i alla former, utan är krångligt och så och jag tänker genast "Fan! varför sa jag det verbet! Nu kommer jag krångla till för honom och han kommer tycka det är helt svårt!" INNAN jag knappt hunnit säga "Duuu, vi tar ett annat verb istället, för detta är så krångligt..." INNAN det har han hunnit böja det helt felfritt! Blev fan nästan tårögd! Jag fattar inte, jag fattar verkligen inte hur nån kan vara så oerhört grym! Såå jäkla bra alltså! 45 minuter har han pluggat verb-grejs och så... Sen helt kung på det, det finns alltså inte! Det är omöjligt att vara så bra! Jag överdriver verkligen inte!

Alltså, jag har sett, både som elev och som lärare, hur lång tid det tar och så, och en person som läser Steg 1, som min vän gör, brukar inte kunna det han kan (efter TVÅ lektioner) i slutet av terminen, och då i vanliga fall läser man denna kursen under 2 terminer! Så dom har haft dubbelt så lång tid att smälta informationen!

Jag blev helt stolt, förstummad och alldeles varm och glad i bröstet när han böjde det! lol
Alltså guuuuuud! HELT OTROLIG!

Jag fattar fortfarande inte hur det är möjligt att man är så duktig! Det enda jag kan säga är att du förtjänar världens största guldstjärna! Och att du är GRYM!

 
image58

trött

Alltså allvarligt talat, nu ger jag upp!
Jag är ändå bara en ond jävel som bara kan göra fel. Som ingen behöver bry sig om, eller tänker på att jag faktiskt också har känslor. Så har det ju alltid varit. Ingen har fattat hur stort svek det är. Hur ont det har gjort, hur många tankar och hur ofta jag gjort illa mig. Är det min tur att ge fan nu? Att sluta krypa för andra hela jävla tiden? Särskilt när man visar det liksom... Jag orkar inte hela tiden känna mig som den ondaste personen på jorden, för det är jag fan inte! Det finns betydligt ondare, och ibland undrar jag om nån verkligen vet det... Om allt bara är... ja..

Van vid att folk bara sviker mig hela tiden och inte bryr sig.

Trodde det var slut på lögner, men icket.

Ren jävla smärta. Kanske dags att börja tänka på det? Hur ofta jag blivit sårad och hur jag mår. För surprise, surprise, jag existerar också!

Högvarv

Undervärdeskomplex!! Jag har undervärdeskomplex!!! Men jag har inte tänkt säga varför lol, sååå barnsligt haha
Eller okej.... jag känner mig inte rolig.. Undrar om det syns att jag rodnade nu?

God damn it vad jag stör mig på alla reklam och system-alert tjosan! Jag har den förmågan att alltid när jag ska klicka tillbaka någons msnruta så klickar jag på den reklamen längst ner och min sega (läs SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGA) dator börjar starta upp ett nytt fönster som gör att allt segas ner ännu mer!! Och att det börjar haka upp sig! Duktigt timmy....

Sen har jag en system-alert grej som jag inte vet hur den kommit dit eller hur man tar bort den... men i alla fall sitter den nere i högra hörnet vid klockan och ibland får den för sig att varna! Då ploppa det upp en informationsruta som inte försvinner om man inte klickar bort den! När jag med mina stressade pianofingrar (citerat mormor....) försöker klicka bort den så klickar jag mitt i rutan och SURPRISE min sega (läs... ja ni vet...) dator öppnar upp en ny sida som......... Gaah!
Mig stör jag på det!

Imorgon, well idag... ska jag upp tidigt... ska till umeå igen =) Skönt att komma hemifrån, lite andra tankar... röka fritt när jag vill 8-) Lol... vadå 21 år och smygröker...

Jag har roligt ibland nuförtiden när en person från chile jag chattar med försöker lära sig svenska.. Jag är hans lärare lol och det låter så kul när han säger "Qué significa el lär... qué significa el hund".. El är bestämd artikel i spanskan hunden = el perro till exempel... Det tar lite tid innan jag fattar vad han menar ibland, och han blandar hej vilt med engelskan också så min hjärna får gå på högvarv hela tiden. Men det är bra! Det är den nämligen inte van vid!

Hah! Nu är jag färdigskriven!

Vi ses på lördag!

P.S Det är nästan + 18 grader! PLUS!!!! Det brukar i vanliga fall på kvällen vara ca. 7 eller 8 grader... eller 10... Har varit så hela sommaren ju! Faktiskt rätt skönt att va ute när det var såhär =D

14 years ago...

Vill ha farmors blåbärssoppa.

Skulle iofs vilja att en del saker såg ut som dom gjorde för 14 år sedan.. Skulle vara bättre här då. Inga fejder, inget att streta mot varje dag.

Det är många saker jag börjat sakna. Mer och mer. Det är lite jobbigt.

Känns som det inte finns några utvägar längre, inget att hoppas på, se fram emot.. En lång väntan på nåt som kanske inte kommer ske.

Vart är ljuset när man som mest behöver det?

Det är jobbigare nu än på länge.


el día

Det är inte bara mitt MSN som inte beter sig som det ska iallafall... Typ allas jag pratar med... Tråkigt...
Eller bryr mig inte. Lika skönt att vara borta från den jävla skiten.
Blir bara irriterad och besviken och förbannad.

Att det inte funkar gör det ju inte bättre...

Whatever. Ger fullständigt fan nu. Iallafall i den.

Annars har ju dagen varit hemsk... En kompis brors dotter som kanske inte kommer överleva, 2 år och cancer. Det är fan inte rättvist! Började gråta när hon berättade hur mycket dom gått igenom i helgen.

Just det, en annans kompis kompis (som jag vet vem det är sådär..) hans föräldrar bor där orkanerna drar fram nu, sista han hörde när han pratade med sin mamma var hur hans pappa skrek i bakgrunden och linjen bröts... sen inte hört nåt mer från sin familj sen igår.

Det är inga saker som hör till mig egentligen, men det är ändå jobbigt och jag kan inte ens sätta mig in i hur det känns för dom som verkligen är berörda. Fy fan.

Mina tankar går till dom.

Det har varit några saker som fått mig på lite bättre humör dock... skönt att träffa en person jag inte sett på länge =) och kul att messa lite i pauserna!

Helg

Har haft en grym helg!!!

Eller iallafall igår lol... Fredag kom jag till umeå, gick ut en sväng på kvällen med H, C, L och M... Var på en uteservering vid vattnet! Var jättehärligt faktiskt, inte alls så kallt.
Sen gick jag hem... :-O

Sen blev det lördag! Vi gick på fotboll jag och L och E.... Skellefteå looooooosade! Jävla klantar lol Det började ösregna när vi var där! Blev genomblöta på 2 sekunder! Men vi satt kvar där... på gräset.... alldeles blöta.... sen gick vi....

På kvällen var väl varken jag eller L så säkra på om vi skulle gå ut eller inte. Men det blev så och det var såååååå jävla skoj!
Först på den där båtgrejen igen, det var salsamusik så massa spansk musik alltså =) Skönt att höra nåt annat nångång.. Sen gick vi vidare till ett ställe som var urmysigt, hände inte så mycket där dock, utom att det var massa par som var äckligt duktiga på salsa som dansade omkring och verkade ha det sååå bra ihop! NEJ.. jag är inte bitter! Inte så värst iallafall!

Sen skulle dom andra gå på ett ställe där det är 23 årsgräns så jag och L tänkte stanna kvar, jag skulle ändå inte komma in... Men C sa att vi skulle följa (Förlåt alla bokstäver här lol, men orkar inte skriva ut namnen...)  så vi följde och dom är så gamla.... typ.... så dom behövdei nte visa leg och jag smög med bakom dom! Det var svinkul därinne!!! Och jag blev perfekt lagom full också! Inget illamående idag, inte alls, och inget snurr.. Bara sådär härligt... Det var en perfekt helg..

Sen lagade vi massa god mat också... Verkar ha för vana att äta dubbelt så mycket som vanligt när jag är hos Linda...

Idag har vi bara slappat. Skönt det...

Sen tjatar krille om imorgon... orkar verkligen inte!

Well... det var helgen i korta drag... dom snaskiga detaljerna (som INTE gäller mig...) lämnar jag utanför! Dom är ändå inge roligt om man inte var med lol...

Por fin vill jag önska världens största lycka till, till Daniel imorgon! Jag hoppas det kommer gå sjukt bra!!! Det tror jag också, du är så grym! Tú eres un ganador!

Varför läser du min blogg?

Happ, då har man tänkt lite till då. Känner mig still dum, fast kom att tänka på att hur många gånger har det varit tvärtom? Jepp, fler än en gång, oftast när jag varit som mest sårbar. Så ja.. jag vet inte. Får väl se vart det leder. Gillar det inte längre. Ger mig inget tyvärr.

Sticker iväg idag, orkar inte va hemma eller här, gör bara fel var jag än är så det är lika bra. Skönt att komma bort nåra dar. Lär väl inte kunna gå ut eftersom det är 23-årsgräns överallt.
Tänkte be Ravn om han kunde fråga Rein om ett falskt ID-kort till mig med  =)

Sol och tjafs ute, men det verkar inte så varmt. Skönt. Dessutom blåser det <3

Mår illa fortfarande konstigt nog... Hoppas det gått över innan ikväll.

Dagens minnesvärda: Insikter.


bearnaisesås

tänker å tänker.. vill göra en sak, men kan inte. känns knas.
vill skrika och svära.
lär bli en lång sån natt, men har en del saker att fixa, får väl göra det nu.

läste några gamla saker. bådeochkänslorna kom tillbaka. vad ska man göra?
Om det finns nån där ute som har svar på alla frågor kan ni väl snälla säga till mig, skulle vara beredd att göra mycket för vissa saker.

finns inget minnesvärt från idag, saker man vill glömma bara. blä blä

Tänker på T istället :) och ssbkbedvdr

Time

Det finns stunder när man vill tiden ska stanna, och det finns stunder när man önskar att den bara kunde skynda på så det gick 5 år på en sekund.

Jag börjar med den stund idag (som också får bli "Dagens minnesvärda") som jag hade velat stanna.

Min kusin, hennes man och deras dotter var här. (Hon är knappt ett år. Ser PRECIS ut som sin mormor, min moster alltså, på en bild från när hon var bebis. Skrämmande lika!!!!! Även lik min mormor (hennes gammelmormor....) jättemycket!!)

Barn brukar vänja sig vid mig ganska fort i vanliga fall, men det tar ändå nån minut oftast, antar att jag är lite skrämmande, mörk och kuslig :-O men iallafall.. så här fort har det aldrig gått! Detta var första gången vi träffades, dom har just flyttat upp hit igen efter att ha bott på massa ställen i södra sverige.. Hon var blyg 5 sekunder, sen log hon bara mot mig lol, såååå himla söt!

Hon kan inte gå själv än direkt så hon kröp omkring.. Var på andra sidan bordet, sen kröp hon iväg mot min sida, kom mot mig, tog tag i mina byxor och ställde sig upp och kollade på mig och sträckte upp armarna lite för att jag skulle lyfta upp henne. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ söt!!!!!! Jag kunde dött av aaaawwhet!

Lyfte upp henne sen la hon sig lite mot mig och började gosa. Just precis då ville jag bara frysa tiden. Kände mig lycklig, ville aldrig släppa ner henne, bara sitta och gosa for ever. Så himla gullig *tårar*
Kände en närhet jag aldrig känt förut. En så liten person kunde göra mig så trygg. Vet att det låter knasigt, men jag saknar henne nu. Önskar bara hon var här!

Sen va hon busig med lol, satt brevid henne vid bordet sen när vi åt, och hon lekte med sin nappflaska och kastade ner den på golvet hela tiden, sen när jag böjde mig ner (varje gång...) för att plocka upp den försökte hon slå mig på huvet lol

Så himla söt!

Mitt favoritkusinbarn lol, har 5, varav en jag aldrig träffat, dom bor i Ystad. 2 är typ tonåringar och en är några månade yngre än T.
Nää, jag gillar ju alla jättemycket!! Det är klart! Men jag har aldrig känt en sån närhet förut. Det kändes stort på nåt sätt. Fint.

Nej, jag har faktiskt inte tänkt skriva nåt om varför jag inte vill att tiden är fryst nu, detta inlägget ska bara vara tillägnat lilla underbara T, som gjorde min dag minnesvärd :)

HAAAAAATA INTERNET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är fan vid upplösningstillstånd nu! Kan nästan börja gråta! Det funkar inte alls! Har försökt att komma in här i över 10 minuter! Det segar nåt så jävulskt att jag kan dö! Jag haaaaaaatar vårt internet så mycket att det inte är sant!

Började lite tidigare inatt med msn.. Skulle logga ur. Tryckte på nån knapp hände nåt, fattade inget så jag loggade bara ur. Sen startade jag om datorn, loggar in på msn och halva min fucking lista är borta! + att kanske 10 stycken är blockade! Skrollar ner och ser att den halvan av listan som är borta är bland borttagna! Försöker ordna och lägga tillbaka i listan, men funkar givetvis inte! Fy fan! (Alla som läser min blogg, skriv till mig först nästa gång jag loggar in, inte säkert att det funkar). Iallafall unblockade jag alla som var kvar. Loggar ut.

Får ett sms. Loggar in. Alla blockade igen! VA FAAAAN!!!!!!!!! Byter lösenord, tänker att nån gjort nåt. Funkar nu tror jag, eller vete/a fan! Det är så störande!

Ska flytta ut i en liten stuga i skogen utan nån elektricitet!

Till råga på allt: Tänk dig att du just kommit hem från, ehm, krogen. Du har druckit ganska mycket och mår fan och det bara snurrar runt när du sluter ögonen! PRECIS så mår jag nu, direkt jag blundar börjar det snurra, och neeee har inte druckit!

BLÄ!

(Publicerar mitt egentliga blogginlägg jag hade tänkt skriva, i ett nytt inlägg nu..) (Som om inte det hade märkts när man ser det... gaaaaah, jag orkar inte tänka! Nu vet ni iallafall...)

Öron och Pennor

Nu fattade jag vad du menade med "tre på raken"... Inte sett det förut.. Orka ändra!!! Sen kanske.. Mañana, mañana som man säger..

Vi slutade just prata i telefon, typ 3 timmar och 20 minuter.... det blir längre och längre nattsamtal, det känns rätt bra, kan inte sova ändå och får inte tid att tänka haha

Längtar INTE tills skolan börjar. Nej fy bubblan! Hur ska jag orka ta tag i det igen? Denna terminen kommer jag dessutom måsta plugga, kan inte bara flyta fram på mitt lilla bananskal som funkat så bra hittills! Usch, dags att hålla i hatten, eller ta sig i kragen eller vad man säger.

Har en ny favvopenna btw, en reklampenna, Skandia Banken.. Lite ful färg på bläcket men jätteskön att hålla i.

Imorrn kommer kanske min kusin =) Hoppas det! Såååååååååå längesen vi sågs. Dom ska flytta till umeå nu =D Coolt!

Läntar tills jag får flytta!

OM det är nån som kan hjälpa mig hitta lägenhet i UMEÅ till ett RIMLIGT pris är det bara att höra av sig haha... Nej, ska inte annonsera lol

Men OM..............

Mår okej, magen är lite bättre, är rätt avslappnad.. Nu är det bara den där tröttheten som gärna får infinna sig.

Aj.. mitt öra.. Det värker. Hållit luren bara mot det vänstra tydligen. Tror att jag gör det jämt? Detta måste undesökas!

Dagens minnesvärda: Klicka på tangenterna...

Dagens minnesvärda

Jag ska börja med "Dagens minnesvärda".

Detta får vara det första minnesvärda då..

Dagens minnesvärda: Att börja med "Dagens minnesvärda".

Detta blir ett minne för livet känner jag redan nu.

Dagens minnesvärda

Jag ska börja med "Dagens minnesvärda".

Detta får vara det första minnesvärda då..

Dagens minnesvärda: Att börja med "Dagens minnesvärda".

Detta blir ett minne för livet känner jag redan nu.

Dagens minnesvärda

Jag ska börja med "Dagens minnesvärda".

Detta får vara det första minnesvärda då..

Dagens minnesvärda: Att börja med "Dagens minnesvärda".

Detta blir ett minne för livet känner jag redan nu.

It won't last forever...

Tänker.
Började minnas förra sommaren. Så många jobbiga minnen som fick mig att må så dåligt, värre än nånsin tror jag, samtidigt saknar jag den sommaren. Varför? Hmm svårt att förklara. Saknar inte det som gjorde ont, utan det som var tvärtom.
Den här tiden då visste jag inte ens om jag skulle börja plugga i Uppsala eller Umeå, jag stod som första reserv i umeå, så det var ju rätt stor chans att få komma in där, vilket jag gjorde. Då ville jag det inte alls! Gud nej! Jag ville verkligen till Uppsala, och när jag kom in här visste jag inte om jag skulle tacka ja eller om jag skulle flytta istället. Såhär i efterhand är det nog bra att jag började här. Träffat mycket folk jag kommer bra överens med.
Vissa saker skulle sett helt annorlunda ut och vissa skulle nog varit precis lika!

Känner mig lite elak, fast jag inte har nån anledning till det egentligen. Jag är som jag är lol Take it or leave it. (Please don't leave it :-O )

Jag har saknat Larsson senaste dagarna så att det gjort ont. Kollat bilder och fattar inte. Han skulle ju alltid finnas här med mig. Det kom vi ju överens om när jag var jätteliten! eller liten iallafall.

Vill gärna ha en hund nu, skulle nog vara lite tröst. Ingen annan vill :-( Craaap!

Reba har slutat och Alias har slutat! Det enda jag såg på tv! crap crap crap!!

Kollade just några lägenhetsannonser på blocket, och höll på skratta mig ihjäl lol... så lustigt skrivna. En om en katt bland annat! Imorgon ska jag kopiera dom till er som vill läsa lol! (Antagligen till er som inte vill också yesh)

Crap igen! Det är ljust ute nu igen! Säkert massa knott också!

blogg

Funderade ett tag på att skriva lite... men äh


x

x


...

okej... damn it! blev way too full! stannade en halvtimme sen gick vi hem!

Skönt iofs...

Fortsättning följer!

Kallt

Frajtak!

Insåg att det bara goes one way. Brände precis som vanligt. Sen kände jag att det inte var lönt. Inte ett ord, ingenting.
Hade tänkt göra en sak idag, men jag skiter i det! Det ger verkligen Nada!

Ska bort. Ska bli så skönt att komma bort härifrån så det är inte sant. Ska till Umeå.. Vi ska nog gå på rixfm-grejen ikväll. Inga artister som är bra direkt, men kul att se lite folk. Jag har tänkt bli full, behöver det. Ganska full iallafall. Litegrann!

Vet inte när jag kommer hem. Söndag eller måndag kanske. Kommer säkert logga in nångång.

Det finns en sak som ingen nånsin kommer förstå, det är lite jobbigt, men whatever. Som jag sa är det inte lönt att bry sig.

Jahopp, 20 över 9 är klockan. Ska väl börja göra mig iordning snart...

Känner mig inte så negativ som jag brukar. Känner mig nästan lite positiv. Och det är helt sant. Nästan iallafall. Hmm.. äh!

Skrev en sak igår kväll. Sparade det. Vet inte hur många jag skrivit.
Insåg också att 2 av mina starkaste drömmar aldrig kommer slå in. Det finns inte en chans att dom kommer kunna göra det, för det är redan för sent. Det kändes jobbigt att inse. Samtidigt, man får väl nya drömmar och så med tiden. Fast iallafall en av dom var nog den viktigaste, som alltid kommer följa mig.

Sov inte så mycket inatt, men drömde ändå under den tiden jag sov. Störigt. Fast det va inte sådär panikartat.

Det slog mig, nu är det höst. Alla sommaruppehåll slutar. Ordinarie scheman tar vid. Det börjar vara lite mörkt på kvällarna. Ljungen blommar, en del fåglar har flyttat...
Jag älskar hösten, men nu har jag lite ångest faktiskt :-S

Snart börjar skolan också! Gaah.. måste läsa den jäkla skitspanskan i höst! Har några böcker före vi börjar som jag måste läsa också! Mierda!!!!!!

Nä nu ska jag väl packa ihop det sista.

Hejdåish

Just det... Tror jag fått in vitlök i ögonen!