snabba svar

Jag fick svar på mina funderingar väldigt fort! Utan att personen ens läst om min vädjan efter hjälp, det var lite smålustigt. Men framförallt väldigt härligt att höra! Såå tacksam för dom fina orden. Det gjorde mig glad. Och mindre osäker! Jag vet vad jag vill ju. Måste bara försöka tro att jag kan klara det kanske. Även om jag nog aldrig kommer kunna känna mig som en bra lärare. Men det stärker ändå självförtroendet enormt att få höra sådana otroligt gulliga saker!!!

Funderingar.. hjälp hjälp

Jag har ingen aning varför, men jag känner mig typ lurad (?) Eller jag känner mig lite dum kanske!! Jag bode vid detta laget insett att jag alltid fattar fel. Damn E & S, jag var fan tvärsäker. Iaf på S. MEN som sagt, fel hade jag. Så fel som man bara kan ha, så antar att det gör att jag känner mig mer lonely?

En sak som jag är glad över var det B sa. B jobbar på samma ställe som jag gör, och jag har haft B som elev för några år sedan. (Han är äldre än mig!) Iaf.. så sa han att han tyckte att jag var en bra lärare (detta var innan jag börjat utbildningen så jag blev jätteglad över dom orden..) och han sa att han tyckte att jag var en förebild!!!!!! och att jag var en förebild för dem som  kommit till Sverige pga olika anledningar, liksom honom. Det värmde. Hoppas han inte sa det bara för att han var full.. men jag tror inte det faktiskt. Kanske har jag valt rätt yrke iaf. Fast nu känns det jag jobbar med nu så otroligt sjukt roligt och givande, så vete klåån om jag kanske borde jobba med det istället?!! Fast, orka byta utbildning nu när jag snart gjort klart hälften av den redan påbörjade. Vad tycker ni?

Nu ska jag gå och dra nåt gammalt över mig igen.

fastän

Allt känns bara otroligt jävla konstigt. Såå längesen. Flyr till och med till den här bloggen istället för den andra. Måste betyda att det är saker jag inte vill erkänna för allmänheten..

gör det bästa av situationen. svårt. svårt när man inte kan. fastän man vet. fastän man vill. fastän man inte vill. fastän..