onsdag too

Hade skrivit en blogg förut ju, men tydligen hade den inte publicerats...
Tog ganska hårt på kommentaren. Har lite creepy tankar om mig själv just nu ju. Det ordnar sig.
Vet inte om jag kommerk unna somna inatt.. Ska snart upp ändå så... Fast då har jag inte sovit på över ett dygn typ snart! MER! hmm vill samlia ihop dom spillrorna jag haft snart. Orkar inte va trasig mer lol :-p

Finns vissa saker som är okej och bra dock :)

Längtar till imorgon kväll. Eller nä just ja gaah då är det mer läxa...

Nu har jag träsmak i rumpan och ska kolla om jag kan röra mig styp....................................................................

Kommer att ha glömt att jag skrev detta imorrn....

once life ooh ooh ooh oh...

Pissig natt. Somnade lite nu på morgonen för en timma sen ungefär. That´s it. Igår hade jag två anledningar till att jag tänkt stanna hemma från skolan, nu har jag en tredje.. Jag är trött!

Mår väl inte världsbra direkt. Tänker mycket också. Känner mig lite hjälplös och maktlös. Jag är lite av marionettdockan. Gör vad jag blir tillsagd för annars går det åt skogen. Vet inte riktigt hur jag ska ställa mig, eller var. Har tänkt flera flera dagar, veckor nu. Egentligen har jag väl aldrig slutat fundera.

Det finns saker jag inte förstår, samtidigt som jag förstår precis. Och det är såå knäppt så jag vet inte vad jag ska förstå av det jag förstår.

Skulle kunna ta mig i kragen och plugga idag. Men jag är så trött så jag komma antagligen bara somna. Men annars får jag underkänt i allt och blir utkastad nästa vecka... så antar att det är ett måste.

Jag är mer stressad än ever och har ont i magen jätteofta och dessutom nackhelvetet. Sen har som sagt tankarna kommit tillbaka, så snälla förstå mig om jag inte alltid är så trevlig. Jag biter av folk huvudena lite titt som tätt.

Nu ska jag gå ner och försöka somna i soffan.


fuck

Inte kul att höra att man ska "sluta bråka" när man gör allt för att man inte vill att nån ska vara ledsen =( Mår fan nu. Känner mig skyldig till saker som jag inte gjort. Känns som jag är elak och att alla hatar mig. Och just det, självmordstankarna har ju kommit tillbaka som jag sa innan. Inte bättre nu när jag skyller allting på mig. Fan.
Jag önskar att jag kunde säga nåt utan att folk tog det som att jag var jobbig :-S
Det enda som får mig att hålla mig är att det är mammas födelsedag imorgon.
Kommer inte sova nåt alls inatt. Kommer panika. Sometimes I just hate my life. Mer än allt :-( 
 
Just det, fick nyss ett mess från krille att han tänker ta livet av sig.. Vi kan ju göra det samtidigt. Det blir bra. Vem vet, mamma skulle nog bli glad.

Vet inte vad jag gjort för fel. Det är det. Om jag visste skulle jag inte önska att jag vore död nu.
Jag bråkade inte. Inte ens lite :( Fan fan fan..

Känns som allt snällt jag säger glöms bort :(


Häll

Äntligen! Äntligen! Äntligen!

En av mina största funderingar har jag fått svaret på nu. Anade det allt! Eller hmm, jag hade ingen gissning alls egentligen ju.
Nu kommer jag iallafall inte skämta om det som alla andra tydligen gjort!! Eller det får vi allt se om. Om jag inte vetat att andra skämtat hade jag nog inte heller gjort det :-p Nu blir det kanske lite för frestande att låta bli....

Aja... Nu måste jag plugga eller nåt innan jag blir tokig. Måste få ut tankarna ur huvet! Omöjligt att koncentrera sig dock! Fan...tastiskt...

söndag

Inte sovit nåt alls inatt. Mådde inte så bra heller efter ett tag.
Inte nu heller direkt :-(
Måste plugga idag. Får se om jag orkar. Annars får jag väl dränka mig eller nåt.
Det är svinkallt ute. Inte roligt.
Känner på mig att det blir en såndär jävla skitdag idag... Fast nånstans känns det ändå som det kan bli en bra dag. Känns som jag inte orkar tänka så mycket eller bry mig om nåt längre. Finns som inget som förvånar mig längre. Det är bra.
Skulle vilja skriva om nåt bra, men jag tror jag väntar till nästa blogg istället. Just nu vill jag bara göra nåt annat ett tag.
Jag har kommit på en sak =D Ska börja med dagens ord.

Söndag 28/1 -07: Respekt

5-i-topp

Okej, fem favoritfilmer när jag var barn... Lite hastigt, minns inte riktigt så bra... Kommer nog komma på fler sen som jag tyckte var bättre, men då redigerar jag då. Det här är lite preliminärpublicerat kan man säga.

Tydligen får jag inte skriva namnet på filmen hehe...


1) Brisby och Niem (vet inte hur det stavas)- Den filmen är så vacker. Huvudpersonerna är möss. Mamman gör allt för sina barn, och ett av dom är sjukt :-(
Deras pappa är tillfångatagen som testmus tycks jag minnas och hon ska hjälpa alla dem fria. Hon tar hjälp av ugglor och andra djur som är farliga... Jag grät när jag såg den. Vill se den igen nu!!!

2) Trolltyg i tomteskogen - Den film som blivit mäkta omtalad. Hela svenska folket vill att den ska gå igen på TV, men filmen har tydligen försvunnit i en brand :-( "Fjant" som är ett trollbarn sticker vid ett tillfälle ned handen i blöjan och onanerar.
Jag såg den om och om igen, tills bandet blev trasigt, varje dag alltså!!! (Inte på grund av det onanerande barnet, för det visste jag fan inte vad det var då!!!) Och jag klädde ut mig till tomtemor när jag skulle titta lol!

3) Djungelboken -  (den otecknade) Alla vet ju hur djungelboken är.. Jag tyckte om att se den tillsammans med mamma.

4) Snövit - Vet inte riktigt varför just den... Jag gillade spegeln lol.

5) Teskedsgumman - Gillade filmen för att det var svartvitt hahaha, tyckte det var jättecoolt :-p

Som sagt, jag kommer antagligen att ändra mig om några dagar, så håll utkik efter ändringar i detta inlägget!

librarys

Urkus.. Mår lite illa, kanske för att jag inte ätit nåt idag??

Och Ulla verkar inte ge sig :( biatch!

Jag måste också bege mig till bibliotekens stora värld idag eller imorgon möjligens, dom har inte öppet så mycket imorgon dock. Får se.
Har en bok jag måste läsa på spanska som jag vill läsa på svenska också hehe.
Den kanske inte finns på svenska. Verkar inte så.

...

rädd

kyckling-timmy

Hmm.. man kan missuppfatta rubriken, men här kommer förklaringen. (om ett tag...)

Imorse for jag till skolan här i stan för att plugga och göra webproven till språkhistoriekursen. Det är en sååå rolig kurs :-D Och fonetik är inböandat i den vilket är jättekul! Nja, kul iallafall.... liiiite roligt.

Vi var där till halv tre typ, vi var klara före två så jag tänkte skynda mig in till stan, köpa en present till mamma som fyller år på måndag, och sen hinna med halvtrean hem. Så blev det ju dock inte. Halv tre åkte vi därifrån så jag tänkte att då skyndar jag mig att köpa en present till mamma som fyller år på måndag, och sen hinna med halvfyran hem. Så blev det ju dock inte. Klockan tre var vi i stan och då tyckte Maria att vi skulle böga oss. Så jag, hon och Cynthia gick till CK och gjorde det. Jag tog en potatisbakelse, från vilken jag petade bort all äcklig kräm lol... Sen satt vi där och pratade. Det kändes så skönt att vara härhemma i Skellefteå. Inte Umeblume!! Kunde bara ta det lugnt och prata om helt andra saker än skolan :-D Wieee... Så glad att Linda och Cynthia får gå kvar i klassen också!!! Puss på dom!

Så var klockan 20 i fem. Så jag tänkte att då skyndar jag mig att köpa en present till mamma som... Nej just ja, vid den här tidpunkten hade jag redan köpt presenten... Tänkte dock hinna med tjugo över femman hem... Men så sa Cynthia att Patrik ju kunde skjutsa hem mig. Aaa, så han gjorde det.. och vi bestämde att jag skulle komma ner sen och se bio med dom efter att dom ätit med Hanna och micke... Fast två tredjedels väg hem så kom Cynthia på att jag borde äta med dom, så då gick jag bara in , bytte byxor (till pungklämmarbyxorna :-( Dumma jag!!) Sen vände vi tillbaka om hem till dom igen, for och handlade lite, och for till Hanna.. Och det är i den här delen av berättelsen (som jag väljer att kalla mitt inlägg idag) som förklaringen till rubriken kommer. 
  Vi skulle äta kyckling. Micke hade köpt färska filéer (utan skinn alltså, viktigt!!!) och dom skulle grilla dom på en såndäringa innegrill, elektrisk givetvis. Men attans bananer vad det rök, och osade. Var så litet kök så man kunde knappt se därinne, det sved i ögonen lol. Och hanna är dessutom en innerökare lol så det blev inte bättre av det. Men iallafall nu luktar hela jag som en grillad kyckling hahahaha, matosande och sånt trevligt.

Jag röker inte så ofta nu pga magen, vilket jag inte alls stör mig på, har som aldrig varit sugen eller så, röker om jag är stressad eller det är jobbigt i skolan. Rökte lite ikväll, inne, det är det värsta jag vet!!! USCH! Får givetvis skylla mig själv lol!

Iallafall sensmoralen i denna berättelse är att jag inte varit hemma sen kolckan halv åtta i morse typ förrän nu, förutom dom 7 minutrarna jag var in när dom skulle skjutsa mig hem.

Fick ont i nacken och ryggen som fan där. Trodde jag skulle kvammern a, men jag gick in på toa grät i 10 minuter som ett litet barn, tyst som en mus. (Jag är ett musbarn alltså :-O) Ja iallafall knaprade jag alvedon som en galning och det gick om lite och jag kom ut i gemenskapen igen haha...

Sen spelade vi ett spel, där man skulle förklara ord. Trodde jag skulle dö av skratt lol. Cynthia och Hanna mot mig och Patte (micke for och jobba).. Cynthia: "sak från djur som bringar lycka" hanna. "VARGTASS"
cynthia: "JAAAA" Lol det ska vara hartass ju, men det blev så fel fast så rätt lol.
(Min förklaring på kondom: "När ni gör barn, fast ni inte vill få barn använder du en sån" Kortet jag fick upp efter det var "Graviditetstest" lol :-p Värsta sammanträffandet.) Hursomhelst så vann vi :-D Goddy goddy shoe shoe middle in the west *sjunger*

Nu är här en dumfluga i mitt rum, fatta så störd!!! Det har varit plus i hela vinter typ, men så har dom bara sovit på... Sen blev det 20 minus och dom sov på.. Sen lite plus milt nån dag och dom sover... Sen minus 6 nu och då kommer dom jäklarna!!!! gaf dslkh ilkadfskfgs jhoekrjtokjrgknfkvcvmcasöe5teerpod!!!!

Nu tänkte jag publicera berättelsen, men det kommer säkert inte funka! 

Written by: kyckling-timmy

BTW (lol ska börja skriva så i alla prev i stället för "P.S"....) så åt micke 6 kycklingfiléer! FATTA! Han väger 50 kilo är kortare än jag och väger lite mindre och han åt 6 SEEEEEEEEEX kycklingfiléer!!! jag åt en nästan och blev så mätt att jag blev sur lol
Han åtade 12 korvar också dagen innan. Och han är sååååååååå smal!!!

Åsså håller jag på få en förkylning. Har betämt mig att börja döpa dom som man döper orkaner. Denna heter "Ulla" och om hon inte mig lämna ifred hon ska få se på andra bulla!!!

OVER AND OUT från kyckling-ville...

Just det, det blåser också. Det är bra.

aja... lust att radera hela bloggen.

Nånstans...

Hilfe!!
Inte orkar jag fara bort idag... Snark och illt!

Shit

Är ledsen, arg och mår illa nu! Jag kommer spy idag med. Aja. Får väl skylla mig själv. Tycker så synd om honom ibland bara, och så ibland säger han saker han vet att jag hatar! Borde sluta prata med honom, men jag kan inte. Fast iofs skiter han fullständigt i mig när jag mår dåligt. Det gör iofs dom flesta utom en som aldrig gör det, och ett fåtal till som är gulliga mot mig.

Dumt dumt...

Grrr

Irriterad!
Skulle lägga mig ett tag så ryggen skulle bli lite bättre... Jaha mmm, det gjorde jag. Jag var trött, men jag somnade inte. Så slutar allt att funka (som vanligt) och jag blir ännu mer irriterad. Har jag bett om det kanske, har jag det??? Näääeee verkligen inte!
Hursomhelst så går jag ut i hallen... drar ut några sladdar (som är på golvet under ett bord = jag måste krypa...) Trycker på nån knapp.. Fortfarande funkar det inte.. Slår i huvet och blir förbannad. Reser mig way för fort och får sån kramp att jag typ ramlar bakåt i soffan. Helvetet vad ont det gjorde.
Aja, somnade sen iallafall efter ett bra tag fast jag mådde illa...

Dagen började dåligt. På bussen på mogonen böjde jag mig fram för att ta fram en sak ur väskan. I samma stund som jag böjer mig fram fäller dumfan framför mig bak stolen så jag slår i huvet och biter ihop så hårt att jag trodde tänderna krossades lol, fast det gjorde inte ont att bita ihop, bara att få hantaget inkört i pannan...

Hoppas idag blir bättre.

Just det, jag vill fortfarande ha tips vad jag ska skriva om! Gärna nåt kul eller intressant. Jag ska orka jue lol...

Hjälp, help, ayudame, hjelp, aide

Tyskarna får inte va med och tipsa, för jag vet inte vad hjälp heter på tyska =(

Jag vill så gärna skriva blogg. Men vet inte vad jag ska skriva om. Ge mig tips, snälla!

Alla som ger tips på nåt kommer jag att skriva om i kommande bloggar. I den ordning ni kommer med tips.
Mycket kommer det blev där... aja, jag är inte svenskexpert!

Tack på förhand!


No tävling

I get the wink as we say lol..

Jobbig dag idag. Först nacken på vägen dit, låg typ med huvet mot golvet hela tiden. Måste till läkaren om det också.. Åsså kom jag på att Mikael inte ringt heller om en tid. Iofs har jag börjat äta bättre tack vare en sak och jag har gått upp i vikt också, men skulle vara skönt att prata med nån.
  Sen var Cynthia ledsen och grät och vi satt på toan där och prata en halvtimma och jag hade så ont i magen att jag inte kunde tänka. Men inteeee visa!! Rädd att det ska bli som här ju... 
Har fortfarande ont.. Börjar undra om det dåliga beror på att jag äter "bra"... eller överhuvudtaget menar jag.
 
Ska inte klaga mer om mig nu i varje fall...

Tänkte en sak förut som jag glömt, men det stör mig ändå hmm..

Jag vill ha en drink... eller flera.

Rille  ville ha en tävling nu där han kunde vinna över Ravn, sorry, får bli sen :p Orkar inte komma på nån för tillfället lolish.


Me siento un poco fatal. No, bastante!!

Resultat!

Resultaten till tävling två kommer här:

1) Ravn 2p (+1 sen tävling 1 = 3p sammanlagt)
2) Carola 2p (2p samanlagt)
3) Daniel 2p (2p sammanlagt)
4) Rebecka 1½p (1½p sammanlagt)
5) Richard 1½ p (1½p sammanlagt)

Svaret var alltså Skellefteå...
Kan man vara på ett öga = skel +
Vänster på annat språk = left +
Bokstaven efter D = e +
Litet vattendrag = å!!!

Rillyn och Beckyn fick lite extra hjälp hehe, inte en ledtråd dock... Men det blir liiite mindre poäng...

Bra jobbat allihopa :-D


Idag har varit en svinigt kall dag! -20 typ hela dagen, kallast i vinter tror jag. Hade inte långkallingar och var redan på väg till förkylning, nu känner jag det i halsen.
  Kan typ inte röra mig heller pga nacken, vet inte hur jag ska sitta. Buhuu..

Skolan... hmm, känner mig inte så motiverad. Har inte gjort översättningen. Orkar inte typ.. Om inte Cys och Lin får fortsätta heller kommer det kännas jättejobbigt =( Moa började dock om idag :-D Hon fattar min humor lol
Det är bara jag och Martin kvar i klassen som är killar. Idag när Cynthia sa "Ni är bara två killar här :-O" Så råkade jag säga "Vardååååå??????? jag ser bara mig" Menade inget illa, tänkte inte ens på att han var där *rodnar*... han tror nog jag är elak *snyft*
(OBS! Om nån tänker nåt om min killighet så håll tyst!!!)

Blev jätteglad för en sak idag ju =) Betydde mycket!!

Jag är rätt trött nu *gäsp*

brrrr

Det är inte -20 grader!         Det är inte -20 grader!
Det är inte -20 grader!          Det är inte -20 grader!
Det är inte -20 grader!           Det är inte -20 grader!
Det är inte -20 grader!            Det är inte -20 grader!
Det är inte -20 grader!             Det är inte -20 grader!
Det är inte -20 grader!              Det är inte -20 grader!
Det är inte -20 grader!               Det är inte -20 grader!
Det är inte -20 grader!                Det är inte -20 grader!
Det är inte -20 grader!                 Det är inte -20 grader!
Det är inte -20 grader!                  Det är inte -20 grader!

EY! SHUT UP! DET ÄR DET VISST!!!!

Okej då :(

Längtar hem ju!

Den mest ledsamma dagen på året.

Kunde inte sova inatt. Men jag gick upp till mitt rum iallafall. Har legat och sterat i taket hela hela natten.
Nää nu ljög jag. Vid ett tillfälle sterade jag in i väggen...
Gömde mig typ under 70 täcken, 80 filtar och 100 kuddar.
Glad att jag var här på morgonen.
Lyssnar på radio nu. Hoppas på att kunna somna ett liiitet tag, så jag inte somnar på lektionen idag.

Hörde just på radion: Känner du dig depp idag är det inte så konstigt, det är den jobbigaste dagen idag.

Just idag den 22/1...Det minns jag sen ifjol. Engelska forskare som räknat ut det. Beror på vädret, mörkret, och att man har lite pengar nu osv. Så det är inte ett dugg konstigt om nån är ledsen idag, känner dig ensam, övergiven eller nervös, rädd eller uttråkad.

Jag hade tänkt att det kanske skulle kunna bli min gladaste dag idag istället, dom andra 364 dagarna får jag lida :-p Men just idag kan jag gå mot strömmen. Helst Golf-strömmen för snart fryser jag ihjäl!

Ååh tänk att sätta sig i en varm källa nu mmmmmmmmmmmmmmmmmm
(nee menade inte att det är en liten varm källa!)

Kramar!!

P.S. Kom ihåg TÄVLING 2 som räcker till ikväll kl.24.00. Står i förrförra bloggen....

Sleepless in... hhmmm..

Vissa räknar får när dom inte kan sova. Jag kan inte sova, fast jag är lite utmattad... Men inte räknar jag får inte! Jag räknade mina smileysar istället lol
Förutom standard-smileysarna har jag 558 stycken! (Femhundrafemtioåtta smileysar!!!)

Man kan nog säga jag samlar på dom :-D

worried (tävling också)

hmm lite, men blev lugnare än innan iallafall. kan inte sluta tänka :-( what if (8) :( är nog bara inbillning dock :-)

Aja.. här kommer...

...TÄVLING 2


Nu är det chans för poäng igen!

Svaren ska vara inkomna senast klockan 24.00, 2007-01-22, annars gills det inte.

I denna tävlingen är det chans till 2 poäng! 2p om man löser utan ledtråd. Ber man om ledtråd och kan lösa med hjälp av den så blir det 1p!

Fråga: (Rebus)
Vad tänker jag på?

Kan man vara på ett öga + vänster på annat språk + bokstaven efter D + liten bäck


Lycka till!!!


Böndag

Jag har stilll ont, men det ä r inte lika som det var inatt.. Såhär ont ahar jag nog inre haft sen jag var tvungn  åka ambulans till akuten, men då åvar det inte magen dirket, bläää.
till råga på atllt är jag jätteledsn idag. vet precis varför. allt käns bara skit igen. why why why.. suck, ahade aldriiiiiiig nånsing kunnat tro det skulle l´bli såhär svårt. det är dt värsta jag varit med om hela mmitt liv i say.
hoppas såååå attt nt bra händr idag. att nåt övrraskar mmig, behöver det
snälla görr nåt bra
åh jag är så trött på att be om aallt, önskar att det nång ång bara hände, at nån baraa sa nåt utan att jag tvingatt dom. :(
lyssnade på e n låt, och jaag springr verkligen i motvind nu. unrdar när jag g år in i tromben.


FACIT

42976-8

Jaha, då var tävlingen avslutad, alla som jag antar läser min blogg har gissat.

Era gissningar:

Ravn: 15:e november 1902
Carola: 20:e augusti 1928
Richard: 25:e augusti 1890
Daniel: 14:e september 1921
Rebecka: 21:a mars 1917

Rätt svar:

10:e november 1904

Den enda som fick poäng var Ravn! Grattis =D

I fortsättningen kommer jag ha fler tävlingar, den som samlat ihop flest poäng i slutet vinner nåt! Nåt exklusivt skulle jag tro :-p


För övrigt så tickar klockan, som fyllde 102 år för ett par månader, på som ett urverk *paus för skratt*... :-D Yihaa

Timequiz (lol)

42976-6

Som alla vet är jag klocktokig, därför lägger jag upp min favvo här som ni ska gissa lite om.
Facit finns sedan så jag kan inte luras :-D

Tävlingen blev idag istället för imorgon hehe...

INSTRUKTIONER: Gissa när den är tillverkad! 1) datum 2) månad 3) år!
Se föregående inlägg för vidare instruktioner till tävlingen!

LYCKA TILL =D

P.S. De personer som deltar i tävlingen får även tillgång till en exklusiv video!!!

Tack och klock??

Hmm lördag idag va?? Tror det.
Ska bort ikväll, eller ja till krille... se en film. Det är -12 grader nu. Usch!

Saker har kommit till min vetskap (nice formulering va??) som jag anat rätt länge, eller det är fortfarande inte helt klart för mig, suck. Vet inte hur jag ska få reda på mer.... Krångligt, krångligt...

Iallafall så pratade jag lite idag om en sak. Det var så skönt, det känns som att lite av det kommer ur mitt huvud. Orkade inte prata klart, men det betydde världsmycket :-) Jag somnade till och med mitt i alltihop. Tack snälla hybel för att du alltid lyssnar!

Jag har försökt vid ett flertal tillfällen att kommentera tinsels förra blogg.. Men den har bestämt sig för att inte visa det jag skriver, så nu skriver jag det här! Grrrrrrr

Kommentaren: " Det jag skulle säga är att ´skryter inte alls >det<´ är inte svenska! Hah! Och att du skryter menade jag inget illa med, menade att det är bra att du skriver det i din blogg :-p Och jag ångrar att jag inte skrev till dig om ig kvällen före för jag trodde du skulle få mvg, det hade varit kul mohahah... Åsså Grattis igen för att du är så duktig =D"


Sa jag att jag ska bort ikväll?
Hmm... klocktävlingen blir imorgon!

Poängberäkning för uppkommande tävling: 1p för rätt gissat årtal
                                                                                1p för rätt gissat datum
                                                                                1p för rätt gissad månad 
Alltså när den är tillverkad!!!
                                                                        
Om man gissar allt rätt så blir det 5 poäng!!! Vid annat fall 1poäng per rätt!

Lycka till :-D





Ontkraut

Ska lägga upp en klocktävling. Imorgon kanske.

Om jag inte gör det så påminn mig!!!

Det är en gissningstävling :-D

Ska gå ner nu och lägga mig, se om det går om jag ligger på nåt hårdare än sängen.. Svårt att avlasta magen dock lol

tråk kråk småk

Bläää jag är bara jobbig. Var mitt fel. Men jag kan inte låta bli att bli ledsen. Extra känslig idag också. Kände på bussen hur lite jag ville till skolan. Och när jag var där ville jag bara hem. Åkte före vi var klara. Kunde inte stanna kvar.
Vetefan vad det är nu.
Jag hade tänkt sluta vara ledsen och tråkig på msn iallafall och bara klaga här eller inte ens det kanske till slut. Men det går inte. Blää, det är inte direkt annars där ju, det är ju fortfarande jag, ingen drömvärld. Synd att det inte var det, så man bara kunde rymma från verkligheten ett litet tag.
Dumma, dumma, dumma mig. :-(
Får till och med folk att tro att jag inte gillar dom. jag är en idiot.


Testing testing

Usch vilken jobbig dag.
1) skolan
2) magen
3) NACKEN
4) halv-privat
5) bussen

Skolan: Det är så mycket vi har att läsa, kommer inte hinna, kommer inte orka kanske... Och vi har bara börjat med 2 ämnen av 9 än!! Vi får hjälpas åt så kanske det går.

Magen: Det bränner hela tiden, och så gör det ont ibland så jag tror jag ska kvävas.

Nacken: Jag har börjat ha senadrag i nacken. Först vänstra sidan, idag var det på högra också. Alltså det går inte beskriva :-S Har bara haft senadrag i fötterna och vaderna förut, men nu här, och det gör ont även efter det slutat. Blää.

Halv-privat: Läkargrejjer.. Vill inte skriva här.

Bussen: I vanliga fall tar det 1½ timme med buss från Umeå till Skellefteå, tvärtom också givetvis. Idag klev vi på som vanligt, efter 2½ (UPPREPAR: TVÅ OCH EN HALV, INTE en och en halv) timmar var vi hemma. Enda positiva var att jag somnade på bussen ett liiitet tag, har kommit in i det lite igen iallafall, lite bättre.


En annan sak jag kom på idag är att jag nog är lite kär i Linda, snygglinda, inte lebblinda. Hon är så rolig lol, det enda dumma är att hennes fula pojkvän (har inte sett honom) ska flytta upp hit till henne från Göteborg... Suck. Hoppas hon blir kär i mig istället =D
Aja nog med dagdrömmar lol.

Pratade med en jättetrevlig kille ikväll. Gary. Det var en känsla jag kände igen på nåt sätt. En bra känsla. Han brydde sig verkligen, och när jag berättade en del saker försökte han få mig att glömma dom sakerna genom att prata om annat, aaaawww. Han sa han skulle försöka skaffa msn så vi kunde prata där, hoppas han gör det. Kommer längta till hans mail hela imorgon iallafall lol...
 
Ska inte till Umeå imorgon, ska plugga här i stan. Bra det, behöver inte släpa väskan lika långt... det gör så ont i axlen ibland att jag bara vill hugga av hela armen. Fast nåt säger mig att jag nog skulle ångra det sen.

Vet redan nu att det kommer bli en sömnlös natt ett tag iallafall. Bläää.. Fast jag kommer inte få ångest tror jag :-) Önskar iallafall att det kunde laddas ner nångång avsnitten av Förhäxad lol, men det funkar inte =(
Nåväl, får göra som jag gjorde förr...

Var så glad innan idag att jag mådde bra psykiskt, helt ärligt tar jag hellre den fysiska.. Inte just det i magen för det är inte direkt smärta, det gnager bara och gör att jag inte kan tänka eller sova eller orka med nåt... Men det andra, sure!

Sen tänkte jag att det är typiskt... att när man mår bra fysiskt så mår man fan psykiskt och tvärtom som sagt....

Sen löste sig allt och jag började må fan på alla sätt lol hahahhahhahahaa

Over and out!

Just det, jag är synsk också, jag vet precis vad som kommer hända om några dagar!!! Jag är säker till 100%!

...

Skitnatt :-( mina ögon är alldeles svullna, vill inte bort idag, men vad gör man.. suck.. Fortfarande skakig. Vet inte..
Jobbigt, jobbigt...

Dessutom har jag så ont i min vänstra axel så om jag lyfter armen lite så kommer det tårar ur ögonen, så ont gör det! gaaaaah!

blääääää

blää blir så jävla ledsen =(
kan inte skriva på msn, kan inte nåt. jag blir tokig.
först funkade det ett tag igen efter allt strul, sen sluta det funka. får typ panik. jävla skit! bläääääääääääääääääääääääää
hatar detta så mycket. jag är så jävla förbannad att jag hatar. jag önskar att det inte funnits. jävla skitstövel. fy fan! bläääääää hatar detta!
jävla idiotäckel, avskyr det! blir så arg att jag gråter. bläääääääääääääääääää
sen blev det inte bättre när jag kom på en sak. Behöver prata nu ju, inte sen! NU! satan!

Onsdag

Skrev en blogg igår natt som jag inte kommer publicera har jag bestämt mig för. Too much klag typ.
  Som vanligt hatar jag blogg mer än allt annat, finns inget som gett mig så lite bra känslor.. Mycket hellre tvärtom! Mår fan lite titt som tätt. Mest beroende på att när jag läser genom den så inser jag hur negativ jag är...
Om jag fortsätter ska jag lösenordsskydda den kanske.
  Har ont i magen idag med.

Nu har jag klagat klart...

Idag ska jag inte plugga förrän klockan två. Måste dock snart fara, suck :-S

Just det, Micael ringde igår, nej i måndags, känns som det var måndag igår ju. Det var rätt läkare iallafall
:-)

Skrev ner massa tankar igår som vi tydligen ska kolla på. Blev dock inte direkt bara om maten... Aja, vi får se hur det går.

Daniel: Förlåt att jag tjatade om min familj i 1000 timmar igår och bara klagade. Tack för att du lyssnade!!!

Ravn: Förlåt att jag är irriterad och sur hela tiden. Tack för att du orkar med.

Richard: Hmm, inget att säga förlåt för till dig...

Carola: För att jag inte kunde avsätta msn-gubbarna...

Hmm, pratar inte regelbundet med så många andra...

WTC

vill skriva blogg, men tror det är lika bra jag skiter i det känns det som! ger fan =)

+++

kul kul

+++

Lol jag skrattar just nu så jag får ont i magen :-p Är skitledsen typ, fast kan inte låta bli lol
  Jag har hittat världens sämsta låt, jag fattar INTE att dom får spela den på radio, och deesutom låta det vara veckans HITVARNING lol, skulle passa som "veckans varning" lol
  Det är Linda Bengtzing och Markoolio, den är sååååååååååå låg, sååååå usel, men sååååååå rolig att jag dööööööör!!!!!!!!!
  "så allihopa håll i hatten nu.."   hahahahahahahhahahhaha så jävla sad!!!!!
 
Jaja nogtjatat :-p

Tänkte skriva en normal blogg utan att klaga...
Hmm *koncentrerar mig*

Imorgon ringer Micael min läkare, han är den bästa läkaren ever =) När jag mådde som sämst så var jag hos honom och han sa "Det kommer ordna sig ska du se" åsså blinkade han med ena ögat och det kändes som jag trodde på honom!!! Kanske han är hypnotisör..hmm...

Dagens roligaste:

Ravn only... säger:
jag är hungrig igen

Ravn only... säger:

jag kanske är gravid :-O

Det kom så spontant lol, jag trodde nästan han var allvarlig hahahaha
(Skulle inte förvåna mig om han var allvarlig dock :-p)

Jag laddar ner "Förhäxad-avsnitt"!!! Är beroende! Saknar det som fan! Har inget att se fram emot att se på tv mer =(

Nudå.... Tja, jag vet inte... Fick ett trevligt mess på qx förut, och ett trevligt på msn tidigare ikväll...

Allt suger, men jag är halvnöjd ändå, det är väl positivt?


Ego pego

Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Blir så besviken på mig att jag kan gråååååta! Jag är barnslig och elak ibland mot personer som betyder mer än allt annat för mig. Personer som får mig må bra.
  Jag önskar att jag inte var sån, önskar att jag alltid kunde tänka klart. Jag skäms. Folk är för snälla mot mig.
  Idag är det 5 minus, verkar lite mörkt ute, tror inte det dagnat helt än...
  Jag har sovit hela natten typ. Fram tills klockan var nästan 7, då vaknade jag av en anledning... Men jag somnade om igen!!!!!! Det kändes fantastiskt för mig, det har inte funnits i mina tankar att jag ska få sova så bra nånsin mer. Så händer det och jag känner mig glad på ett sätt, men jag vågar inte vara glad ända ut, för jag vet typ att det inte kommer hålla i sig.. Lika bra att inte bygga upp förväntningar tror jag.
  Men jag är iallafall glad och sååååååå tacksam att jag fått sova såhär igen. Så underbart. Trygg utan mardrömmar en hel natt, alltså jag kan börja gråta nu... Ska inte göra det dock. Ska istället försöka komma på nåt bra... hmmm...


LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALLTSÅ!!!!!!!!! Jag kan bara säga LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
PRECIS i det ögonblick min förra blogg publicerats klart fick jag ett mail av Jonas hahahahaha

Han undrade förvisso om jag tyckte han var helt oviktig som person och så för att jag inte hört av mig :-p Men han bryr sig iallafall :-O

neg neg neg

Yoyo... Läste min blogg från igår.. Kändes som jag läst den förr lol, men det stämmer ju... Ska skriva mina känslor här hade jag tänkt ju.. Om det är det min blogg är till för så är det okej att jag klagar tycker jag. Om det är nån som tycker det är jobbigt behöver man inte läsa så ofta ju.. Vet ändå inte vem som läser eller inte längre haha..
  Tog lite illa upp för en sak igår, eller ja rätt så mycket faktiskt.. Sen blev det bättre. Men jag är still ledsen för det ju, kommer aldrig gå över. Det är nästan värre än att folk är dumma medvetet. Det blir en annan känsla inom sig, en som bränner och etsar sig fast så det blir det enda man tänker på och inte kan koncentrera sig.
  Vet inte riktigt hur jag ska göra. Hade en idé för ett tag sen, men den gick i krasch, nu borde den ju funka egentligen, men jag vet inte om jag vill det längre, skulle nog känna mig ensam och övergiven.
  Kommer aldrig förstå, särskilt inte efter jag fick veta en sak.. Sa att det var samma med alla, men det var nog lögn. Det är så konstigt, samtidigt som jag är svinledsen så är det det enda som hjälper.
  Glad att det finns nåt kvar som gör det. Behöver det ju. Vet inte hur länge till bara :(

Har inte klivit upp ur sängen idag. Hade en halvjobbig natt, tänkte på massa olika saker. Dom två jobbigaste bland annat.. Men sen somnade jag :) Det skulle jag aldrig gjort annars ju...
  Vaknade av en dröm och var vaken 3 timmar, sen somnade jag vid 7 igen och sov 40 minuter ungefär. Messade Maria, sen låg jag och väntade. Skulle inte gjort det.

Kom på att jag inte pratat med Jonas sen i höstas... Saknar honom inte direkt, men vi var rätt bra vänner ett tag ju, han verkade som han brydde sig ibland iallafall, när det inte handlade om honom bara lol...

Läste ett gammalt sms från någon där jonas hälsade till mig.. därför jag tänkte på honom nu...

Allt känns rätt värdelöst för tillfället, men jag är så van vid det så det känns som vanligt ändå.

Bloggi bloff 0.0

Jaha ja, ja men jo men visst... så kan det gå.

Har pluggat klart för denna veckan nu antar jag. De har provet imorgon, och jag hoppas så det går bra. Det måste det ju!!!!
Började skratta när jag kom ner till skolan (här i stan) idag och Cynthia gav mig ett rött äpple lol... "läraren måste ju få det.." Lol...

Sen började jag skratta åt ett sms jättemycket lol så hon blev riktigt störd på mig!!!!


Vet inte riktigt hur jag mått dom senaste dagarna.. Varit hos läkare, varit trött, varit nere, varit okej... Det är lite för mycket svängningar.

Trodde jag var okej med en sak, men det var jag inte alls det märkte jag igår, men det spelar inte så stor roll. Får väl vara så då antar jag..

Det är fredag idag vilket jag inte alls har uppfattat, känns konstigt. Ska inte göra nåt ikväll, bara vara hemma, det känns skönt dock :-)

Läste Ravns receptblogg, men bara ingredienserna och jag höll på skratta ihjäl mig för att han var så dum som skrivit "2 liter whiskey" i receptet, sen var det jag som kände mig dum när jag fortsatte läsa lol
  Jag har faktiskt sett det skämtet förut, och jag tror det var på samma ställe som honom som jag läste det lol...
 
Känns som jättelängesen jag skrev blogg, men det är bara en dag sen typ. Känns rätt okej att inte skriva så mycket. Blir mest klag ändå så.
Bättre att läsa andras, för då kan man hitta världens vackraste dikter till exempel :-p

Annars händer inte så mycket kul i mitt liv.. Tänkt på en sak som nån sagt eller gjort mot mig som gör mig lite ledsen.. Men tror jag överlever... Börjar skolan på tisdag, vet inte om jag vill skaffa ett hybel längre, fast det känns jobbigt att pendla också.
 Men jag vill inte flytta från skellefteå pga att jag fått typ 10 nya vänner den här hösten som betyder mer än de vänner jag haft förut irl... Dom bryr sig om mig med.. T.ex. ringde en igår och frågade mig (givetvis om mat då) om jag var ledsen att det var därför jag knappt äter mer... Och det betydde mycket!

Vill som vara på skolan, men det kommer bli jobbigt plugga i år... Men det är mycket praktik, så jag hoppas det ska få mig att känna igen hur mycket jag älskar att undervisa. Det är även en resa till spanien vi måste göra, och jag är orolig för hur det ska kännas. Det finns två saker som hänt där som gör att jag hatar tanken på det landet, samtidigt som jag älskar språket och vill fara dit igen och kolla andra städer. Får försöka förhindra tankarna att ta över.

 Har känt det domhär dagarna nu bara när jag hjälpt dem plugga hur mycket det betyder för mig. Idag när Cy, som haft jätteeeeesstora problem med jättemycket, kunde så jävla mycket för att vi pluggat och jag sagt hur hon ska plugga och på vad och hur mycket osv så började jag nästan gråta, vi tog igen en hel termin på en vecka, det skulle betyda så mycket för mitt självförtroende om hon klarar provet i morgon, men jag har ändå känt lyckan av att kunnat lära ut något. Hoppas så att jag varit till hjälp. Ååh känner mig så fånig, men som jag sagt innan så bestämde jag mig i 4an att bli lärare och nu är det 8:e ÅRET jag vill bli spanskalärare! Det är rätt länge tror jag för att vara 20 år.. Alla andra i min  klass är inte ens säkra att lärare är det dom vill, jag kan inte tänka mig nåt annat, det finns inget annat :-S Lite skrämmande egentligen. 
  Undrar om jag blir en bra lärare :-s Víll ju det, men jag vet inte...

Glad att jag kunde sova så pass bra inatt =) Det har gjort att jag orkat med dagen idag, fast jag är ledsen och ganska uppriven. Men det har gått bra, och jag ska inte låta dethär sätta sig fast i mig nu.

2007 ska helt enkelt bli bättre än 2006 :-)


svag/stark/mittemellan

Hmm, jag somnade halv sex typ... skulle upp kl.6.... Hade nog kunnat sova längre ju damn it! Aja, får sova lite nu om jag orkar..
  Var hos läkaren. Han gjorde en vanlig undersökning.. "Bla bla bla... hmm du har gått ner i vikt... bla bla bla... har du ätit mindre än vanligt?"

NEJ FARBROR DOKTORN JAG HAR ÄTIT SOM EN HÄST OCH PÅ GRUND AV DETTA HAR JAG GÅTT NER 6 KILO SEN SIST!!!!!!!!!

Jävla dum.


Han tyckte jag andades konstigt också eller nåt... Antar att han var full...

Ialf han sa att jag skulle äta mer (tack för tipset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) sen ringde han och ordnade tid hos min läkare på psyk... Vete fan om jag tror dom kan hjälpa mig, bättre att ge mig fan på att klara det själv kanske.

  Nån som tror jag är stark nog att göra det?


tisdag???

Hallå!
Det är jag här.
... som vanligt då...

Varit på Stigs idag och hjälpte maria lite, cynthia kom inte 0.0

Åsa kom dit. Jag och Åsa har inte träffats sen september.. hon fyller år i oktober och jag har still hennes present hemma i mitt rum här...
har inte köpt julklapp till henne heller, vilket hon hade gjort till mig. Får göra det.
Kändes bra att träffa henne igen. Kändes inte som flera månader sen. Alla rättegångar och skit är över nu och hon fick skadestånd.. WAY too jävla lite, men jag vet att det var en liten tröst för henne att nån äntligen trodde på henne. Många i deras närhet som typ brutit kontakten. Jag skulle kunna skälla ut dom inför alla människor på torget om så vore! Dom har inte en jävla aning om att det finns vissa saker man inte kan ljuga om.
Hoppas iallafall att det blir lite lättare för henne nu.
Många frågetecken som klarnat för mig nu efter detta iallafall. =(
 
Imorgon ska jag (har bestämt mig nu) till läkaren. Känns lite nervöst.
Berättade för nån varför jag känner som jag känner och hur det känns... Nu behöver jag iallafall inte oroa mig för att bli missförstådd, sen om det uppfattas som konstigt ger jag fullständigt fan i.

Försöker att inte bry mig om en sak, men det är svårt, tar åt mig jättemycket ju och det bränner. Men jag har inte gjort nåt iallafall pga det och för mig är det ett stort steg :) och det räknas väl??

Ibland önskar man att man inte visste vad man betydde nånsin. Varken om det var mycket eller lite, om man inte vetat hade det aldrig känts svårt.
  Det är så många som skiter i hur jag mår nu, jag har alltid brytt mig om dem så gott jag kunnat. Har gett alldeles för mycket. Antar att jag får försöka sluta med det... T.ex. idag sa maria "det är helt otroligt att du hjälper oss istället för att plugga det du ska"... Har alltid varit sån, och vete fan om det är en bra egenskap... för hur ego det än låter förväntar jag mig nåt tillbaka ibland. Och det känner jag inte alltid att jag får. Rätt sällan iallafall. Eller folk försöker ett liiiiiiiiiiiiiiiiiitet tag, kan handla om minuter, sen ger dom upp. (observera nu alla att jag pratar om i riktiga livet, i verkligheten...)
  Mår dåligt över det och dels detta med. Trodde det gick släppa, men det går fan inte. 
 
Just det.. Nån som minns att jag berättat om den killen som typ "mobbat" mig sen han gick tredje klass och aldrig slutat? (jag gick fyran) Idag på bussen hem satt han och kastade tobak på mig.. Kul kul...

Önskar så det fanns tidsmaskiner. Då skulle jag resa tillbaka till 1800-talet och aldrig mer återvända till den här hemska tiden...
  GUUUD jag kan bara tänka mig hur lycklig man måste varit bara för 40 år sedan kanske. Iallafall här i Sverige... Jag hatar verkligen denna utveckling. Suck. 
I wish I was a punkrocker with flowers in my hair..... WELL, actually I do! Skulle varit grymt skönt! 

*lovar (så gott jag kan)* att skriva en positiv blogg ikväll. 


nu

Usch.. Är så där nervöst orolig idag. Brukar bli så.

Fick en sak nu på morgonen som inte var kul..

Far iväg nu.


Outside the linje

Har varit en halverst bra och halverst dålig kväll.
Tänkt mycket på en sak som jag inte tänkt på ett tag, som inte är sådär hemsk, fast ledsam ändå.
Har varit ledsen och kände mig ensam. Men det var min dumma hjärna som vanligt. Ångrar som fan en sak nu...
Dumma jag =(
Ska till stan och plugga med C och M imorgon, hoppas dom klarar provet på lördag, annars måste jag hjälpa dom mer sen. Vilket är helt okej ju, roligt när jag kan vara till nån hjälp (vilket jag känner att jag inte direkt är nu, jag hade nog bara tur som klarade provet... massa saker jag inte fattar... Finns 10000 saker inom grammatiken...). Iallafall får dom inte fortsätta till våren om dom inte klarar denna tentan, grammatiken måste ingå i dom 15 poäng man måste klarat av 20 p. En termin är 20 poäng... Grammatiken är på 5 poäng... Jag har klarat 18 poäng. Har en litteratur-tenta jag inte gjort än, har inte hunnit plugga för jag vill hjälpa dom, och så ska jag skriva om en uppsats till C så den blir rätt. Vill inte att dom ska känna panik :-( Jag vet hur jobbigt det är.
  Blev så glad för en sak. Det värmde så otroligt mycket. Och jag hoppas jag kan sova inatt. Vet inte. Får se som vanligt... Igår minns jag inte ens hur jag sov :-S Men har varit hyfsat pigg idag så några sekunder blev det nog lol...

Har tänkt på Elliot hela kvällen ( nej ravn, det är inte ett hemskt namn, det passar på honom så mycket!!!) Han var så gullig när han satt i mitt knä och dregglade idag lol...Och saaaaaatiken så jäkla stark han var. Körde in fingrarna i min hand, gjorde nästan ont :-O Han är 4 månader lol...
 Jag har blivit så barntokig på sistone. Borde kanske inte tänka på det, men vem fan vill hålla sig till alla normer :-S Om jag skulle vänta tills typ 30 innan jag skaffar barn är det lika bra att låta bli känns det som...

Det som gör en människa intressant är om hon gått utanför den redan utritade linjen. Det är då man lär sig saker. Det är då man är smart!

Jag älskar såna personer!

:(

fuck

morning

Idag önskar jag bara en sak!!!
Eller okej... två kanske. Men jag får försöka att inte tänka på det ju.

Hade velat bort från en sak, men antar att jag inte kan eller får... (Låter mer drastiskt än vad det är!!!) Får försöka va okej med det med då..

Kom på att jag behöver nåt att se fram emot.. Normalt sett borde jag se fram emot en sak som kommer nu i vår, men jag gör inte det direkt... Snarare tvärtom faktiskt.

Det är mörkt ute och jag är så törstig att jag håller på dö..

Somnade som en fisk inatt. Hade så ont i huvet att jag höll på sprängas, bättre nu!
Och min dator är sjuk i huvet igen. Har ett virus som gör att det startar om stup i kvarten och jag kan inte kolla mina bilder från bluetooth-mappen, och inte kan jag komma ut på alla sidor heller... suck..

Hoppas det blir en ok dag iallafall.

Mest positivt på länge?????

Hej alla bloggläsare...

Svimma inte nu! Men jag har haft en gaanska okej dag :-O Sov inget förra natten, men somnade imorse, och jag har sovit några timmar på eftermiddagen med :-p Ganska utsövd för att vara jag.

Ätit en parisare ikväll (som en hamburgare fast med korv istället för biff...) som jag behållit kan man säga haha :-p

Några saker som vanligt som jag är ledsen över och rädd för. Kommer nog aldrig gå bort, men jag får acceptera det kanske.

Försöker verkligen fokusera på att må bra, eller iallafall bättre än vanligt. För några dagar sen var det hemskt, då ville jag bara bort, nu känner jag nog att jag orkar kämpa lite iallafall =) Det är rätt skönt.

Jag brukar ha några upperioder ibland. Dom brukar iofs gå ner lika fort så jag hoppas inte direkt på nåt, men det är härligt ändå att inte vara riktigt på botten :-)

Så glad för en sak en kompis berättade för mig idag.
Ledsen för en sak en kompis berättade för mig också =( Men det goda måste väl få väga starkare ibland??? Eller?

Önskar jag orkade mer, då skulle jag finnas överallt, men just nu finns jag ingenstans lol

Har lite ont i huvet nu som jag tänkte försöka kurera nu...

Kram på alla!!!

Halvglad blogg :-)

Har pratat med ravn om mina ätproblem, och sovproblem också för den delen. Han fick mig inse massa saker. Han är duktig på sånt.
Tror jag kommer måsta söka hjälp för det. Känns inte så kul och jag kommer inte vilja ta sömnpiller. Hoppas det finns nåt annat sätt.
Kom på att jag äter rätt mycket godis, det enda jag inte spyr av typ.. Kan proppa i mig massor när jag är ledsen, typ en hel zoo-påse på en kväll :-S
Vanlig mat kan jag inte äta, för alltid när jag äter börjar jag tänka på alla tråkiga saker som hänt och min mage låser sig typ... Om jag tvingar i mig mer kommer det ändå upp sen. Suck, jag känner mig så patetisk.
Men jag har iallafall fått några klarheter, tack Ravn!

Förut idag försökte jag komma på något positivt som hänt. Vill inte bara skriva negativt jämt, det blir jobbigt för andra att läsa om, och det är jobbigt för mig med att bara tänka på dom sakerna..
Jag kom på två ganska stora saker för mig...
Det har varit ett tag nu när jag dragit mig från att duscha, tyckt det varit läskigt och inte vågat gå in i duschen typ :-S Jag vet att det låter sjukt, men det är rätt logiskt ändå, jag lovar.
Idag gick jag dit efter jag steg upp ur sängen, direkt. Och det gick så bra. Stod där säkert en halvtimme. Åsså höll jag på dö på kuppen :-p
Det är den andra saken som går lite bättre nu. Och det är skönt att det känns bättre med det. Vill inte skriva om det här bara...

Jag är rädd att erkänna när saker känns bättre, för oftast blir det förstört dagen efter direkt jag sagt det, men nu ska jag inte släppa direkt nån dum tanke kommer in i huvet, jag ska kämpa istället.

Nu ska jag gå ner och skriva med mina nya pennor lol

slutar blogga?

jag vet inte mer. vet inte vad som kommer hända nu.
jag är rädd.
nån fick mig att inse att andra skulle bli ledsna och att nån kan tro det är deras fel.
det är inte så ju. jag vill inte mer bara. orkar inte.. och såhär verkligt har det aldrig varit.
jag har klarat det mesta innan, men det börjar vara för mycket nu. jag tänker på en del saker hela tiden, och dessutom tar jag allt så personligt. det funkar inte. det är mitt fel och ingen annans. jag är ledsen rakt igenom nu.
jag ska försöka klara det. mer kan jag inte göra.

Torsdag

Tänkte skriva "Direkt jag vaknade imorse..." fast... jag sov ju inte så jag vaknade ju inte lol... Iallafall, jag tvättade ansiktet osv.. och ringde Maria direkt för att höra om hon inte skulle behöva hjälp att plugga idag.. Var tvungen komma bort härifrån efter den natten...
Det behövde hon.. Så vi träffades där på skolan i skellefteå. Det första hon sa när hon såg mig var "äter du inget längre?" Joo svarade jag... Jag har aldrig fått så mycket kommentarer om mitt utseende som nu... Sen hände samma sak. Vi skulle på lunch hos mormor (som igår sa att hon önskade att hon får leva tills jag hittat en tjej... Hon sa också igår att min kusin sett mig på nyårsafton och att vi pratat, vilket jag svarade "nej" på, fast det hade vi tydligen *rodnar* Jag var full...)  Jag var hungrig när vi kom dit, så jag tänkte, om jag skyndar mig och äter allt hinner jag kanske inte börja må dåligt... Det funkade inte lol... Mår dåligt än... Eller det smärtar som också, jaja klag klag...
Iallafall kom min morbor dit just när vi ätit klart och han sa "Vafan ät mer, du syns knappt, har du 'bullen min' vafan heter det (han menade bullemi) Äh anorexia"... Nää svarade jag då också... Honestly vet jag inte.
Iallafall så är jag hemma nu och om mamma får mer vatten på sin kvarn kommer hon anttagligen skjutsa mig till akuten för att operera in mat!!!

Slutklaget: Min tunga var okej imorse gjorde inte så ont, men det blev värre... Och nu är det jätteont och rött... Och jag håller på få en vagel i ögat så om jag blinkar gör det så ont att det känns som nån sticker in en knappnål, eller kanske till och med en stoppnål...


Nu mindre klag:


Daniel håller på lära sig spanska. Jag är hans hjälplärare typ... Inte så bra sådan eftersom jag inte kan allt :-p Och det får jag veta titt som tätt lol

Han är jätteduktig ju det ska jag inte sticka under stolen med!!! Fattar inte var han snappat upp så mycket. Han lär sig jättefort också!!
Han bad mig skriva i min blogg hur duktig han var lol. Det tyckte jag var gulligt lol..

Han är ju duktig, så jag kan skriva det utan dåligt samvete :-p Slår vad om att han en dag står där som spanskalärare :-p Och snor mitt jobb :-O *Avslutar mitt jobb som hjälplärare till honom*  Shit att jag inte tänkte på det innan 0.0 Díos mio!!!!

Just det, påminn mig innan klockan tolv att skriva ett recept! Jätteviktigt! Om jag glömmer det kommer jag bli jätteledsen!!!!!


hide

Det här var nåt bland det värsta jag varit med om :-s Hela jävla natten. Utom en timma kanske när jag somnade på toa för att vakna av ångesten... Var helt jävlart övertygad om att jag skulle dö.. Visste inte vad jag skulle göra. Kunde fan inte tänka :-s Det får int hända igen... Har typ varit okej en halvtimme nu... Gud, jag är helt skakis.
  Tror inte jag ska fortsätta skriva på det där. Det hjälpte inte! Snarare tvärtom.
Ska försöka hålla mig undan idag. Gömma mig. Känns konstigt och läskigt, men det blir nog bäst så. Är trött, rädd och grinig nu och kommer knappast somna.
Förlåt att jag skrev hela tiden. Läste igenom nu. Blää =(

Someone

Allt känns värdelöst. Mår blä.
Är så jävla ledsen hela tiden. Önskar det fanns nån jag kunde gråta ut hos. Men jag har ingen sån person i mitt liv tror jag. Så jag får gråta själv. Och bli en pina för andra...kul..
Jag har typ gråtit sönder mina ögon. Det svider när jag gråter. Och det syns. Dom är alldeles svullna hela tiden. Inte så längesen mamma undrade varför jag hade en blåtira.. Maria undrade idag varför jag hade så röda ögon. Men jag gnider sönder. Därför det blir så. Vill inte mer. Vill verkligen inte mer.
Trodde att det löst sig för ett tag sen. Det har inte det. Tror det är värre än nånsin nu. Jag vet inte hur jag ska förklara hur lite jag orkar. Hur ledsen jag är och blir mer och mer. *Tystnad*
Trodde på en sak, men ett märke gör ingen skillnad. Blir egentligen bara värre.

Jag hade tänkt att idag när min blogg fyller ett år skulle bli den sista dagen jag skrev i den. Daniel tyckte jag skulle skriva mindre bara..
Jag borde skriva mindre, då blir jag inte lika ledsen varje gång.
Jag borde läsa mindre också. Och lita mindre på människor runtomkring mig. Vad jag än gör kommer jag aldrig få nåt tillbaka. (pratar irl)

Jag är ju inte sur på nån, det verkar bara så. Och jag hatar det, för jag vet att saker blir värre då. Vet att det gör att ingen vill prata med mig, jag är inte dum..
Men jag är svag nu. Jag har väl varit det rätt länge, men det är värre än vanligt.

Jag fick en jättefin sommartanke idag. Totalt lugn blev det i mig när jag tänkte den. Samtidigt som det är en fin tanke blir jag rädd av att tänka den.

Jag är rädd för att vara såhär sjuk, och jag är rädd för att bli frisk.

All I need is someone who cares about me. Inget mer, inget mindre.

Förlåt alla att jag är så tråkig mot er.

Virus

Jag var ner idag och hjälpte Maria plugga. Jag var så trött. Och rätt upprörd och ledsen också, men jag höll masken. Orkade inte vänta tills Cynthia kom dock..

Iallafall, om nån läste min blogg imorse skrev jag om blåsor på tungan... Det gör sååå ont. Nästan direkt jag och Maria träffades sa hon att hon hade så ont i munnen. Hon och hennes man hade båda det. Dom hade varit till läkaren. Också blåsor på tungan.. Det är ett virus som går. Och det finns inget mot det så man får vänta tills det går över. Dom haft det över en vecka. Och det blir bara värre och värre. Kinderna blir också ömma och läpparna röda. Jippi!

Jag har inte ens hånglat med nån.. Sen håller jag på få ont i halsen med. Suck!


Yey

Jippi jag är fri igen =)

hjälp

Jag är så orolig att jag håller på dö bläääääääää

Det här är en av dom jobbigaste nätterna på länge. Och jag hade inte tänkt säga nåt, men jag gjorde det. Och nu är jag orolig därför. Jag vill inte att nån missuppfattat. Gud, just nu hatar jag migsjälv, men jag hoppas så att det inte är det det handlar om.

Har typ gråtit ett dygn nu utan att sluta, jag vet varför. Fast jag vet inte vad jag ska göra.
Måste få prata.
Jag är törstig, och hungrig. Men inget stannar kvar. Och jag har fortfarande feber, vilket är helt stört eftersom jag ska bort kanske.. Och jag har typ 100 blåsor på tungan som gör så ont att jag knappt kan prata.

Blää låt mig missuppfattat. snälla

Sleazy

Jobbig kväll igen. Dumma tankar. Dumma sjukdomar också. Och dumma ledsamhet.

Jag har en idé.. Kan inte alla få vara glada för en gångs skull?
Antar att det är för mycket begärt, omöjligt kanske. Men drömma får man. Och man måste ha drömmar och mål för att orka.
Jag har inte många drömmar. Och målen jag haft vet jag inte om jag har heller. Tvivlar så mycket på vad jag vill eller inte nu. Jobbigt.

Jag har feber. Det är mycket för att vara jag. Det känns sådär som jag har massa tegelstenar på huvet så jag inte kan gå upprätt.

Funderar på att söka till Idol år lol... Nåt måste för fan hända om jag ska orka mer! Varför inte förnedra sig inför miljoner människor?? Då har jag iallafall en anledning att må som jag gör hah!

Eller så gör jag som vanligt. Kollar bara...

Pratade med Paul litegrann... Saknar vårt käbbel! Det var kul.. Och jag kunde va rolig.. at least så skrattade dom åt mig...

Fått reda på idag att sleezy egentligen stavas sleazy... Logiskt..

Jag vill se "Absolutely fabulous"!!!!! Men det går inte mer =(

Mina ögon känns blääää........ Orkar inte bli förkyld nu också... Måste va stark!

Min idé jag fick går sådär faktiskt... Gjorde lite i den idag med, men det kommer inte bli varje dag tror jag tyvärr.

Imorgon ska jag hjälpa folk att plugga. Undrar hur jag ska klara det då.. Måste tvätta håret iallafall.


Snart ett år..

Kollade just gamla bloggar. Min blogg är inte ens ett år. Den fjärde januari 2006 startade jag den. Idag är det den andra januari 2007.
I övermorgon fyller du ett år bloggen. Funderar på att skriva mitt allra sista inlägg här då. Ett år fyllt av kärlek och sorg. Du har fått ta del av alla tankar. Jag har aldrig varit helt positiv. Men jag har iallafall inte varit bitter jämt.
När jag började mitt bloggande skrev jag mest om ravn, vilket kanske är förståeligt! hehe. Jag har läst några inlägg från förra januari. Jag vågar inte läsa längre fram i tiden. Vill inte. Vill bara radera dom månaderna efter mars, efter mitten av mars när allt började gå utför, och efter 28 mars när du gjorde slut. Efter det är det bara smärta i min blogg. Inte bara för att du gjorde slut förstås! Men helhjärtat efter det har jag nog inte skrivit nån blogg där jag känner att jag mått helt bra..
Jag vill släppa allt, alla minnen, allt. Men det är så svårt. Tror inte jag klarar det. Jag vet inte vad jag vill.

Det är världens vackraste ute. Himlen är rosa och lila bakom snötäckta träd och fullmånen lyser över träden och det har börjat skymma liiite. Ska försöka ta ett kort.

tråkigt

Har inte varit nån vidare bra dag idag. Började tidigt med att jag kände mig dissad, vilket gjorde att jag inte var vidare trevlig hela tiden antar jag. Förlåt.
Det har känts så hela dagen. Dels för att jag hatar förändringar. Sen för att jag hatar när folk inte litar på mig. För hela mitt liv har jag typ fått höra hur pålitlig jag är. Lärarna berättade typ hemligheter för mig redan när jag gick 4an för dom visste att jag aldrig skulle säga nåt... Min självbild har rasat till under botten det senaste året, och när dom få positiva saker jag kan tänka om mig själv försvinner blir jag förtvivlad, särskilt om jag har en del i det också. Jag vet att jag svikit många. Men det verkar som folk tror det är med flit, att jag vill såra. Jag vill ju inte det :-(
Kanske bryr jag mig  för mycket om alla, jag mår dåligt när andra mår dåligt.. Har fått rådet att sluta bry mig flera gånger. Dels för min egen skull och dels för att jag inte får nåt tillbaka. 
  Det stämmer till en viss del. Jag får inte så mycket längre, men jag ger inte så mycket heller, fast det utesluter inte att jag önskar att alla mådde bättre eller att jag inte skulle må dåligt för deras skull, för det gör jag. Hela tiden. Och det är inget jag vill bli tackad för. Det är inte det det handlar om. Det enda jag ber om är en ny chans att visa vem jag är och vad jag står för. Att vara bra på lyssna och vara nån man kan lita på har alltid varit dom enda positiva egenskaperna jag tänkt om mig själv, alltid!
  Jag mår inte särskilt bra nu, därför orkar jag inte bara lyssna längre utan säger jätteofta rakt ut vad jag tycker, fast jag borde knipit käft. Jag blir så hemskt lätt sårad och irriterad. Bara ett fel ord kan få mig att börja gråta i timmar. Och jag vet inte om nån kan förstå det, och jag kräver inte det egentligen heller, men jag vill att folk inte tror att jag är bitchig med dom för att det är kul.
  Många har svikt mig och ljugit för mig, men jag har alltid förlåtit eller gömt under ytan hur det får mig att känna mig. Vet inte om jag orkar det mer. Jag vill bara ha det lugnt. Jag vill ha nån jag kan lita på mer än allt. Och som kan lita på mig tillbaka.
Det känns som vad jag än säger, gör eller skriver blir fel nu. Jag har försökt dra mig undan. Men jag kan inte.
Har tänkt att det skulle vara lättast att bara välja, men det går inte. Därför kommer nån annan få välja åt mig. Det är det enda rättvisa. Jag vet inte om det är det jag vill eller om det är för att det är lättast.. Men jag orkar inte mer, det börjar vara för mycket, jag kan inte komma djupare under ytan nu. Jag måste försöka ta mig ovanför ytan igen innan det är för sent, och kan jag ta med nån på vägen är det bara positivt.

Det här är den jobbigaste blogg jag skrivit på länge, och allvarligt talat vet jag inte om jag tycker att bloggandet är en bra idé... Det har gjort många sår i mig, och inte bara mig heller. Ofta vet man inte vad folk menar heller och då börjar tankarna rulla och såren blir större och tveksamheten tar över. Det hade varit lättare om jag aldrig börjat blogga eller läsa andras. För nu är jag fast, och även om det kan vara roligt ibland, eller rätt ofta, är det många sår som aldrig kommer läka som orsakats av den. Och det är sorgligt.

Jag önskar att alla fick må bra och att alla kom överens. Jag önskar att nån förstod mig, och att alla hade nån som förstod dem också. Men det kanske är dags att börja ta tillvara på sig själv också. Kanske är dags att visa att man existerar ensjälv också, inte bara är en luftbubbla man kan driva med hur mycket som helst utan några jobbiga känslor.

Jag vet inte. Jag har sagt det förut också. Men nu kanske det är dags på allvar. Nytt år, nya tankar..
Kan man tänka så? Jag tror det. Det är dags att visa vem man är! Våga ta plats T! Våga det. Det kan knappast bli värre än det redan är, eller?
Ååh, jag önskar att jag inte var så feg och sökte stöd hela tiden. Jag är en liten baby. En gnällig bebis!








Ankan

Denna historia fick mig att tänka på en person. Personen i fråga skulle vara ankan...

En anka går in i en bar och frågar bartendern: Har du bröd?
Bartendern: Nej.
Ankan: Har du bröd?
Bartendern: Nej.
Ankan: Har du bröd?
Bartendern: Nej, vi har inget bröd
Ankan: Har du bröd?
Bartendern: Nej vi har inget jävla bröd här!
Ankan: Har du bröd?
Bartendern: Nej! Är du döv eller? Vi har inget jävla bröd här!
Frågar du om jag har bröd en gång till
så spikar jag fast din jävla näbb i
bardisken din irriterande jävel!
Ankan: Har du spik?
Bartendern: Nej.
Ankan: Har du bröd?

galen

Jag har så jävla spytråkigt att jag kan gråta. Mm jag har gråtit också.. Så jävla orättvist! Jag är såååååååååååååååååååååå ledsen!
Blä.. Slutklagat..

Skriver väl blogg istället för att inte göra nånting då.. antar att man får bästa svaren då. nåt iallafall..

Fick en jättebra idé innan idag. Vet inte om den är så bra längre. Vet inte om jag orkar engagera mig i det. Varje dag som... Aja vi får se. Kommer säkert inte ens att uppskattas.

I wish that you were ugly, then it wouldn't be so hard... *sjunger*

Det är mörkt ute. Tråkigt det med.

JAG HATAR ATT VETA! Börjar fundera på idén jag fick i förrgår istället lol...

Jag vill vara i Skåne nu. Det är storm där. Enligt nyheterna kommer det bli orkan... en ny "Gudrun"... *fnissar åt min mamma*

Om nu nån tror att jag brukar fnissa i verkliga livet är det fel. Jag brukar inte fnissa.

Nu orkar jag inte skriva mer.
Orkar inte ett jävla nå mer just nu. Ska nog gråta iallafall. Känns som det roligaste som kan hända nu...

aja whatever

Happy New Year people!

Yo!

Nytt år.. nya händelser. Kan knappast bli ett värre år än förra, men inte ett bättre heller. Jag ser tillbaka på 2006 med hatkärlek.

Kom att tänka på att nu måste man ställa om så man skriver "2007" och inte "2006", men ärligt talat är der inte så ofta jag skriver året...

Jag lyssnar på en skiva om och om igen nu. Den växer!

Igår var jag på fest! (Det var nyårsafton...) Det var jätteroligt! Roligaste festen jag varit på med alla. Det slog mig igen att jag har flest tjejkompisar.. Men det spelar inte så stor roll. Dom är ju snälla, och Hanna tycker det är roligt att jag är bög lol... Aja vi får se om den saken...

Jag blev full rätt tidigt. Och allvarligt talat har jag några minnesluckor... Eller bitar som är mer otydliga än andra... Inte så att jag inte minns alls! Men jag vet inte vem jag åkte med hem till Linda igen... Krille var jättefull btw.. han låg kvar i hennes säng hela kvällen, han skålade inte ens in nya året :-p Och han följde inte med ut på krogen!!!


Dibo hette en hund som var där. Han var såååå söt! Han var med mig hela kvällen. Runt mina ben och gosade lol.. Imorse hoppade han upp i sängen och gav mig en puss :-p Sen sov vi där ett tag..

Mitt hår blev stylat av frisörhanna.. Kändes bra. För jag hade  klippt mig på kvällen innan vi skulle fara va, menurtunningssaxen fastnade :-p Så jag drog som fan och stora tussar lossnade från peruken lol... Inte så snyggt :-p Men idag känns det jätteskönt.

Har träningsvärk i magen och mår liiiite illa, men jag överlever.

Måste börja läsa böckerna till tentan om 10 dagar. Undrar om jag klarar den. Jag vet inte. Den är nog inte så svår! Däremot vet jag inte om jag kommer klara denhär spanska kursen som börjar i vår :-S Är rätt nervös faktiskt. Kommer inte orka plugga, och jag kommer inte kunna flyta med bara längre...
Vi får se hur det blir.

I värsta fall flyr jag.