Oj vad ofta :-O

Skriver blogg igen :-O Sitter vid dator pa skolan! Just gjort mitt prov... inte sa smart att va ute till sa sent igar, och absolut inte smart att dricka visade det sig idag :-p

Igar när jag skulle ga hem trodde jag att jag skulle svimma knall och fall, fast jag skärpte mig, jag skärpte mig verkligen. Tänkte andra tankar, försökte hitta förklaringar. Tillslut var jag ända tvungen messa dig. Tack för att du försökte lugna mig!

Hänt en gang förut att nan följt efter mig, men da var Ciaran och Karen med sa da gjorde det inte nat, da visste jag ju inte ens om det var mig han följde. Nu var jag själv sa det var rätt uppenbart för mig att det var mig han följde.... Kunde inte sova nat nästan inatt och vaknade pga en mardröm. Hursomhelst är det liiiite bättre nu, ville bara säga det :-) Vill skriva nat positivt nan gang ^^

Kram pa alla, just det! ALLA! :-)

Ps. saknar mina smileysar pa msn, kommer fa tillbaka dom nästa vecka ju :-OOO Fast min jä*la J-tangent fungerar fortfarande inte jue blä pa den :-9 Ds.

hemma?

Gaah, jag tänkte skriva, men nu vet jag inte vad jag ska skriva! Kanske bäst att inte skriva nat da??

Ska snart hem :-O 4 manader gick 5 ganger fortare än vad jag trodde det skulle göra!!! Usch lite läskigt!
Kan i ärlighetens namn inte säga att jag skulle fa en bra tid här och det fick jag verkligen inte heller! Ska försöka se bara dom positiva. Har träffat människor här som jag i ärlighetens namn älskar mer än dom som jag varit med en miljard ganger mer innan! vill inte hem pga det! Men det skulle inte funka att stanna heller. Suck! Igarkväll blev en skitkväll för mig. Vet inte varför. Sa nat till nan och efter det hade jag sa daligt samvete att det gjorde ont. Tänkte pa det idag igen och insag att jag egentligen inte sagt nat fel. Även om jag fortfaranade har daligt samvete :-S Wierd man kan vara.

Känner mig sarad idag, vet inte varför. Ingen som gjort nat direkt för att jag ska behöva känna mig sa, men tydligen ska jag ha en dag av varje känsla.. arg..rädd (skräcklsagen rättare sagt..) lessen.. daligt samvete... Hmm undrar när dom bra känslorna börjar? Snart kan man hoppas :-)

Dom vill jag ska komma dit i jul. GUd vad jag skulle vilja det, men det kostar säkert för mycket, för gud vad jag har slösat pengar här :-O Det är sa jag inte kan tro det!! Fyyyyyyy!!!!
  Vet inte om jag är kär, tror inte det. Var bara ett tag det kändes sa bra. Kankse var min hjärna som ville att jag skulle ma bra ett tag.. Dom fragade ju till och med varför jag gick omkring och va glad, dom kände inte igen mig :-p lol Föredrar det faktiskt.
Vart var jag? Just ja.. jag kanske inte är kär, men jag kommer inte att sakna nan mer än vad jag kommer sakna honom bläää :-( Jag är nog liite kär iallafall :-p Har tillochmed tänkt pa hur det skulle va att kyssa han, utan att jag börja ma illa :-O Med henne var det en annan sak, inte rädd för den typen av känslor.. heterokänslor haha.. Men jag är inte intresserad av henne pa det sättet ända nu sa..
DÄREMOT vill jag undra varför i hela fridens tider alla tjejer (som jag inte är intresserade av) stöter pa mig :-S Ska aldrig mer ga ut lol... Hmm där ljög jag, för jag ska nog ut ikväll för det är alla amerikaners sista torsdag.. min med jue... Imorgon ska jag ocksa ut, avskedsmiddag för mig :-)  (Hoppas inga av amerikanerna kommer med :-S... )

Dumt att ga ut ikväll!!!! Har prov imorgon och har inte pluggat nat alls!! Jo igar!!!! Och det jag pluggade igar var saklart nat som inte kommer komma med pa provet gaaah!!
Bara att inse att det inte blir 99% pa det här provet :-p Det är nog det som pressar mig, alla lärare tror jag kommer fa ett bra resultat, men det tror inte jag.. Egentligen bryr jag mig ju inte men men... Suck, snart Är jag hemma. Hemma... hemma... hemma???????????????

What the hell

Loggade in för att kolla hur mycket pengar jag har kvar pa kontot. Första gangen sprayailen betett sig sa. Jag kunde logga in, kunde klicka pa "läs epost" men kom inte in alls :-S Hade redan loggat in pa msn. Där nere i reklamen star det "Röda sidorna" Brukar aldrig kolla där nere. Nu gjorde jag. Det första ordet som kommer fram är det jag inte tänkt pa pa rätt länge nu. Ett enda ord. Precis som nan ville att jag skulle logga in nu, gjorde sa att jag inte kunde kolla mina mail, ville bara att jag skulle se det ordet för att jag skulle börja ma daligt. Tack sa jävla mycket, precis vad jag behövde! Nat mer att tänka pa sa jag kunde bli lite mer lessen. Men varför inte :-) Det är väl bara rätt at mig. Ibland undrar jag om det är nat fel pa mig som gör att jag maste bli nertrampad, satt pa och vara allmänt hatad av alla krafter som finns i den här världen.

Skulle inte skriva blogg nu egentligen, men eftersom ingen är pa msn, eller jag inte kan kolla mailen (gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh) sa kan jag lika gärna göra det.
Klaga lite mera va >:-|

Tror det var i förrgar. Hade, eller har väl fortfarande- har vart sa ett tag nu, en downperiod. Det är nog som du säger, alla har det ibland!! det vet jag jue, men varför just nu? Det är som att dom kommer när jag behöver dom som minst! Hur som helst var det i förrgar som alla trodde att det var nat jättestort fel med mig heh. Varför, jag som trodde jag dolde det sa bra. Tydligen inte, för pa kvällen sa Gemma (den tredje som ville veta vad som var fel med mig nu...) "Du kommer alltid in och säger att allt är bra, men vi märker att nat är fel, vi är oroliga jue" Hon brydde sej verkligen. Hon är sa fin :-) Jenny trodde att det var pga Paul. Hon laste ut oss pa balkongen sa han kunde be om ursäkt haha.. Hon ville vi skulle prata. Mmm jag var sur pa honom den dagen. Pratade inte med honom pa morgonen, tittade bort när jag sag han. Han var orolig, hade pratat med dom om det när han kom hem. Men jag var bara trött pa alla skämt. Jag tycker egentligen det är skitkul. Det är precis min typ av humor, men just nu känner jag mig som världens trakigaste skit. Tar allt personlig och blir typ sarad. Och ibland orkar jag bara inte dölja det. Det var nog inte just själva saken att han slog mej med skorna som gjorde mig sur, bara det att den sista personen som slog mig var.. Men jag riktade typ all min ilska mot Paul istället. Det var lättare jue. Va sur pa nan jag vagar prata med.
Gaah maste skärpa mig, har bara 2 veckor kvar. Mindre :-((((

Pratade  med Jenny i söndags (var det söndag??) lol. Vi skulle ga in och se spanienmatchen pa Huskies men det var packad sa dom andra gick in och vi gick och satte oss utanför kyrkan istället. :-) Det var första gangen hon undrade om det var nat jag ville prata  om lol.. Hon fragade om jag tänkt pa att kyssa Paul, om ajg gillade han osv haha.. Hon sa att hon trodde att han va gay och att han bara inte ville erkänna det.
Jag sa att jag tänkt pa det :-O Sen fraga hon om jag tánkt pa sex och da börja jag tjura :-S Hatar att prata om det!!!! Jag skrek typ nej. Maste tyckt jag var helt konstig. Men vi fortsatte prata. Skyllde pa min religion... Min religion är PROTESTANTISM inte kristendom, bara sa alla vet lol.. Guuud jag har aldrig mött nan som hon. "Ni protestanter..."  Katoliker- protestanter... Irländare- britter... Well I get her... kind of!

Hursomhelst sa fortsatte vi prata om Paul och hon bara "ni skulle va ett fint par". Vet inte, men det värmde inom mig :-) Jag skulle aldrig satsa pa nat sant nu, men tanken va fin :-) Den gjorde mig glad. Jag blir glad när jag tänker pa honom jue. Kanske därför jag är sa nere nu da?? För att jag inte skulle orka eller vaga satsa pa nat sant nu, och att det bara är 2 veckor kvar innan jag lämnar honom helt :-( Innan jag lämnar dom alla och kommer hem till ingenting- INGENTING!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det finns inget därhemma. Inte nat.
Fuck U!

Nu ska jag ga. Blev tvärt arg som fan skulle kunna kasta datorn i golvet :-S HATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR mig själv. Inte värd ett skit!

Försenat...liite ändrat!!

Hade en skitkväll!! K hade gatt tillbaka till hotellet, skööönt!!!!!!!
Vi hade pratat innan du och jag, du tyckte säkert att jag va konstig som vanligt, eller dum :-S Int meningen jue.. Blev lite lessen för nat bara!
Hursomhelst... jag gick till ett nytt ställe. Kan inte inte ga tillbaka till det stället när det är mörkt mer, för rädd. Bra kanske att inte ga dit hela tiden!!
  Tittade ner :-S Klättrade upp... klättrade tillbaka ner igen.. Kunde inte nu heller, fast det kändes lättare. Da skulle jag iallafall veta att jag skulle komma hem igen, K är ju här, han skulle va tvungen se till att jag kom tillbaka! Men jag gjorde det inte!! Det enda jag önskade var att du skulle skicka ett sms. Tog fram min mobil och sag att jag fatt ett. Höll pa dö av lycka (hade ju vart rätt ironiskt om jag gjort det..) Innan jag öppnade mobilen för att läsa det hann jag komma pa tanken att det var antagligen fran K.. Blev lessen igen, fast jag öppnade telen och det var inte fran K :-O Det var fran Paul!!!!!!!!!!!!!!!! Mitt hjärta hoppade till, jag började skratta!! Skratta som fan!!! Kunde inte sluta, va sa jävla glad!!!!! (Inte för att jag kände nat för han..) Men för att nan annan skickat till mig!!  "Timy u still alive? Stephen is worried about you" Jag hade pratat med Stephen dagen före bara och nagra ganger innan kort sadär,.. Men jag gick inte till lektionen dagen efter sa han va orolig därför haha.. Och Paul för att jag inte varit i deras lägenhet pa EN dag lol!!! Det betyder att nan bryr sig :-p Jag svara att jag var pa väg till bron och att jag vill ha publik (internt skämt lol) Han skrev tillbaka att jag skulle komma till Huskies istället sa skulle vi ta en firar-drink och att dom skulle följa mej till bron senare lol.
  Det var som att alla mina skitkänslor försvann!!!! Det var en himla underbar känsla. Började ga ifran den andra bron till huskies. Om jag vetat hur bra jag skulle ma den kvällen innan hade jag bara trott det varit en dröm! Jag gick förbi fönstret... förbi baren, för att ta ut pengar bara jue lol, Paul kom utrusande och skrek efter mej: WHERE ARE YOU GOING???!!! lol Det var det första som gjorde att jag kände mig bra pa det där sättet jag inte känt mig sen före jag kom hit :-p Skyndade mig att ta ut pengar. Sen tillbaka till Huskies. Gick in... Öppnade dörren, alla irländarna satt runt ett bord.. När jag just sa pass stuckit in foten började dom klappa händerna av full kraft. ALLA i baren stirrade pa mig när jag kom in lol. Kände mig som värsta kändisen!!! Det är den populäraste baren med jue :-p Gud om jag kunde beskriva den känslan jag fylldes av nÄr dom gjorde det, för MIG!!! MIG!!! jag hade kunnat borja grata, allvarligt alltsa!! Dom är sa jävla snälla, aldrig träffat coolare människor!!! Jag ska fara dit :-) Och dom vill det :-) Dom VILL det :-p lol Det är en sa fin känsla för mig! Derm, Jen och Stephen har jag bara känt typ en halv vecka jue, och dom gillar mig!! karen och Paul och Ciaran (saknar honom btw) vill ocksa. Och Gemma :-p tror jag have a crush on her *rodnar* lol... Det här var nog iallafall första kvällen jag förstod att jag nog har känslor för honom. Jag vagade tro det. Ny blogg:
Du och jag R hade ju pratat om det dagen före bara att jag skulle hitta nan att jag skulle vaga igen.. Jag menar det finns vissa begränsningar för vad jag skulle göra, men jag har inte ens vagat älska nan nu. Och jag älskar verkligen honom!!! Jag är sååå kär!!!

I Lördags var en skitkväll igen. jag blev sa avundsjuk pa P och O när vi var pa diskot att jag kunde dö!!! Grät fan tills jag somna. Sen dagen efter var en skitdag!!!!!!!!!!!!!!!! Gick till dom men va lessen hela tiden jue! Du hade försökt trösta mig innan :-) Det var snällt! Jag var inte sur pa dig direkt! Förlat att jag bara sluta svara! Missuppfatta nog eller nat..

Hursomhelst, nu är det bättre!! Dom fraga i förrgar varför jag gick omkring och va sa glad hela tiden.. "You are never happy, what´s wrong" lol.. Nu är jag glad bara för att jag har den där härliga känslan i mig, det känns som den väger upp den mörka!!!

Han är sa sööööt att jag bara kan tänka pa honom lol.. trodde verkligen inte det skulle kunna hända!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men det gjorde det. Det betyder att nangang kommer jag klara det pa riktigt :-D Inte det andra tror jag :-( Men Jag vet inte !!!!!!! Jag vet inte, det betyder att kanske, kanske, kanske, kanske!!!! Det är i allfall nat!!! Eller hur :-)

En miljardtvahundratusentriljarder osynliga kyssar till P :-p (Kanske där¨för jag vagar? För att han aldrig kommer fa reda pa det?) hmm även om jag inte alltid är glad, finns det ett ljus inom mig nu :-)


Klant

Klantig jag är!!!!!!!!!!!
Skrev en blogg för ett tag sen som jag bara rakade spara och inte publicera och den andra bloggen publicerade jag visst 2 ganger :-s Känns inte som det bara är en vecka sen dock hmm.. Ska publicera den andra bloggen nu..

Min vän :-)

Hände nat kul igar :-)

Först panik, sen hände det roliga :-D Tack vare dig saklart!! Alltid din förtjänst när jag mar sadär! paniken bara försvann!! jag kände mig LYCKLIG!!! Inte bara nästan, jag var det!! Jättelänge :-) Tack!!! Lovar att jag ska ge nat tillbaka till dig!!!!!! Jag lovar det! Har varit en pain-in-the-ass nu ett tag, men jag ska bli bättre!! Jag vet det!! Du har hjälpt mig igen :-) Tack! Puss och kram! Min vän :-D

Min vän :-)

Hände nat kul igar :-)

Först panik, sen hände det roliga :-D Tack vare dig saklart!! Alltid din förtjänst när jag mar sadär! paniken bara försvann!! jag kände mig LYCKLIG!!! Inte bara nästan, jag var det!! Jättelänge :-) Tack!!! Lovar att jag ska ge nat tillbaka till dig!!!!!! Jag lovar det! Har varit en pain-in-the-ass nu ett tag, men jag ska bli bättre!! Jag vet det!! Du har hjälpt mig igen :-) Tack! Puss och kram! Min vän :-D