laaa

Tror jag håller på börja bli sjuk igen.
Har ont i halsen också.

Jul snart. Hoppas ni får en god jul.

Miss my friend. The one I've never known. Wierd.

wow

Helt allvarligt är jag helt mållös. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag trodde inte det gick förvåna mig lika mycket som första gången när jag höll på svimma. DESSUTOM om samma sak!!! Jag fattar inte.

Jag är så imponerad av hur du ens kan tänka så, hur du kan komma på egna regler som fungerar så bra. Som är så lysande, som jag kommer ha så stor nytta av när jag ska lära ut.

Jag blev verkligen stum ikväll, visste inte vad jag skulle säga. 1) du kan det mycket bättre än jag och 2) du gjorde så jag fick en ahaupplevelse.

Det är helt otroligt. På riktigt helt otroligt. Jag hoppas du fattar hur sjukt bra det är! Hur grymt och alldeles fantastiskt.

Det är det bästa tips jag hört i hela mitt liv när det gäller detta, och jag har kollat i läroböcker osv.. Det blev så tydligt hur det fungerar.

Kan verkligen inte komma på nåt att säga, det är så sjukt bra, kan inte säga nåt annat.

Tack för att du lärde mig spanska en gång för alla. Helt lysande. Helt solklart! Såå himla bra! TACK!!!

Välkommen hem Timmy!!!

Yey!!

Nu kan jag blogga igen när jag vill, för nu funkar mitt explorer överallt!! Ja, härhemma iallafall...

Jag känner mig asduktig som fixade att ställa om inställningarna igen så att explorer och msn började funka här :P Jag kan inget om datorer ju.

Imorgon måste jag skicka ett mail med mina arbeten till min fd. (...) spansklärare i Spanien, så snälla, snälla jag ber er om ni pratar med mig imorgon så påminn mig!

Jag kommer skriva en längre blogg då också än  nu, men orkar inte! Är schluuut! Knappt sovit på två dygn och varit ute 2 kvällar i rad.. Fast inatt sov jag i en säng. En riktig säng. Med täcke. Och med kudde. Och ja, om jag har nån fetisch så skulle det väl vara just det, sängliggande. Såååååå mysigt. Mmmmmm min säng!!! Nu ska jag gå upp och kolla på den!! Inte varit upp sen jag kom hem :p

Sen ska jag dra några klockor också... och packa upp min väska (som det förövrigt står "HEAVY 32" på) i smyg så ingen ser alla ciggpaketen...

Imorgon ska jag också göra en annan sak, som har med kameror att göra!!

heta potatisar

Hola!

Längesen jag skrev här känns det som.

För er som vill veta håller min förkylning i sig, inte lika hårt men den finns där och bokstavligen trycker på. Speciellt mot den tanden jag redan har asont i. Så tack för ironin...

Sitter här och slöar, vi har just sett en film. Ganska bra, men tragisk. Finns många bra spanska filmer faktiskt, även om man inte kan tro det... Det är nåt jag kan rekommendera.

Tänkte skriva ett mail, men jag vågar inte lol, kanske är fånigt, vet inte!!!
Så, det blev en blogg istället. Hum..

Ja nä, vad mer ska man säga? Att det bara är 9 dagar kvar? Ja minsann. Det är det. Och jag ser framemot att komma hem.
För att få prata spanska för en gångs skull :-) hum igen...

Nu måste jag nog gå till lektionen som är TRE TIMMAR och som förra gången handlade om hur man installerar ett jäv*a program (som tar 5 sekunder yesh) som heter hot potatoes! HELT FREAKING VÄRDELÖS LEKTION! Jag var på väg att börja gråta efter den, på riktigt alltså. Om det är lika illa idag kommer jag att ta mitt pick och puck och gå!

På återseende.....................

torka

Jag är förkyld!!!
Och jag hatar det. Kunde inte fara på första lektionen idag. Trodde mitt huvud skulle explodera. Det kändes som nån stoppat in en cykelpump i örat på mig och pumpade och pumpade och mitt huvud bara växte och växte tills det tillslut skulle explodera. MEN just innan det explodera slutade pumpandet och luften släpptes ut, sen började pumpandet om igen. Hela min hörgra kind var ond också och tänderna. Det är säkert nåt mer än en förkylning nu, det är ju 2 veckor jag haft det också...
Jag har kommit på hur jag ska få Er att tycka synd om mig yesh! Jag är i spanien och ska ha kul och plugga ju! Men det går ju inte när jag är förkyld! Kan varken ha kul eller orkar plugga!!!

Nåt annat kuligare? Nope det tror jag inte! Börjar om en och en halv timma. Ingen på msn heller :`(

Chau chao ciao lol

Me voy

gomorron

Har inte kunnat sova så bra inatt! La mig vid 12, somnade kanske vid 3. Vaknade upp några gånger innan jag till slut vaknade halv 8 för dagen.. Låg och vred mig ett tag, men tänkte att det var lika bra att fara till skolan då. Så nu sitter jag här. Börjar gör vi kl.13.10. Vale..

Varit lite orolig över ett par saker, och är det fortfarande. Särskilt efter inatt. Jag har grubblat och grubblat och nu grubblar jag än mer.
Tänkt på ALLT möjligt! Från provresultat från sjunde klass till farmor till larsson till morfar till honom till det. Tankarna tog aldrig slut. Direkt jag slöt ögonen kom nya. Den ena jobbigare än den andra. Funkade inte att lyssna på musik heller. Trött på alla låtar på min mp3, om ni har tips på bra låtar så säg gärna till.
Försökte rensa bort men det gick inte, så jag försökte räkna får istället..... Fast efter varje som hoppat över hagen tänkte jag bara "Men gud snart blir det ju fullt av får på andra sidan!! Vad fan händer då med dom?" Sjuuuuk i huvet är jag...

Min hosta verkar ha kommit tillbaka, mer än jag redan hade. Det gör skitont i bröstet och jag är jätterosslig. Kul. Jag hade ju redan så oerhört roligt här i Spanien så nåt behövde ju verkligen få ner mig på jorden. Varför inte vara förkyld i flera veckor?
Dessutom tycker ingen synd om mig humpf. Varesig pga min förkylning eller det faktum att jag är i Spanien...

Sure jag hade kunnat tycka det var roligt om bara nån hade varit här som jag gillar. Asså, jag gillar ju dom i min klass ju, men vi är väl inte närmaste vänner.. Och jag orkar knappt vara trevlig heller, så alla tror väl att jag är värsta snobben eller nåt. eller katten jansson kanske.

Nå, ska jag plugga nu?

Njä, börjar vara trött nu... passande!

Skriver lite i min andra blogg också. Sen ska jag plugga (haha)

sund?

Jag går inte från bar till bar såhär en lördagkväll.. jag går från internetcafé till internetcafé...
Sunt eller inte? Fråga inte mig, jag vet nada!