det regnar mer än ett dugg

Idag är en jävla skitdag.
En sån dag när jag önskar att det inte fanns nån timmy.

Inget går bra.
Det är dessutom värsta regnstormen ute, låter mot fönstren.

Somnade runt nio imorse och vaknade nån timme senare. Trött och mår illa och folk tar det väl som jag är otrevlig. Antar att jag är det också.

Känns piss att jag är för feg att berätta varför jag inte kunde somna också.

Ledsen för att enda gången nån säger nåt om mig först så är det nåt negativt, aldrig nån som säger nåt snällt om mig om inte jag säger nåt före typ. Just idag gjorde det ont. Hade redan så många dåliga känslor om mig själv. Skulle nog inte brytt mig jättemycket i vanliga fall, men började gråta. Grymt känslig nu för tiden som säkert dom flesta märkt. Jobbigt för mig med.

Har inte kunnat äta nåt heller. Var hungrig fast började må dåligt vid bara tanken av mat. Kanske skulle må bättre av att ta nåt, fast vill inte riskera att börja må sämre heller..

Internet funkar dåligt också så det här kommer väl försvinna.

Pratar lite med cj på msn nu, var kanske inte som jag trodde! Saknar henne. Aldrig skrattat så mycket tillsammans med någon. Det var nästan värre än "påssjuka" haha... I våras.. handlade om några renar.. Inte roligt att återberätta, en sån sak man måste vara där för. Tror dessutom jag skrivit om det förut.

Okej.. ska se om jag kan göra nåt nu.
Gud det regnar ännu mer än innan!

 

Hipp hopp

Jag tycker alltid det är svårt att veta hur man ska börja sin blogg! Ska man skriva "hej" eller nåt sånt?

Öppen för förslag! Tipsa mig gärna!

Varit hos k flera timmar! typ 5... Var helt okej faktiskt. Pratade om en del saker jag velat säga länge osv.. Lite trångsynt, men det visste jag ju... Sånt är livet (8)
Drack lite whiskey och rökte, nere vid älven. Eldade.. Det var riktigt trevligt måste jag erkänna. Hur ont det än gör :-O

Hade mina funderingar om morgondagen, men dom försvann :) Kändes bra.

Bara ett litet tecken på existens och hela min kväll var gjord lol.. Lite barnslig, jag vet, men vem skulle inte vilja vara det!!!

Tänkt läsa lite harry potter nu. Skulle vilja ha en mysfåtölj att sitta i. Kanske nån att gosa lite med också. Det är just det jag saknar, inget mer typ..

Nån skrev just. Fel nån :(

Kom på för några dagar sen att min dotter (om jag får någon) ska heta Mi i förnamn och Rakel i andranamn, men det var ingen som tyckte det var en bra idé utom jag =(

Btw "drömde" jag en helkonstig sak. Jag och en annan kille (en gaykille) var ute och fiskade. Så skulle jag dra ett "knack knack-skämt". Men istället för att säga "Vem där?" när jag knackade på hans rygg sa han "Jävla bögknackare" :-S

Nej, nu väntar Harry på mig!

Adiós!

Nyhetsuppdatering

Några gamlaheter också..

Börjar med en ny.

* Tror inte att jag och cj är kompisar mer :-( Saknar henne, men hon har inte hört av sig på flera, flera veckor, och när vi pratade lite på msn så var det väldigt kallt och hon tyckte det var bra att jag var med andra.

... L kan jag alltid lita på. Hon är hemma nu btw. Ska dit i slutet av veckan.

* Är ledsen för att jag inte kan prata med nån om vissa saker, och the other way around. (Det var en gammalhet) lol

* Var hos min moster idag som fyllde år. Mormor var där. Jag tog mer bilder än vanligt. Det var kul där. Fast jag var trött och började må illa efter vi ätit hamburgare. Åt det istället för tårta, hon bakar inte hehe
Mår lite illa än, fast blev ändå helt sugen på mintchokladtårta nu, såna gjorde mamma förut när jag var liten, man köpte typ färdiga mixer tror jag. Dom var goda. Ska kolla om dom finns kvar än i dag.

* Känner mig som jag gjorde för ett år sen. (En ny gammalhet)

* Varit inne på ett ställe idag och läst massor av bloggar, blev helt paff när jag fann en.

* Börjat fundera på flickvän och vuxenstuff.. Känner mig gammal.

* Hade tänkt sova, men det gick inte. (Gammalhet)

* Har tre böcker kvar att läsa och recensera. (Gammafuckinghet)

* Saknar monopol jättemycket. (Nygammalhet)

* Känner mig lite smutsig. (också nygammalhet)

* Såg ett avsnitt av Ebba & Didrick igår. Gud så längesen det var det gick på tv. Mindes inget av det typ. Nån annan som minns?

* Vill hitta nån ny som tycker om att prata med mig. Som jag med tycker om att prata med. Just nu finns det 1,2,3,4,5 stycken tror jag. Stegsystem.

* Blev ledsen (Nyhet, faktiskt!)

* Känner mig mer hetero än homo. (Refererar till tidigare asterix, detta är en nyhet.)

* Tappat gnistan, blivit tråkig, känner mig oerhört passé tyvärr. (Halvgammalhet)

* Börjat tänka tillbaka på en del saker jag inte tänkt på förut.

* Startat en ny blogg för ett tag sen.

* Tror att jag kommer gå upp i rök. Inte bokstavligt talat förhoppningsvis.

* Måste flytta. (Gammalhet)

Ska gå och "hacka lök" nu.

Bye-bye


Tjofadderittan

Hej bloggen...

Var det ett tag sen? Kanske, minns inte riktigt sist jag skrev.

Har ett par saker att säga, så då skriver jag väl ned dom då..

Blev förvånad för nån dag sen. Trodde typ det var slut på en sak va, men nää, blivit typ värre, men på ett sätt tog det inte lika mycket. Antar att det beror på att jag har mer distans till det hela.
Några lama försök att fixa till "misstaget" efter att jag tydligt blev förnärmad och ledsen, men det var för obvious för att jag skulle tycka det var gulligt. Eller det var gulligt, men ibland är det typ bäst att tänka före. Svårt kanske, men aaa vissa saker är som sagt obviuos att man bara inte säger eller gör... Så ja, vi får väl se vart allt leder.

Tror jag fått mer distans till en till grej/ en grej till. Skönt och samtidigt tråkigt.

Pratade med L innan, hon hade blivit raggad på av en kille idag när hon och hennes farmor stod vid "ståndet man inte får tar ner innan alla kommit"... Snusk!
Men det var ett sånt marknadsstånd. Så egentligen var det inte så snuskigt, men dom med snuskig fantasi skulle säkert reagera om nån sa "Man får inte ta ned ståndet innan alla kommit"... Tur att jag inte är en av dom med sån humor.

Iallafall va han utländsk, hade ett konstigt namn så hon mindes inte rikigt, så försökte erinra sig "hmm Tratjes, Mochima, Tarbo.. Äh, Tjofadderittan ska jag kalla han.."

Oj, just ja nu kom jag på, jag är en av dom med snuskig humor...

Iallafall, min sjuka hjärna kopplade genast till "nåt sånt"... Och började tänka hur det skulle gå vara seriös när man, ja ni vet, håller på... "ååh åååh Tjofadderittan, ååhhh Tjofadderittan"... Vi höll på skratta  ihjäl oss lol...

Töntigt värre :-p


trodde inte..

Ett sånt litet ord... kan förstöra så mycket. Fortfarande.
Blä..

klipphängare

Jag brukar ALDRIG... Så gör jag det just ikväll.. Det är väl självklart.
Mitt undermedvetna till och med vill få mig att lida. Helt jävla otroligt. Aja.

Har inte sovit nåt än.. ovanligt lol not... Men a, jag vet inte, sömnen är inte lika viktig som förut längre, inte den som får mig må bra eller dåligt.

Som Linda sa "Sluta bry dig för fan!" Men det är svårt :-S Don't think I can.
Fast jag har ändå gjort framsteg =)

Blev lite paff innan. Trodde faktiskt inte det, men man kan ju aldrig känna nån helt förstås. I dom lugnaste vatten osv...
Lite besviken med faktiskt.
På två olika :-O Hade glömt ena saken..

Var och såg femte harry potter filmen med familjen.. Den var helt ok... lite tråkig i och med att man börjar veta allt, och dessutom var en del JÄTTEVIKTIGA saker inte med. Det var dåligt.
Men jo, kan nog rekommendera den.
Tredje boken är fortfarande min favorit av dom haha.. HPnörd.. är det jag det?
Nää finns värre :-p

Får man göra reklam i sin blogg?
Om man får det så vill jag gärna göra reklam för en helt fantastisk produkt som heter...

Bra cliffhanger va?! Nu kan du knappt vänta tills du får läsa nästa gång jag skriver =)

Logiksöndag

Jag är inte full.

För jag har inte druckit =)

Kompisar...

Det händer rätt mycket runtomkring mina vänner nu. . . Inte jättepositiva saker. . . Jag har en vän som i vanliga fall bor kanske 70 mil från mig. Han frågade om jag skulle vara något i en annan stad i helgen. Den staden är 30 mil bort, och är inte direkt nån stad man bara far till. Jag sa "nää, jag blir nog hemma här ju. ." Han skulle dit på något släktgrejs, och förstod inte hur jag inte kunde fara dit nu när han var där. . . Well, jag orkar inte åka 60 mil sammanlagt för att träffa någon en timma, det borde han förstå. Dessutom skulle det kosta lika mycket som en utlandsresa från Stockholm eller Malmö.

Jag har en annan kompis som är sur på mig för att jag "hellre" ville gå med en annan kompis på en festival, och jag hade inte ens frågat honom så fick ett mess "Kände mig bara irriterad när du heller vill gå med å och inte ens frågat mig. Hon som varit så jävlig. . . Men men/. . ./"
Det orkade jag inte bry mig om, sa bara att han inte skulle va irriterad, eftersom dom två inte vill träffas tyckte jag inte det va nån idé att fråga om han skulle med, dessutom kunde han lika gärna frågat själv ju. Jag brukar göra saker själv med honom, så inte mer än rätt att jag umgås lite med å också.

Sen har jag vänner jag inte träffat på flera veckor nu som just kommit hem. Lite rädd att vi inte är så bra kompisar längre. Det är liksom aldrig på mina villkor, bara deras. Gillar dom ju, men kan bli lite mycket ibland.

Har även kompisar jag börjat glida ifrån tror jag. Känns tråkigt och jobbigt och som att jag inte kan göra något hur mycket jag än vill.

Börjar fundera om det är meningen att jag inte ska ha några vänner alls ju! Just nu finns det en person jag kan lita på i vått och möjligen torrt också.

Måste ju va nåt fel på mig :-O


Nu är det klippt

Ja det blev som klippt och skuret det...

...

Jag är rätt trött.. Ont i den där skallen jag har.. tror det beror på nacken och tanden lol.. Vill kunna somna direkt nu!

Det är en av dom bättre kvällarna =)

Det som stör mig mest nu är att jag kommer vara borta så länge i höst :-S

Naturblogg

image20
Borta i ängarna, högst upp vid lilla slalombacken =)

image21
Gillade vinklingen på denna haha, också högst upp på lilla slalom...

image22
Också där...

image23
Det är ändå rätt fint här bakom!

image24
Finare i verkligheten givetvis, men aaa älska!

image25
Det är bara pågrund av det döda trädet till vänster jag har med
denna bilden :-p hehe

image26
Denna bilden är lite melankolisk, right? 

image27
Somrig på nåt sätt. Inte många blommor kanske, men ändå. Kom
och välj Nick med mig där =D Ja.. Picknick menar jag..

image28
Vad är det vita där?? Ser ut som sån renlav, men tror inte det är det!
Se nästa bild också!

image29
Såg äckligt ut yesh

image30
På stigen där jag går för att komma till ängarna. =)

image31
Lite tydligare!

image32
Förut var det fler träd. Men någon har fält skog. Undrar om det är Agneta?

image33
Glest...

image35
Mörk bild på en rallaros, almöke, mjölke, och allt vad den heter.. Kul va?

image36
Jag gillar denna!!! Ser ut som det är tillgjort inne eller nåt :-p Men det är
det inte!

image37
Flög upp och fotade toppen på en grann gran. Det blev ju toppen..

image38 
Stig igen. Nej! Sluta kolla efter en person på bilden, jag menade att den
lilla vägen är en stig!

image39
Rosen rosen..

image41
I löööv blåklockor!! Jaja det låter gay.. My ass! Nemen hihi

image42
Se på fan, jag kan bli aurafotograf!

image43
Där ser man vår bro/trapp till vänster... Bro, jo så säger man.

image46
Om det finns nån blomma jag gillar doften av är det denna! Det luktar precis
som smultron. Kanske därför den heter så, Smultronjasmine. Mmmmmm

image47
Förstod aldrig som liten varför denna busken heter Ölandstok. Oj just ja
förstår fortfarande inte varför...

image48
Både farmor och mormor har tyckt att jag ska bli präst. Antagligen därför
jag gillar prästkragar då..

image49
Tråååååkbild!!! Varsågoda.

image50
En till trååååkbild =)

image51
Flower power åt the people!!!

image52
Jajaaa för f*n...

image53
Keep on moving...

image54
Såg frostig ut! People frost yourselves!

image55
Wicked!

image56
En sten, under vilken det bor mörkerfolk tror jag :-O

image57
Smällare =)

Nu jäklar har jag lagt upp bilder i min blogg så det räcker för flera år hehehe Några bra, några mindre bra.
Precis som med människor!!




"Timmys allehanda"

Nya regeringen verkar vilja öppna fler ICA-butiker!

Det har visat sig att många studenter känner sig tvingade att hoppa av sina studier på grund av ekonomiska svårigheter. Studiebidraget räcker helt enkelt inte till för många. Detta kan verka som en självklarhet. Ett normalt studiebidrag ligger på ca 2400 kr. De flesta studenter tar även studielån, så summan ligger runt 8000 kr.

Det är då meningen att man ska klara sig på det. Det ska räcka till böcker och kompendier med mera, vilket kan bli en anseende summa pengar per månad faktiskt.

Det ska även räcka till hyra, mat och transport, någon fritid är givetvis inte medräknat att det ska räcka till, men det har man inte som fulltidsstuderande i alla fall, så det är okej.

Ja! En student skulle alltså klara sig på denna summa per månad, varav lånet är ca. 3 gånger större än bidraget. Det är alltså förutsatt att en student ska ta fullt studielån.

Okej, så långt är jag med och hoppas att ni är det också, även om man kan tänka att det är lite bistert att när man sen avslutat sina studier ska börja betala av sitt lån omedelbart och att 2000 kr per månad kommer gå åt till det.

Då har man heller inte möjlighet till ett studentrum som har en billigare hyra än en vanlig lägenhet givetvis.

För er som inte vet hur ett studentrum ser ut och fungerar:
Det är en liten håla på 20 kvm, med toalett och dusch. Kök delar man tillsammans med 7 andra individer, varav 2 säkert är vegetarianer och förbannar de andra 6 för att ha lagt den jävla falukorven en decimeter bara från deras falafel! En annan är antagligen djupt kristen och förstår inte hur i helvette dom andra kan sitta där utan att ha bett bordsbön, och inför att vid varje måltid sitter man runt bordet, hand i hand givetvis, och ber till sin herre innan man intar sin måltid. Detta gör dock Abdullah som är muslim jäääkligt upprörd, vilket man kan förstå.... Ja, ni ser, detta kan pågå i evigheter, det är ändå 8 unika människor så vi släpper detta nu när ni fått en liten inblick i hur det är att bo i studenkorridor.

För att återgå till ekonomin.. Vi lämnade det vid pratet om hur vi efter våra avslutade studier sitter i vår nuvarande etta på 10 kvm, inte 20, och måste punga ut med de 2000 kronorna i avbetalning på vårt studielån!

Okej, i detta läget sitte vi nu här färdigstuderade, fördömda av arbetsgivarna för att vi inte har någon erfarenhet, vilket vi heller inte kommer få, för inte en kotte vill anställa någon som måste läras upp igen! Helst skulle Agata Brunander, 90 år och avliden, få jobbet tillbaka, för hon visste minsann hur det sköttes!

Jag blir så förba****!!!
Men det var inte vid detta vi skulle fästa oss heller! (Alla studenter som läser detta hajar till vid den meningen "Festa?? VAR DET NÅN SOM SA FESTA?!?" Nej, falskt alarm kamrater, det stod "fästa". En tung suck hörs och läsandet av min blogg fortsätter...)

Det vi talade om från början var alltså studiebidraget. Regeringen tycker att det är en bäfäng idé av studenterna att vilja få mer än 2400 kr i bidrag! Nej Gud förbjude! En mycket bättre idé tycker de vore: "Studenterna ska ut i arbetslivet redan nu!!" - Det är bra att de får in en fot i arbetsmarknaden och tjänar lite egna pengar så de klarar sig.

EN FRÅGA: NÄÄÄR ska man då jobba? Fritid har vi ju kommit fram till att studenter inte har. Eller just det, vi är visst lediga helger. Kan hända att det ibland någon lördag ligger en tenta klockan nio på förmiddagen, men det är inte så ofta.
Och just det!! Vi är ju lediga på kvällarna när vi kommit hem från skolan! Då skulle vi ju kunna fara och jobba istället!

Ett till frågetecken dyker upp: När ska vi då plugga och göra hemtentor och skriva uppsatser? Ska vi låta allt pluggande komma i andra hand och få restuppgifter att göra under sommarlovet? Nej! Just precis, höll på glömma det, då måste vi ju också jobba för att kunna ha råd till tak över huvudet.

Alltså om jag då fattat det rätt så är det tänkt att vi ska vara i skolan, låt oss säga 6 timmar per dag, då bortsett från all transporttid som gått åt, SEDAN ska vi jobba!
Men se på den :-O Ett till frågetecken dök upp: Vem skulle anställa oss??? Vi har ju ingen erfarenhet PLUS att vi inte är färdigutbildade!
Jo, ICA kanske söker nån till lagret, vi går dit och kollar.
Men oj vilken tur, vi fick jobba där =)
Vi börjar alltså jobba där för att klara oss. MEN GUD! Studierna!!! Crap,  vi hade inte tid till att plugga till tentorna, så vi får underkänt.

Aja, det var ju bara de här två tentorna, vilket betyder att vi ligger 8 poäng efter nu, men det är okej, det är inte förrän vi ligger efter 10 poäng de drar in allt studiebidrag vi har.

Men fan!! Var det en tenta idag också? Shit! Well.. jag har ju mitt jobb på ICA. Det enda rätta nu är att hoppa av studierna på universitetet. Får ju ändå mer pengar på mitt arbete. Även om jag skulle fortsätta med mina studier och blir färdigutbildad så kommer ingen vilja ha mig, en oerfaren snorvalp ändå ju!

Såhär resonerar vi nu alltså, som inte har tillräckligt med pengar och så kommer det också bli med andra studenter efter oss som inte har råd, eller TID till både studier och arbete.

Men! Nuvarande regeringen vill inte ge oss mer studiebidrag, utan vill hellre att vi ska ut i arbetslivet och tjäna våra egna pengar.

Är det kanske så att de som sitter där nu inte är tillräckligt utbildade att förstå att det bara är ICA och dylika affärer som tar emot oss? Förstår de heller inte att tiden inte räcker till? Har de aldrig studerat själva :-O

Den enda konkreta slutsats jag kan göra är att vår kära borgerliga regering vill öppna fler ICA-butiker, för som det ser ut idag, här och nu vill de skicka alla oss studenter, som inte är mångmiljonärer och klarar oss på 2400 kr i studiebidrag, dit att söka jobb. Och där blir vi kvar! I kassan på ICA, och det säger jag, det börjar redan nu vara överbefolkat på de butikerna och finns alldeles för få för att klara alla studenter som kommer komma och söka arbete där. Så det är bara att börja bygga hörni! För snart ska jag ut och söka jobb också, och vi vet alla var det kommer vara!

Lycka till med byggandet! =)

Tack för mig!
T.Lu. 2007-07-15

Norgehistora

- Hur vet man att norska kvinnor är dummare än norska män? 
- Vet inte?
- Annars skulle dom inte gifta sig med en norrman.
 

Gåta

Vad kallas en antik klocka?

Hugg ner träden för helvette

Går rätt mycket upp och ned nu. Rätt mycket ned inatt. Idag också faktiskt. Vad jag än trodde så trodde jag fel i alla fall. Lite jobbigt. Eller mycket jobbigt faktiskt. 
Det rinner kanske inga tårar så dom syns. Men dom känns ändå.

 Skulle vilja göra om mig själv, ta bort några saker. Eller inte mig själv direkt, mest mitt inre bara. Ett minnessoll vore väl skönt.
Det finns tarmsköljningar, men inte minnessköljningar. Det är dumt! Poff så skulle man komma ut som ny. Vissa saker önskar man verkligen att man glömde. Just nu vill jag desperat glömma en speciell sak. Men det verkar omöjligt. Försökt innan med ju och det har aldrig wörkat aot.
Pang, allting känns helt okej. Pang, allt går åt skogen.
mm ja, trött nu.. Börjar vara trött på den jävla skogen.

yeye (som "neje" eller "joje", inte som "yäyä"......)

Yey!

Fick ett mess :-) Och fick ur mig massor. Det var skönt. Känns inte alls jobbigt på samma sätt längre. Lär nog kunna somna tidigare än 7 idag. . . Känns så i alla fall!


Blev såå glad att du förstod så mycket. Har inte vågat säga nåt om du skulle bli ledsen på mig eller så. Fick svar på flera frågor också, som jag inte ens ställde lol.

Känns bättre än på länge nu. Varmare inuti mig. Har säkert nåt kvar, men tror jag kommer våga säga mer i fortsättningen. Inte vara så orolig.

Du är så snäll :-) Det var inte alls som jag trodde, inget av det ju!

Kommer nog inte känna mig så barnslig och löjlig mer heller. . . ÄVEN OM JAG ÄR DET! Så. . . nu slipper du tänka det. . . så cállate!


Jag börjar vara trött, och klockan är inte ens 3 :) Känner mig inte ens konstig nu, det är sååå längesen. Tänk vad totalt olika två nätter kan vara!


Yey igen :-)


-

jävla skit

larsis

Såg den katten. Hon som var här hela vintern för nåt år sen med Larsson. Hon var ute på våran gård nu för ett litet tag sen. Började sakna Larsis så mycket :(
Fortfarande inte  gjort en blogg till honom. Har nog kanske inte fattat att han är borta för alltid. Önskar så att han var här, hade varit lättare att lägga sig då.
Blä blä jävla nätter

rille

Lustigt, hela eftermiddagen tänkte jag smsa rille, men det blir aldrig av. sen loggar han in på kvällen :-) skönt att höra att allt var bra.
Han ska bli filmskådis också!! Wicked!

hejdå


too much

Jag kan komma på typ 20 anledningar till varför jag skulle sluta vara här, kanske 2 till varför jag skulle stanna. Fattar inte varför jag utsätter mig för det då.

Allt känns enormt blä nu, vet inte alls hur jag ska handla det. Tror inte jag kommer klara det kanske, orkar typ inte med det känslomässiga mer. Det tar för mycket från allt annat.

Kanske måste jag ta mig i kragen riktigt jävla ordentligt för en gångs skull och sätta stopp här och nu och säga hej då till alla. Kan fan inte ens sova.

Visst, kommer känna precis som vanligt imorgon, att det första jag vill göra är att logga in och kolla.

Var bara en sak som fick allt att rinna över ikväll, och jag orkar faktiskt inte utsätta mig för det nåt mer. Det får gå som det vill.

Om jag inte loggar in imorgon kommer jag inte tillbaks.

Nattinatt...

nope

orka..

still ledsen över en sak. För en gångs skull hade nog tönten, jag inte minns vad han heter som jag pratar med på msn, rätt.

Fattar bara inte. Suck. Trodde det skulle bli bättre om.. ja, men nää, eller ja.. Blää

hmm blogg?

Varför frågetecken? Vet inte, men har som inte haft nån blogglust direkt. Finns massa saker jag tänkt jag skulle blogga om, men det har som inte blivit.
Nu märkte jag själv att det blev många som.. Men jag gillar som det.

Känner mig ful :-S Känt så ett par dagar, fast vet vad det beror på så det är helt okej. I can handle it. Men det är jobbigt ändå. Svårt att sova osv.. Bla bla bla, intressant att veta... NOT!
I wish..

Cys och LLu for till Spanien igår, eller dom far idag från stockholm. Önskar jag följde med, bara för att få komma bort lite, men tror jag måste spara lite money.. Sen vill jag va hemma på ett sätt också. Suck..

Imorrn ska jag fara en sväng bara för att komma ut från huset. Annars kommer jag bli helt apatisk, och det orkar jag inte nopeii.

Några positiva saker:
Såå glad över att vi pratar igen. Du är sååå fin :-) Så skönt att få veta så mycket också. Betyder så mycket! Och att du vågar visa!! Det är stort :)

Glad över D också som brukar få mig på bra humör utan att veta om det lol.. Tack =)

SNYYYYYYYYYYYYYYYYFT

Jag är såååååååååååååååå ledsen :'(

Så djuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupt djuuuuuuuuuuuuuuuuuupt ledsen :'(

*SNYFT* :'(

Ohh vad ledsen jag är :'(

Sov gott alla

Det har varit en väldigt jobbig dag idag. Igår somnade jag inte förrän vid fem på morgonen och vaknade efter 2 timmar för att jag hade så ont i magen, så jag har varit rätt trött.

Sen blev det jobbigt igen mitt på dagen.. Fick ångest och gick min väg. Men nån skickade ett mess som fick mig ändra mig.
Gick hem igen efter ett tag. Var ledsen fortfarande och så.
Så rullade kvällen på..
Den avslutades på ett sätt jag inte ens vågat hoppas på. Jag är så glad över det och det värmde så mycket att prata.
Var rädd att känna mig utfryst, men nä, det var helt skoj att prata =D Det gjorde mig gott!

Nu är det kväll igen. Den tiden på dygnet dessutom då alla lägger sig. Jag ska inte göra det än. Men jag kommer sova gott. Och länge =) Dags att vila ordentligt nu. Fått för lite sömn senaste tiden.

Än en gång, det betydde så mycket för mig. Tack snälla du!


Time to go now..

Massa kramar till er!!!

Kommer alltid finnas i närheten för er =) Always, siempre...

blää

aldrig nånsin har jag önskat så mycket att jag bott nånannanstans..

Fifan för alla idioter därute! Men alla får sitt straff i slutändan. Det är det som är det fina med kråksången.

Kan inte sova. Har varit ute och gått lite, såg en såndäringa liten låssaskolibri. Följde efter den en bit sen försvann den haha

Varit borta idag, eller ja igår, dvs söndag! Kalas, mitt kusinbarn fyllde 12 hela år =) Hon ringde igår och fråga om vi inte kunde komma dit och fika. Kände först inte igen hennes röst haha.

Det var trevligt =) Sa inte så mycket dock. Berättade att jag hoppat ^^ Då lyssnade alla haha.. Sen fråga dom vad det kosta... Aja :P Det var värt det faktiskt!
Tänkte skriva mer om fredag sen... Fattar inte att det är 2 dagar sen, känns som igår, eller för att par timmar sen!

Gud tiden går så fort.
Iallafall när man inte vill det. Nu känns det som den står still....

Love