M

Det är nån som fyller år idag...

Den roligaste treåring jag känner till lol

Honestly :P Som jag skrattade igår!!

Tänkte på ifjol! Hur irriterad jag var då just precis denna tiden. Hade gjort iordning en blogg som aldrig gick publicera! Inte ens på skolan. Jag hade praktik då 0.0

Shit vad tiden går fort! Du borde vara två år enligt min matte yesh Fast den är ju inte så bra iofs...

Hursomhelst riktar jag ett stort grattis till dig idag =)

image65

hmm hmm

Sen middag. Början till öppet magsår?

Har varit i Umeå idag. Inte för att jag hade lektioner, utan för att jag skule träffa två kompisar. Det var roligt. Få komma bort lite. Från hemmiljö och från skolmiljö.

Däremot kan jag tänka mig att dom kanske inte tyckte det var så roligt att träffa mig.. Jag satt mest tyst och depp, som jag varit ett bra tag nu, och lyssnade på. Förutom när jag kom med några av mina förträffliga råd.

Iallafall har jag typ inte ätit något idag. Fikat en jävla massa gånger bara. Och nu, för kanske en halvtimma sedan, så tänkte jag baka, höll på bli tokig, var tvungen att göra något med händerna så inte.. ja.. Iaf slutade det med att jag slängde "bakboken" i väggen och började göra nåt helt annat. Vete faaan vad det blev, men nån typ sås eller nåt, så starkt att det bränner att bara sniffa på den. Chilipeppar, chilipulver, sambal oelek, vitlök och paprikapulver är några av ingredienserna.

Hursomhelst tänkte jag, ja nåt måste jag väl äta idag, så nu äter jag detta, och det bränner i munnen och svetten lackar i pannan. Svårt att svälja ens engång. Fast det gör mig inget. I don't care anymore. About anything.

Iallafall så kommer min underrubrik från den här såsen jag nyss gjorde...

Hipp hipp hurra på din stora födelsedag!

image60Oh my!


Redan dags igen! Känns som det nyss var förra årets födelsedag. Detta är den tredje av dina som jag får uppleva!! Även om jag inte visste fullt första gången när du fyllde år. Din mupp!


Fast det är roligt :-D


Ett stort grattis på din födelsedag! Det är du värd. Och mycket, mycket mer!


Din present?? Ja den kommer minsann när den är klar! Om den nu blir det nångång grrr!!


image63             image64

Jag ska vara ärlig. Det kanske kommer som en chock. Inte att jag ska vara ärlig.. men det jag ska säga nu.

Jag ser faktiskt framemot den dag jag fyller 25 år. Det är en ålder jag alltid sett framemot. Den är sådär lagom du vet. Även om det inte finns den substans som man som liten tror ska finnas automatiskt när man nått den åldern, så finns det ändå något substantiellt! En mognad, och inte med det menat att man är tråkig! Nej, utan att man har lite insikter i livet. Man kanske börjat förstå lite bättre hur saker och ting hänger ihop, att allt inte alltid är en dans på rosor, men även att det som känns så svårt när man är liten.. inte är fullt så svårt. Att saker och ting faktiskt har en förmåga att lösa sig. Allt behöver inte vara så allvarligt som det verkar!


Och även om du själv inte tror det... så finns det ett lugn i dig som sprider sig till andra. Du är mogen på ett ungdomligt vis skulle jag vilja påstå! Du är så där busigt rolig, så där tokigt klok och så där tillfredställande envis lol


Jag köpte ett födelsedagskort till dig när jag var i Spanien i mars 2007. Hade velat skicka det.
Men.. 1) Min post kommer inte fram... 2) Jag hittar inte kortet...

Men det passade dig, och den min jag tror du har idag lol!

När och OM jag hittar det ska jag scanna in det och publicera det här yesh

Men undertiden får du nöja dig med denna bloggan hah!


Ett stort stort grattis än en gång!


Och ett tjugofemfaldigt leve för dig

Hipp hipp hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Jo, just här får jag göra massor av utropstecken...)


:-Daniel

                                                                                                                                              

image62


P.S. Vissa av bilderna kommer få sin förklaring senare, om det inte redan är uppenbart ;-P


GRATTIS!

Idag vill jag rikta ett STORT GRATTIS till Richard! Allas vår Rille.

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN!!!

Hoppas du haft en riktigt bra dag :-D